Hem ne rahatlattın ne güldürdün canım ya,rabbimde seni güldürsün inş..
olur walla ayarlayalım ne güzel olur.burda susmuoz yan yana gelince ooo hiç susmayızsaabah buluşmamız lazım anca yeter gün bize sen ne taraflarda oturuon?
Canım dualarım seninle,inş.güzel haber verirsin bize yarın..bekliyorummm
Cnm ben forum bornovaya cok yakin otryrum sen nerdesin cnm Yakinmiyz acaba evt yaa anca yeter bizE gun bir izmirli kislrgrubu kuralimm du ile egunal gelmesin amaaa onlar bendn anhtar almk istiyor hemde arkmdn kaynatiyrlar
Demek ki sen de anhtwri bnden almk istiyorsun heeeeVermiyorummmm iste bana neeee o da saat kursun o zamn bendn once kalksin oooo hepinizin poposunda pire dovusurken sagdn sola bak ben calisiyorum gelip burda topigi aciyorum Hiii kus olucm sana bak ben hamileyimm beniii hos tut dr dediki bugun durduk yere aglar firca atar dize tepki vermyin dediii Cok ozlemissn sen beniii su la birlik olmussunn Saka seni coook seviyorummm tamm yaa sabh o acsin bu sabh ama soz vrmyorummm ben cnm alisvetise ciktim anneyle paket tasittim anneme simdi geldim iste simdide kaciyrm 10dk namaz kilmaya geliyorum hemn amin amin yapalim bebsimleee sizede dua edelimmm bol boll sudecann teyzede yarn hamis olsun insallh egunlim enkisa zamnda anne olsun insllh wish imm de tedaviden eli kolu bebisli donsun diger arkdslrimda anne olsun insllh
amin canım inşallahhhh...eklerim ben...Nm nasilsn heyecan vami heyecanSen hamilesin gor bakkk insllh cnm ben simdi 1yasin eklermisn bana diget topige gecmkle ugrasmaym zor oluyr esim gelince ziyaret ederim diger topgi arkadslarima selm soyleee gelicem ziyarte 1saate
bu akşamm fatmagül bacının dizisi var ve aynı zamanda da kurtlar vadisiii...bizim evde kumanda savaşı var yineeee...her perşembe çekişiyoruz kocacımla...ama hep ben başka oda da izlemek zorunda kalıyorumkurtlar yesin seni deyip bir hışımla diğer tv de fatmagüle bakıyorummm...
Cnm ben forum bornovaya cok yakin otryrum sen nerdesin cnm Yakinmiyz acaba evt yaa anca yeter bizE gun bir izmirli kislrgrubu kuralimm du ile egunal gelmesin amaaa onlar bendn anhtar almk istiyor hemde arkmdn kaynatiyrlar
Canım senn çok yaşa emiii.Hemde bebişinle kocişinnleeeÇooook gülldümmmm karbonatt mevzusunaa..
Evt cnmm yaaa buis sabiri ogretti bize aslinda naplim sinu gusel olsunda bosver bekliyelim cnm insllh rabbim kucagimizada almayi nasip etsun hyrli olsun
Sen cooooooooook Yasa emiiiiiiii gulmekten gozletimden yas geldi oyyyyyy oyyyyygeçen gün forumda okudum karbonat testini başladım evde fellik fellik karbonat aramaya. benim adam gördü yana yakına bişey arıyorum noldu dedi. karbonat arıyorum dedim. niye dedi. test yapıcam dedim. ne testi dedi. hamilelik testi dedim. nasıl dedi bardağa çişimi yapıcam üstüne de karbonat dökücem kabarırsa hamileyim dedim. saçmalama nimetin üstüne mi işiyeceksin çarpılırsın vallahi dedi. tabi ben dinlemedim çekmecede bulduğum karbonatla tuvalatin yolunu tuttum.
neysem , bardağı tutturup içine biraz çiş yaptım. sonra karbonatı açıp azıcık döktüm , kabarmadı. biraz daha döktüm , kabarmadı. sontra tamamını boşalttım sonuç değişmedi kabaran bişey yok.
aaaaaaa bir de bakayım ne göreyim. karbonatın son kullanma tarihi geçmiş polyanna olup bundandır diye içimi rahatlattım.
mutfağa gittim . benim adam noldu dedi. karbonatın son kullanma tarihi geçmiş onun için test olmadı dedim. güldü çarpılacaksın haberin yok dedi, kafasını salladıııı salladıııı salladıı...
ama son kullanma tarihi geçmiş ondandır dimi :)
ay hemide bornovadaaaaa ben de gelirim ama hafta sonu yaparsanız yada akşam 8 den sonra :) gelenleri evine bırakırım sonra
Ayy evett yaaaa..Geçenn hafta ne kadar su gibi akıp geççtii dimiii..Hatırlıyorumdaa gene ayynıı şeylerii yaşamışştııkk..Valla bende dicemm ya kurtlarr yaa lapptopp seçç birinii..
ayyy sen bi uç ben bi uççtayımurlayı bilion mu ordayım ben..aman olsun ver anahtarı sende boşver bakalım erken kalkmaya ne kadar dayanabilcekler hem sen bebişlere dikkat et uyu kapılar açılınca gel sen rahat rahat anahtar falan uğraşma eguala bişi deme kıyamam yine onlar seni düşünüyorlar yorulma die valla kuralım bi ggrup buluşalımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?