2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagol canım,aynen dedigin gibi minoset fasa fiso gecirmiyo bile,ayy inş.seninki tutmaz,benimkide gecer bi daha bana ugramaz...ay gitsin gelmesin yaa yoruldum kac gündür agrı cekmekten..yazdıgın gibi canım insanın neresi hastaysa canı orda,,bi tedaviside yokki..bu hale geldim inan..aman sende kendine dikkat et,tansiyonu kontrol et,tuzlu ayran iç..tamammı canım..öptüm seni

Hem ne rahatlattın ne güldürdün canım ya,rabbimde seni güldürsün inş..

Misafirlerim gitti,sagolsunlar onlarda hamile doguracaklar birinin 5 haftası birinin 2 ayı kaldı..ikiside erkek olcak:))benimle dalga geciyolar 2 kızın olursa biz alırız diye..ha hayytt dedim bakalım biz sizin oglanları begencezmi dimi amabuakşamda fatmagül gecesi rahatca oturup bakayım.iyi hissedersem gelirim yine aranıza..herkese iyi gecelerrrr

olur walla ayarlayalım ne güzel olur.burda susmuoz yan yana gelince ooo hiç susmayızsaabah buluşmamız lazım anca yeter gün bizesen ne taraflarda oturuon?

Cnm ben forum bornovaya cok yakin otryrum sen nerdesin cnm Yakinmiyz acaba evt yaa anca yeter bizE gun bir izmirli kislrgrubu kuralimm du ile egunal gelmesin amaaa onlar bendn anhtar almk istiyor hemde arkmdn kaynatiyrlar

:18::18::18:Allahım su yarını bı atlatsam...gerçi normal bı gebelik olduguna dair inancım yok denecek kadar az ama iste merak :18::18::18: Rabbim ne eylerse hayırlısını eyler diyerek Allah'a sığınıyoruz.... En dayanamadigim şey belirsizlik iyi ya da kötü belli olsada hayatımıza devam etsek dımı ama

Kislar nill dn hbr varm yaaa m ettim ben onu gecmisi gun icindeki okuyamdim tflndn girincE donemiyrm cok gecmis sayfalara zir bekletiyr cok bana yazn olduysa ve cvb vermedysem o dilerim gecmise donemyrm cunkuzor nilla dn hbr varmiii insllh cok iyidir

Nm nasilsn heyecan vami heyecanSen hamilesin gor bakkk insllh cnm ben simdi 1yasin eklermisn bana diget topige gecmkle ugrasmaym zor oluyr esim gelince ziyaret ederim diger topgi arkadslarima selm soyleee gelicem ziyarte 1saate

Cnm ben forum bornovaya cok yakin otryrum sen nerdesin cnm Yakinmiyz acaba evt yaa anca yeter bizE gun bir izmirli kislrgrubu kuralimm du ile egunal gelmesin amaaa onlar bendn anhtar almk istiyor hemde arkmdn kaynatiyrlar

:125::125: seniiii yerim ben taammııı

baktım o anda sen topikten çıkmışsın hemen su canım anahtar senin dedimmm....şimdide o yok topikte karasu bebeğim anahtar sana kurban olsun be...lafımı olur ...valla dedim ben kim erken kalkarsa o açar...hatta ecrin_mert var o da giriyo erkenden...dualarınada AMİNNNN diyorum kuzum...işim var biraz o yüzden bi görünüp bi kayboluyorum..

Nm nasilsn heyecan vami heyecanSen hamilesin gor bakkk insllh cnm ben simdi 1yasin eklermisn bana diget topige gecmkle ugrasmaym zor oluyr esim gelince ziyaret ederim diger topgi arkadslarima selm soyleee gelicem ziyarte 1saate
amin canım inşallahhhh...eklerim ben...

heyecan tavanda tabi bakalım artık yarın nerde olacak?

Canım senn çok yaşa emiii.Hemde bebişinle kocişinnleeeÇooook gülldümmmm karbonatt mevzusunaa..

bu akşamm fatmagül bacının dizisi var ve aynı zamanda da kurtlar vadisiii...bizim evde kumanda savaşı var yineeee...her perşembe çekişiyoruz kocacımla...ama hep ben başka oda da izlemek zorunda kalıyorum kurtlar yesin seni deyip bir hışımla diğer tv de fatmagüle bakıyorummm...

Ayy evett yaaaa..Geçenn hafta ne kadar su gibi akıp geççtii dimiii..Hatırlıyorumdaa gene ayynıı şeylerii yaşamışştııkk..Valla bende dicemm ya kurtlarr yaa lapptopp seçç birinii..

ayyy sen bi uç ben bi uççtayımurlayı bilion mu ordayım ben..aman olsun ver anahtarı sende boşver bakalım erken kalkmaya ne kadar dayanabilceklerhem sen bebişlere dikkat et uyu kapılar açılınca gel sen rahat rahat anahtar falan uğraşmaeguala bişi deme kıyamam yine onlar seni düşünüyorlar yorulma dievalla kuralım bi ggrup buluşalımm..

ay hemide bornovadaaaaa ben de gelirim ama hafta sonu yaparsanız yada akşam 8 den sonra :) gelenleri evine bırakırım sonra

Evt cnmm yaaa buis sabiri ogretti bize aslinda naplim sinu gusel olsunda bosver bekliyelim cnm insllh rabbim kucagimizada almayi nasip etsun hyrli olsun

Sen cooooooooook Yasa emiiiiiiii gulmekten gozletimden yas geldi oyyyyyy oyyyyy

ay hemide bornovadaaaaa ben de gelirim ama hafta sonu yaparsanız yada akşam 8 den sonra :) gelenleri evine bırakırım sonra

aa ama orta bi yerlerde buluşalım walla akşam 8 den sonra çok geç.çevre yolu çok kötü oluo kamyonlar falaneşim yollamaz oralara kadar gece arabayla beni:18:hafta sonu olur ama ayy heyecanlandımm buluşalım ya ne güzel olur

Ayy evett yaaaa..Geçenn hafta ne kadar su gibi akıp geççtii dimiii..Hatırlıyorumdaa gene ayynıı şeylerii yaşamışştııkk..Valla bende dicemm ya kurtlarr yaa lapptopp seçç birinii..

gerçekten zaman çok çabuk akıp geçiyo...neyseki bi tek perşembe bu sorun yaşanıyoo..

ahhh canıııımmmm bak görüyomusun beni savunuyoooo...sağol kuzum beni guruba almayanlar utansın hıhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…