2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceki denememde 9. Gun crinolejel in ucuna kahverengi olmuştu 11.kanda negatifti 13.gun adet olmuştum

daha önceki denemelerimdede hep ilaçları kestikten 3-5 gün sonra adetim oldu..

bu hep söyleniyor ama hangi ilaç adet olmamızı engelliyor bilen var mı.
canım bu crinone jel,progesteron iğnesi,estrofem rahim kalınlaştırıcı bunlar adeti engeller..nasıl normal bir gebeye kanaması olduğunda hemen progesteron takviyesi yapıyorlar kanımayı kesiyorlarya öyle düşün..

anladım bende yumuşak kapsüller var günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum. aşılamada da vermişlerdi ama tam günümde hastalanmıştım onu kullanmama rağmen.

anladım bende yumuşak kapsüller var günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum. aşılamada da vermişlerdi ama tam günümde hastalanmıştım onu kullanmama rağmen.

Kullandığın fitilin adı progestan mı bende ilk denememde onu kullandım ve günümde adet oldum. Şimdi de onu kullanmaya devam ediyorum

aslında progesteron hormonu tahliline göre verilmeli..bazen bakmıyorlar..demek size yeteri kadar fazla vermemişler...ben diğer denemelrim hep negatifti ve hepsinin test günü adet günümden çok sonraydı ama hiç kanamam olmadı..hep ilaç kesimlerinden sonra geldi..herhalde benim progesteron hormon değerim yüksek :)

ay bak içime kurt düştü. aşılamada da bunda da aynı doz verdiler. hatta orada tedavi olan herkes aynı ilaçları aynı oranda kullanıyor

neyse şimdik işten çıkıp evime gideceğim. inşallah akşama görüşürüz.

iyi aksamlar kislar
bugun doktordan zor bela telefon randevusu aldim,kafami karistiran sorular vardi
doktora dedimki benim 3 tedavidede niye adet kanamam normalden 2-3 gun once geliyor
gereken testlerin yapilmasini istiyorum dedim,nedese begenirsiniz 3 sene onceki testinizde bi sorun yoktu demezmi telefonu kiracaktim sinirden

ayyy bu kadar relax adamlar gormedim ya
valla turk doktorlarini opunde tepenize koyun

ayyyyy masallah degeride katlanmis canim benim senin adina cok sevindim
seni ve esini tebrik ediyorum tabi tum ailenide tatlim

Himmm ohhh be cnm bak topigin lideri olarak arayi bulmssun ben de allh allh erken kalkanacar iste kisknc su hiii Ayyy cnm benmm yerum ben anahtarini senin film var yaaa bu kizcagizda ilk bolumden beri agliyor yuhhhhh yani Sana iiii seyirler vnm
Cnm

ayyyyy masallah degeride katlanmis canim benim senin adina cok sevindim
seni ve esini tebrik ediyorum tabi tum ailenide tatlim

Cnmmm minemm t ederim darisi tez vakitte 2.kez basina olsun bebegine kardes versin rabbim sen neden istmbula gelmiyorsun ya da izmir e enazindn butun testlerni yaptir cnmm dua et olurmu birde kese ve kalp atisini duydukmu o zamn. İcim daha raht edick

Cnmm super tebrik ederim senii ikiz geliyor galiba bnm 12.degerim 140 yakin dr ole dedi bn donucu gormedim insllh keseyi ve kalp atislarinida saglkla goruruz k d et

insallah canim hayirlisiyla hepsi olacak,keseyide gorecen,kalbinide duyacaksin veeeee kucaginada alacaksin tatlim

ben insallah subat gibi izmire gelmeyi dusunuyorum,ailem orda hem tedavi hem ziyaret amacli dusunuyorum
islerim cok yogun ayarlayabilirsem insallah,icime kurt dustu vallaha bi baktiriyim nevar neyok diye..)))

bugun cok guzel bisey oldu,benim bi arkadasim var oda 7 yildir tup bebek tedavisiyle ugrasiyordu, suan 37 yasinda
gecen sene burdaki doktorlar en son olarak arkadasimin menenpoza girdigini soylediler,daha dogrusu hormon testinde oyle cikmis.. bu arada trye gitti ve tup bebek denedi 3 defa ama olmadi..

fakat bugun hamile oldugunu ogrendi,allahim senin mucizelerine akil sir ermez yarabbim,sukurler olsun hemde 3 aylik bilmiyordu resmen supriz ya

tatlim benim 2 tane yavrum var,(allahim bana bagislasin)
herzaman dualarimda allahim oncelikle ici evlat hasretiyle yananlara evlat ver,sonra banada ver diye dua ederim.. ..
sukurler olsun ben tattim anneligi,hic olmayanlara nasip etsin
ama bide kizim olursa hayir demem vallaha..)))))

karasuuu.. tebrik ederim degerin cok güzel artmıs..

hamile olan ama henüz keseyi görmeye gitmeyen arkadaslara bi sorum var. siz de kasıklarınızın üstünde baskı hissediyor musunuz? Ben iki gündür çok hissediyorum.. 2 gündür işte yoruldum ondan mı diye düşünüyorum. bi de cok cabuk yoruluyorum. Sizin durumlar nasıl??

merhaba eguanal..
kusura bakma, geciktim haber vermekte...2 gündür giremiyorum nete...ama güzel haberlerle geldim....
hamileyimmmmm bende......Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın....
2 gündür leylayımmmm sormaa..Eninde sonunda oluyor işte..Şimdi, keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diyorum.
Allahım hepimize peşimizden pıtır pıtır yürüyen bıcırıklar versin.....

slm cnm. aldım msjını saol cnm ilgin için. sancılarım bugün daha iyiydi ama karnım resmen 6 aylık hamile biri gibi. anneme bu bebk bu hızla 15 güne kadar doğar diyorum :)))) yarın yine gitcez dr a. böyle işte. sen nasılsın? gittinmi dr a? topikte sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım hepsini.

tebrikler biz de seni merak etmistik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…