aa ama orta bi yerlerde buluşalım walla akşam 8 den sonra çok geç.çevre yolu çok kötü oluo kamyonlar falaneşim yollamaz oralara kadar gece arabayla beni:18:hafta sonu olur ama ayy heyecanlandımm buluşalım ya ne güzel olur
aa ama orta bi yerlerde buluşalım walla akşam 8 den sonra çok geç.çevre yolu çok kötü oluo kamyonlar falaneşim yollamaz oralara kadar gece arabayla beni:18:hafta sonu olur ama ayy heyecanlandımm buluşalım ya ne güzel olur
yakanıza bi kırmızı karanfil de takın tam türk filmi işi olsun karşılaşmanız...bazen aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo...acaba diyorum aramızda bayan gibi takılan erkekler olabilirmi:26:...ay içime şeytan kaçtı ne biçim bi düşünce dimi kendi söylediğimden kendim irkildim ya hu:83::83: çoook zaman oldu ben kk ya daha yeni üye olmuşum o zamanlarda da aşılamayla ilgili yazıları okuyorum...adamın biri yazı yazmış eşiyle ilgili bişi sormuştu kızlara karısının nickinden...ay dedim noluyo..erkeklerdemi takılyo buraya...işte o zamandan beri hep aklımdan geçiririm bunu...
kıyamam tabi size.karasu hamile yaa o alıngan biraz o yüzden zaten dr da sölemiş olabilir öle diebizde hamile kalalım ne alınganlıklar yapcaz sende gelsen keşke ne güzel olur
ben çalışıyorum ondan hafta içi gündüz gelemiyorum. ama değim gibi hafta sonu olursa gelirim. urla dan burası çopk uzak akşam gelemezsin sen zaten. bornova dan gelecekleri ben toplar getirir sonra evlerine bırakırım
Cevaplar icin teşekkürler...
Sudenaz o nası oluyo 6 gun önce.. Sen nezaman transfer oldun kaç günlük enbriyoydu..
Gülin sen olmicaksin çünkü doğuracaksın
yakanıza bi kırmızı karanfil de takın tam türk filmi işi olsun karşılaşmanız...bazen aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo...acaba diyorum aramızda bayan gibi takılan erkekler olabilirmi:26:...ay içime şeytan kaçtı ne biçim bi düşünce dimi kendi söylediğimden kendim irkildim ya hu:83::83: çoook zaman oldu ben kk ya daha yeni üye olmuşum o zamanlarda da aşılamayla ilgili yazıları okuyorum...adamın biri yazı yazmış eşiyle ilgili bişi sormuştu kızlara karısının nickinden...ay dedim noluyo..erkeklerdemi takılyo buraya...işte o zamandan beri hep aklımdan geçiririm bunu...
walla yapalım lafta kalmasın ama bakoo servisde var ne güzel bu tarafta oturanlar çıkarsa onlarıda ben toplar gelirim.kaynatırız bütün gün
Cevaplar icin teşekkürler...
Sudenaz o nası oluyo 6 gun önce.. Sen nezaman transfer oldun kaç günlük enbriyoydu..
Adet olmixaksin
Selam kızlar ben geldimmmmmm.... Bugün 12. Gun testi tekrarladım sonuc 242.47 çıktı. 10. Gun 132 çıkmıştı Dr.um Cumartesi biraya kan testi istedi. Sizce degerim nasıl???? Birde pharmacea cnm benim test tarihim ve adet tarihim aynı gündü :)))
canım benim adetimin 20. günü transferim oldu..normalde 26. günde adet oluyorum..yani transferimin 6. günü benim normal adet günümdü...bugünde transferimin 10. günündeyim...adetim 4 gün geçmiş oldu...zaten negatifse bile kullandığımız ilaçlardan adet olmuyoruz...
aaa valla uyuz oldum şimdi.yoktur heralde bizim aramızdada öle ajanlar:18::18:
Buse merci cnm.....gözün AYDIN...blast di sanırım benimde öle yarın 10. Gun habire idrar testi yaptım hep negatif çıktı....bekliyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?