Herkese gunaydinnnnn, canım benim belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü insanlar benim de ilk denemede belirtilerin vardı idrar testim bile pozitif çıkmıştı oldu diye havalara uçmuştum sonra bı kan testi ve hersey hüsran ama bu sefer hiçbir belirti yasamadım 9. Gun kanamam olması dısında bende olmayacak iste dediğim anda değerimin yüksek olduğunu gördüm.tabi doğurmadan kesin konuşmak istemiyorum ama sende kendini hiç kasma cok yorulmadan normalhayatina devam et inşallah Allah nasip eder sana da .... Güzel bir geçirmen dileğiyle....
Ben horlamam canım tamammı:))sen horluyo olma sakın,ankara şurası dagın ardı,arada başka seslerde geliyo senin taraftan
Allah sana da en kısa zamanda bu gözyaşlarını yaşatsın..yazarım canım...
erva sen hamilemisin kız hamile listesinde gördüm adını gözlerim yerinden fırladı))))) inş. doğru görmüşümdür...bi azolu olarak çok sevindim senin hamile kalmana umudum benim ))) hayırlısı olur inş. bebişin seni bırakmaz....
pazartesiye kadar hala kapanmassa saha lütfen ihmal etme ve artık dr. a git. ufak tefek ağrı sızıya alışmıştım ama bu bulantı hiç hoşuma gitmedi( zaten normalde de hassastır benim midem hamilelik hassasiyeti ile birleşir ve beni daha çok yorar diye korkuyodum ama bu güne kadar iyiydik ve bundan sonrada iyi oluruz diye umuyorum:))
canim yaa demissin ya tüp bebek öncesi degerlerim normale düstü diye bunun icin özel birsey yaptinmi acaba merak ettim yazarsan sevinirim canim
benim ilk denemem canım ama en zor kısmı beklemekmiş ne zormuş günler saatler durdu sanki üstüne bide hissizlikHerkese gunaydinnnnn, canım benim belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü insanlar benim de ilk denemede belirtilerin vardı idrar testim bile pozitif çıkmıştı oldu diye havalara uçmuştum sonra bı kan testi ve hersey hüsran ama bu sefer hiçbir belirti yasamadım 9. Gun kanamam olması dısında bende olmayacak iste dediğim anda değerimin yüksek olduğunu gördüm.tabi doğurmadan kesin konuşmak istemiyorum ama sende kendini hiç kasma cok yorulmadan normalhayatina devam et inşallah Allah nasip eder sana da .... Güzel bir geçirmen dileğiyle....
canım tutuyorum kendimi sonra hersey aklımdan geçiyor ve tutamıyorum en zoruda eşimin gözlerindeki ümit beni kahrediyo onun üzülmesine dayananmam sanırım en çok üzen bu beni...canım daha çok erken,üzülüp embriyolarınıda olumsuz etkileme..
ben 9.günümdeyim.bendede hiç belirti yok,üzülsemde asla ağlamıyorum.test gününe kadar hiç ağlamıycam.söz verdim kendime
Allahtan umut kesmeyelim canım
Kızlar günaydın...
Canım beni listeden çıkarabilirsin....
Herkese iyi haberlerle dolu bir gun diliyorum....
kızlar hemile arkadaşları tebrik ediyorum
ben dün geceden beri ağlıyorum bugün transferin 5.günü ve hiç bir belirtim yok hiç umudum kalmadı
canım daha çok erken,üzülüp embriyolarınıda olumsuz etkileme..
ben 9.günümdeyim.bendede hiç belirti yok,üzülsemde asla ağlamıyorum.test gününe kadar hiç ağlamıycam.söz verdim kendime
Allahtan umut kesmeyelim canım
busekar neden aglıyorsun..bebegin ordaysa da gelmek istemeyecek annem benden daha aglak diye.
benim de hicbir belirtim olmadı. ne yerlesme kanaması ne agrı ne sızı..herkes de olmak zorunda degil ki. pozitif dusun.
tamam canım toplıcam kendimi haftaya hersey belli olcak nasılsa Allah ne yazdıysa o aglasamda zırlasamda sonuç değişmicek dua edip beklicem iyiki versınız...
busekar neden aglıyorsun..bebegin ordaysa da gelmek istemeyecek annem benden daha aglak diye.
benim de hicbir belirtim olmadı. ne yerlesme kanaması ne agrı ne sızı..herkes de olmak zorunda degil ki. pozitif dusun.
canımcım ağlayan busekar değilll babyyyy...busekar halinden gayet memnun bir hamile...
Canım karıştırdın galiba su an ağlayan ben değilim diğer arkadasımız yazmış o yazıyı...
pardon cnm :) yanlış alıntı olmus
Yaw doktor bugün de test istedi 14. Gun testi gene kan vericem. İnşallah sorun çıkmaz keseyi görene kadar da halinden memnun bir hamile olamıcamn sanırım :))
bu dönmede insan mantıklı düşünmekte zorlanıyor çok iyi biliyorum...duygularımıza göre hareket edip ona göre karar veriyoruz...şu an böyle düşünmene çooookkk sevindimmm ne kadar olumlu düşünürsen o kadar kolay atlatırsın bu süreci...ayrıca belirtiler konusunda okumadığım bilmediğim şey kalmadı diyebilirim...sadece bizim topikte bir sürü hiç belirti yaşamadan hamile kalan arkadaşlarımız var...herkeste olacak diye bişey yok...bunu sana laf olsun diye demiyorum gerçek bu...
Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık
ben de 17. günde doktor istemese de tekrarladım cnm. aslında yine tekrarlamak istiyorum bi belirlti olmadıgı icin bebegim hala benimle mi diye cok merak ediyorum. kuruntu yapıyorum. bi sorun olsa kanama seklinde mi belirti olur
o kadar iyi anlıyorum ki seni bende hep sıfır gördüm kimyasal dahi yaşamadım :)Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık
Yaw doktor bugün de test istedi 14. Gun testi gene kan vericem. İnşallah sorun çıkmaz keseyi görene kadar da halinden memnun bir hamile olamıcamn sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?