2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet cnmm yaaa halkisin bnce dunlemk laxim dr u ben de gidicem birazdn kan vermeye gidicm dr m sabh gerek yok defi ama icime sinmiyor sabh lekelenme oldu tekrardua edin lutfen sen nasilsin

için rahat edecekse yaptır canım...bebeğini korusun rabbimm...ben de sonunda 11 gün gecikmeyle regl oldum...siz yokken kendime kutlama bile yaptım şekerimmm...

canım hayırlı olsun,bu ay bereketli olsun senin için..bu regl seni hamileliğe hazırlasın...

sağol valla regl oldum diye seviniyorum tüp bebekten sonra adet oldum bu 2. adetim ve 11 gün geç geldi ne kadar gecikirse tedavimde gecikecekti...şubatta adetimle başlarım artık...iki tedavi arasında 3 ay olmalıymış o yüzden şubatı bekleyecem bana kalsa bu adetle başlardımm...

Son düzenleme:

olsun canım, hayırlısı ile olsun da, şubat olsun.ama bu ay kendiliğinden bile olabilir....

Ah canımıniçii oldun sonunda çoook sevindim inan.adet demek tedaviye bir adım daaha yaklaşmak demek.kızz bakarsın meleğin bu ay kendiliğinden gelir.boş durma kanama biter bitmez çalışmalara başla
bende yeni geldm drdaan.yumurtalar oluşmuş durum gayet iyi dedi.bide yarın cetrotide iğneye başlıcaz.günde 2 iğne.kalbura dönces valla.

olsun canım, hayırlısı ile olsun da, şubat olsun.ama bu ay kendiliğinden bile olabilir....

inşallahh canım kendiliğinden olur diye bu ay da bekledik ama olmadı rabbimden umut kesilmez 2.tüp bebek öncesi son ay bu ay da kendiliğinden olmazsa tüp bebek maceramıza tekrar strat verecez...

he valla oldum çok şükür... biraz ağrılıııı...topiğe ara sıra giriyorum yatasım var...ooooo demek yumoşlar harekete geçtiiii süppperrrr...bi de yumoşlar kaç mm doktora gidince onuda öğren merak ederim ben...tahmini opu gününü doktordan önce belirleriz onlar son dakikaya kadar pek bişi demiyolar...ne kadar iğne vurulsanda emin ol benim kadar kimse vurulamaz...uzun protolde mahvoldum ben devlet hastanesi bayramda çalışmıyo diye bir hafta daha fazla iğne vurdurdular bana opu tatile dek gelmesin diye...hakkımı helal etmiyorum onlara...resmen özensiz davrandılar...

Son düzenleme:

mrb cnm nasılsın renklenmişsin ))) hayırlı olsun .. inş. en kısa zmnda tedavine başlarsın ve başarıyla sonuçlarsın.
bana bilgilerini tazele demişsin tazeliyiveriyim bari ben tüp bebek tadevime başlamıştım yarıda bırakmak zorun da kaldım bende yumurta azlığı çıktı polip çıktı bu ay polipi aldırcam öteki ayada nasipse tedaviye başlıcam tekrar ,ama kaç ay sürer bilmiyorum ilaç tedavim işte bu kadar bilgilerim

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar?

egunal canım gözün aydın adet olmuşsun.... umarım önümüzdeki ay hiç olmazsın ve bebişin kendiliğinden gelir. albildaydı sanırım o hamileydi diye hatırlıyorum sorun ne kii? geçmiş çok uzun okuyamadım...biz de şükür iyiyiz ama sanki adet sancılarım yine başladı. mide bulantılarım da hafifledi.... inşallah bebeğim iyidir.

ataşehir dikkat et canım. çok geçmiş olsun..

sonuç bekleyen tüm arkadaşlar umarım hayırlı haberler alırlar..

ataşehirli cnm geçmiş olsun inş. bebeğin seni bırakmaz stres edipde kendinide bebeklernide yormamaya bak iyice yat dinlen atlatırsın fazla hareketten kaçın ne güzel kalp seslerinide duymuşsun...

geçmiş olsun bi daha tekrarı olmasın inşallahhh...eğer gebeliğin riskliyse çalışman etkili olmuş olabilir bi sonucun çıksın hayırlısıyla bişey yoktur inşallahhh...beliyorum...

kan değerim 209 dan 249 a çıkmış..kanamamda hafif bir şekilde devam ediyor.progesteron iğneye başladım,hem crinone jel, hemde iğne...çıkması güzel ama daha fazla çıkması lazımdı..Allahım inşaallah sevincimi kursağımda bırakmaz..

canım bende seninle aynı durumdayım.bende hiç dinlenemedim.ve sonuçtan korkuyorum.

kızlar aradım benim yumoşlar dölleniyormuş yarın bidaha arayacağım bakalım bu arada kısmetse pazrtesi transfer olcak kaçıncı gün oluyor acaba bide bana jetokain ampül verdiiler transfer günü getir dediler kullanan varmı dün ağrım vardı soramadım

sağol canım çok şükür belirsizlikten kurtuldummm...o zaman sende şubat gibi başyacaksın...arada bi takıl bize kuzum tedavin yarım kaldı diye bırakma topiğimizi...

ay sanki hamileyim tebrikleri kabul ediyorum ne tuhaf yaa...sağol canımcım inşallahhh önce kendiliğinden bekliyorum sıpa mı olmazsa tüpün içinden alıcam kendisiniii...demekki adet zamanlarında belirtilerini hamile olmana rağmen yaşıyorsun valla bunu ilk kez görüyorumm...sayende bilgi dağarcığıma yeni bir bilgi elkedim...meleğine bişi olmaz annesi korkma...o çok güvenli bi yerde...

evet canım ciddi bir artış olmamış...yat dinlen sakın kendini yorma...doktorun iğne vermiş zaten rabbimin izniyle hiçbişey olmaz meleğine...

canım duş ve sıcak su iyi geliyo yap mutlaka.valla can dr mm falan sölemedi bugün 4. iğnemi olcam akşam.salı gel dedi o zaman sorıym bakalım.
ya bu dikkate almayan dr ları .....anladın sen onu.kurban olsunlar sanaa.halbuki onlar için rutin olan işler bizim umudumuz mutluluğumuz.

kızlar hemile arkadaşları tebrik ediyorum
ben dün geceden beri ağlıyorum bugün transferin 5.günü ve hiç bir belirtim yok hiç umudum kalmadı
canım ağlayıpta hem bebişini hem kendini üzme.. transferden sonra benim de belirtim yoktu doğru dürüst...
ben de 17. günde doktor istemese de tekrarladım cnm. aslında yine tekrarlamak istiyorum bi belirlti olmadıgı icin bebegim hala benimle mi diye cok merak ediyorum. kuruntu yapıyorum. bi sorun olsa kanama seklinde mi belirti olur
sanırım bu kuruntuyu hepimiz hissediyoruz ve bebişler hareketlenene kadarda kuruntuya devam..
en kısa zamanda meleğine kavuşursun...

anladım ben onuuu.......düşündükçe geriliyorum bi de dosyam bütün bilgilerim orda rapor çıkarmak için yine onların eline düşecem o yüzden rahat rahat içimi dökemedim ağzıma geleni söylemeyi çok düşündüm ama raporu bi alayım sonraa...bi dahada şeytan görsün yüzlerini...sabah sıcak suyla küveti doldurup yattım öncesinde de sert bi kahve içtim kahve iyi geliyomuş adetin sökülmesi için...bir saat sonra kanamam başladı...bunların etkisi oldumu bilmiyorum...ağrım bu şiddetle devam ederse yine sıcak su dan yardım alacam...bu kez su torbasıyla amaaaa

ay nihayet..... şükür gelmiş kırmızılar.... canım ben sana hulisi beyin no sunu özelden atarım.

canım benim ne oldu sana.. önce grip ssonra kanama.. çok geçmiş olsun.. rabbim seni ve meleğini korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…