Evet cnmm yaaa halkisin bnce dunlemk laxim dr u ben de gidicem birazdn kan vermeye gidicm dr m sabh gerek yok defi ama icime sinmiyor sabh lekelenme oldu tekrardua edin lutfen sen nasilsin
kızlaaaaaarrrrrrr regl olduuuuuuuuuuuuuuuummm...çok mutluyum...ALLAH ım ne tuhaf bi ruh halidir regl oldum ve buna seviniyoruuummmm:118::118:
canım hayırlı olsun,bu ay bereketli olsun senin için..bu regl seni hamileliğe hazırlasın...
sağol valla regl oldum diye seviniyorum tüp bebekten sonra adet oldum bu 2. adetim ve 11 gün geç geldi ne kadar gecikirse tedavimde gecikecekti...şubatta adetimle başlarım artık...iki tedavi arasında 3 ay olmalıymış o yüzden şubatı bekleyecem bana kalsa bu adetle başlardımm...
sağol valla regl oldum diye seviniyorum tüp bebekten sonra adet oldum bu 2. adetim ve 11 gün geç geldi ne kadar gecikirse tedavimde gecikecekti...şubatta adetimle başlarım artık...iki tedavi arasında 3 ay olmalıymış o yüzden şubatı bekleyecem bana kalsa bu adetle başlardımm...
olsun canım, hayırlısı ile olsun da, şubat olsun.ama bu ay kendiliğinden bile olabilir....
Ah canımıniçii oldun sonunda çoook sevindim inan.adet demek tedaviye bir adım daaha yaklaşmak demek.kızz bakarsın meleğin bu ay kendiliğinden gelir.boş durma kanama biter bitmez çalışmalara başla
bende yeni geldm drdaan.yumurtalar oluşmuş durum gayet iyi dedi.bide yarın cetrotide iğneye başlıcaz.günde 2 iğne.kalbura dönces valla.
geçmiş olsun bi daha tekrarı olmasın inşallahhh...eğer gebeliğin riskliyse çalışman etkili olmuş olabilir bi sonucun çıksın hayırlısıyla bişey yoktur inşallahhh...beliyorum...
biz de İstanbul ' da özel bir hastanede tüp bebek transferi gerçekleştirdik şu an beklemedeyiz.08 ocak (yani 1 gün sonra) kan tahlili yaptıracağız. fakat çooooook umutsuzum çünkü çalışmaya ara veremedim normal hayatıma devam ediyorum. burada herkesin yaptığı gibi hayatımı dondurup bekleme şansım olamadı. çok umutsuz ve stresliyim. doktorum yatmanın hiçbir faydası yok normal hayatına devam edebilirsin dedi ama yine de kan tahlilinin sonucunu görecek cesaretim bile yok((((((
mrb cnm nasılsın renklenmişsin))) hayırlı olsun .. inş. en kısa zmnda tedavine başlarsın ve başarıyla sonuçlarsın.
bana bilgilerini tazele demişsin tazeliyiveriyim bariben tüp bebek tadevime başlamıştım yarıda bırakmak zorun da kaldım bende yumurta azlığı çıktı polip çıktı bu ay polipi aldırcam öteki ayada nasipse tedaviye başlıcam tekrar ,ama kaç ay sürer bilmiyorum ilaç tedavim işte bu kadar bilgilerim
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar?
egunal canım gözün aydın adet olmuşsun.... umarım önümüzdeki ay hiç olmazsın ve bebişin kendiliğinden gelir. albildaydı sanırım o hamileydi diye hatırlıyorum sorun ne kii? geçmiş çok uzun okuyamadım...biz de şükür iyiyiz ama sanki adet sancılarım yine başladı. mide bulantılarım da hafifledi.... inşallah bebeğim iyidir...
kan değerim 209 dan 249 a çıkmış..kanamamda hafif bir şekilde devam ediyor.progesteron iğneye başladım,hem crinone jel, hemde iğne...çıkması güzel ama daha fazla çıkması lazımdı..Allahım inşaallah sevincimi kursağımda bırakmaz..
inşallahh canım kendiliğinden olur diye bu ay da bekledik ama olmadı rabbimden umut kesilmez 2.tüp bebek öncesi son ay bu ay da kendiliğinden olmazsa tüp bebek maceramıza tekrar strat verecez...
he valla oldum çok şükür... biraz ağrılıııı...topiğe ara sıra giriyorum yatasım var...ooooo demek yumoşlar harekete geçtiiii süppperrrr...bi de yumoşlar kaç mm doktora gidince onuda öğren merak ederim ben...tahmini opu gününü doktordan önce belirleriz onlar son dakikaya kadar pek bişi demiyolar...ne kadar iğne vurulsanda emin ol benim kadar kimse vurulamaz...uzun protolde mahvoldum ben devlet hastanesi bayramda çalışmıyo diye bir hafta daha fazla iğne vurdurdular bana opu tatile dek gelmesin diye...hakkımı helal etmiyorum onlara...resmen özensiz davrandılar...
canım bende seninle aynı durumdayım.bende hiç dinlenemedim.ve sonuçtan korkuyorum.
canım ağlayıpta hem bebişini hem kendini üzme.. transferden sonra benim de belirtim yoktu doğru dürüst...kızlar hemile arkadaşları tebrik ediyorum
ben dün geceden beri ağlıyorum bugün transferin 5.günü ve hiç bir belirtim yok hiç umudum kalmadı
sanırım bu kuruntuyu hepimiz hissediyoruz ve bebişler hareketlenene kadarda kuruntuya devam..ben de 17. günde doktor istemese de tekrarladım cnm. aslında yine tekrarlamak istiyorum bi belirlti olmadıgı icin bebegim hala benimle mi diye cok merak ediyorum. kuruntu yapıyorum. bi sorun olsa kanama seklinde mi belirti olur
en kısa zamanda meleğine kavuşursun...Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık
canım duş ve sıcak su iyi geliyo yap mutlaka.valla can dr mm falan sölemedi bugün 4. iğnemi olcam akşam.salı gel dedi o zaman sorıym bakalım.
ya bu dikkate almayan dr ları .....anladın sen onu.kurban olsunlar sanaa.halbuki onlar için rutin olan işler bizim umudumuz mutluluğumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?