Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık
Merhaba kızlar benimde canım çok sıkıldı, dün kan testi yaptım betahcg 2,5 çıktı gebelik yokmuş, halen adet olmadım moralim bozuk, sadece bana ümit veren hep kan testim 0 çıkardı ilk defa 2.5 çıktı ona bile mutlu oluyorum düşünün artık
Yaw doktor bugün de test istedi 14. Gun testi gene kan vericem. İnşallah sorun çıkmaz keseyi görene kadar da halinden memnun bir hamile olamıcamn sanırım :))
canım kimseler yok bugün bi biz kalmışıznapıon iimisin?
MerhAbA dunaksam kanamam oldu dusuk riSkim var ama Bebegimi dun ultrasonda gorDum Kalp Atislarini gordum sirt Ustu yaticaz uc ay artik bize dua. Edin
MerhAbA dunaksam kanamam oldu dusuk riSkim var ama Bebegimi dun ultrasonda gorDum Kalp Atislarini gordum sirt Ustu yaticaz uc ay artik bize dua. Edin
kızlaaaaaarrrrrrr regl olduuuuuuuuuuuuuuuummm...çok mutluyum...ALLAH ım ne tuhaf bi ruh halidir regl oldum ve buna seviniyoruuummmm:118::118:
ayy bende dedim noluo ne kutlaması?dedim galiba bize süpriz yapcakama bunada sewindim çünkü beklediğimiz bişeydi ayy artık birbirimizin reglisine bile sewiniyoruz.başka kim buna sewinir kii
AMİNNN canım inşallahhh...tedavinin hangi aşamasındasın...biraz durumundan bahsedermisin???[/inşallah yarın opum var 4,5 yumurta görünüyor inşallah kaliteleride iyidir hamile haberlerini alınca çok mutlu oluyorum :18::18:
inşallah yarın opum var 4,5 yumurta görünüyor inşallah kaliteleride iyidir hamile haberlerini alınca çok mutlu oluyorum :18::18:
merhabalar,
dün akşam kanamam oldu.çok korktum.Sanki kesik kanaması gibiydi.Açık renkte.sabah doktora gittik.bhcg için kan verdim.inşaallah çıkarsa sorun yok diyebilirmişiz...Bebeğime birşey olmaz inşaalah.dua edin ne olur....sonuç 1:30 da çıkacak.Dün işte çok çalıştım ondan mı acaba.akşam 10:30 ta eve gelebildim...yıl sonu olduğu için çok yoğun işler...
normal canım istemesiii...12.gün test günü veriyorlar ama siz dayanamayıp 10.de yaptırıyorsunuz...12.14. günler bakılır normali budur bugünlerdeki değerleri baz alırlar...bi sorun çıkmaz içini ferah tut sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?