kizlar merhaba güzel bir gün olsun dilegi ile pazardan bu yana topige girememistim ama dün gece okuyamadigim bütün sayfalari tam 3 saatte okudum gözlerim resmen sasi bir sekilde gece 1:30 yataga girdim:)))) bu arada su 7 sene olayi banada ilginc geldi
benim bir arkadasim 19 yasinda evlendi ve 26 yasina kadar bebesi olmadi maalesef sanirim oda sebepsiz di bu arada laporoskopi oldu asilama oldumu bilmiyorum 26 yasindaydi hamile kaldi tabi tüp bebek mi yaptirdi dogal yollami onuda bilmiyorum tüpsede belki söylemedi kimseye neyse rabbim nasip etti 8 yasinda cok tatli bir oglu var simdi, yanliz oglu 2 yasindayken esiyle ayrildilar o kadar evlat sahibi olmak icin ugrasmislarken cocugu buldular ama kendileri ayrildi 2 sene önce eski esi evlendi ve yeni esi ilk aydan hamileydi sans iste ama arkadasim hala bekar neyse herseyin hayirlisi belki bilgi olur diye yazdim...
nasılsınız?egunal cim erkekler hakkındaki düşüncelerine aynen katılıyorum..benim kocayla 1 hafta konuşmasam sussam adam ohhhhhhhhh diycekama nerde ecz nede akşama kadar kafası şişiyo,eve gelincede ben şişiriyorum.ama küsünce bende konuşmam işime gelene kadar ayy evlilik zor iş be ama onlarsızda yapamayız..ben kıyamıyorum yinede aynı sen gibi yemegi,ütüsü yapılıyo,bazen diyom kocama biz küsüz ama herşeyin yine yapılıyo ne anladım ben bu işten diyorum onlar senin görevin yapcan tabi diyo bide:))yuvarlanıp gidiyoz işte..bende afyonda saclarıma röfleyi 100 tl ye yaptırıyorum,bi kuruşta inmiyolar,dedikleri dedik yani..ama artık epey yaptıramam heralde.. saclar 2 renk oldu haminnelerden kacmaya devammm yakalanma sakın
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ;
"Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir."
Ben bol bol badem,kabakçekirdeği,fındık yemiştim faydalı diye.:44:
ya napalım biz ya biri dio faydalı ye biri zararlı.kabak çekirdeği çom yedim ben hem tutunması için faydalı die duymuştum.badem fındıkta cabası...aman walla ya şaşırtıp duruolar bizi
Bu sabah doktora gittk artik surekli gidecegim doktorumu sectim bebegimin kesesi olmasi gerektigi yerdeymis ama kesenin etrafinda kan varmis ya kanamam olucakmis buda tehlikeli olan ya da vucut bu kani emermis buda olmasini arzu ettgimiz on gun daha kanamam olmmazsa riskin buyuk bolumunu atlatmis olucaz bicirigimla 12. Haftadan sonra hamileligim normAle doncekmis ins. Tabi Allahim buyuk bicirigimin yardimcisi olsun buyumus biraz daha bebisim gordum onu Allahim hepimizin yardimcisi olsun
canımmm çok geçmiş olsun... bebegın ıyıymış sende uzat ayaklarını yat dınlen..
bu arada dr arıyorum ıyı bı dr .. kıme gıdıyosun.. ogrenebılırmımm ??
Bu sabah doktora gittk artik surekli gidecegim doktorumu sectim bebegimin kesesi olmasi gerektigi yerdeymis ama kesenin etrafinda kan varmis ya kanamam olucakmis buda tehlikeli olan ya da vucut bu kani emermis buda olmasini arzu ettgimiz on gun daha kanamam olmmazsa riskin buyuk bolumunu atlatmis olucaz bicirigimla 12. Haftadan sonra hamileligim normAle doncekmis ins. Tabi Allahim buyuk bicirigimin yardimcisi olsun buyumus biraz daha bebisim gordum onu Allahim hepimizin yardimcisi olsun
aynen canım bende kabak çok yemiştim..
kime inanıcaz şaşırdık...
slm kızlae ben geldım... kabak cekırdegıne takıldım bende tuturuyomus dıe cok yedım hala daha yıyorum.. bıde ananas demıslerdı. yanlız kabaka cekırtegı bagırsakları yumusatıyomus kabız olmuyosun ben cok sukur cok ksbızlık cekmedımm... bu rada buugn ıkıncı ksn testımı yaptırdım cok sukur deger katlanmıs normal ıı gııdyo dedı doktor cuma bı tane daha yaptırcam sonra utrasyon gun vercek inş... bu arada buugn sonuc alan yok muu. bı arkadas vardı sanırım adet olmus hayırlııs olsun ınşşş...
çoook geçmiş olsun kuzum...ben kardeşimin durumunu bi çok kez anlattım bi daha tekrarlıyorum...aynı senin gibi kesenin etrafında kan birikmişti ve kanaması oluyordu...bizde düşük yapıyor diye çok korkuyorduk ama çok şükür bebeğimiz doğdu...kesenin etrafındaki kan 6 aylık süreçte yavaş yavaş kayboldu ama kardeşim ped kullandı çoğu zaman...her doktora kontrole gidişinde kanama biraz daha küçülüyordu...evet can sıkıcı bir durum ama rabbim izniyle bişey olmaz içini ferah tut sen...
canım sen avrupa yakasındamısın..
ben anadolu..
buralarda bakıyorum.. yıne aklında bulunsun varsa bılgın beklerım
benı soruyosan cnm bende anadolu yakasında oturuyorum umranıyede. euro fertılde yaptırdım ben ılk denemem tuttu cok sukur ....
hoşgeldiiinnnn güzel haberle gelmişsiiinnn...MAŞALLAHHHH...bugün duygu7979 arkadaşımız test yaptıracaktı ama hala haber yok...
Cok saol bunu okumak beni rahatlatti allahim ins. Banada saglikla kucagima almayI nasip etsin
hehe saol canım.. Allah tamamına erdırsın..
peki hangı dr a gıdıyosun şuanda..
gebelik takıbı için ıyı bı dr arıyorum..
valla ben daha doktor bulmadım daha kese gorene kadr oraya gıdıcem gene alev hnm doktorum.. ama ondan sonra gıdemem cunku pahalı yanı muayenesı 108 tl bakıcam sen bulursan bana yaz olurmu?
hmm tutustur inşş aksma uazr belkı ya bugun cok ıstahsızım hıc bı sey canım cekmıyo kı yıyım acım ac ac:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?