2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım bu 7.sene uğuruna inanıyorum...çok var böyle hikayeler...arkadaşınada üzüldüm...rabbim meleğini göndermiş eşinden etmiş...hayat işte...

ah erkekler ahhhh...dedilerimi yaparsa ölürüm kendisine yapmazsa süründürürüm...ortası yok yani...100 tl röfle için iyi bi fiyat bence...senin gene iyi iki renk olmuş saçların bende 4 renk var hemen sayıyorum...kendi rengim,beyazlarım,platin sarısı ve röflenin ara rengi...yarın boyatcam inşallahhh

sagol canım iyiyim,cook şükür..kulagımda bugün daha iyi.damla kullanıyorum ya faydasını gördüm.biz hem keseyi hem kalp atışlarını duymak için bekledik canım nasipsa cumartesi dr gitcez.korkuyorum inş.bi terslik yoktur..ne demek canım herzaman dua ediyorum,rabbim herkese tez vakitte bebeişlerini göndersin aminnn..sevgiler..

ya napalım biz ya biri dio faydalı ye biri zararlı.kabak çekirdeği çom yedim ben hem tutunması için faydalı die duymuştum.badem fındıkta cabası...aman walla ya şaşırtıp duruolar bizi

ya napalım biz ya biri dio faydalı ye biri zararlı.kabak çekirdeği çom yedim ben hem tutunması için faydalı die duymuştum.badem fındıkta cabası...aman walla ya şaşırtıp duruolar bizi

aynen canım bende kabak çok yemiştim..

kime inanıcaz şaşırdık...

ataşehiri duymamışdım ya okadar dikkatli okuyorum ama geçmiş olsun ya

erva canım sevmiyorum da tam mesai çalıştırıyorum anlamıyosun ya

Bu sabah doktora gittk artik surekli gidecegim doktorumu sectim bebegimin kesesi olmasi gerektigi yerdeymis ama kesenin etrafinda kan varmis ya kanamam olucakmis buda tehlikeli olan ya da vucut bu kani emermis buda olmasini arzu ettgimiz on gun daha kanamam olmmazsa riskin buyuk bolumunu atlatmis olucaz bicirigimla 12. Haftadan sonra hamileligim normAle doncekmis ins. Tabi Allahim buyuk bicirigimin yardimcisi olsun buyumus biraz daha bebisim gordum onu Allahim hepimizin yardimcisi olsun

canımmm çok geçmiş olsun... bebegın ıyıymış sende uzat ayaklarını yat dınlen..

bu arada dr arıyorum ıyı bı dr .. kıme gıdıyosun.. ogrenebılırmımm ??

canımmm çok geçmiş olsun... bebegın ıyıymış sende uzat ayaklarını yat dınlen..

bu arada dr arıyorum ıyı bı dr .. kıme gıdıyosun.. ogrenebılırmımm ??

Cok saol canim ozel gaziosMaNpasa hastanesinde yasemin hnm gittim bugun ve onunla devam edim diyorum artik 7. Haftamizdayiz ve ilgi aLakasini sevdim butun sorularima cvp vErdi butun herseyi durumumu acikca ve guzelce anlatti haftaya kontrolum var bakalim hayirliisi bebisim iyi olsunda

çoook geçmiş olsun kuzum...ben kardeşimin durumunu bi çok kez anlattım bi daha tekrarlıyorum...aynı senin gibi kesenin etrafında kan birikmişti ve kanaması oluyordu...bizde düşük yapıyor diye çok korkuyorduk ama çok şükür bebeğimiz doğdu...kesenin etrafındaki kan 6 aylık süreçte yavaş yavaş kayboldu ama kardeşim ped kullandı çoğu zaman...her doktora kontrole gidişinde kanama biraz daha küçülüyordu...evet can sıkıcı bir durum ama rabbim izniyle bişey olmaz içini ferah tut sen...

aynen canım bende kabak çok yemiştim..

kime inanıcaz şaşırdık...

slm kızlae ben geldım... kabak cekırdegıne takıldım bende tuturuyomus dıe cok yedım hala daha yıyorum.. bıde ananas demıslerdı. yanlız kabaka cekırtegı bagırsakları yumusatıyomus kabız olmuyosun ben cok sukur cok ksbızlık cekmedımm... bu rada buugn ıkıncı ksn testımı yaptırdım cok sukur deger katlanmıs normal ıı gııdyo dedı doktor cuma bı tane daha yaptırcam sonra utrasyon gun vercek inş... bu arada buugn sonuc alan yok muu. bı arkadas vardı sanırım adet olmus hayırlııs olsun ınşşş...

hoşgeldiiinnnn güzel haberle gelmişsiiinnn...MAŞALLAHHHH ...bugün duygu7979 arkadaşımız test yaptıracaktı ama hala haber yok...

canım sen avrupa yakasındamısın..
ben anadolu..

buralarda bakıyorum.. yıne aklında bulunsun varsa bılgın beklerım

Cok saol bunu okumak beni rahatlatti allahim ins. Banada saglikla kucagima almayI nasip etsin

benı soruyosan cnm bende anadolu yakasında oturuyorum umranıyede. euro fertılde yaptırdım ben ılk denemem tuttu cok sukur ....

hehe saol canım.. Allah tamamına erdırsın..
peki hangı dr a gıdıyosun şuanda..
gebelik takıbı için ıyı bı dr arıyorum..

hoşgeldiiinnnn güzel haberle gelmişsiiinnn...MAŞALLAHHHH ...bugün duygu7979 arkadaşımız test yaptıracaktı ama hala haber yok...

hmm tutustur inşş aksma uazr belkı ya bugun cok ıstahsızım hıc bı sey canım cekmıyo kı yıyım acım ac ac:):)

hehe saol canım.. Allah tamamına erdırsın..
peki hangı dr a gıdıyosun şuanda..
gebelik takıbı için ıyı bı dr arıyorum..

valla ben daha doktor bulmadım daha kese gorene kadr oraya gıdıcem gene alev hnm doktorum.. ama ondan sonra gıdemem cunku pahalı yanı muayenesı 108 tl bakıcam sen bulursan bana yaz olurmu?

valla ben daha doktor bulmadım daha kese gorene kadr oraya gıdıcem gene alev hnm doktorum.. ama ondan sonra gıdemem cunku pahalı yanı muayenesı 108 tl bakıcam sen bulursan bana yaz olurmu?

pahalı sından zıyade ..ıyı bı dr olsun.. istıyorum.. her aradıgımda ulaşmak ıstıyorum..

yazarım tabı..

hmm tutustur inşş aksma uazr belkı ya bugun cok ıstahsızım hıc bı sey canım cekmıyo kı yıyım acım ac ac:):)

aaa bi sen dedin hamilelerimiz arasında canım bişey istemiyo diyeee...hepsi obez olcaklar doğurana kadar...bişeyler yemen gerekiyor ama aç kalma süresini uzatma tansiyonun falan düşer ALLAH korusun nolur nılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…