2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa bi sen dedin hamilelerimiz arasında canım bişey istemiyo diyeee...hepsi obez olcaklar doğurana kadar...bişeyler yemen gerekiyor ama aç kalma süresini uzatma tansiyonun falan düşer ALLAH korusun nolur nılmaz...

hee bakalım ne bulursam yemeye calıscam....sen ne yaptın cnm kocısınle aranı duzelttın mı barı...

kuzularım niye kimse bana cevap vermedi?soru sordum,görmedinizmi?cokmu sacma bi soru sordum:26:

işşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın.pozitif düşün pozitif olsun herşey.bebeğin seninle bak ne güzel büyümüş bile.kıyamam yaa ben ona

Ben dün keseyi gördüm arkadaşlar. allaha çok şükürler olsun.
çevremden sürekli senin ikizin olacak diyorlar. O şekilde hissediyorlarmış. Tek kese gördük diyorum. daha belli olmaz diyorlar.
ikiz olsa 5+2 lik ultrasonda gözükür değil mi? çift kese olur ol zaman değil mi?

hee bakalım ne bulursam yemeye calıscam....sen ne yaptın cnm kocısınle aranı duzelttın mı barı...

ye tabiii.....hayır kuzum kocacımla aramı adetim bitene kadar düzeltmeyecem

kuzularım niye kimse bana cevap vermedi?soru sordum,görmedinizmi?cokmu sacma bi soru sordum:26:

ahhh canııımmm kimse ervama cevap vermedimiiii...sorun saçma değil her anne adayının endişelerini yansıtan sorulardan biri...bi aksilik olsa mutlaka bi belirti verir...iyi düşünüp mutlu ol...içine 2 tane melek konmuş daha yakın zamana kadar acaba tutacakmı diye endişe yaşarken şimdi keselerinin ve kalp atışlarının olup olmadığı endişesini yaşıyorsun..artık rahat bırak kendini sadece onları görme hayalleriyle mutlu ol......şu an ben senin yerinde olmak için neler vermezdim ve emin ol sadece heyecanlı olurdum endişeli değil...

MAŞALLAHHHH...valla ben sonradan ikinci kesenin ortaya çıktığını hiç duymadım...belkide vardır öyle bişey...amaaaannnn hamilesin keseyi görmüşsün ya yeter ikiz olursa da fena olmaz tabiii

kanamam tam olarak kesilmedi tamamen kahverengiye döndü tuvalete gitmek artık kabus oldu bana resmen çok fazla akmıyo yınede peçeteyle her silmemde görüyorum göördükçe moralim bozuluyor doktorumu aradım herhangi bi tehlikesi yok ara ara olur dedi bol bol dinlencem artık

bu ara hamilelerimizde hep buna benzer şeyler oluyor...bencede tehlikesi olan bişey değil ama moral bozmaya yetiyor...kendine iyi bak canım

hamileler cevap versin bari:26:

cnmbenimde yarın 7 hafta olcak yani tam zamanlı gidiyorsun.benim doktorum test tarihinden 20 gün snra kontrollümüz dedi.bende yarın gitcem .yani normal ve dogru bir zamanda gidiyorsun şekerim korkma.zaten erken gitsen sadece keseyi göreceksin ama imdi nasip olursa kalp atışınıda görcen ve yani bi kaybın yok geç gitmekle..

benim korkum kalp atışları başlamadıysa bi belirti olurmuydu?ters giden bişey olsa belli olurdu dimi heralde?cumartesi bi olsa da duysak o muhteşem sesleri,

ya haklısın canım meleklerim içimde bunu biliyorum ama insan dr zamanı yaklaşınca endişeye korkuya kapılıyomuş,ilk dr olunca bide:))cumartesi herşey iyi gitse cok daha iyi rahatlıycam..heyecanlıyım tabiki canım,ama size bu soruyu sormadanda edemedim:)ALLAHIM en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün hep dua ediyorum sana inan canım..:80:

biliyorum canım ALLAHRAZI olsun...ben senin yerinde olsam tek mi ikiz mi heyecanına kapılırdım...düşünsene ikiz olduklarını...süpeeerrrrr olurrr...

ayy evet tek seferde kurtulurum bi daha cocuk düşünmem zaten:))tabi ikiz olunca kafayı yermiyim bilmem,biri bi tarafta aglar biri bi tarafta bende ortaya oturur aglarım heralde

ayy evet tek seferde kurtulurum bi daha cocuk düşünmem zaten:))tabi ikiz olunca kafayı yermiyim bilmem,biri bi tarafta aglar biri bi tarafta bende ortaya oturur aglarım heralde

inş.. ıkızdır.. ben cok ıstedım ama tek embırıyo verdıler nasıp allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın..

Ayyy Size cnmm darisi bize bende gittigmde 5+5olucm nadipse buarafa cnmm sen 12.gun degrindn sonrada kan vetmistin o zaman degerin kac cikmisti m ettim rabbim kuvagina almayi nasip etsin insllh
canım sen ne durumdasın??? nasıl oldun???

Egunalimmm nbr nadilsin ben cokk giremiyorum bugun ofise gitmedimm annemdr yatiyrm tlfnuda oda disinda tutuyrm bir bakimm dedim napiursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…