pahalı sından zıyade ..ıyı bı dr olsun.. istıyorum.. her aradıgımda ulaşmak ıstıyorum..
yazarım tabı..
aaa bi sen dedin hamilelerimiz arasında canım bişey istemiyo diyeee...hepsi obez olcaklar doğurana kadar...bişeyler yemen gerekiyor ama aç kalma süresini uzatma tansiyonun falan düşer ALLAH korusun nolur nılmaz...
hamileler cevap versin bari:26:
Bu sabah doktora gittk artik surekli gidecegim doktorumu sectim bebegimin kesesi olmasi gerektigi yerdeymis ama kesenin etrafinda kan varmis ya kanamam olucakmis buda tehlikeli olan ya da vucut bu kani emermis buda olmasini arzu ettgimiz on gun daha kanamam olmmazsa riskin buyuk bolumunu atlatmis olucaz bicirigimla 12. Haftadan sonra hamileligim normAle doncekmis ins. Tabi Allahim buyuk bicirigimin yardimcisi olsun buyumus biraz daha bebisim gordum onu Allahim hepimizin yardimcisi olsun
hee bakalım ne bulursam yemeye calıscam....sen ne yaptın cnm kocısınle aranı duzelttın mı barı...
kuzularım niye kimse bana cevap vermedi?soru sordum,görmedinizmi?cokmu sacma bi soru sordum:26:
Ben dün keseyi gördüm arkadaşlar. allaha çok şükürler olsun.
çevremden sürekli senin ikizin olacak diyorlar. O şekilde hissediyorlarmış. Tek kese gördük diyorum. daha belli olmaz diyorlar.
ikiz olsa 5+2 lik ultrasonda gözükür değil mi? çift kese olur ol zaman değil mi?
kanamam tam olarak kesilmedi tamamen kahverengiye döndü tuvalete gitmek artık kabus oldu bana resmen çok fazla akmıyo yınede peçeteyle her silmemde görüyorum göördükçe moralim bozuluyor doktorumu aradım herhangi bi tehlikesi yok ara ara olur dedi bol bol dinlencem artık
hamileler cevap versin bari:26:
ya haklısın canım meleklerim içimde bunu biliyorum ama insan dr zamanı yaklaşınca endişeye korkuya kapılıyomuş,ilk dr olunca bide:))cumartesi herşey iyi gitse cok daha iyi rahatlıycam..heyecanlıyım tabiki canım,ama size bu soruyu sormadanda edemedim:)ALLAHIM en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün hep dua ediyorum sana inan canım..:80:
ayy evet tek seferde kurtulurum bi daha cocuk düşünmem zaten:))tabi ikiz olunca kafayı yermiyim bilmem,biri bi tarafta aglar biri bi tarafta bende ortaya oturur aglarım heralde
AyyyBen dün keseyi gördüm arkadaşlar. allaha çok şükürler olsun.
çevremden sürekli senin ikizin olacak diyorlar. O şekilde hissediyorlarmış. Tek kese gördük diyorum. daha belli olmaz diyorlar.
ikiz olsa 5+2 lik ultrasonda gözükür değil mi? çift kese olur ol zaman değil mi?
canım sen ne durumdasın??? nasıl oldun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?