canım sen avrupa yakasındamısın..
ben anadolu..
buralarda bakıyorum.. yıne aklında bulunsun varsa bılgın beklerım
kızlar benim yine lekelenmem oldu ama bu sefer fazla hemde kırmızı(( doktorumu aradım acile gittik hemen igne oldum yarın 6 da akşam muhaneye gitcem çok korkuyorummm dua edin banaaaaa (
kendine çok dikkat et canım.. rabbim seni de meleğinide korusun...kızlar benim yine lekelenmem oldu ama bu sefer fazla hemde kırmızı(( doktorumu aradım acile gittik hemen igne oldum yarın 6 da akşam muhaneye gitcem çok korkuyorummm dua edin banaaaaa (
ayy evet tek seferde kurtulurum bi daha cocuk düşünmem zaten:))tabi ikiz olunca kafayı yermiyim bilmem,biri bi tarafta aglar biri bi tarafta bende ortaya oturur aglarım heralde
AyyySize cnmm darisi bize bende gittigmde 5+5olucm nadipse buarafa cnmm sen 12.gun degrindn sonrada kan vetmistin o zaman degerin kac cikmisti m ettim rabbim kuvagina almayi nasip etsin insllh
Egunalimmm nbr nadilsin ben cokk giremiyorum bugun ofise gitmedimm annemdr yatiyrm tlfnuda oda disinda tutuyrm bir bakimm dedim napiursunuz
kızlar benim yine lekelenmem oldu ama bu sefer fazla hemde kırmızı(( doktorumu aradım acile gittik hemen igne oldum yarın 6 da akşam muhaneye gitcem çok korkuyorummm dua edin banaaaaa (
canım benim 13 ü test günüm bakalım ne olcak 2 tane transfer edildi , seni çok iyi anlıyorum sakın panik yapma 6.gün ben hiç bişey hissetmiyorum diye çok panik olsum ama beklicez el mahkum Allah hepimizin yardımcısı olsunCanim durumun ne? Toplatmadan onceki gunlerde bende cok fazla akinti vardi. Yumurtalar catladi sanmisitm korkudan oluyordum, ama fitil yapiyormus. Transfer sonrasi bugun 6. gun ve az bisey akintim vardi merak etme sakinn icini ferah tut
sağol canım koekmustum artık çok fazla geliyo çünküevet canım pregestan fitil yapıyo, bendede oluyo
dualarımız senle canım kalbini ferah tutkızlar benim yine lekelenmem oldu ama bu sefer fazla hemde kırmızı(( doktorumu aradım acile gittik hemen igne oldum yarın 6 da akşam muhaneye gitcem çok korkuyorummm dua edin banaaaaa (
ben ilk zaman altıma kaçırdım sanıyodum o kadar su gibi çok geliyoduki:)) bazen bi anda o kadar çok geliyoki korkuyla wc ye koşuyorum bişeymi oldu diye bakıyorum renksiz olduğunu görünce şükrediyorum.
aynen yaaa:) alıştım gerçi artık altıma işemiş gibi takılmaya :)sonu güzel olsunda çok heycanlıyım ya yarın yaptırcaktım normalde test eşim gününde olsun dedi cuma ya kaldı poff çok zor nasıl bekledim bilmiyorum
Allah razı olsun canım benim inş.az kalmış:) inşallah pozitifi alırsın da emeklerin boşa gitmez...
tamam canın, tatlı rüyalar.. güzel haberi bize vermeyi unutma...bi ikimiz kalmışız nette gece kuşu :)
tatlı rüyalar bende çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?