2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünü kendime ayırmaya karar verdim...kuaföre ordan da alışverişe gidecem şu an süslenmeye başladım:108::115:...dün akşam hürrem gecesiydi yoktum sabah bi baktım sayfalarda ilerleme olmamış...bugünde akşama kadar yokum topiği yanlız bırakmayın taammıııııı....akasya1978 canım akşam bi ara seni topikte gördüm teşekkür ediyorum bu cadı kızlar yoktu sen vardın

ohhh ohhhh süper vallaaa ne güzel canım git git kendini ödüllendir

benim yerimede gezzz bende haftasonu gezcem ohhhhh mis

GUNAYDINNNNNNN

ohh miss hadı gıt gez sulen alışverıs yap bakalım...
bızde burda çalışalım

ohhh ohhhh süper vallaaa ne güzel canım git git kendini ödüllendir
benim yerimede gezzz bende haftasonu gezcem ohhhhh mis

he valla gezcem ama kuaför çok zamanımı alıyooo...bi de kar yağıyo...sende haftasonu takılcan demeeeekkk...gezdir göbüşü sıkılması

GUNAYDINNNNNNN
ohh miss hadı gıt gez sulen alışverıs yap bakalım...
bızde burda çalışalım

günaydın kuzum...epeydir kendimle ilgilenemedim de ondan...sen rapor alma durumunu ne yaptın???

benden dualarını eksin etmeyip iyi dilekte bulundunuz . moal verdiniz bu yüzden Allahım hepinizden razı olsun çok tesekkür ederim.akşam sonucunu ultrasyonda görcez bakalım inşallah bu sefer kalpatışını duyarım egunal canım sanada iyi gezmeler bizim içinde bol bol enerji topla arkadasım öptüm

sağol kuzum...rabbim bebeğini ve seni korusun akşam güzel haberle mutlu dön inşallahhh...

canımm almak ıstıyorum ama ilerde acıl bişey çıkar falan ozaman alırım...
şimdi çok şukur iyiyim..

canımm almak ıstıyorum ama ilerde acıl bişey çıkar falan ozaman alırım...şimdi çok şukur iyiyim..

iyi olmana sevindim canım...daha sonra alman daha mantıklı tabii uzun bi süreç...bebiş göbişte oynamaya başladığı zaman belkide annesi yorulacak ve dinlenmek isteyecek:109:

günaydın canım...bugün bende yokum.bende hazırlandım süslendimizmirdeki doktoruma gitcem istanbula gitmeden önce orda ki test sonuçlarımı falan alcam yanımda götürmek için doktorum gel bi görüşelim demişti gitmeden.ordanda alışwerişe arkadaşlarla.aşk olsun yani akşam bende girdim hep ama sen yoktun ne yazk kii...neyse sana ii gezmeler canımmm....

canııım ne durumdasın...gitcen dimi doktora???

şuan Allaha şükür kanamam yok.dünkü iğne iyi oldu sanırım.ewet canım doktorum akşam 6 yı çeyrek geçe gelecek muhaneye gitcem.çok korkuyorum egunal yaa geçen keseyi gördük dış gebelik korkusu bitti şimdide içimi boş gebelikmi acaba die düşünceler kapladı.bugün 6+4 günlük olduk .inşallah Rabbim hepimizin kucagına almayı nasip etsin

ah canııım demek akşam sende topikteydinnn sanada teşekkür ediyorum...gezelim akşam buluşalım bak seni görmezsem topikte olay çıkarırım haaaa...sanada iyi gezmeler

korkunu çok iyi anlıyorum haklısında...bende endişelenirdim...ama benim içimde hiiiiiççç kötü bir his yok...rabbim korumuştur meleğini...bugün aklımda ve duamda olacaksın inan...meleğinin müjdesini nasıl paylaştıysan bugünde seninle beraber olduğunu yine bizimle paylaşacaksın...bak o zaman bi halay ekibi daha kurarım işteee...içini ferah tut...bol bol oku rahatlarsın...akşam ikinci güzel haberini kutlayacaz

canımm sen içini rahat tut.. o korkular hiç bitmiyo..
keseyı gorsen kalbı atıyomu..kalp atışlarını gorsen .. napıyo acaba ..herzaman stress oluyoruz..
sen rahat ol herşey guzel olucak ınan..

Mutlu haberlerini bekliyoruz cnm. içini ferah tut.

Kizlar gunaydin,
Dun sinir krizi gecirir gibi oldum. 1 saate yakin agladim herhalde. Herkesin cocugu var benim yok, en aptal haketmeyen insanlarin bile var diye.
Facebook hesabimi kapattim. Esim internetten Tup bebek, bebek, kadinlarkulubu vs gibi siteleri block etmis. artik giremiyorum.
Sirketteyim ordan giriyorum suanda. Bugun 7.gunum hic bir belirti yok. Sali gunune kadar nasil gecer zaman Allahim herkese yardim et. Ben boyle yaptikca olacagi varsada olmayacak ama neyse.

Ayrica sirkete gelirken 1 paket sigara aldim. Iyice kafayi yedim artik.:18:

bişey sorucam fikriniz nedir dün transferim oldu 3te merkezden çıktık 9du evdeydik 6 saat yolculuk bebişlerime zararı olmaz değilmi arka koltukta yattım gerçi eşim önemsemiyor bişey olmaz diyor ama ben endişeleniyorum:18::18::18:

canım hayırlı olsun transferin
benımde pazartesi oldu transferım beklıyorum
doktorum ılk 30 dakıka dan sonra dınlemenın hıc bır bılımsel faydası yok sadece ılac ve ıgnelerını zamanda kullan fazla yorucu ısler yapma merak etme dedı merak etme onun bu dunyada nasıbı varsa rabbım korur merak etme
ınsallah pozıtıf sonuclar alırız

canımm sen nıye bole negatıf duşunuyosun..
lutfen sakın sıgara içme.. herkesde belirti olucak dıye bişey yok.. bendede yoktu sadece hafıf kasık agrım vardı okadar..
lutfen pozıtıf ol.. hamıleysen bıle bole yaparak zarar verıyosun..
once bebegını duşun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…