2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni bir yandan anlıyorum da bir yandan da okurken çok kızdım. burada belirtisi olmadan hamile olana o kadar çok kişi var ki. bir tanesi de benim. ki ben test günümde hiçbir belirtim olmadığı için korkup ancak öğleden sonra test yaptırabilmiştim. Ben 5+4 lük hamileyim ama hala bir belirti yok. o yüzden sakın sigara içme. olacağı varsa da olmayacak. bu konuyu 7 gün için unut. puzzle yap, örgü ör, sinemaya git. bebişin be garip bir annem var deyip gelmekten vazgececek.

Melikecim cok sagol canim ne bileyim kafayi yedim herhalde, hicbir arkadasimla gorusmek konusmak istemiyorum. Insallah delirmem.. Halbuki bir yandan diyorum ki 4 tane dondurulmusum var hemen Subat ayinda bile deneyebilirim kismetse ( bu olmayacak ya!) bir yandanda neden ben triplerinden cikamiyorum. GAribim esim uzuntuden dudaklarini yemiski sabah bir kalkti kan oturmus resmen. Uzuldum cok....

Sagol canim icmiyorum valla suanda, dun delirdigim icin kan sulandirici igneyide yapmamistim bu sabah yaptim ama. Cok kizginim vucuduma cok

senı çok çok iyi anlıyorum... kullandıgımız ılaçlarında çok etkısı var..
ama sakın ol.. bol bol dua et ve rahat ol derim ben...
zonra etrafındakılerıde kaçırmaa lazım olur sonra

canım ya belirtiye takılma herkezde farklı oluyor inşallah bebişin tutunur beklemek hakikaten zor bende ilk tedavimi aret kamerde olmuştum iyi bir dr.elinden geldiğince stres yapmamaya çalış bebişine iiii değil bol bol dua et bizimde sınavımız buymuş allah hayırlısını varsin

herkesin ayrı bi hikayesi var .5 yıldır çocuk hasreti çekiyoruz,o 5 yıl içerisinde ne üzüntüler ne hayal kırıklıkları ne umutlanıp umutlanıp sonra suya düşmeler.benden sonra evlenen arkadaşlarım her çocuk müjdesi verdiğinde onlar adına seviniyodum sonra ağlıyodum kendi adıma.çok isyan ettiğim günler oldu sonra tövbe ettim isyan etmek düzene karşı gelmekti.yaşım ilerliyodu ben ne zaman anne olacaktım.etrafımda çocuklu kadınlar gördükçe çekiniyodum,benim yok ya sanki bana tuhaf gözle bakıyolarmış gibi geliyodu.üstelik bi sorunumuz olmamasına rağmen (yani eşim varikosel ameliyatı olmuş düzelmişti)normal yolla olur denmesine rağmen.olmuyordu olmuyordu.her adet olduğumda ağlıyodum.herkes biliyodu durumumuzu ve herkesin duasını aldık bu yolda.tüp bebek yaptırmak istiyoduk ama bu borca nasıl girecektik,en kötü ihtimal kredi çekerdik.çünkü ne var ne yok herşeyimizi bozduk bu ugurda.bir gün eşimin patronu eşimi çekmiş naptınız çocuk meselesini demiş,eşimde duruyo öyle demiş.gidin ne gerekiyosa yaptırın ben karşılıycam diyince dünyalar bizim oldu.o andan itibaren pozitif düşündüm hep olması için.böyle bi şansı yakalayamazdık başka.gittik tedavimize başladık ilk günden son güne kadar gayet huzurluydum umutsuzluga kapılmadım.transfer olacağı gün heyecan sarmıştı beni umutlarım hep vardı.pozitif olun arkadaşlar umutsuzluğa düşmeniz sizden çok şeyler götürebilir,inanmalısnız herşeyden önce.taa ki test tarihine kadar keyifliydim ,o an stres oldum çok olmıycakmı acaba dedim .stresimin beni esir almasını engellemek için 12.günde testimi yaptım ve sonuç allahıma çok şükür.İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR GERÇEKTEN.pozitif olun inanın,doktorunuza güvenin.sonuç olumlu olacaktır.allah herkese bu duyguyu tattırsın ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.tekrar söylüyorum MORAL ÇOK ÖNEMLİ.BU YOLDA ALLAH YARDIMCINIZ OLACAKTIR.

Canım seni çok iyi anlıyorum zaman zaman hepimiz böyle sıkıntılar atlatıyoruz. Üzülüyoruz ama inancımız sonsuz. Şükürler olsun ki eşlerimiz ve biz sağlıklıyız. Hayatta Rabbim bizi en çok istediklerimizle sınarmış. Bu yüzden lütfen bu sınavı sağlıkla sabrederek hep beraber verelim olurmu? Benim de içim çok yanıyor ama elden birşey gelmiyor. Az önce kan vermeye gittim 12. günüm bugün. Sinirden ölüyorum bak ama sürekli dua ediyorum. Sonucu duymak istemiyorum inan çok korkuyorum çünkü. Dokunsan ağlayacağım. Dualarım hepimiz için ne olur içini rahat tut. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek bak unutma yalnız değilsin bunları ne ilk yaşayan sen olacaksın ne de son. Bol bol dua et...

bunları duymak öyle rahatlatıyor ki anlamam inşallah rabbim bizlerede bu duyguyu yaşatsın maalesef ilaçlarımı aynı saatte alamıyorum ben daha dikkatli olmam lazım

senı çok çok iyi anlıyorum... kullandıgımız ılaçlarında çok etkısı var..
ama sakın ol.. bol bol dua et ve rahat ol derim ben...
zonra etrafındakılerıde kaçırmaa lazım olur sonra

Valla sorma :) zaten etrafta 3,5 kisi kaldi. Herkesin cocugu oldugu icin onlarlada gorusmek beni uzdugu icin sadece bekarlarla veya cocuksuz ciftlerle takiliyoruz nekadar utanc verici.. Ve inan hic kendisine guveni olmayan ezik bir insan degildim boyle bir garip oldum, Allah etmesin

evet sonuç beklemek en sıkıntılı dönem Rabbimin izniyle inşallah pozitif olur bebişini kucağına alırsın dua ediyorum sana ve hepimize .evet rabbim hepimizin yüzünü güldürecek...

Canım belirtinin olmaması seni umutsuzluğa itmesin,hamile birçok arkadaşımızın belirtisi yoktu.

Biz elimizden geleni yapalım,ötesi Allah'tan...

Dua et bol bol...

Canım nerelerdesin?

Umarım seviçten ve tebrikleri kabul etmekten buraya yazmaya fırsat bulamamışsındır.

Canim benim yaa az oncemi verdim senin icin dua ediyorum, Allahim insallah hep guzel gunler gostersin rabbim.. Sonuc ne zaman verilecek ?

Canım belirtinin olmaması seni umutsuzluğa itmesin,hamile birçok arkadaşımızın belirtisi yoktu.

Biz elimizden geleni yapalım,ötesi Allah'tan...

Dua et bol bol...

Camentacim seni epeydir takip ediyorum, sabrina hayranim.. Hayatimi hep kontrol eden bir insandim, bu durum ise tamamen kontrol disi ama dedigin gibi, elimizden geleni yaptik artik otesi Allah'tan.. Takdiri ilahi.

Canim benim yaa az oncemi verdim senin icin dua ediyorum, Allahim insallah hep guzel gunler gostersin rabbim.. Sonuc ne zaman verilecek ?

Beni öğleden sonra arayacaklarını söylediler bekliyorum. Ama bak yazarkende ağlıyorum tutamıyorum kendimi. Hepimiz güleceğiz birgün buna çok inanıyorum. Herşeyin bir sırası var dimi. Ağlarız ama sonra halimize güleriz. Allah içimizi rahat tutmayı bize nasip etsin...

Canım ne mutlu Allah yüzünüzü güldürmüş,sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin.Dediğin gibi "inanmak" ve "moral" çok önemli...

Eşinin patronundan Allah razı olsun...Hala böyle insaların varolduğunu bilmek güzel...

Ne kadar guzel! Allah razi olsun esinin patronundan.. Cok ama cok sevindim canim senin adina, zaten basina gelmeyen anlayamaz asla.

evet sonuç beklemek en sıkıntılı dönem Rabbimin izniyle inşallah pozitif olur bebişini kucağına alırsın dua ediyorum sana ve hepimize .evet rabbim hepimizin yüzünü güldürecek...

Teşekkür ediyorum canım dualarınıza inanın çok ihtiyacım var. Hepimiz bir gün pozitifi göreceğiz inşallah.

Canım senin adına çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yüzünüz hep gülsün Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

evet allah binlerce kez razı olsun gerçekten çünkü biz kimseden destek almadık (aileler) teklifte eden olmadı zaten.kendi başımıza geldik bu zamana kadar,bitmiştik.hızır gibi yetişti patronumuz .5 kurus aileden destek görmemekte üzücüydü yalnızdık.şimdi torun gelecek diye seviniyolar.allah inşallah tamamına erdirsin,o sevgiyi tattırsın onlara ama ne acıkı emekleri yok bu işte maddi güçleri yerinde olmasına rağmen.ya acıkcası evlenirkende biz kendi eşyalarımızı kendimiz aldık.babam yatak odamı oturma odamı aldı sağolsun eşimin ailesi bişey almadı,adamın prensibi o.paran varsa evlen mantığında.o yüzden 5 sene bitti evliliğimizde biz de anca bitirdik taksitlerimizi :) gurur duyuyorum eşimle kendimle ve kimseye minnet etmiyorum çok şükür. ayy ne dertliymişim döküldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…