2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Camentacim seni epeydir takip ediyorum, sabrina hayranim.. Hayatimi hep kontrol eden bir insandim, bu durum ise tamamen kontrol disi ama dedigin gibi, elimizden geleni yaptik artik otesi Allah'tan.. Takdiri ilahi.

Canım benim Bu yola başkoyduysak,beraberinde getirdiklerinide göğüslemek durumundayız diye düşünüyorum,başka yolu yok.

Ben tedaviye başlarken,kendi kendime şöyle sözler verdim;

-Transferden sonra 12 gün meleğim benimleymiş gibi hareket edeceğim,

-12 gün sabırla bekleyecegim,testin pozitif olması halinde,10 gün sonra gebelik kesesinin görüntülenmesi için,kese görüldükten sonra,10 gün sonra kalp atışının tespiti için sabretmem gerekeceğini,

-Testin negatif olması halinde;dondurulmuşlarla opu işlemi olmaksızın,rahat rahat transfere gidip meleklerimi teslim alacagımı ve negatif olmasının aslında bana çok birşey kaybettirmeyecegine dair kendimi ikna ettim.

Eğer bunları gerçekten yapabilceksem tedaviye başlamalıyım diye kendimi hazırlamaya çalıştım.Elimden geldiğince uygulamaya aldım.

Ve şundan hep emindim;ben elbette elimden geleni yapacaktım ama Allah "OL" dediğinde olacaktı...

Canım dilerim senin için vakti saati gelmiştir,dilerim salı günü seviniriz.

Canım bizde aynı durumdayız,seni çok iyi anlıyorum.

Tedaviye başlarken,eşim benden habersiz aramış " bir ay sonra ödemeniz şartıyla,borç olarak veririm "demiş ailesi...

Ben onlara karşı maddi,manevi öyle beklentisizin ki ,hiç şaşırmadım...

Bir şekilde hallettik.Kendi kendimize yetmeyi öğrendik.

ya kendi eşimin ailesine de şaşıyorum,etrafımda duydukça şaşıyorum.şaşırmış bu insanlar kendilerini gerçekten.benim ailem abimi evlendirirken a dan z ye herşeyini aldı 8 sene oldu hala annem çucalla gönderir patates soğan şu bu.eşimin tarafında yok böyle şeyler açmısın açıktamısın dolabında ne var ne yok bi yoklamak sormak yok.çok şükür düşmedik daha ama halimiz vaktimiz yerinde ama ,bu uğurda çok paralar harcadık ,demediler ki bi şeye ihtiyacınız varmı ? sormadılar.torun bu ya senin canından can,kanından kan.insan destek olmazmı.ne bilim yaa işte allaha havale işte

Canım bırak desteği,köstek olmasınlar yeter noktasındayım inan.

merhaba..beni hamile listesinden silebilrisin...değerim bugün 50 ye düştü...nasip değilmiş..

bugünü kendime ayırmaya karar verdim...kuaföre ordan da alışverişe gidecem şu an süslenmeye başladım:108::115:...

Canım benim keyfini çıkar.

Çok iyi geliyor...

Dönüşünde neler yaptırdın,neler aldın detayları bekliyoruz.

egunel gitti topik bize kaldı sinir edelim biraz onu

ataşehir canım nasılsın nasıl oldun iyimisin birazdaha dikkat et ya

Son düzenleme:
College durumun ne haber var mi?

Kalbim duracak sanırım her telefon çaldığında yüreğim ağzımda dolaşıyorum. Hala haber yok. Ama dehşet bir sinir harbi içindeyim. Olmama ihtimaline de alıştırdım kendimi. Dünyanın sonu değil ya diyorum kendi kendime. Veren Allah alan Allah, bununda sabrını verir diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı. Kızlar hep derdimki ilk buradan haber edeceğim herkese diye inşallah ogünleri gösterir Rabbim bana da. Tabiki bugünün o gün olmasını canı yürekten diliyorum. Kötü haber olsa da siz yanımdasınız biliyorum. Aynı acıları çektiğim, aynı yollardan geçtiğim o kadar çok kişi varki burada bana desteksiniz biliyorum. Haberi alır almaz yazarım inşallah...

,

tatlım ne haberi bekliyosun anlayamadım

slm herkese nasılsınız canalrımmmm herkese guzel haberler alacagı bır gun olsun ınsş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…