Camentacim seni epeydir takip ediyorum, sabrina hayranim.. Hayatimi hep kontrol eden bir insandim, bu durum ise tamamen kontrol disi ama dedigin gibi, elimizden geleni yaptik artik otesi Allah'tan.. Takdiri ilahi.
evet allah binlerce kez razı olsun gerçekten çünkü biz kimseden destek almadık (aileler) teklifte eden olmadı zaten.kendi başımıza geldik bu zamana kadar,bitmiştik.hızır gibi yetişti patronumuz .5 kurus aileden destek görmemekte üzücüydü yalnızdık.şimdi torun gelecek diye seviniyolar.allah inşallah tamamına erdirsin,o sevgiyi tattırsın onlara ama ne acıkı emekleri yok bu işte maddi güçleri yerinde olmasına rağmen.ya acıkcası evlenirkende biz kendi eşyalarımızı kendimiz aldık.babam yatak odamı oturma odamı aldı sağolsun eşimin ailesi bişey almadı,adamın prensibi o.paran varsa evlen mantığında.o yüzden 5 sene bitti evliliğimizde biz de anca bitirdik taksitlerimizi :) gurur duyuyorum eşimle kendimle ve kimseye minnet etmiyorum çok şükür. ayy ne dertliymişim döküldüm :)[/QUOTE
varya bizim 7 sene olduda seni okuyunca kendimi gördüm yaşananlarbizdede sadece benim ailem yaptıhepsi geçiyor ve kocan ile daha sıkı bir bağ oluyor aranda aslında daha güzel çünkü evinizin her köşesinden kendi emeğiniz oluyor en güzeli bu allah kimselere muhtaç etmesin güzel allahım size evlatta nasip etmiş ne güzellll bizim tek eksiğimiz evladımız inşallah oda gelince tamamlanıcaz ...patronundanda allah razı olsun gerçekten allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah....
evet allah binlerce kez razı olsun gerçekten çünkü biz kimseden destek almadık (aileler) teklifte eden olmadı zaten.kendi başımıza geldik bu zamana kadar,bitmiştik.hızır gibi yetişti patronumuz .5 kurus aileden destek görmemekte üzücüydü yalnızdık.şimdi torun gelecek diye seviniyolar.allah inşallah tamamına erdirsin,o sevgiyi tattırsın onlara ama ne acıkı emekleri yok bu işte maddi güçleri yerinde olmasına rağmen.ya acıkcası evlenirkende biz kendi eşyalarımızı kendimiz aldık.babam yatak odamı oturma odamı aldı sağolsun eşimin ailesi bişey almadı,adamın prensibi o.paran varsa evlen mantığında.o yüzden 5 sene bitti evliliğimizde biz de anca bitirdik taksitlerimizi :) gurur duyuyorum eşimle kendimle ve kimseye minnet etmiyorum çok şükür. ayy ne dertliymişim döküldüm :)
evet allah binlerce kez razı olsun gerçekten çünkü biz kimseden destek almadık (aileler) teklifte eden olmadı zaten.kendi başımıza geldik bu zamana kadar,bitmiştik.hızır gibi yetişti patronumuz .5 kurus aileden destek görmemekte üzücüydü yalnızdık.şimdi torun gelecek diye seviniyolar.allah inşallah tamamına erdirsin,o sevgiyi tattırsın onlara ama ne acıkı emekleri yok bu işte maddi güçleri yerinde olmasına rağmen.ya acıkcası evlenirkende biz kendi eşyalarımızı kendimiz aldık.babam yatak odamı oturma odamı aldı sağolsun eşimin ailesi bişey almadı,adamın prensibi o.paran varsa evlen mantığında.o yüzden 5 sene bitti evliliğimizde biz de anca bitirdik taksitlerimizi :) gurur duyuyorum eşimle kendimle ve kimseye minnet etmiyorum çok şükür. ayy ne dertliymişim döküldüm :)[/QUOTE
varya bizim 7 sene olduda seni okuyunca kendimi gördüm yaşananlarbizdede sadece benim ailem yaptıhepsi geçiyor ve kocan ile daha sıkı bir bağ oluyor aranda aslında daha güzel çünkü evinizin her köşesinden kendi emeğiniz oluyor en güzeli bu allah kimselere muhtaç etmesin güzel allahım size evlatta nasip etmiş ne güzellll bizim tek eksiğimiz evladımız inşallah oda gelince tamamlanıcaz ...patronundanda allah razı olsun gerçekten allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllah....
amin canım allah sizede olmayan herkesede nasip etsin.aynen dediğin gibi hepsi geçip gidiyor,ortak tek heyecanımız sağlıkla tamamına ersin kucağımıza alalım oldu şimdi.üzüntüler kırgınlıklar geride kaldı.herkesin bi prensibi var demekki diyor geçiyorsun.allah bi yerden kapatırsa bir yerden açıyor işte kapıları.inşallaaaah allahım en kısa zamanda bebek bekleyenlere tattırsın bu güzel haberi ,şimdi ben inanamıyorum,şaka gibi gerçekten.ve omuzlarımdan bi yük kalktı gibi hissediyorum kendimi.ama ki İNANDIK ,HEP POZİTİF OLDUK.
Canım bizde aynı durumdayız,seni çok iyi anlıyorum.
Tedaviye başlarken,eşim benden habersiz aramış " bir ay sonra ödemeniz şartıyla,borç olarak veririm "demiş ailesi...
Ben onlara karşı maddi,manevi öyle beklentisizin ki ,hiç şaşırmadım...
Bir şekilde hallettik.Kendi kendimize yetmeyi öğrendik.
ya kendi eşimin ailesine de şaşıyorum,etrafımda duydukça şaşıyorum.şaşırmış bu insanlar kendilerini gerçekten.benim ailem abimi evlendirirken a dan z ye herşeyini aldı 8 sene oldu hala annem çucalla gönderir patates soğan şu bu.eşimin tarafında yok böyle şeyler açmısın açıktamısın dolabında ne var ne yok bi yoklamak sormak yok.çok şükür düşmedik daha ama halimiz vaktimiz yerinde ama ,bu uğurda çok paralar harcadık ,demediler ki bi şeye ihtiyacınız varmı ? sormadılar.torun bu ya senin canından can,kanından kan.insan destek olmazmı.ne bilim yaa işte allaha havale işte
HAMİLELERİMİZE,TEDAVİDEKİLERE,BEKLEMEDEKİLERE,ARADA Bİ TOPİĞİMİZİ ZİYARET EDENLERE GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN......
topiğimize çift çizgili pozitif birgün diliyorum:109:
bugün test günü olan 2 arkadaşımız var... COLLEGE ve YETERBEEE kızlar bugün rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...güzel haberlerle dönmeniz için dua ediyorum:109:
ZUZU25 canım sende testi tekrarlayacaksın bugün inşallah rabbim bir mucizede sana göndermiştir:109:
ve diğer arkadaşlarım...kontrolleri olanlar,muayeneye gidecekler,kanaması olup endişeye kapılanlar hepiniz dualarımdasınız:109:
bugünü kendime ayırmaya karar verdim...kuaföre ordan da alışverişe gidecem şu an süslenmeye başladım:108::115:...
College durumun ne haber var mi?
,Kalbim duracak sanırım her telefon çaldığında yüreğim ağzımda dolaşıyorum. Hala haber yok. Ama dehşet bir sinir harbi içindeyim. Olmama ihtimaline de alıştırdım kendimi. Dünyanın sonu değil ya diyorum kendi kendime. Veren Allah alan Allah, bununda sabrını verir diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı. Kızlar hep derdimki ilk buradan haber edeceğim herkese diye inşallah ogünleri gösterir Rabbim bana da. Tabiki bugünün o gün olmasını canı yürekten diliyorum. Kötü haber olsa da siz yanımdasınız biliyorum. Aynı acıları çektiğim, aynı yollardan geçtiğim o kadar çok kişi varki burada bana desteksiniz biliyorum. Haberi alır almaz yazarım inşallah...
,
tatlım ne haberi bekliyosun anlayamadım
Canım Bugün benim transferin 12. günü olduğu için sabah kan verdim kan sonucumu bekliyorum.
aminnnnnn.....slm herkese nasılsınız canalrımmmm herkese guzel haberler alacagı bır gun olsun ınsş....
canım kan verdiğin hastanenin internet sitesine girip öğrenemiyomusun?
canım kan verdiğin hastanenin internet sitesine girip öğrenemiyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?