Bilmiyorum yok sanırım canım. Beklemesi daha heyecanlı oluyor. Bu heyecanımı da unutmak istemiyorum aslında. Bekleyelim bakalım....
Bilmiyorum yok sanırım canım. Beklemesi daha heyecanlı oluyor. Bu heyecanımı da unutmak istemiyorum aslında. Bekleyelim bakalım....
hadi aramadılarmı daha,normalde 1 saatte çıkıyor sonuçlar,biz senden daha meraklandık bak :))inşallah güzel haebrler gelir canımm
datlummm
napıyosun ?????
merhaba..beni hamile listesinden silebilrisin...değerim bugün 50 ye düştü...nasip değilmiş..
Bana denilen 14:30 yada 15:00 gibi bize ulaşır bizde size döneriz demişlerdi. aradı arayacaklar diye tabiri caizse diken üstünde oturuyorum. Acı haberi veremiyor da olabilrler tabiki, iyi haber olsa hemen ararlardı sanırım. Zaman geçtikçe ümidim azalıyor artık. Benimle heyecanlandığınız ve bana dua ettiğiniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun hepimizi güldürsün inşallah...
ben öyle düşünmüyorum canım,kesin unuttular yoğunluktan,,ümidin azalmasın sakın,,dualarım seninle,hamilelerin duası kabul olur derler,Allahım sevindirecek seni bugün,,,i
rabbim sabrını versin, ve dilerim en kısa zamanda sana meleğini göndersin..merhaba..beni hamile listesinden silebilrisin...değerim bugün 50 ye düştü...nasip değilmiş..
kızlar masallh topıc almışbasını gitmişşş cok sevındım ne kadar cogaldık böyle.....
merhaba arkadaslar. Sonucu alalı cok oldu ama yeni girebildim. Yine negatif , yalnız neden bilmiyorum tek damla gözyaşı dökmedim. Artık alıştım mı bilmiyorum. Hatta sonucu ilk esim almış. Sonucu görünce isyerinden izin alıp antalya'ya bilet almış:) 3 gunde olsa tatil yapacağız yani. Gayet iyiyim. Artık para biriktirmeye devam, sebepsiz olduğu icin belki kendiliğinden olur bilmiyorum. Bu is şans işi sonuçta. Hepimizin yüzü gülsün. Ben kaçıyorum , 7de uçağa yetişeceğiz.
Merhaba arkadaslar. Sonucu alalı cok oldu ama yeni girebildim. Yine negatif , yalnız neden bilmiyorum tek damla gözyaşı dökmedim. Artık alıştım mı bilmiyorum. Hatta sonucu ilk esim almış. Sonucu görünce isyerinden izin alıp Antalya'ya bilet almış:) 3 gunde olsa tatil yapacağız yani. Gayet iyiyim. Artık para biriktirmeye devam, sebepsiz olduğu icin belki kendiliğinden olur bilmiyorum. Bu is şans işi sonuçta. Hepimizin yüzü gülsün. Ben kaçıyorum , 7de uçağa yetişeceğiz.
Arkadaşlar şimdi doktorum aradı, sonuç negatif. İşyerindeyim ve odam kalabalık olduğu için sakinliğimi sanırım korumaya çalışıyorum. Boğazımda bir düğüm gitmek bilmiyor. Güçlü görüneyim diye boynumu dahi kıpırdatamıyorum gözyaşım akıp gider diye korkuyorum. Söylenenleri duymuyorum on parmak buraya hızlıca yazıyorum. Ortam karardı aslında gece çoktan oldu gönlümde. Sesler uzaklardan geliyor, insanların yaptığı işler soğuk ve anlamsız geliyor. Buz gibi bir hava var odamda ve sanırım üşüyorum. Haberi sindirmeye çalışıyorum, yalandan bir gülümseme kondurdum yüzüme sahte manasız. Zaman akıp gitsin artık....
Doktorum 45 gün sonra tekrar deneyebiliriz dedi. Bu ay adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanacakmışım. ondan sonra tekrar iğneler tekrar aynı acı.....
Ama biliyorumki sizler yanımdasınız beni yalnız bırakmayın olurmu?
Arkadaşlar şimdi doktorum aradı, sonuç negatif. İşyerindeyim ve odam kalabalık olduğu için sakinliğimi sanırım korumaya çalışıyorum. Boğazımda bir düğüm gitmek bilmiyor. Güçlü görüneyim diye boynumu dahi kıpırdatamıyorum gözyaşım akıp gider diye korkuyorum. Söylenenleri duymuyorum on parmak buraya hızlıca yazıyorum. Ortam karardı aslında gece çoktan oldu gönlümde. Sesler uzaklardan geliyor, insanların yaptığı işler soğuk ve anlamsız geliyor. Buz gibi bir hava var odamda ve sanırım üşüyorum. Haberi sindirmeye çalışıyorum, yalandan bir gülümseme kondurdum yüzüme sahte manasız. Zaman akıp gitsin artık....
Doktorum 45 gün sonra tekrar deneyebiliriz dedi. Bu ay adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanacakmışım. ondan sonra tekrar iğneler tekrar aynı acı.....
Ama biliyorumki sizler yanımdasınız beni yalnız bırakmayın olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?