2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewet canım bizler yanındayız her zaman,sakın kendini bırakma ..olmayacak diye bir şey yok ,yeterki çaresi olsun ,zor yollardan geçtik ama mutlu sona ulaşmak çok zor değil gerçekten ,yeterki doğru zamanı gelsin..

rabbım sabır versın cok zor bır durum dıyecek bırsey yok cnm cok ama cok uzuldummm

canım ya içim sızladı yazdıklarını okuyunca... rabbim sana sabırlar versin.. dilerim rabbimden birdahaki denemen başarılı geçer ve sen bebbişini kollarına alınca yaşadığın tüm sıkıntıları unutursun...

en azından laparoskopiden kurtulmuşsun. inşallah meleğin kendiliğinden gelir...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bugün bu siteden ayrılmayı hiç istemiyorum. Sabaha kadar hiç usanmadan yazabilirim. Yeterki işyerinden bana soru sormasınlar ne oldu diye. Yazdım ki, müdürüm girdi içeri ve ne oldu diye sordu herkesin içinde durumu anlatmak zorunda kaldım sürekli su içe içe. Boğazımı temizledim. Ne gıcık ya ben anlatmayım diye uğraşırken herşeyi anlatmak zorunda kaldım. Rabbim en hayırlısını biliyor eminim. Aslında çokta hazırlamıştım kendimi ama olmuyormuş öyle hazırlık felan. İnsanın yüreği ile beyninin anlaşamadığı zamanlar oluyormuş bugün gibi...

çok zor olduğunu biliyorum .ama bi rkaç gün sonra insan daha çok alışıyor.hırslanıyor.geçmiş olsun canım

çok zor olduğunu biliyorum .ama bi rkaç gün sonra insan daha çok alışıyor.hırslanıyor.geçmiş olsun canım

Canım işte o yüzden bu sitede buraya yazıyorum. Beni en iyi anlayan sizler olabilirsiniz. Herkes bu duyguyu anlamıyor heleki çocuğu olanlar. Sahip olunan şeyin çok kıymeti olmuyor sanırım onlar için, çünkü "Amaaaaan olsa bir dert olmasa bir dert boşver hayatını yaşa" diyorlar. Ama bilmiyorlarki ben çocuğumla hayatımı yaşamak onunla belkide büyümek evimi şenlendirmek istiyorum. Arkadaşlarımın sohbetine katılmayı istiyorum onlar çocuklarını anlatırken bende birşeyler diyebilmek istiyorum. Keşkelerimin bitmesini istiyorum hayatımda olmasın o an o sözcük istiyorum.

Anlayacağınız ben burada sizinle daha çok dertleşirim.:)))))

Canlarım bir girip bakayım dedimm.Hayırlı haberler vardır inşş diyeee..Ama çokk üzülldümmm..Ama biz bunun hayırlı veya hayırsız olduğunu bilemeyizz.Rabb böyle uygun gördü diyip tevekkül den başka bir şey gelmiyor elimizdenn..Biliyorumm birkaçç günn çok zor geçecekk ama inanın insan her türlü acıya alışıyorr..Hep kendiznizden daha zoorr durumlarr yaşayan insanlarıı düşünüp şükretmeye çalışınn..Sabırr diliyorum Rabb den sizin içinn...

Teşekkür ediyorum,Allah bu yolda hepimize sabır versin...

Yaaaaa böyle yapmaaa ama neolurr içimm acıyorrrr..benim durumum o kadar zor kiii collage bakk tüp bebek için yeterli yumoş bile olmuyorr.Daha 27 yenii oldumm ne olurrr canımm benimmm Rabbim izin verdiğinde olucakk bizimde yavrularımız..Hayatımızın en güzel şarkısını bebeğimizin kalp atışlarını duyduğumuzda dinlicezzz...O doğduğunda tüm bu acılarr silinecekk hayatımızdann..Ne olurrr bir günn rabbim yazmıştır ki inşş.. bizdee tadıcaz o güzell duyguyu..

Canım benim inan ben çok iyiyim şuanda. Boğazımdaki düğüm gitti en azından. Yaşın çok genç tatlım olmayacak diye birşey yok biliyorsun ki bende biliyorum. Bir tek yumurta bile yetiyor bu işler için aslında biliyorsun. Sen de moralini hiç bozma sakın. Zaman herşeyin üstünü bir şekilde örtüyor, yaralar kabuk bağlıyor. Bugün olmazsa yarın olur ne yapalım takdir ilahi bu. Çocuğumuzla sınava tabi tutulmuşuz başarıyla geçicez bu sınavı da bak gör. Rabbim en sonunda oldu haydi buyrun çocuklarınıza merhaba deyin diyecek inanıyorum:)))))))))))))))))))))

egunel gitti topik bize kaldı sinir edelim biraz onu

ataşehir canım nasılsın nasıl oldun iyimisin birazdaha dikkat et ya

Saol canim her kanamasiz gunume sukrediyorum doktorumUz on gun daha kanamasiz gecIrirsek riSk azalmis olcak dedi bide kesE. Etrafidaki kanin vucudun kendi temizlemisini bekliyoruz onumuzdeki carsamba koNtrolum var iyi haberler duymaya ihtiyacim var Allah buyuk bakalim canim butun yeni hamilelere tebriKler yazaMiyorum ceppten giriyorum coK oturmuyiruM surekli uzaNiyorum herkese allah saglikla sihhatle bebislerini kucaklarina alsin ins

dün merak etmişsiniz beni,çok teşekkür ederim canlarım.
test günüm bugündü ve malesef olumsuz sonuç aldım. 2 embriyomda tutunamamış bana..
bütün gün çok kötüydüm,iyi olmaya çalışıyorum şimdi

evet ne desem boş üzüldük ama yılmadan yola devam olacak allah ın izniyle

Canım benim geçmiş olsun,üzüldüm...Rabbim sabır ve güç versin....

Sağlığımız yerinde ve imkanımız olduğu sürece umut hep bizimle.Allah yüzümüzü güldürecek vakti saati geldiğinde inşallah.

çok teşekkür ederim canım.
senin sabrına,dayanma gücüne hep hayran oldum.moralini hep yüksek tuttun,hep pozitif oldun.inancını hiç kaybetmedin..keşke bende senin gibi olabilsem biraz
evet Allah birgün yüzümüzü güldürecek ama o zaman gelinceye kadar, yaşadığımız üzüntüler yanımıza kar kalıcak galiba

şu an eşimin işyerindeyim ve hemen bi topiğe bakayım dedim şöyle bi göz attım ve iyi haberler gelmemiş maalesef...geçmişi okuyup hepinize tek tek dönüş yapacam ama şu an kalabalık bir ortamdayım...

Canım geçmiş olsun, aynı duyguyu bugün yaşayanlardan biri olarak Allahtan hepimize sabır diliyorum. Dualarımda hepiniz de varsınız. İyi olacağızda dediğin gibi, herşey bizim için bugün olamadı belki ama yarınlarımızda birgün olacak inşallah. İyi olman için dualarımı gönderiyorum Rabbim kabul etsin canım...

sağol canım duaların için..bugün çok kötü olmuş.3tane negatif haber var.
hayırlısı olsun.Allah sabır versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…