Arkadaşlar şimdi doktorum aradı, sonuç negatif. İşyerindeyim ve odam kalabalık olduğu için sakinliğimi sanırım korumaya çalışıyorum. Boğazımda bir düğüm gitmek bilmiyor. Güçlü görüneyim diye boynumu dahi kıpırdatamıyorum gözyaşım akıp gider diye korkuyorum. Söylenenleri duymuyorum on parmak buraya hızlıca yazıyorum. Ortam karardı aslında gece çoktan oldu gönlümde. Sesler uzaklardan geliyor, insanların yaptığı işler soğuk ve anlamsız geliyor. Buz gibi bir hava var odamda ve sanırım üşüyorum. Haberi sindirmeye çalışıyorum, yalandan bir gülümseme kondurdum yüzüme sahte manasız. Zaman akıp gitsin artık....
Doktorum 45 gün sonra tekrar deneyebiliriz dedi. Bu ay adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanacakmışım. ondan sonra tekrar iğneler tekrar aynı acı.....
Ama biliyorumki sizler yanımdasınız beni yalnız bırakmayın olurmu?
Arkadaşlar şimdi doktorum aradı, sonuç negatif. İşyerindeyim ve odam kalabalık olduğu için sakinliğimi sanırım korumaya çalışıyorum. Boğazımda bir düğüm gitmek bilmiyor. Güçlü görüneyim diye boynumu dahi kıpırdatamıyorum gözyaşım akıp gider diye korkuyorum. Söylenenleri duymuyorum on parmak buraya hızlıca yazıyorum. Ortam karardı aslında gece çoktan oldu gönlümde. Sesler uzaklardan geliyor, insanların yaptığı işler soğuk ve anlamsız geliyor. Buz gibi bir hava var odamda ve sanırım üşüyorum. Haberi sindirmeye çalışıyorum, yalandan bir gülümseme kondurdum yüzüme sahte manasız. Zaman akıp gitsin artık....
Doktorum 45 gün sonra tekrar deneyebiliriz dedi. Bu ay adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanacakmışım. ondan sonra tekrar iğneler tekrar aynı acı.....
canım ya içim sızladı yazdıklarını okuyunca... rabbim sana sabırlar versin.. dilerim rabbimden birdahaki denemen başarılı geçer ve sen bebbişini kollarına alınca yaşadığın tüm sıkıntıları unutursun...Arkadaşlar şimdi doktorum aradı, sonuç negatif. İşyerindeyim ve odam kalabalık olduğu için sakinliğimi sanırım korumaya çalışıyorum. Boğazımda bir düğüm gitmek bilmiyor. Güçlü görüneyim diye boynumu dahi kıpırdatamıyorum gözyaşım akıp gider diye korkuyorum. Söylenenleri duymuyorum on parmak buraya hızlıca yazıyorum. Ortam karardı aslında gece çoktan oldu gönlümde. Sesler uzaklardan geliyor, insanların yaptığı işler soğuk ve anlamsız geliyor. Buz gibi bir hava var odamda ve sanırım üşüyorum. Haberi sindirmeye çalışıyorum, yalandan bir gülümseme kondurdum yüzüme sahte manasız. Zaman akıp gitsin artık....
Kızlar ben iğne vuruldum 2gün önce çok şükür kan değerim düşmeye başladı laparoskopi olmadan kurtuluyorum işallah dış gebelikten...artık bi daha denemeyi yazamı düşünürüm son baharamı kısmet:)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bugün bu siteden ayrılmayı hiç istemiyorum. Sabaha kadar hiç usanmadan yazabilirim. Yeterki işyerinden bana soru sormasınlar ne oldu diye. Yazdım ki, müdürüm girdi içeri ve ne oldu diye sordu herkesin içinde durumu anlatmak zorunda kaldım sürekli su içe içe. Boğazımı temizledim. Ne gıcık ya ben anlatmayım diye uğraşırken herşeyi anlatmak zorunda kaldım. Rabbim en hayırlısını biliyor eminim. Aslında çokta hazırlamıştım kendimi ama olmuyormuş öyle hazırlık felan. İnsanın yüreği ile beyninin anlaşamadığı zamanlar oluyormuş bugün gibi...
çok zor olduğunu biliyorum .ama bi rkaç gün sonra insan daha çok alışıyor.hırslanıyor.geçmiş olsun canım
Canlarım bir girip bakayım dedimm.Hayırlı haberler vardır inşş diyeee..Ama çokk üzülldümmm..Ama biz bunun hayırlı veya hayırsız olduğunu bilemeyizz.Rabb böyle uygun gördü diyip tevekkül den başka bir şey gelmiyor elimizdenn..Biliyorumm birkaçç günn çok zor geçecekk ama inanın insan her türlü acıya alışıyorr..Hep kendiznizden daha zoorr durumlarr yaşayan insanlarıı düşünüp şükretmeye çalışınn..Sabırr diliyorum Rabb den sizin içinn...
Canım işte o yüzden bu sitede buraya yazıyorum. Beni en iyi anlayan sizler olabilirsiniz. Herkes bu duyguyu anlamıyor heleki çocuğu olanlar. Sahip olunan şeyin çok kıymeti olmuyor sanırım onlar için, çünkü "Amaaaaan olsa bir dert olmasa bir dert boşver hayatını yaşa" diyorlar. Ama bilmiyorlarki ben çocuğumla hayatımı yaşamak onunla belkide büyümek evimi şenlendirmek istiyorum. Arkadaşlarımın sohbetine katılmayı istiyorum onlar çocuklarını anlatırken bende birşeyler diyebilmek istiyorum. Keşkelerimin bitmesini istiyorum hayatımda olmasın o an o sözcük istiyorum.
Anlayacağınız ben burada sizinle daha çok dertleşirim.:)))))
Yaaaaa böyle yapmaaa ama neolurr içimm acıyorrrr..benim durumum o kadar zor kiii collage bakk tüp bebek için yeterli yumoş bile olmuyorr.Daha 27 yenii oldumm ne olurrr canımm benimmm Rabbim izin verdiğinde olucakk bizimde yavrularımız..Hayatımızın en güzel şarkısını bebeğimizin kalp atışlarını duyduğumuzda dinlicezzz...O doğduğunda tüm bu acılarr silinecekk hayatımızdann..Ne olurrr bir günn rabbim yazmıştır ki inşş.. bizdee tadıcaz o güzell duyguyu..
egunel gitti topik bize kaldısinir edelim biraz onu
ataşehir canım nasılsın nasıl oldun iyimisin birazdaha dikkat et ya
dün merak etmişsiniz beni,çok teşekkür ederim canlarım.
test günüm bugündü ve malesef olumsuz sonuç aldım. 2 embriyomda tutunamamış bana..
bütün gün çok kötüydüm,iyi olmaya çalışıyorum şimdi
Canım benim geçmiş olsun,üzüldüm...Rabbim sabır ve güç versin....
Sağlığımız yerinde ve imkanımız olduğu sürece umut hep bizimle.Allah yüzümüzü güldürecek vakti saati geldiğinde inşallah.
dün merak etmişsiniz beni,çok teşekkür ederim canlarım.
test günüm bugündü ve malesef olumsuz sonuç aldım. 2 embriyomda tutunamamış bana..
bütün gün çok kötüydüm,iyi olmaya çalışıyorum şimdi
Canım geçmiş olsun, aynı duyguyu bugün yaşayanlardan biri olarak Allahtan hepimize sabır diliyorum. Dualarımda hepiniz de varsınız. İyi olacağızda dediğin gibi, herşey bizim için bugün olamadı belki ama yarınlarımızda birgün olacak inşallah. İyi olman için dualarımı gönderiyorum Rabbim kabul etsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?