yok canım ya baya ters köşelerdeyiz ben keçiörendeyim. yalnız bendede komik olan eski evimiz başkent hastanesinin bi üst sokağındaydı:))) eşim çok dalga geçmişti ilk başladığımızda bi sene önce yaptırsak sabah akşam hastaneye gider gelirdin diye.. gerçi şimdi annemle karşı karşıyayım o yüzden de acayip rahatım.ah canııımmm demek daktır çok para istediii...hıhhhh ne var sanki arkadaşıma indirim yapsaaa
elvankent teyim canımcımmm...ilk tedavime başladığımda eryamanda oturuyordum sonra buraya taşındık...bende elvanketdeyim de tam olsun
1.750 tl cnm dondurulmusu almak tabı ılaclar harıc :)))) aman yapmasada alcam bebegımı yapmasada hıhhhhhhhhh :)
okudum canım benim için güzel dileklerde bulundueğer benim raporun cevabı gelirse bende şubat başında yaptırmayı düşünüyorum
dondurulmus bebeğimi almaya karar verdimmmmm ayyyy cok heycanlandım ve sızınle paylasmak ıstedım doktorumu aradım ve ayın 1 de lucrıne baslıyoruz sımdı dıyceksınızkı bu kız bunu neden yazdı daha cok var ama ben cok mutlu oldum boyle ıcımde acı keder sevınc heyecan hepsı varrrrr o yuzdende yazdımmmm rabbım yuzumuzu guldursun ıns canlarımmmm .... bırde dondurulmus deneyen varsa kac gun suruyor sureclerını yazabılrımı ?
yok canım ya baya ters köşelerdeyiz ben keçiörendeyim. yalnız bendede komik olan eski evimiz başkent hastanesinin bi üst sokağındaydı:))) eşim çok dalga geçmişti ilk başladığımızda bi sene önce yaptırsak sabah akşam hastaneye gider gelirdin diye.. gerçi şimdi annemle karşı karşıyayım o yüzden de acayip rahatım.
ah canııımmm demek daktır çok para istediii...hıhhhh ne var sanki arkadaşıma indirim yapsaaa
1.750 tl cnm dondurulmusu almak tabı ılaclar harıc :)))) aman yapmasada alcam bebegımı yapmasada hıhhhhhhhhh :)
Cnm buarada bn izmirde 2000tl odedim dondurlmus icin sizin orda daha ucuz ki ben bu merkexin surekli hastasiym indirim bile yapmadilr iyi ucret bence
yuh yaniiii...ben raporlu olarak tüp bebeğe ilaçlarla 2000 tl ödedim sen ilaçlar hariç dondurulmuşlara o kadar para vereceksin...banada fazla geldi ama dondurulmuşların piyasası ne hiiiçç bilmiyorum...dondurulmuş piyasasıda ne kaba bi cümle oldu be...kendimi kınadım sanki ticari bi olay gibi...ama bu sektör artık bi ticarete dönüşmüş ben söylemişim çok mu... belkide ücret normaldir şimdi boş boş atıp tutmayım dimiii...
rapor ıcın ugrasmam gerekıyordu ısten herzman ızın alamaıyorum tek bayanım burda cunku ızın konsuunda sıkıntım var rapor ıcınde zaman gerekıyor bırazda esıme dedım aslında gıdelım dıye yok bosver hallederız dedı gıtıgım doktoru cok tavsıye ettıler o yuzden tmmm dedım 1500 yapsa bıle yeter ya ılac 9 tl 3 kutu dedı ama lucrın 131 tl bakalım kac kutu kullanıcaz ama yol var tabı 1 saat yol var 1,30 oluyor bazen eee suyla gıtmıyor tabı kısmet cnm ya hersey napalım verıcez bebegım gelsın yeter pıyasayı bende bılmıyorum acıkcası yapan arkadaslar varsa soylerlerse sevınırım.
Cnm buarada bn izmirde 2000tl odedim dondurlmus icin sizin orda daha ucuz ki ben bu merkexin surekli hastasiym indirim bile yapmadilr iyi ucret bence
ayyy bırden rahatladım :)))) senın cok vermene degıl cnm benım az odeyecegıme yanlsı anlama 1500 tl ye dusurcem ıns cnm ben onu daha
rapor ıcın ugrasmam gerekıyordu ısten herzman ızın alamaıyorum tek bayanım burda cunku ızın konsuunda sıkıntım var rapor ıcınde zaman gerekıyor bırazda esıme dedım aslında gıdelım dıye yok bosver hallederız dedı gıtıgım doktoru cok tavsıye ettıler o yuzden tmmm dedım 1500 yapsa bıle yeter ya ılac 9 tl 3 kutu dedı ama lucrın 131 tl bakalım kac kutu kullanıcaz ama yol var tabı 1 saat yol var 1,30 oluyor bazen eee suyla gıtmıyor tabı kısmet cnm ya hersey napalım verıcez bebegım gelsın yeter pıyasayı bende bılmıyorum acıkcası yapan arkadaslar varsa soylerlerse sevınırım.
Cnm tedavn hyrli olsun ben dondurlmusla hamile kaldum surec adetin 2.gun kontril ve ilac basliyrsun gerci bu dr dan dr a degisiyor benim adetin 19.gunu transferim yapildi 10.gun mutlaka kontrle gidiyrsun rahim kalunligina bakiliyor sonrada bebelrini alicaksin rabbim kucaginada almayi nasip etsin annecik coooj pozitif ol ne guzel
lucrini bir kutudan fazla kullanmazsın o bereketli bi ilaç...karasu hatun 2000 tl ödemiş o zaman seninki normal cicim
orası kesinkeçiörene çok gelip gittim çalışırken işim oluyordu oralarda...arkaşadaşlarım da vardı şirketten ama epeydir gelmedim oralara...gerçekten ters yerlerdeyiz...ama başkent hastanesinde birgün seni görecem diye düşünüyorummm...
ıns cnm benımmmm rabbım bu sefer bos cıkarmasın kuzum yaaaa guzel dıleklerın ıcın cok sagol cnm
orası kesindaha öncede demiştim ya kontrollerde aynı dr la devam etmeyi istiyorum muayneler 40 tl miş. zaten testleri falan ssk karşılar. doğumada allah kerim o güne gelmeyi başaralımda bakıcaz artık.
söyle o kacana seni bogaza hemen yemeğe götürsün inşallah buay hamiş olucaksın çünkü sen allah allah napalım ayol bizler böyle daha özenli bebeler yapıyoruz doğal olmazda tuple olur bizimkiler de cnım benm rabbm buay hepinize nasıp etsin inşallah şubat ayında topicte bebe patlaması olsuninşallah
inşallahhh canım...bence de aynı doktorla devam etmen daha doğru hem muayene ücretide gayet uygun...
he valla şubatta topikte tüp patlayacaakkkkkk
arkadaşlar enteresan birşey yaşadım anlatmak istiyorum.
geçen ay tüp bebek denemem oldu.negatif sonuçlandı belki hatırlarsınız yazmıştım buraya da.tedavide iğnelerle toplam 7 yumurtam oldu ve toplandı.bunlardan 5 tanesi işe yaradı.3 taneside döllenmişti.ama sonuç negatif.
bu ay adetimden 10 gün sonra doktoruma gittim kontrol için.doktorla birlikte şok yaşadık.15 tane yumurtam oluşmuş.doktorum şunu iğneyle başarabilseydik şansımız artardı daha genç transfer yapabilirdik dedi.çünkü benim 2. gün transferiydi.şuan bir sorun görünmüyor yani.yaklaşık 3 ay bekleyeceğiz 2. tüp bebek denemesi için.gerçekten şaşılası şeyler yaşıyoruz
192 kızlarrrrrrrrrr beta hcg
college ,aysegül,duygu7979 kizlar cok uzgunum.. Ne diyecegim bilemiyorum inananin icime ates dustu okuyunca, kesin sali gunude hep beraber benim icin uzulecegiz..
canim sen dr alistigin icin onun burulugu olmustur ve insani bazen yenilikler korkutur fakat kurani kerimdede geciyor bazen insan ogluna mekan degisikligi iyi gelebilir onun icin rabbim sana bu kapiyi acti diye düsünüyorum yani bebeklerini gönderecekde istanbulu vesile yapiyor:))) evden uzak tedavi biraz zor olucaktir ama bebisler icin deger canim kalbini ferah tut ve hepimize dua etkızlar nasılsınız bugün.ben dün doktoruma gittim.yapılan bütün testleri raporları falan aldım.istanbul için hazırlık tamam.ama dün doktorumla görüşünce kötü oldum.evimden uzak yerlere gitcem die biraz stres yaptım.doktorumla konusurken hep gözlerim doldu...umutsuzluğa kapıldım öle...bide dün oraya tüp bebek yapmış bi aile geldi annane babaanne ma aile gelmişler bebeği görmeye ultrasonda nasıl sewinçliler anlatamam.çok duygulandım.çok dua ettim benim gibi olan arkadaşlarım ve ben işşallah bu günleri görürüz die.ama doktorum saolsun.bişeye ihtiyacın olursa transferin yapıldıktan sonra istanbula ulaşamazsan falan beni mutlaka ara dedi.bide hamile kalırsan gel seni bi öle göreyim dedi.çok uğraştı benimle saolsun ama kısmet işte olmadı.ama yinede desteğini eksik etmemesi bana güç verdi.bende durumlar öle işte.ee sizde ne var yok?
selamm canlarımmm nasılsınz ben ayrı kaldım sizden dun kafamı kaldıramadım çünkü busefer de grip oldum bensürekli hapşuruklu sümüklü böcek gibi dolanıyrm ortalıkta başımnda agrıyor kulaklarımda duymuyorrr gözlerimdn de yaş akıyor sürekli bana dua edin bakalı9m yarın ilk randevumz var inşallah rabbim keseyi görmeyi nasip eder bize de hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna darısı hepinizin başına tez saatte inşallahhhhh egunalim nasılsın bakim hııııı küstüm sana hiç m etmemişsin benii
dondurulmus bebeğimi almaya karar verdimmmmm ayyyy cok heycanlandım ve sızınle paylasmak ıstedım doktorumu aradım ve ayın 1 de lucrıne baslıyoruz sımdı dıyceksınızkı bu kız bunu neden yazdı daha cok var ama ben cok mutlu oldum boyle ıcımde acı keder sevınc heyecan hepsı varrrrr o yuzdende yazdımmmm rabbım yuzumuzu guldursun ıns canlarımmmm .... bırde dondurulmus deneyen varsa kac gun suruyor sureclerını yazabılrımı ?
gercekten enteresan rabbım hayırlara cıkarsınn..inş... kızlar sızın merkezlerınız gercekten cok ucuz bana gore burası cok pahalı sadece muayenesı 108 tl... ssk dahıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?