2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım ya baya ters köşelerdeyiz ben keçiörendeyim. yalnız bendede komik olan eski evimiz başkent hastanesinin bi üst sokağındaydı:))) eşim çok dalga geçmişti ilk başladığımızda bi sene önce yaptırsak sabah akşam hastaneye gider gelirdin diye.. gerçi şimdi annemle karşı karşıyayım o yüzden de acayip rahatım.

1.750 tl cnm dondurulmusu almak tabı ılaclar harıc :)))) aman yapmasada alcam bebegımı yapmasada hıhhhhhhhhh :)

yuh yaniiii...ben raporlu olarak tüp bebeğe ilaçlarla 2000 tl ödedim sen ilaçlar hariç dondurulmuşlara o kadar para vereceksin...banada fazla geldi ama dondurulmuşların piyasası ne hiiiçç bilmiyorum...dondurulmuş piyasasıda ne kaba bi cümle oldu be...kendimi kınadım sanki ticari bi olay gibi...ama bu sektör artık bi ticarete dönüşmüş ben söylemişim çok mu... belkide ücret normaldir şimdi boş boş atıp tutmayım dimiii...

okudum canım benim için güzel dileklerde bulundu eğer benim raporun cevabı gelirse bende şubat başında yaptırmayı düşünüyorum

hadi inşallah canım şubatta hareketli geçecek demekkiii

Son düzenleme:

Cnm tedavn hyrli olsun ben dondurlmusla hamile kaldum surec adetin 2.gun kontril ve ilac basliyrsun gerci bu dr dan dr a degisiyor benim adetin 19.gunu transferim yapildi 10.gun mutlaka kontrle gidiyrsun rahim kalunligina bakiliyor sonrada bebelrini alicaksin rabbim kucaginada almayi nasip etsin annecik coooj pozitif ol ne guzel

keçiörene çok gelip gittim çalışırken işim oluyordu oralarda...arkaşadaşlarım da vardı şirketten ama epeydir gelmedim oralara...gerçekten ters yerlerdeyiz...ama başkent hastanesinde birgün seni görecem diye düşünüyorummm...

lucrini bir kutudan fazla kullanmazsın o bereketli bi ilaç...karasu hatun 2000 tl ödemiş o zaman seninki normal cicim

ıns cnm benımmmm rabbım bu sefer bos cıkarmasın kuzum yaaaa guzel dıleklerın ıcın cok sagol cnm

orası kesin daha öncede demiştim ya kontrollerde aynı dr la devam etmeyi istiyorum muayneler 40 tl miş. zaten testleri falan ssk karşılar. doğumada allah kerim o güne gelmeyi başaralımda bakıcaz artık.

ıns cnm benımmmm rabbım bu sefer bos cıkarmasın kuzum yaaaa guzel dıleklerın ıcın cok sagol cnm

biz hepimz anne olucaz hepimiz ben çok inanıyorum buna sadece bizim melekler birzcık nazlı lar o kadar bilmem ki belki de haklıdır bebeler şu dünyaya baksana hergun bir olay akıllı belki de nazlı değilde bizimki,ler rabbim inşallah yaşadığımz dunyayı bizler için evlatlarımız için ve yarattığı mahlukat hayvanat için huzurla yaşanası bir yer olmasını nasip eder rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyuuuu darısı basınıza inşallahhh canlarımmm

söyle o kacana seni bogaza hemen yemeğe götürsün inşallah buay hamiş olucaksın çünkü sen allah allah napalım ayol bizler böyle daha özenli bebeler yapıyoruz doğal olmazda tuple olur bizimkiler de cnım benm rabbm buay hepinize nasıp etsin inşallah şubat ayında topicte bebe patlaması olsuninşallah

orası kesin daha öncede demiştim ya kontrollerde aynı dr la devam etmeyi istiyorum muayneler 40 tl miş. zaten testleri falan ssk karşılar. doğumada allah kerim o güne gelmeyi başaralımda bakıcaz artık.

inşallahhh canım...bence de aynı doktorla devam etmen daha doğru hem muayene ücretide gayet uygun...

he valla şubatta topikte tüp patlayacaakkkkkk

arkadaşlar enteresan birşey yaşadım anlatmak istiyorum.
geçen ay tüp bebek denemem oldu.negatif sonuçlandı belki hatırlarsınız yazmıştım buraya da.tedavide iğnelerle toplam 7 yumurtam oldu ve toplandı.bunlardan 5 tanesi işe yaradı.3 taneside döllenmişti.ama sonuç negatif.
bu ay adetimden 10 gün sonra doktoruma gittim kontrol için.doktorla birlikte şok yaşadık.15 tane yumurtam oluşmuş.doktorum şunu iğneyle başarabilseydik şansımız artardı daha genç transfer yapabilirdik dedi.çünkü benim 2. gün transferiydi.şuan bir sorun görünmüyor yani.yaklaşık 3 ay bekleyeceğiz 2. tüp bebek denemesi için.gerçekten şaşılası şeyler yaşıyoruz

gercekten enteresan rabbım hayırlara cıkarsınn..inş... kızlar sızın merkezlerınız gercekten cok ucuz bana gore burası cok pahalı sadece muayenesı 108 tl... ssk dahıl..

192 kızlarrrrrrrrrr beta hcg

canim cok sevindim allah devamini getirsin insallah...yanlis hayitrlamiyorsam transferinden sonra bir gece sabaha kadar olumsuz düsünüp aglamistin bak kendini ve bebegini bosuna üzdün canim... rabbim mükafatini verdi seni ve melegini korusun canim tabi bizlerede nasip etsin insallah:)))

college ,aysegül,duygu7979 kizlar cok uzgunum.. Ne diyecegim bilemiyorum inananin icime ates dustu okuyunca, kesin sali gunude hep beraber benim icin uzulecegiz..

canim sen ne kadar olumsuz düsünüyorsun hem kendine hem bebegine hemde esine eziyet ediyorsun belki elinde degil ama bu kadar yapma size, cok hakim olmiyorsan duygularina biraz kitap oku bol bol dua et ve canim tesbih cek inan bunlar seni ve ruhunu rahatlatir ve diyorumki sükret allaha ki sagliginiz yerinde bebeginizide rabbim gönderecek insallah...

canim sen dr alistigin icin onun burulugu olmustur ve insani bazen yenilikler korkutur fakat kurani kerimdede geciyor bazen insan ogluna mekan degisikligi iyi gelebilir onun icin rabbim sana bu kapiyi acti diye düsünüyorum yani bebeklerini gönderecekde istanbulu vesile yapiyor:))) evden uzak tedavi biraz zor olucaktir ama bebisler icin deger canim kalbini ferah tut ve hepimize dua et

canim gecmis olsun bol bol c vitamini al, su tüket ve dinlennn

canim tedavin hayirli olsun bu sefer tedavin bebisli olsun insallah dualarimdasin

akasya 1978 canim sanada gecmis olsun yanlis anlamadiysam sende grip olmussun bende yeni atlattim bol bol c vitamini ve su tüket canim ve tabiki uzanip dinlen...

egunel canim sanada cok gecmis olsun galiba topikden bulasiyor bu grip:))) bende yeni atlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…