2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim sanada cok gecmis olsun eminim cok rahatlamissindir rabbim melegini korusun
allaha(cc) emanet olsun

gercekten cok ilgin canim sasila sey yanlis anlamadiysam kendiliginden 15 yumurtami gelisti peki bunun icin özel bir sey yaptinmi canim

teşekkür ederim canım, zaten hep yatıyom:)))) tembellikte sınır tanımıyom anlayacağın:) ama gripten hiç hoşlanmadım boğazım acayip yanıyo, nöbet yapmadığı zamanlarda iyiyim ama nöbet yapınca fena oluyorum bide üstüne midem bulanıyo sorma gitsin... işin kötüsü taze sıkılmış portakal suyu midemi kaynatıyo hazmedemiyorum bi türlü.. çok söylendim dimi:)))

hayır hiçbirşey yapmadım.zaten negatif sonucu aldığım gün adet oldum.10 gün sonra doktora gittim.kendiliğinden 15 yumurtam oluşmuş.yapılan özel hiçbirşey yok inan.acaba normal bir durum mu bilmiyorum o yüzden paylaştım biraz da.bu arada aşılama denemesinde önce gittiğimde doktora ki tam yumurtlama dönemimdi.hiç yumurtam olmadığını söylemişti doktor.dünyam yıkılmıştı.ben bu seferde öyle birşey duymaya hazırlamıştım kendimi.neler öğreniyoruz ve yaşıyoruz

aminnn canımm.

kıyamam hastamı oldun sen.walla izmir çok soğuk yaa gerçi bugün biraz daha iidi ama.dikkat et kendine bebişi üşütmeben dün gittim irenbeye aldım dosyalarımı aral beyde müsaitti oturduk yarım saat.senden bahsetti biraz.demek siz bizi çekiştiriosunuz nette dediyok walla ii şeylerden bahsedioz dedim

canım cook sevindim,rabbim kucagına almayı nasip etsin.maşallah size

hepinize gecmiş olsun:))ne oldunuz böyle yaa,herkes dökülüyo,havalar buz tabi,üşüttünüz..ha topiktende yayımış olabilir uzak durmak lazım

cok gecmiş olsun canım,gezcem diye totoşdan üşüttün haaa:)))dikkat et kendine..öpcektim seni vazgectim ay banada gecerde(gülme komşuna gelir başına)allah korusun...

egunale katılıyorum cok negatifsin,senin kadar negatif olmadı kimse..daha sonucu almadan karamsarlıga düşmüşsün,olmazki canım,pozitif ol,iyi düşün iyi olsun,belirtiye takılma..vercek olan rabbim,önce inanmak gerek dimi?

kızlar yarın 12 de ilk dr randevumuz var,inş.güzel haberlerle gelirim dua edin bize:))cook heycanlıyım,yarın bi olsa,offf saatler geciversin istiyorum

cok gecmiş olsun canım,gezcem diye totoşdan üşüttün haaa:)))dikkat et kendine..öpcektim seni vazgectim ay banada gecerde(gülme komşuna gelir başına)allah korusun...

hiç te bile soğuktan üşütmedim ben...gece uyurken bi horlama sesiyle uyandım sonrada tam uykuya dalamadım yarı uyanık oluncada totom açıkta kalmış ondan üşüttümmm...
DİP NOT:bu horlama sesi senin afyondan gelen horlama sesin taammıııııı
yani senin yüzünden üşüttüm ben...dermişimmmmm...

ahhhhhhhhhhh benm canım dr ummm deli ettim adamı eşim diyor ki ne bu sen dn çektiği aral ın yakındır seni dışarı atıcaklar irenbe dn diyor bir kerehergun görüşüyoruz kendisiyle ama küs oldum ona gecen gun benm için kalp dr uma biraz abartıyor dedine diyor benm için m ettim bak şimdi evet cnm yaaaaaaaaaaa ben kötü hasta oldummm rabbim şifa versin butun hasta kardşlerimede bana da sen ne zaman başlıyrsun cnm tedaviye az kaldı 27 ocak tı dimiii sen asıl kendine dikkat et istnbula gittiğin de hava çok soğuk sakın sen de hasta olma tedavide rabbim sana da nasip etsin buluşucaz dimiii senınle takip yapılırken irenbe de hbr verirsin ben gelirim kahve içeriz nasipse

canim portakal suyu degilde portakalin kendisini ye derim posali oldugu icin belki daha farkli olur diye düsünüyorum yok canim niye fazla söyliycen burda okadar cokiz ki herkezinde belli bir bilgi birikimi var faydalanmak lazim:)))

ilginc cogu dr kadinlarin belli günlerde ve 1 yada istisna 2 olgun yumurtladigini söyler ben birkac dr danda yumurtlamanin sayisinin ve catlama günlerinin cogul oldugunu kendimizi tarihlerle sinirlandirmamizi söylediler ve gün asiri deneyin diyorlar simdi cok muallakda kaldim

kızlar yarın 12 de ilk dr randevumuz var,inş.güzel haberlerle gelirim dua edin bize:))cook heycanlıyım,yarın bi olsa,offf saatler geciversin istiyorum

canim kendini huzursuz etme tabiki bebisleride,sanirsam hic olumsuz bir durum yasamadin olumsuz bir durum olsaydi kendini belli ederdi diye düsünüyorum rabbime emanet olun insallah canim, hayirli haberlerini bekliyoruz...

bana katıldığın için teşekkür ederim sağol ALLAH razı olsun ALLAH tuttuğunu altın etsinn.... bu böyle sabaha gider amaaaa...ha hayt sana takılmayı özlemişim ya hu...daha sık gel erva hatun...

ooooo

yarın benımde randevum kıslarr.. saat 12:00

inşallah guzel haberlerle gelırız....

ikinizde doktora göstermeye gidiyorsunuz demeeekkk...gösterin alıştınız zaten...bebişlerden de güzel haberler getirin bizeee...hemen haber verin biliyorsunuz meraktan çatlamış halim böyle oluyo

ayyyyyyyyyy ne gusel benm de yarın ilk bulşmam olucak bebeişimle rabbm hepimize nasip etsin darısı butun arkadşlarımın başına inşallah senın de hyrlı olsun cnm bulşman
nekadar uygun sizin orda fiyatlarlar...
burda en basıt bı yer 70-80 tl..

cnm senın de aynı gun muayne tabi senın ilk değil inşallah yarın gusel hbrler veririz sırayla arkadşlarımıza buarada melikecim bu ücretler nerede ben geçen ege sğlık gittim kadın doğım 185 muayne ücreti aldı kentte de ücret anlaşmalı kurum 125 bunlar ne ücreti cnmm

gerçekten tuhaf bi durum hergün yeni bişeyler duyuyoruz...belki bunu yaşayan arkadaşlarımız olmuştur ama farkında değilizdir...pek çoğumuz negatif tüp bebekten sonraki ay doktora muayene olmuyoruz...aslında bu durum yaşanıyor ama biz bilmiyor olabiliriz...

sağol kuzum topikte salgın var...neyseki tam anlamıyla yatağa düşmedim ayakta direnişteyimmm:2:

ikinizde doktora göstermeye gidiyorsunuz demeeekkk...gösterin alıştınız zaten...bebişlerden de güzel haberler getirin bizeee...hemen haber verin biliyorsunuz meraktan çatlamış halim böyle oluyo

sen neden beni unutuyorsun ki ama küsücem sana sen beni m ertmiyorsun dimek bana bak ben kıskancım sevdiğimi paylaşamam hbrin olsun hıhıhııııııııııııben de yarın göstermeye gidicem doktorcuğuma hahaaaa bebişimiiineyse şaka yaptım sen beni unutmazsın ben kaçtımmmm hepinizi canı gönulden öptümmm rabbım hepimizin dualarını kabul etsin inşllhhh yazarım ara ara ekin ne konştunuz bakim benm hakkımda yaz bana çatlarım wallaegunal gibi ben de hıı hasta dayanışması arkadaş dayanışması yapalım söyle bana dediklerini doktorcuğumuzun hepinize iyi akşamlar eşlerinizle canlarımmm

sen neden beni unutuyorsun ki ama küsücem sana sen beni m ertmiyorsun dimek bana bak ben kıskancım sevdiğimi paylaşamam hbrin olsun hıhıhııııııııııııben de yarın göstermeye gidicem doktorcuğuma hahaaaa bebişimiiineyse şaka yaptım sen beni unutmazsın ben kaçtımmmm hepinizi canı gönulden öptümmm rabbım hepimizin dualarını kabul etsin inşllhhh yazarım ara ara ekin ne konştunuz bakim benm hakkımda yaz bana çatlarım wallaegunal gibi ben de hıı hasta dayanışması arkadaş dayanışması yapalım söyle bana dediklerini doktorcuğumuzun hepinize iyi akşamlar eşlerinizle canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…