arkadaşlar enteresan birşey yaşadım anlatmak istiyorum.
geçen ay tüp bebek denemem oldu.negatif sonuçlandı belki hatırlarsınız yazmıştım buraya da.tedavide iğnelerle toplam 7 yumurtam oldu ve toplandı.bunlardan 5 tanesi işe yaradı.3 taneside döllenmişti.ama sonuç negatif.
bu ay adetimden 10 gün sonra doktoruma gittim kontrol için.doktorla birlikte şok yaşadık.15 tane yumurtam oluşmuş.doktorum şunu iğneyle başarabilseydik şansımız artardı daha genç transfer yapabilirdik dedi.çünkü benim 2. gün transferiydi.şuan bir sorun görünmüyor yani.yaklaşık 3 ay bekleyeceğiz 2. tüp bebek denemesi için.gerçekten şaşılası şeyler yaşıyoruz
aminnn canımm.Selam kızlar şükürler olsun keseyi gördük 1 tek kesemiz var değerimin yüksek olmasına rağmen tek kese göründü şimdi artık hafta kalp atışları içim beklemedeyiz allah herkese bu güzel duygu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnnn
selamm canlarımmm nasılsınz ben ayrı kaldım sizden dun kafamı kaldıramadım çünkü busefer de grip oldum bensürekli hapşuruklu sümüklü böcek gibi dolanıyrm ortalıkta başımnda agrıyor kulaklarımda duymuyorrr gözlerimdn de yaş akıyor sürekli bana dua edin bakalı9m yarın ilk randevumz var inşallah rabbim keseyi görmeyi nasip eder bize de hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna darısı hepinizin başına tez saatte inşallahhhhh egunalim nasılsın bakim hııııı küstüm sana hiç m etmemişsin benii
cok gecmiş olsun canım,gezcem diye totoşdan üşüttün haaa:)))dikkat et kendine..öpcektim seni vazgectim ay banada gecerde(gülme komşuna gelir başına)allah korusun...
aminnn canımm.
kıyamam hastamı oldun sen.walla izmir çok soğuk yaa gerçi bugün biraz daha iidi ama.dikkat et kendine bebişi üşütmeben dün gittim irenbeye aldım dosyalarımı aral beyde müsaitti oturduk yarım saat.senden bahsetti biraz.demek siz bizi çekiştiriosunuz nette dedi yok walla ii şeylerden bahsedioz dedim
teşekkür ederim canım, zaten hep yatıyom:)))) tembellikte sınır tanımıyom anlayacağın:) ama gripten hiç hoşlanmadım boğazım acayip yanıyo, nöbet yapmadığı zamanlarda iyiyim ama nöbet yapınca fena oluyorum bide üstüne midem bulanıyo sorma gitsin... işin kötüsü taze sıkılmış portakal suyu midemi kaynatıyo hazmedemiyorum bi türlü.. çok söylendim dimi:)))
hayır hiçbirşey yapmadım.zaten negatif sonucu aldığım gün adet oldum.10 gün sonra doktora gittim.kendiliğinden 15 yumurtam oluşmuş.yapılan özel hiçbirşey yok inan.acaba normal bir durum mu bilmiyorum o yüzden paylaştım biraz da.bu arada aşılama denemesinde önce gittiğimde doktora ki tam yumurtlama dönemimdi.hiç yumurtam olmadığını söylemişti doktor.dünyam yıkılmıştı.ben bu seferde öyle birşey duymaya hazırlamıştım kendimi.neler öğreniyoruz ve yaşıyoruz
kızlar yarın 12 de ilk dr randevumuz var,inş.güzel haberlerle gelirim dua edin bize:))cook heycanlıyım,yarın bi olsa,offf saatler geciversin istiyorum
egunale katılıyorum cok negatifsin,senin kadar negatif olmadı kimse..daha sonucu almadan karamsarlıga düşmüşsün,olmazki canım,pozitif ol,iyi düşün iyi olsun,belirtiye takılma..vercek olan rabbim,önce inanmak gerek dimi?
kızlar yarın 12 de ilk dr randevumuz var,inş.güzel haberlerle gelirim dua edin bize:))cook heycanlıyım,yarın bi olsa,offf saatler geciversin istiyorum
ooooo
yarın benımde randevum kıslarr.. saat 12:00
inşallah guzel haberlerle gelırız....
ayyyyyyyyyy ne gusel benm de yarın ilk bulşmam olucak bebeişimle rabbm hepimize nasip etsin darısı butun arkadşlarımın başına inşallah senın de hyrlı olsun cnm bulşmankızlar yarın 12 de ilk dr randevumuz var,inş.güzel haberlerle gelirim dua edin bize:))cook heycanlıyım,yarın bi olsa,offf saatler geciversin istiyorum
nekadar uygun sizin orda fiyatlarlar...
burda en basıt bı yer 70-80 tl..
arkadaşlar enteresan birşey yaşadım anlatmak istiyorum.
geçen ay tüp bebek denemem oldu.negatif sonuçlandı belki hatırlarsınız yazmıştım buraya da.tedavide iğnelerle toplam 7 yumurtam oldu ve toplandı.bunlardan 5 tanesi işe yaradı.3 taneside döllenmişti.ama sonuç negatif.
bu ay adetimden 10 gün sonra doktoruma gittim kontrol için.doktorla birlikte şok yaşadık.15 tane yumurtam oluşmuş.doktorum şunu iğneyle başarabilseydik şansımız artardı daha genç transfer yapabilirdik dedi.çünkü benim 2. gün transferiydi.şuan bir sorun görünmüyor yani.yaklaşık 3 ay bekleyeceğiz 2. tüp bebek denemesi için.gerçekten şaşılası şeyler yaşıyoruz
akasya 1978 canim sanada gecmis olsun yanlis anlamadiysam sende grip olmussun bende yeni atlattim bol bol c vitamini ve su tüket canim ve tabiki uzanip dinlen...
egunel canim sanada cok gecmis olsun galiba topikden bulasiyor bu grip:))) bende yeni atlattim
ikinizde doktora göstermeye gidiyorsunuz demeeekkk...gösterin alıştınız zaten...bebişlerden de güzel haberler getirin bizeee...hemen haber verin biliyorsunuz meraktan çatlamış halim böyle oluyo
ikinizde doktora göstermeye gidiyorsunuz demeeekkk...gösterin alıştınız zaten...bebişlerden de güzel haberler getirin bizeee...hemen haber verin biliyorsunuz meraktan çatlamış halim böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?