nekadar uygun sizin orda fiyatlarlar...
burda en basıt bı yer 70-80 tl..
sen neden beni unutuyorsun ki ama küsücem sana sen beni m ertmiyorsun dimek bana bak ben kıskancım sevdiğimi paylaşamam hbrin olsun hıhıhııııııııııııben de yarın göstermeye gidicem doktorcuğuma hahaaaa bebişimiii neyse şaka yaptım sen beni unutmazsın ben kaçtımmmm hepinizi canı gönulden öptümmm rabbım hepimizin dualarını kabul etsin inşllhhh yazarım ara ara ekin ne konştunuz bakim benm hakkımda yaz bana çatlarım walla egunal gibi ben de hıı hasta dayanışması arkadaş dayanışması yapalım söyle bana dediklerini doktorcuğumuzun hepinize iyi akşamlar eşlerinizle canlarımmm
gerçekten tuhaf bi durum hergün yeni bişeyler duyuyoruz...belki bunu yaşayan arkadaşlarımız olmuştur ama farkında değilizdir...pek çoğumuz negatif tüp bebekten sonraki ay doktora muayene olmuyoruz...aslında bu durum yaşanıyor ama biz bilmiyor olabiliriz...
sağol kuzum topikte salgın var...neyseki tam anlamıyla yatağa düşmedim ayakta direnişteyimmm:2:
ilginc cogu dr kadinlarin belli günlerde ve 1 yada istisna 2 olgun yumurtladigini söyler ben birkac dr danda yumurtlamanin sayisinin ve catlama günlerinin cogul oldugunu kendimizi tarihlerle sinirlandirmamizi söylediler ve gün asiri deneyin diyorlar simdi cok muallakda kaldim
insan bazen ne yapması hatta ne düşünmesi gerektiğini bilmiyor gerçekten.en azından deneyim oldu bizim için
merhaba şekeerlerrr biz geldikkk naslsınız__????
bugün meleğim gördüm.Çok şükür herşey yolundaymış....2011 ağustos annelerine facede üyeyimm...orda bazı arkadaşların bebeklerinin sebepsiz kalbi durmuş..en son dün gece nette öğrendim...ve gece hiö uyuyamadım.yavruma birşey olur mu diye hep kafamda kurdum. moral bozukluğu ve korku ile doktora gittim.çok şükür herşey yolundaymış.. sanırm o gruptan ayrıalacağım. çünkü çok takıyorum...
izmirdeki arkdaşlar hangi doktora gidiyorsunz?
merhaba şekeerlerrr biz geldikkk naslsınız__????
bugün meleğim gördüm.Çok şükür herşey yolundaymış....2011 ağustos annelerine facede üyeyimm...orda bazı arkadaşların bebeklerinin sebepsiz kalbi durmuş..en son dün gece nette öğrendim...ve gece hiö uyuyamadım.yavruma birşey olur mu diye hep kafamda kurdum. moral bozukluğu ve korku ile doktora gittim.çok şükür herşey yolundaymış.. sanırm o gruptan ayrıalacağım. çünkü çok takıyorum...
izmirdeki arkdaşlar hangi doktora gidiyorsunz?
niyee kimse konuşmuyorrr???(
kızlar yarın 12 de ilk dr randevumuz var,inş.güzel haberlerle gelirim dua edin bize:))cook heycanlıyım,yarın bi olsa,offf saatler geciversin istiyorum
kızlar işşallah bize güzel haberlerr verirsiniz.ya yarın burda elektrik kesintisi olcakmış nete giremem.tel çalışmaz çünkü.internette olmaz neyse artık güzel haberlerinizi akşama alırım işşallah..ooooo
yarın benımde randevum kıslarr.. saat 12:00
inşallah guzel haberlerle gelırız....
ahhhhhhhhhhh benm canım dr ummm deli ettim adamı eşim diyor ki ne bu sen dn çektiği aral ın yakındır seni dışarı atıcaklar irenbe dn diyor bir kerehergun görüşüyoruz kendisiyle ama küs oldum ona gecen gun benm için kalp dr uma biraz abartıyor dedine diyor benm için m ettim bak şimdi evet cnm yaaaaaaaaaaa ben kötü hasta oldummm rabbim şifa versin butun hasta kardşlerimede bana da sen ne zaman başlıyrsun cnm tedaviye az kaldı 27 ocak tı dimiii sen asıl kendine dikkat et istnbula gittiğin de hava çok soğuk sakın sen de hasta olma tedavide rabbim sana da nasip etsin buluşucaz dimiii senınle takip yapılırken irenbe de hbr verirsin ben gelirim kahve içeriz nasipse
sen neden beni unutuyorsun ki ama küsücem sana sen beni m ertmiyorsun dimek bana bak ben kıskancım sevdiğimi paylaşamam hbrin olsun hıhıhııııııııııııben de yarın göstermeye gidicem doktorcuğuma hahaaaa bebişimiii neyse şaka yaptım sen beni unutmazsın ben kaçtımmmm hepinizi canı gönulden öptümmm rabbım hepimizin dualarını kabul etsin inşllhhh yazarım ara ara ekin ne konştunuz bakim benm hakkımda yaz bana çatlarım walla egunal gibi ben de hıı hasta dayanışması arkadaş dayanışması yapalım söyle bana dediklerini doktorcuğumuzun hepinize iyi akşamlar eşlerinizle canlarımmm
Hamilelerimiz son durumlarını randevu günlerini yazsın hemen hamileler listemizde küçük bi değişiklik yapıyorum...mesela kaç günlüksünüz 4+2 gibi...
Randevu ne zaman ve son durumunuz
Hamilelerimiz son durumlarını randevu günlerini yazsın hemen hamileler listemizde küçük bi değişiklik yapıyorum...mesela kaç günlüksünüz 4+2 gibi...
Randevu ne zaman ve son durumunuz
aynen sana katılıyorum canım...tüp bebeğe ara verip doğal yolla deneyecekler diye bir topiğe takılmıştım...orada kızların yazdıklarına çoook şaşırdım...ben ayda bir kez yumurtladığımızı ve önemli günleri hesaplayabileceğimizi düşünürken aslında birden fazla kere yumurtlama durumumuzun olduğunu öğrendim...bunu bi çoğu ulrtason takibiyle öğrenmişler...bu kızlar yumurta takibi yaptıranlar ve ona göre önemli günü belirleyenler...doğru bildiklerimiz bazen bizi yanıltabiliyor...bende bugüne kadar hep 14.gün esasına göre hareket ettim olmadı acaba bundan mı onuda bilmiyorum...
enson ank.da 1 tüpü yaptırdığım yerde doktor herşey iyi deyince bende pcodan şüphleniyorum kilo aldım veremiyorum dedim hocada bana ıkına sıkıla"yatkınlık var gibi dedi"12 yumurta toplanmıştı,7si döllendi 2si transfer edildi 5ide kuzularım soğuk ankarada soğuk dolapta beni bekliyolar canlarım 10 ay geçtiğinden kaç dozla başladım hatırlamıyroum ama senin dozun çok yüksek yaa neyse bizim sebebimzi anne olunca bitecekcanım benim seni anlıyorum...bende de dondurulmuş yok 19 yumurta ve 12 embriyoya rağmen...pko ya yatkınlık varmış ama düzenli adet olduğum için doktorlar önemsemiyorlar ve 225 lik dozla başlattılar beni...3.gün yaşıyorlardı bi tanesi transfer oldu diğerlerini 5.güne bekletip donduracaklardı ama yaşamadılar...o yüzden bende de dondurulmuş kalmadı çok üzülmüştüm...şimdi en baştan aynı süreci yaşamak durumunda kalacam 2.deneme için... ama bebek için anne olmak için değer...sende kendini iyi hissettiğinde tekrar başlarsın...biz hep burdayız ve yanınındayız...ne zaman istersen paylaşabilirsin:109:
canımmm...ben çaba göstremedimki sadece altına yazdımAMİNNNNN ...bizde 2 denemede bebişlerimize kavuşuruz inşallahhhh...ha ha ha yesinler senin listeye ekleme çabanı...düzelttim ben cicim...saat 10 olmuş hala uyuyomusun sen...bak sesin taa buralara kadar geldiii az horla biraz bu ne yahu
ayyy delirecem amaaaa....ya sen ne kadar negatif bi anne adayısın...bebeğinin geleceği varsada vazgeçecek...bi ilk oldun topikte hiç bu kadar olumsuz düşünene dek gelmedik daha...eğer hamileysen ki inşallah öyledir...bu söylediklerine ve bebeğini olumsuz etkilediğine pişman olacaksın...bebeğinizle konuşun sizinle olduğunu düşünün diyorlar bizim hatun zaten olmadı yok havasında...kendine gel artıııııkkkkkkk...bebeğin seninleeeee....
bende eşimle limoni olmaktan kaçgündür başağrısı çekiyorum eşim az az konuşuyor benle normale döndük şükürler olsun 2 gün delirdim yüzüme bakmadı yaa benim gibi hatuna haaakızlaaaarrrrrr dikkat edin topikte grip salgını vaaarrrr...:2::2:
bol bol topikte yazışın iyi geliyomuş öyle dedi doktorlarrrr
evet canım daha önce bi gidip bakınayım ortama ve doktoruma...tabii eski hastaneden önce dosyamı almam lazım...gerçi dosyayı olduğu gibi vermiyorlarmış bakalım sorun çıkarırlarsa bende olay çıkaracam artık..rapor alacam dedim 400 tl istediler...aman parasında değilim yeterki beni daha fazla gerip bunaltmasınlar...
keçiörene çok gelip gittim çalışırken işim oluyordu oralarda...arkaşadaşlarım da vardı şirketten ama epeydir gelmedim oralara...gerçekten ters yerlerdeyiz...ama başkent hastanesinde birgün seni görecem diye düşünüyorummm...
haklısın hemen negatifin arkasından gidilmiyor gerçekten.bana doktorum dedi uygun olursan görmek isterim diye.ama benimde aklımda vardı hep normalde ilaçsız içimizde neler oluyor diye.en azından böyle bir durum olacağına ispat oldu benim durumum.umut olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?