- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
haklısın sanırım o noktada yanlış yapıyoruz sanırım.klomen tedavisi saırasında da aşılama sırasında da tüp bebekte de hiç bu kadar yumurtam olmamıştı.sanırım bu 14. gün olayına takılmamak lazım.adet gününe kadar devam etmek lazım sankibakalım bu ay bende bir sürpriz olacak mı? 15 yumurtayla da olmazsa yuh artık :d önümüzdeki ay yada sonraki ay Histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum.sen yaptırdın mı? seninle durumumuz çok benzeşiyordu hatırlıyorsan.senin tedavi ne oldu?2. yi düşünüyor musun?
hepinizden Allah razı olsun tek tek okudum iyi dileklerinizi iyiki varsınız siz olmasaydınız bu süreci inanın atlatamazdım hep telkin ettiniz beni ben belirti aradım siz sakın ol dediniz ne dicemi bilemiyorum hepinizi çok seviyorum hep dualrımdasınız inş.herkes hamile kalcak hep beraber kutlamalar yapcaz aminn
kızlar kese ne zaman görünür annemlere daha haber vermedim garanti olsun diye
ayy kızlar bu feriha sinirlerimi bozdu gerildim walla:18:bende dedim bi topiğimize bakiim.keyfim yerine gelsinnn
evet canım 14.gün olayına bende takılmıyorum artık...ben HSG yi en başta çektirmiştim...bişey çıkmadı çok şükür...ilk negatifimi 30 kasımda aldım ohss oldum vs..çok olumsuzlular yaşadım...o kadar embriyodan bi tane bile dondurulmuş için kalmadı...2.yede şubatta başlamayı düşünüyorum...sanırım ilk haftası adet olurum ve doktora giderim...tabii inşallah adet olmamda kendiliğinden gelir meleğim.
bugün bizim de ilk randevumuz vardı..çok şükür keseyi gördük ve kalp atışlarını duyduk bebeğimin, herşey yolunda çok mutluyum
bugün 5+4 'üm...bundan sonraki kontrol 30 Ocak'ta. Halsizlik ve mide bulantısı şikayetlerim var ama bebek sağlıklı olsun da herşeye değer!
Herkese sevgiler
muhteşemsin arkadaşım ne diyim... bu arada ben 8+2 oldum:))))
canım ben 4+6 yım önümüzdeki çarşamba keseyi göreceğiz inşallah.
biz geldikkkkk nasılsınız keyifler nasıl
anammmm feriha ekşının dibine vurmuş.....
ay evet yaaa gerim gerim gerildim...yazık kızda intihar ettiii...hiç böle bi son beklemiyordum...haftaya nolcak şimdiden merak ettim ama...
ay aslında dizilerin hepsi birbirinden gıcık ama başka seçenek olmadığı için mecbur izliyoz:)
bi ara kanal d de yeni başlayan yalan dünya dizisine takıldım...gülse birsel le beyaz oynuyo diye...dayanamadım ferihayı merak ettim ve tekrar izlemeye başladım...biz çok fazla dizi seyretmiyoruz çünkü haftanın 5 günü maç var ailecek maça bakarız...maç olmayınca dizilerle idare ediyoruz işte...
bi ara kanal d de yeni başlayan yalan dünya dizisine takıldım...gülse birsel le beyaz oynuyo diye...dayanamadım ferihayı merak ettim ve tekrar izlemeye başladım...biz çok fazla dizi seyretmiyoruz çünkü haftanın 5 günü maç var ailecek maça bakarız...maç olmayınca dizilerle idare ediyoruz işte...
valla evde kumanda hakimiyeti bende ben ne izlersem kociş de onu izlemeye mecburbenimki futbol da pek seyretmez bitek alt yazılı olunca söleniyo ben okuyamıyorum diye:)) yani anlıcan hem tv ye hemde laptop el koydum:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?