bızde hayat devam edıyoru ızlıyoruz reklamlarda feriha olmadı trt 1 oyle ıste aksamk bıtıyo..
valla evde kumanda hakimiyeti bende ben ne izlersem kociş de onu izlemeye mecburbenimki futbol da pek seyretmez bitek alt yazılı olunca söleniyo ben okuyamıyorum diye:)) yani anlıcan hem tv ye hemde laptop el koydum:))))))))
canlaarben geldiiim.işimmm çoooktuu gelemedim.
yarın opu olcam inşallah.
varmı yeni hamişlerr.
evet tamda dediğim gibi cumartesi opu var...rabbim yardımcın olsun...
evet yaşamayan için korkutucu bir işlem gibi gelebilir ama öyle değil...narkoz alacaksın zaten hissetmeyeceksin...19 yumurtam 20 dk da toplandı en fazla 30 dk sürsün...opu dan sonra dinleneceksin serum veriyorlar ağrı kesici vs...onlar zaman alıyor...yolun yarısına geldin işte...az kaldı...saat kaçta opu??canımm okulun son günleri ya işim çoktuu.tamda seninn dediğin gibi kuzuuummm.
biraz heyeecan birazda korkuuu var
evet yaşamayan için korkutucu bir işlem gibi gelebilir ama öyle değil...narkoz alacaksın zaten hissetmeyeceksin...19 yumurtam 20 dk da toplandı en fazla 30 dk sürsün...opu dan sonra dinleneceksin serum veriyorlar ağrı kesici vs...onlar zaman alıyor...yolun yarısına geldin işte...az kaldı...saat kaçta opu??
çok çok yumurtan toplanıp kaliteli kaliteli döllenirler inşallah..... tatlı rüyalar...evet cannnn inşallah hemen gelir geçerr.saatt 8 de gel deddi 11 dee olcakmş opu.annem geldi bugün çoook moral oldu.
hepinize iyi gecelerr bebiişleeer.ben yataaaar.
ama canım ben o hakimiyeti hiç kaptırmadımbazen söleniyo ben de sölenmeye başlıyom; zaten senin yüzünden işi bıraktımda evde çok sıkılıyomda bütün gün yalnızımda tv izlemeyip ne yapayımda başka nası zaman geçireyimde........ sonra bakıyorum benimki hemen yelkenleri indirmiş bide suçlanıp vicdan yapmış bana hadi kalk sinemaya gidelim kızılaya gidelim diyo.. ah canım yufka yüreklidir benim kocam hiç kıyamaz bana... ankaralı shrek im falan derim ama çok şanslıyım koca yönüneden:)
evet cannnn inşallah hemen gelir geçerr.saatt 8 de gel deddi 11 dee olcakmş opu.annem geldi bugün çoook moral oldu.
hepinize iyi gecelerr bebiişleeer.ben yataaaar.
:123: MAŞALLAH nazar değmesin evliliğinize inşallahhh...bebekle alakası yok yaniii...kumanda konusunda umudumu keseyim bariii...ben başka kanal izlemek istersem ve açmazsa bak giderim öteki odaya deyip tehdit edersem istediğim kanalı açıyo ama suratını asıyo.benimde başka odaya geçmemi istemiyo yanımda dur diyo...oh be bencilliğe bak diyorum hem senin kanal hem ben bu ne keyif...olay çıkarmıyorum çünkü akşama kadar tabiri caizse eşşek gibi çalışıyo ve çok yorgun geliyo kendi işi ama çok yoğun...bende kıyamıyorum aslında...rahat etsin evde diye herşeyi yaparım...küsken bile bişeyini eksik etmem...evimin direği ALLAH başımdan eksik etmesin...ha ha ha 2 akşam önce atıp tutuyordum odun vs..diye şimdi bu yazdıklarımı görse şımarır bi daha tepemden indiremem
nbr cnm nasılsın? sohbetinize bende katılıyım bari bizde az önce tartıştık ferihaya bakarken aç reklam bitti bitmedi derken başka tartışmalarda girdi araya)) canımı sıktı ama bende diğer odaya gittim tv bakmaya sonrada geldi o tv yi kapadı ikimizde aynı yerde bakcaz falan gibisinden söylendi neyse baktık ama benim moraller tavan yaptı ( sinirlerim boşaldı ağladım sonrada gönül almaca oynadı iş saati geldi işe gitti gidergitmez hemen aramış napıyosun falan filan içi rahat etmedi ben gönül koydum diye ama canımı çok sıktı
e hepimiz arada bi atıyoz arkalarından:123: MAŞALLAH nazar değmesin evliliğinize inşallahhh...bebekle alakası yok yaniii...kumanda konusunda umudumu keseyim bariii...ben başka kanal izlemek istersem ve açmazsa bak giderim öteki odaya deyip tehdit edersem istediğim kanalı açıyo ama suratını asıyo.benimde başka odaya geçmemi istemiyo yanımda dur diyo...oh be bencilliğe bak diyorum hem senin kanal hem ben bu ne keyif...olay çıkarmıyorum çünkü akşama kadar tabiri caizse eşşek gibi çalışıyo ve çok yorgun geliyo kendi işi ama çok yoğun...bende kıyamıyorum aslında...rahat etsin evde diye herşeyi yaparım...küsken bile bişeyini eksik etmem...evimin direği ALLAH başımdan eksik etmesin...ha ha ha 2 akşam önce atıp tutuyordum odun vs..diye şimdi bu yazdıklarımı görse şımarır bi daha tepemden indiremem
iyiyim canım...sohbete katılmana sevindim...bu tv tartışmaları hep olur bizim evde...erkek milleti genelde kumanda bende olsun der bizde izleyeceğimiz bişey varsa anlayış bekleriz ama bu anlayışı çok nadiren gösterirler...akşam akşam canın sıkılmış...iyi tarafından bak işe gidince içi rahat etmemiş ve aramış yaptığının farkında demektir...hem suçlu hem güçlü olasından iyidir...seni kırıp öylece bıraksaydı daha çok üzülürdün...sende başka akşam onun canını sıkarsın intikamın acı olsun amaaa...biz bu gibi durumları erkeklerin genel durumu olan odunluklarına bağlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?