egunal cim sanada gecmiş olsun ama şükür ki seninki agrımıyo yada acımıyo!!benimki berbat hastane dr gitmiştim antibiyotik verdi bitince gel cekelim dedi güvenemedim hastanede.bu gittigim dişçide eşimin teyze oglu çok iyi bi dişçi ama o da antibiyotik verdi git ceneye cektir.sen nasıl durdun bunca zaman dedi.ne bileyim korktum dedim.şimdide eşim gidemezsin ilac alamazsın artık diyo kaldım ortada(agrı acı olmasa istedigi kadar dursun offff ya sinirlerim bozuldu yine (bu arada kadına şiddete hayırrrr..ama sinirlenince erkege olsa nasıl olur?ya zaten eşim bana bi vursa ben ikinciye kalmam yıgılırım..hiç güç kuvvet yok bende:))ya buarada TANEM cim sana cok sevindim ne güzel döllenmiş yumurtalar sayısıda güzel süpermiş..inş.rabbim ol der bebegin sana tutunur canım..yeniyıla herkes bebişiyle girsin:))
ayy kızlarr okuyunca tüylerim diken diken oldu... arkadaşın biri yazmış baksanıza.... Allah korusun folik asitimi 1 kere bile aksatmam valla bunu okuduktan sonra :18:
folik asit eksikliğinin sonuçları
hayırlı günler arkadaşlar ilk defa buraya giriyorum ben birşey paylaşmak istiyordum.18haftalık gebeyim.16.haftamda bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktoruma gittiğimde çok korkunç şeyler duydum.bebeğim anormal gelişmiş dediler.bende folik asit eksikliği olduğundan bebek gelişememiş.planlı gebelik olmadığı için öncedende bi tedbirim yoktu bu konuda.bebeğimin beyninin sıvı olduğunu limon dedikleri bir yapıda olduğu anormal geliştği beyin fonksiyonlarının gelişemediğini,buna bağlı olarak vücudunda etkilendiğini,omuriliğinin eğri oluştuğunu ve belinde ciddi açıklık olduğunu belinin kapanmadığını söylediler.yaşamla bağdaşmadığını ağır ve kalıcı bir özürlülük olduğunu ifade ettiler.doğsa bile doğumdan kısa birsüre sonra yaşamayacağını bildirdiler bu teşhis içinde biçok hastane ve doktor gezindim emar çektirdim sonuç aynı tıbben alınamsı gerektiğini ve hamileliği sonlandırmam gerektiğini söylediler ama ben aldırmak istemiyorum.vicdanım rahatsız aldırma konusunda.kalbimin sesini dinleyip aldırmıycam inş.benim durumumda olan veya olmuş birileri var mı.olupta aldıran veya aldırmayan.bunun sonuncunda ne olduğunu merak ediyorum bana yazarsanız çok sevinirim.hoşçakalın
buarada ben bu folik asit mailini okuyunca bi tuhaf oldum..gercekmi acaba?yoksa korkutma amaclı yazılmış olabilirmi?ya durum bu kadar kötü ve sadece folik asit tenmi kaynaklanıyo,bence gercekse bile başka problemlerden olmuş olabilir.şimdi klasik bişey diycem eskiden dr mu vardı,analarımız,ebelerimiz ilacmı kullanıyodu..cogu dr yüzü görmeden dogurdu.şimdi herşey var ama olcaksa yine oluyo,rabbimin elinde herşey.ama rabbim hiç kimseye düşmanıma bile vermesin cook kötü,anlatılmaz bi durum.rabbim vercekse hepimize hayırlısıyla saglıklı sıhhatli versin.yoksa ben şahsen olmasın daha iyi derim.bu arada bana dr folik asit vermedi madem hamile kalmadan önce de kullanılıyo,elevit verdi eşim içinde var folik asit dedi.ama siz hangisini kullanıyorsunuz?
buarada ben bu folik asit mailini okuyunca bi tuhaf oldum..gercekmi acaba?yoksa korkutma amaclı yazılmış olabilirmi?ya durum bu kadar kötü ve sadece folik asit tenmi kaynaklanıyo,bence gercekse bile başka problemlerden olmuş olabilir.şimdi klasik bişey diycem eskiden dr mu vardı,analarımız,ebelerimiz ilacmı kullanıyodu..cogu dr yüzü görmeden dogurdu.şimdi herşey var ama olcaksa yine oluyo,rabbimin elinde herşey.ama rabbim hiç kimseye düşmanıma bile vermesin cook kötü,anlatılmaz bi durum.rabbim vercekse hepimize hayırlısıyla saglıklı sıhhatli versin.yoksa ben şahsen olmasın daha iyi derim.bu arada bana dr folik asit vermedi madem hamile kalmadan önce de kullanılıyo,elevit verdi eşim içinde var folik asit dedi.ama siz hangisini kullanıyorsunuz?
Kızlarrrr Kızlarrr ben geldimmmmmm çok sevinçliyim şükürler olsun herşey yolundaymış e2 testimi oldum ulturason muayenemide yumurtalarım tam istenilen büyüklükteymiş dr. bana sen çok mükemmel bir hastasın zaten sorunun yok biçilmiş kaftansın dedi çok soru yok merak yok bu yüzdende herşeyin çok ii dedi ayy koltuklarım kabardı :))) birazdan cetrotide iğnemi vurmaya başlıycam 2 gün vurulcak cuma hiç bişey yapmadan tekrar kontrol ve e2 ayy allahım inşlh hepimizin sonuna kadar böle gider.... mucuk mucuk mucukkkkk
çok sevindim canım...hep böyle iyi hisset kendini...ben bi de şu sol tarafındaki yumurtaları merak ediyorum...gerçekten sağ tarafa göre dahamı çok büyüdüler
canımm bıde rapor için tup bebek ilaçlarının reçetesini istediler..
onun mesela yazdırsam tedavıyı yazdırdığım merkesde yaptırmak zorundayım..
bıde tup bebek merkezi bu reçete için ucret istiyomu..
canım sevindim gözün aydın inşallah transfere kdar böyle sorunsuz geçer kontrollerin
Tşk ederimmm cnm inşlhhh hepimizin herşey yolunda gider ya bu gün ne dikkatimi çekti çok komikti hastaneye girdim asansöre 4 kişi bindik hepimizin elinde küçük poşetler :))) beni gülme aldı poşeti kapan gelmiş dedim :))) beklerken bi baktım kapıdan girenin elinde poşet alah alah dedim daha önce nie dikkatimi çekmediki acaba bu günmü herkesin iğneleri kontrolleri die düşündüm neyse BU ARA e2 testi bende 652 çıktı ve dr. süper dedi
Gözünn aydın canımmm.Çok sevindim..Darısı başımıza artık..
Ne kusuru canım,şöyle anlatayım...Zaten aşılamalar için z.kamilde dosya açtırmıştım.Kadın için hormon tahlilleri,son 6 ay içinde olacak,rahim filmi,akciğer,ekg, çektirmiştim.Erkek içinde 3 adet sperm tahlili,ve hormon tahlilleri verdik.Birde işte sgk dökümü,nüfus kayıt örneği falan istemişlerdi.Önce tüp bebek ünitesinde doktorlardan geçiyor,sonra heyete girdim.Heeee birde sistemik rahatsızlık raporu diye bir rapor çıkardım önce.Buda genel cerrahi,dahiliyeipsikiyatri doktorlarının onayına gitdim ama 1 saatte oldu yani.Doktorlar bakıyorlar imza attılar bir kağıda..Sonra tüm hepsiyel heyete girdi.ve 1 haftada çıktı heyetten onay çıktıktan sonrada ilaç raporu için 1 hafta bekledim.İlaçları Tüp bebek yaptıracağım merkezdeki doktorum yazdı.Sonra o reçeteyle tekrar z.kamile geldim.Oradan giriş yapıldı,faturalama servisinden onay aldım.Ve eczaneden sorunsuz bir şekilde aldım ilaçlarımı..Karışık geldiyese aklına takılan her soruya cevap verebilirim cannımmmmm..
Kızlarrrr Kızlarrr ben geldimmmmmm çok sevinçliyim şükürler olsun herşey yolundaymış e2 testimi oldum ulturason muayenemide yumurtalarım tam istenilen büyüklükteymiş dr. bana sen çok mükemmel bir hastasın zaten sorunun yok biçilmiş kaftansın dedi çok soru yok merak yok bu yüzdende herşeyin çok ii dedi ayy koltuklarım kabardı :))) birazdan cetrotide iğnemi vurmaya başlıycam 2 gün vurulcak cuma hiç bişey yapmadan tekrar kontrol ve e2 ayy allahım inşlh hepimizin sonuna kadar böle gider.... mucuk mucuk mucukkkkk
cnm evet sol tarafta 5 tane yumurtam çok ii durumda yani sol benim daha ii çalışıyo zaten ben 5 kez hamile kaldım 5 hamilelikte sol yumurtalığımdandı sanırım yine sol olcak gibi
arkadaşlar şimdi merkezden aradılar 6 tane yumurtam döllenmiş
bunun 4 tanesi çok iyi dediler
yarın bolunmelerıne bakıp benı tekrar arayacaklarmış
bizim için tablo güzel dediler kesın olmamakla birlikte cuma gunu transfer gerceklesebılırmıs onuda yarın haber vericekler
tlf nu kapatır kapatmaz sızınle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?