2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hepimiz yaşıyoruz bu yirmilik sıkıntısını... senin talihsizliğin tedavi zamanına dek gelmesi...galiba eşin haklı mecburen bu ağrıya katlanacaksın...sorarım birilerine ilaç kullanmadan geçirmenin bi yolu varmı diye... bişey öğrenirsem hemen yazarım canikom.ayyyy yazık erkeğe şiddete de hayırrrrrr..... desem de inanma bazen eşşek sudan gelene kadar dövsem anca rahatlarım diyorum ama benim gücümde yetmez...o yüzden genel olarak şiddete hayır diyoruz

Son düzenleme:

canım evet butun dr lar alın dıyo..ama almayanda var..bende anlamıyorum..
bende kullanıyorum dr um folbıol ..ama etrafımda çok var gebelikle folık e başlayan..

canım genelde dr lar folık asıt verıyo....3 aylık hamıleyken falan geçiyosun elevıte...ama elevıttede demır var bıldığım kadarıyla karşılıyo.....

ben folbiol yani folik asit içiyorum yaklaşık 1,5 aydır...

selam kızlarr ne yazışmışsınız beee :))))))))))))))oku oku bitmiyo hehehehe

naparsınız bacularrrbol yumoşlu günler ossun inşallah opu zamanı gelmiş transfer olucaklar varmış oh ohhhhhhh topic hamşlerle dolsun inşallahhhh

ya hülyam okuma öyle şeyler sizi korkutacak sıkıntı yaptıracak şeylerden uzak durun

benim ablam hamileydi 1.5 aylık ozman öğrendi hamiş olduğunu ozman başladı folikaside

tüp bebek tedavisinde bana hamiş olunca başlarsın demişti daktırım çok kurcalamayın kuzu çok fazla içilincede o değerde yüksek çıkıyo

merhabalar kızlar maşallah sayfalara yetişilmiyor kendimce çözüm buldum kapatmadan önce hangi sayfadaysam onu not düşüyorum öyle bakıyorum

Kızlarrrr Kızlarrr ben geldimmmmmm çok sevinçliyim şükürler olsun herşey yolundaymış e2 testimi oldum ulturason muayenemide yumurtalarım tam istenilen büyüklükteymiş dr. bana sen çok mükemmel bir hastasın zaten sorunun yok biçilmiş kaftansın dedi çok soru yok merak yok bu yüzdende herşeyin çok ii dedi ayy koltuklarım kabardı :))) birazdan cetrotide iğnemi vurmaya başlıycam 2 gün vurulcak cuma hiç bişey yapmadan tekrar kontrol ve e2 ayy allahım inşlh hepimizin sonuna kadar böle gider.... mucuk mucuk mucukkkkk

canım sevindim gözün aydın inşallah transfere kdar böyle sorunsuz geçer kontrollerin

çok sevindim canım...hep böyle iyi hisset kendini...ben bi de şu sol tarafındaki yumurtaları merak ediyorum...gerçekten sağ tarafa göre dahamı çok büyüdüler

cnm evet sol tarafta 5 tane yumurtam çok ii durumda yani sol benim daha ii çalışıyo zaten ben 5 kez hamile kaldım 5 hamilelikte sol yumurtalığımdandı sanırım yine sol olcak gibi

Ne kusuru canım,şöyle anlatayım...Zaten aşılamalar için z.kamilde dosya açtırmıştım.Kadın için hormon tahlilleri,son 6 ay içinde olacak,rahim filmi,akciğer,ekg, çektirmiştim.Erkek içinde 3 adet sperm tahlili,ve hormon tahlilleri verdik.Birde işte sgk dökümü,nüfus kayıt örneği falan istemişlerdi.Önce tüp bebek ünitesinde doktorlardan geçiyor,sonra heyete girdim.Heeee birde sistemik rahatsızlık raporu diye bir rapor çıkardım önce.Buda genel cerrahi,dahiliyeipsikiyatri doktorlarının onayına gitdim ama 1 saatte oldu yani.Doktorlar bakıyorlar imza attılar bir kağıda..Sonra tüm hepsiyel heyete girdi.ve 1 haftada çıktı heyetten onay çıktıktan sonrada ilaç raporu için 1 hafta bekledim.İlaçları Tüp bebek yaptıracağım merkezdeki doktorum yazdı.Sonra o reçeteyle tekrar z.kamile geldim.Oradan giriş yapıldı,faturalama servisinden onay aldım.Ve eczaneden sorunsuz bir şekilde aldım ilaçlarımı..Karışık geldiyese aklına takılan her soruya cevap verebilirim cannımmmmm..

Son düzenleme:
canım sevindim gözün aydın inşallah transfere kdar böyle sorunsuz geçer kontrollerin

Tşk ederimmm cnm inşlhhh hepimizin herşey yolunda gider ya bu gün ne dikkatimi çekti çok komikti hastaneye girdim asansöre 4 kişi bindik hepimizin elinde küçük poşetler :))) beni gülme aldı poşeti kapan gelmiş dedim :))) beklerken bi baktım kapıdan girenin elinde poşet alah alah dedim daha önce nie dikkatimi çekmediki acaba bu günmü herkesin iğneleri kontrolleri die düşündüm neyse BU ARA e2 testi bende 652 çıktı ve dr. süper dedi

Gözünn aydın canımmm.Çok sevindim..Darısı başımıza artık..

Canım çok saol ..
senın çok şey ıstemışler gıbı sankı..
benden smear - usg ok yaptırdım
hormon - hsg benım tupler kapalı raporum var.
reçete tup bebek ilaçları eşimden sperm testı uroloji onaylı..
ve dışarda yaptırabılırım hast. zorunlu tutmuyo..

bayagı ınd. oluyomuş galıba..sen nekadara maliyet oldu..

cnm evet sol tarafta 5 tane yumurtam çok ii durumda yani sol benim daha ii çalışıyo zaten ben 5 kez hamile kaldım 5 hamilelikte sol yumurtalığımdandı sanırım yine sol olcak gibi

çooookk sevindim canım...hep böyle sorunsuz devam et inşallah...ben biliyordum zaten sol taraf hareketliydi tersi çıksa şaşırırdımmm

aranıza yeni katıldım bende.Bizde bu ay tedaviye başlıyoruz inş allahın izni ile . 2. denememiz olacak bizimde.rabbim bebek isteyen her kuluna tattırsın annelik duygusunu, kızlar bu bekleyiş öncesi ne önerebilirsiniz bana.

oh çok şükür cnm çok sevindim sen en zor kısmı atlattın darısı bizim başımıza..kaçıncı gün transeferi olacak yani ??

yarın sabahta bnm kontrolüm var bakalım benm yumurtalar ne alemde:)) belki opu için gün verir inşallah verir ben artık iyice gerildimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…