2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kumanda gerçeğini acımasızca yüzüme bir tokat gibi çarptın a ha böyle oldum ...beni çağırıyo saat 1 i geçmiş niye yanına gitmiyormuşum da bilgisayarda takılıyomuşum...her an gelip laptop a el koyabilir

bazen o kadar özlüyorumki gelse diye yolunu gözlüyorum bir geliyo pir geliyo tartışmaya başlıyıncada gitse diye yolunu gözlüyorum ))))

hoşgeldin cnm yer çok buyur gece gece senidemi uyku tutmadı ))sizin sorun neydi?

aynen canım uyku hiç tutmuyo hele bu ara uykuyu unuttum eşimin sperm değerleri normal yoldan çocuk olmamızı istemiyor:) tüp bebek mecburu istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum aret kamar a önerirmisiniz haftaya inş tedaviye başlayacğz.

kızlaaarrr ben kaçar kociş beni rahat bırakmıyoooo sözleriyle tacizde buluyooo

ay güldürdün beni ya.. allah da seni güldürsün:)))) benim koca laptop u kıskanıyo bende diyom ki dizi artistleri bitti şimdi de pc yi mi kıskanıyosun.. benimki biraz fazla kıskanç da...

yazdıklarının altına imzamı atarım bende aynı şeyleri yaşıyorum...

at bakıyım imzanı )) kız kocamı çok seviyorum ama beni üzüyü odunluğu ( birde benimkisi en son söylencek lafı en önce söyler karşıdaki kırılcakmı kırılmıcakmı diye düşünmez pek )

çok teşekkür ederim canım hamile olan varmı içinizde bende tüp bebek yaptırmak zorundayım yardımcı olabilirmisin??

canım şimdi çıkmak zorundayım sabah yazarım sana takıl bize mutlaka...aramızda akasya1978 hamile...

Son düzenleme:

işte buna da imzamı atarım :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…