e hepimiz arada bi atıyoz arkalarındanama onlarsız olmaz
ve evet kocaman bia AMİN ddiyorum rabbim başımızdan eksik etmesin, dedimya benimki çok yufka yüreklidir banada hiç kıyamaz bide tv ye falan çok düşkün değil ama sen kumandayı unut çünkü evde baştan beri hakimiyet kimdeyse hep onda kalıyo:)))))))
slm arkadaşlar nasılsınız aranıza yeni katıldım banada yer varmı:)
bazen o kadar özlüyorumki gelse diye yolunu gözlüyorum bir geliyo pir geliyo tartışmaya başlıyıncada gitse diye yolunu gözlüyorum))))
tabiki sana da yer var o nasıl laf öyle katılmana çok sevindim
slm arkadaşlar nasılsınız aranıza yeni katıldım banada yer varmı:)
hoşgeldin cnm yer çok buyur gece gece senidemi uyku tutmadı))sizin sorun neydi?
kumanda gerçeğini acımasızca yüzüme bir tokat gibi çarptın a ha böyle oldum...beni çağırıyo saat 1 i geçmiş niye yanına gitmiyormuşum da bilgisayarda takılıyomuşum...her an gelip laptop a el koyabilir
yazdıklarının altına imzamı atarım bende aynı şeyleri yaşıyorum...
çok teşekkür ederim canım hamile olan varmı içinizde bende tüp bebek yaptırmak zorundayım yardımcı olabilirmisin??
zaten aşk üzerine yazılan şarkılar şiirler hep der ya NE SENİNLE NE DE SENSİZ OLMUYOR İŞTE...bazen o kadar özlüyorumki gelse diye yolunu gözlüyorum bir geliyo pir geliyo tartışmaya başlıyıncada gitse diye yolunu gözlüyorum))))
canım şimdi çıkmak zorundayım sabah yazarım sana takıl bize mutlaka...aramızda akasya1978 hamile...
at bakıyım imzanı)) kız kocamı çok seviyorum ama beni üzüyü odunluğu ( birde benimkisi en son söylencek lafı en önce söyler karşıdaki kırılcakmı kırılmıcakmı diye düşünmez pek )
kızlaaarrr ben kaçar kociş beni rahat bırakmıyoooo sözleriyle tacizde buluyooo
işte buna da imzamı atarım:113:
canım hoşgeldin sor söyleyim:)))))slm arkadaşlar nasılsınız aranıza yeni katıldım banada yer varmı:)
allah rahatlık versin tatlı rüyalar...canım şimdi çıkmak zorundayım sabah yazarım sana takıl bize mutlaka...aramızda akasya1978 hamile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?