2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm geçmiş olsun inş. tedavin hayırlısıyla olumlu başlar ve devam eder gebeliğin olur) bizde sperm sorunundan çıktık yola yolda kaldık ilerleme kaydedemedik henüz ben kocaelinde tedavi görüyorum hastane hakkında bilgi veremicem .yaşın kaç

anladım cnm 25 yaşındaym 2 yıllık ewliym ewlendiğimden beri hiç korunmadım çünkü sorunu biliyorduk zaten ama bizde hiç ilerleme kaydedemetik artık karar verdim yaptıracağım tüp bebek hem çok korkuyor hemde çok üzülüyorum bu duruma

zaten aşk üzerine yazılan şarkılar şiirler hep der ya NE SENİNLE NE DE SENSİZ OLMUYOR İŞTE...

aynen ) tencere kapak olduk Allah bizi birbirmize bilmişte yollamış diyorum bazen ikimizdede bebek konusunda sorun çıktı ( bu kadar denk gelir yani

tatlım korkmana gerek yok o kadarda zor bi süreç değil bu işin maneviyatı zor ama tedavi kısmı o kadar da zor değil, yanlış bilmiyosam söylediğin doktora giden arkadaşlar var topikte gündüzleride takılırsan mutlaka ona giden birileri çıkar yada eski sayfalara dönüp topiğin listesine bakabilirsin.

bende 1,5 yıllık evliyim 30 yaşındayım evliliğimin 3 ayında öğrendik sorunumuzu tedaviye başladık sorun eşimdeydi ilkin sonra öğrendikki bendede yumurtlama azlığı sorun çıkmaya başladı tedavim yarım kaldı önümüzdeki ay başlıcak gibiyim nasipse ilaçlara falan. valla bende çok üzülüyorum halime

ewt baktım biraz cnm ama bide yeni olduğum için pekde anlamıyorum siteden bu sayfaya birdaha girmek istesem nasıl girerim acaba? :)

geçmiş olsun canlarm allah hepimize nasip etsin inş hayırlı evlatlar rabbime sığınmaktan başka çarem yok şu anda bizi anlayan gerçekten bir tek o bence

kızlar bugün arkadaşıma gittim annesi gelmiş onu göricekdim arkadaşımda benlen bir evlenmişti bir bebeği var neyse komşusunuda çağırmış oda benlen yaşıt onunda bir kız bebeği var başladılar bebek konusundan kızım şöyle oğlum böyle şunu yediriyom bunu giydiriyom gibisinden konu aldı başını gitti varya kendimi sap gibi hissettim resmen sinirden ağzım gözüm yamuluyor sanki orayı nasıl terketmek istedim bilseniz onları sevmediğimden değil benim bebeğim olmadığından belki olamıyacak olma olasılığını bildiğimden çok üzüldüm bugün o pskolojininde üstümde etkisi vardı eşimede söyliyemedim zaten agresifdim akşam tartışmasıda tuzu biberi oldu(

çoook teşekkür eedrm cnm ilgilendiğin için sağol:)
canım aklına takılan ne varsa sorabilirsin burda herkez birbirine yardımcı ve destek, ben iki ay önce hiçbişey bilmiyodum herşeyi burda öğrendim korkularımı burdaki arlkadaşlar sayesinde yendim o yüzden sende katıl bize dert ortağın oluruz...

üzülme diyemiyeceğim aynı sorun bende de çok oluyor çevremizde çok cahil ve boş kafalı insanlar var bu yüzden hiç bir yere gitmek istemiyorum seni çok ii anlıyorum malesef.

sağol cnm ya allah razı olsun inş birdahaki girişimde siteyi bulurumda sizinle irtibatımı kaybetmem:)

ah cansu ah.... burdakilerin çoğu çok iyi bilir o duyguyu heleki yaşı bizim gibi 30 u geçtiyse..... bi de herkez akıl verir niye yapmıyosun yaşın geçiyoyok şöyle yok böyle olmuyosa doktora gidin sanki biz bilmiyoz bunları... yaramı deştin... çok şükür ben bi, başlangıç yaptım inşallah rabbim devamını sağlıkla getirir. dilerim sende meleğine kavuşursun vve bu yürek sızlamalarından kurtulursun...

üzülme diyemiyeceğim aynı sorun bende de çok oluyor çevremizde çok cahil ve boş kafalı insanlar var bu yüzden hiç bir yere gitmek istemiyorum seni çok ii anlıyorum malesef.

cnm moralimi bozan ve meraklı olup çok soru sorcak olan insanlardan zaten uzak duruyorum. bu gün görüşüdüğüm arkadaşlarım benim canımı yakmak için çaba sarfedecek insanlar değil bunuda biliyorum ama elimde değil onlarında elinde değil belkide yeni doğmuş 1 yaşlarında evlatları var birşeyleri paylaşma gereği duyuyorlar bilmiyolar benim sorunumun büyük olduğunu canımın nasıl yandığını neyse en iyisi ben birazdaha insanlardan uzak durayım ama nereye kadar bilemiyorum (

bekarlıktan çok sevdiğim bi arkadaşım vardı uzakda olmama rağmen araşırdık ama en son tellerde çocuk yokmu sen salakmısın çocuk yapsana vakitde geçirirsin sıkılmazsın yaşında geçmdene yap gibi sözleri yüzünden kızı artık aramıyorum gidincede görüşmedim açıkcası sözleri canımı yakıyodu kusurumuz varda diyemiyordum .ben salakmıyım bebek istemeyecek kadar ben herkezden çok istemişimdir belkide (inşallah cnm bizde o günleri görürüz.Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın günleri gösterir.

canlarım ben çıkıyorum iii geceler size ....içim kurdeşen gibi oldu valla )))başınızı ağrıttım kusura bakmayın öptüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…