bekarlıktan çok sevdiğim bi arkadaşım vardı uzakda olmama rağmen araşırdık ama en son tellerde çocuk yokmu sen salakmısın çocuk yapsana vakitde geçirirsin sıkılmazsın yaşında geçmdene yap gibi sözleri yüzünden kızı artık aramıyorum gidincede görüşmedim açıkcası sözleri canımı yakıyodu kusurumuz varda diyemiyordum .ben salakmıyım bebek istemeyecek kadar ben herkezden çok istemişimdir belkide(inşallah cnm bizde o günleri görürüz.Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın günleri gösterir.
canlarım ben çıkıyorum iii geceler size ....içim kurdeşen gibi oldu valla)))başınızı ağrıttım kusura bakmayın öptüm )
burda o kadar kalabalığız ki.... kendini yalnnız hissetmessin. bende çıkıyorum yarın görüşürüz tatlı rüyalar...ne demek ii geceler birbirimizin derdine ortak olduk işte zaten ben konuda çoook yalnızm .
burda o kadar kalabalığız ki.... kendini yalnnız hissetmessin. bende çıkıyorum yarın görüşürüz tatlı rüyalar...
AMİNrabbim hepimizin kucağını doldursun.. hiç kimseyi evlat özlemiyle sınamasın... ben çıkıyorum artık tatlım, sümüklü mendillerimi toplayıp yatyayım:))) yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar....
herkese günadın bugün galiba kapıyı açan ilk benmiyim?kızlar perşembe gittik kntrolümüze kalp atışlarımız gayet güzel bebişlerimi gördüm gayet iyiler..teyzelerine slm söylediler :)ikiside sizi kocamaaan öpüyor :)))
Sanada günaydın hiiiiİlk o acmış kapıyı sen öyle san bizde varız burda hem ben sabh 6dan beri syktayimm himmm saka saka sekerim hayrli olsun insllh Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin bizimde bugün ilkbulusmamiz dua edin neolur bize ben şimdide öldürmeye başladım :18:
herkese günadın bugün galiba kapıyı açan ilk benmiyim?kızlar perşembe gittik kntrolümüze kalp atışlarımız gayet güzel bebişlerimi gördüm gayet iyiler..teyzelerine slm söylediler :)ikiside sizi kocamaaan öpüyor :)))
günaydın canım..inşaallah güzel şeyler duyacaksın moralli git noldu bittimi bebe dergilerii
öldürmeye derken anladım aaaaa
Sanada günaydın hiiiiİlk o acmış kapıyı sen öyle san bizde varız burda hem ben sabh 6dan beri syktayimm himmm saka saka sekerim hayrli olsun insllh Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin bizimde bugün ilkbulusmamiz dua edin neolur bize ben şimdide öldürmeye başladım :18:
Slm cnmmm nasilsinn ben yeteri kadar uyuyamadim bugecede öksürük tuttu neler ictim hece neler koltukta yattım offf yaa ciddi kasıklarım ağrıyor oksurmektn dua et lütfen insllh birsey olmaz bebisime ilk buluşma saatle sonra darısı hepinize insallh sen erkencisin hafta sonu yatan yaa kocanın yanında
Günaydınnn herkezee...
uff haftayıda bitirdik...
egunal cım liste çok güzel olmuş...:))
Günaydınnn herkezee...
uff haftayıda bitirdik...
egunal cım liste çok güzel olmuş...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?