2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çooookk sevindim canım...hep böyle sorunsuz devam et inşallah...ben biliyordum zaten sol taraf hareketliydi tersi çıksa şaşırırdımmm

ya ama geldiğimden beri dr.dan sağ tarafımda batma var acıyo kasığım (( tatlı tatlı böle iğne batar gibi kasıkta baya bi aşşağıda anlamadım umudum1 cnm sağolsun beni msn de teselli ediyo ama cidden arttı acı (

gerilmek yokkkkkkkkk gerilim demek olmsuzluk demekkkkkkkkk

sanırım beraber bekleşicez durumumuz hemen hemen aynı inşallah ikimizde güzel sonuçları beraber açıklarız burda :))

evet canım ben bu sefer inanıyorum allahın izniyle hamile haberlerimizi vericez once sen hemen ardından ben :)) tabiki sonrada butun liste şenlenecek rekor kıracak bizim listemiz inşallah ...

sağ taraftaki yumoşlar sol tarafı kıskanıp harekete geçmiş olabilirler büyüme sırası onlarda demekki ...çok ciddi bi ağrın varsa doktorunu ara bence...

sağ taraftaki yumoşlar sol tarafı kıskanıp harekete geçmiş olabilirler büyüme sırası onlarda demekki ...çok ciddi bi ağrın varsa doktorunu ara bence...

ya sanki böle iğne batıyo gibi acıyo bitiyo acıyo bitiyo tatlı bi acı ama acı yani :)))

Kızlar bugün kontrole gitti bana biri yardımetsin böyle olan varmı bugün 8. Puregonu vuracam ama tahlililimde estradipol 2200 çıktı doktorumçok yüksek dedi bakalım ne yapacaz yükselme devam ederse kesilebilir dedi
canım çok sıkkın ağlamaya erken başladım yarabbi duy sesimizi biede hayırlı evlat nasip et

canım benimde adetimin 8. günü tedavimde 6. günü ve banada bu gün e2 yani östrojen testi yapıldı (estradipol )
evet üzülme ama baya bi yüksek çıkmış dr. ona göre ayarlar ilaç dozlarını hemen karamsar olma du bakalım 2 gün sonra belki düşer sadece gün sarkar yani uzar merak etme

ben aşılama yaptırdığım zamanda bu civarda bir değerim vardı sanırım aşılama olduğu için devam ettiler ama tüp bebekte riskli olabilir diye kesebilirler...hemen kötü düşünmeyelim dur bakalım bi dahaki gidişinde sonuç ne çıkacak...ağlama lütfen ...bi dahaki kontrolün ne zaman????

inşlhh hayırlı haberlerle dönersin topike....

Egunal ALLAH seni kahretmesin:))yine güldürdün beni,demek kocası öpsün gecer..kadın canının derdinde bu da neyin derdinde:))BRYNS cim coook sevindim sonuclarına inş.sorunsuz gecer tedavin.cok acın varsa ara dr bence,sen egunal a bakma:)ZFYILMAZ arkadaşım hemen moralini bozma aglamak yok.bizim gözyaşlarımız güzel sonucu aldıgımızda mutluluktan olcak inş.dr ayaralar ilaclarını bi şekilde düşürür,gec olsunda güc olmasın derler unuttunmu?BU ARADA BRYNS cim cok dogru az soru,öz soru,pozitif hasta olacaksın.kafa karıştırmaya gerek yok.didiklesende en ince ayrıntısına kadar rabbim vermeyince olmaz.oluruna bırakcaksın herşeyi,ben öle yaptım,sıkıntıya gerek yok..buarada bugün face te cook güzel bi söz gördüm ve sizinle paylaşmak istedim tam bize göre..UMUTSUZ KAPILAR VARDIR ACILMAZ,RABBİMİN KAPISI BÜYÜKTÜR,KAPANMAZ..SEN UMUDUNU KAYBETME,RABBİM KULUNU BIRAKMAZ!!!

BUARADA yıllardır umutla bebegim olsun diye bekliyorum ALLAHIN izniyle bi bebegim olursa,vede erkek olursa umut koyayım bari..hem cok sevdigim bi isim eşimde efe istiyo,umut efe olsun bari:))ben isim düşünmeye bile başladım sanırım ucuyorum ha haaaa..

eğer cuma yaparlarsa 3. gün transferi canım ... çoğunu atlattım ama asıl zor gunler onumde o bekleme suresı en sevmedığım surec ama ne yapalım bi şekilde oda gececek sonu iyi olsunda :))

Canım hastaneden hastaneye değişiyormuş heyet için istenilenler.Umuta 2000 tl veriyorum.İlaçlarımda 750 tuttuuu..

kızlar yarın sabah benım için dua etmeyi sakın unutmayın lütfen buna çok ihtiyacım var inşallah yarından sonra çok güzel bir hayat beni bekliyordur bu deneme benım için çok önemli artık çevremde de bikaç kişi durumu öğrendi Allahım utandırmasın inşallah ...
bugün bir sürü sebze aldım şimdiden pişirip dolaba koyacağım bırkaç gün ayağa kalkmamam lazım offff şimdiden stres başladı
neler yemek lazım tavsiyesi olan varmı?

Dualarımız seninle hayırlısıyla güzel haberler ver yeme içme bilmiyorum ama önemli değil sen yine standart yaşantını çok fazla yorulmadan devam et

bende diorumki bu kadar sıkıntıdan bu kadar acıdan kötü günlerden sonra akıllandım....

artık sloganımı değiştirdim GELENİ DOĞURCAM GELENİ DOĞURCAMMMM :)))

gözün aydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah

canım üzülme hemen dur bakalım.. evet yüksek çıkmış değerin ama ilaç dozunu ayarlarlar bolbol ama bol bol su iç en az 3-5 litre iç su çok ii geliyor.. inşallah değerlerin normale döner canım hayırlısı olsun ..

kızlar ben adet olmadım hala ve üstüne üstlük çok ağrım var kasıklarımda.. daha doğrusu yumurtalıklarımda mı nerde tamda hissedemiorum ama bi acıyo içtten kasıklarım anlatamam... az önce hapşırdım ay bi canım acıdı bi acıdı haala dersiniz ki bıçak saplanmış

ay ben buhrandayım resmen yaaaa... napcam bilmiorum yarın doktoru arıcam eğer adet olmazsam gerçi olursamda arayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…