çooookk sevindim canım...hep böyle sorunsuz devam et inşallah...ben biliyordum zaten sol taraf hareketliydi tersi çıksa şaşırırdımmm
oh çok şükür cnm çok sevindim sen en zor kısmı atlattın darısı bizim başımıza..kaçıncı gün transeferi olacak yani ??
yarın sabahta bnm kontrolüm var bakalım benm yumurtalar ne alemde:)) belki opu için gün verir inşallah verir ben artık iyice gerildimmm
sanırım beraber bekleşicez durumumuz hemen hemen aynı inşallah ikimizde güzel sonuçları beraber açıklarız burda :))
ya ama geldiğimden beri dr.dan sağ tarafımda batma var acıyo kasığım(( tatlı tatlı böle iğne batar gibi kasıkta baya bi aşşağıda anlamadım umudum1 cnm sağolsun beni msn de teselli ediyo ama cidden arttı acı (
sağ taraftaki yumoşlar sol tarafı kıskanıp harekete geçmiş olabilirler büyüme sırası onlarda demekki...çok ciddi bi ağrın varsa doktorunu ara bence...
ya sanki böle iğne batıyo gibi acıyo bitiyo acıyo bitiyo tatlı bi acı ama acı yani :)))
Kızlar bugün kontrole gitti bana biri yardımetsin böyle olan varmı bugün 8. Puregonu vuracam ama tahlililimde estradipol 2200 çıktı doktorumçok yüksek dedi bakalım ne yapacaz yükselme devam ederse kesilebilir dedi
canım çok sıkkın ağlamaya erken başladım yarabbi duy sesimizi biede hayırlı evlat nasip et
kocan gelince öptür geçer
Kızlar bugün kontrole gitti bana biri yardımetsin böyle olan varmı bugün 8. Puregonu vuracam ama tahlililimde estradipol 2200 çıktı doktorumçok yüksek dedi bakalım ne yapacaz yükselme devam ederse kesilebilir dedi
canım çok sıkkın ağlamaya erken başladım yarabbi duy sesimizi biede hayırlı evlat nasip et
oh çok şükür cnm çok sevindim sen en zor kısmı atlattın darısı bizim başımıza..kaçıncı gün transeferi olacak yani ??
yarın sabahta bnm kontrolüm var bakalım benm yumurtalar ne alemde:)) belki opu için gün verir inşallah verir ben artık iyice gerildimmm
Canım çok saol ..
senın çok şey ıstemışler gıbı sankı..
benden smear - usg ok yaptırdım
hormon - hsg benım tupler kapalı raporum var.
reçete tup bebek ilaçları eşimden sperm testı uroloji onaylı..
ve dışarda yaptırabılırım hast. zorunlu tutmuyo..
bayagı ınd. oluyomuş galıba..sen nekadara maliyet oldu..
kızlar yarın sabah benım için dua etmeyi sakın unutmayın lütfen buna çok ihtiyacım var inşallah yarından sonra çok güzel bir hayat beni bekliyordur bu deneme benım için çok önemli artık çevremde de bikaç kişi durumu öğrendi Allahım utandırmasın inşallah ...
bugün bir sürü sebze aldım şimdiden pişirip dolaba koyacağım bırkaç gün ayağa kalkmamam lazımoffff şimdiden stres başladı
neler yemek lazım tavsiyesi olan varmı?
BUARADA yıllardır umutla bebegim olsun diye bekliyorum ALLAHIN izniyle bi bebegim olursa,vede erkek olursa umut koyayım bari..hem cok sevdigim bi isim eşimde efe istiyo,umut efe olsun bari:))ben isim düşünmeye bile başladım sanırım ucuyorum ha haaaa..
Kızlarrrr Kızlarrr ben geldimmmmmm çok sevinçliyim şükürler olsun herşey yolundaymış e2 testimi oldum ulturason muayenemide yumurtalarım tam istenilen büyüklükteymiş dr. bana sen çok mükemmel bir hastasın zaten sorunun yok biçilmiş kaftansın dedi çok soru yok merak yok bu yüzdende herşeyin çok ii dedi ayy koltuklarım kabardı :))) birazdan cetrotide iğnemi vurmaya başlıycam 2 gün vurulcak cuma hiç bişey yapmadan tekrar kontrol ve e2 ayy allahım inşlh hepimizin sonuna kadar böle gider.... mucuk mucuk mucukkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?