kızlar yarın sabah benım için dua etmeyi sakın unutmayın lütfen buna çok ihtiyacım var inşallah yarından sonra çok güzel bir hayat beni bekliyordur bu deneme benım için çok önemli artık çevremde de bikaç kişi durumu öğrendi Allahım utandırmasın inşallah ...
bugün bir sürü sebze aldım şimdiden pişirip dolaba koyacağım bırkaç gün ayağa kalkmamam lazımoffff şimdiden stres başladı
neler yemek lazım tavsiyesi olan varmı?
Canım hastaneden hastaneye değişiyormuş heyet için istenilenler.Umuta 2000 tl veriyorum.İlaçlarımda 750 tuttuuu..
kızlar ben adet olmadım hala ve üstüne üstlük çok ağrım var kasıklarımda.. daha doğrusu yumurtalıklarımda mı nerde tamda hissedemiorum ama bi acıyo içtten kasıklarım anlatamam... az önce hapşırdım ay bi canım acıdı bi acıdı haala dersiniz ki bıçak saplanmış
ay ben buhrandayım resmen yaaaa... napcam bilmiorum yarın doktoru arıcam eğer adet olmazsam gerçi olursamda arayacam
canım bende ilk denemem umuttaydı.. şimdide umuta gıderım heralde.. bana 5,000 tl ye raporlu ıyıymış.
heyet raporu için reçete yazıdırdınmı sen..onun için u-cret verdınmı
canım sende pko yokmuydu onunla ilgili bir gecikmedir...yarın zaten doktorunu arayacakmışsın dayanamayacak durumdaysan bi ağrı kesici al...ayrıca buhrandayım vs...yok şekerim. bence doktorunu arayana kadar adet olursun...gör bak biz seninle aynı zamanda beraber başlayacağız yumurta olgunlaştıcı iğnelere...
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun ... transferin kaçta olacak ?
lütfen stres yapma güzel haberler vericez buradan sakın unutmaaaa...
Canım hatırladığın için tşk. Çok şükür sıkıntısız bi şekilde 8 yumurtam alındı şimdi evde dinleniyorum biraz :) Yarını sabırsızlıkla bekliyorum :18:sıra geldi breshka ya.....bir arkadaşımız daha opu ya gittiii.....
Canımmmm çok sevindim ya Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah cuma günü transferin olur ve en kısa zamanda bebişinin haberini alırsınarkadaşlar şimdi merkezden aradılar 6 tane yumurtam döllenmiş
bunun 4 tanesi çok iyi dediler
yarın bolunmelerıne bakıp benı tekrar arayacaklarmış
bizim için tablo güzel dediler kesın olmamakla birlikte cuma gunu transfer gerceklesebılırmıs onuda yarın haber vericekler
tlf nu kapatır kapatmaz sızınle paylasmak istedim
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualarımız seninle Allah çabalarının mükafatını versin .Bugün benimde opu oldu transfer günü için biraz doktorumla konuştum da (inşallah olur ) transfer olacağı gün bol sıvı tüketilmeli dedi zaten transfer zamanında mesaneyi dolduracaklar ama bunun yanı sıra katı yiyeceklerden biraz kaçın herhangi bir sıkıntın olmasın transferden sonraki özellikle 2-3 gün kabızlık yaşamamam çok iyi olur kendini zorlamamalısın dedikızlar yarın sabah benım için dua etmeyi sakın unutmayın lütfen buna çok ihtiyacım var inşallah yarından sonra çok güzel bir hayat beni bekliyordur bu deneme benım için çok önemli artık çevremde de bikaç kişi durumu öğrendi Allahım utandırmasın inşallah ...
bugün bir sürü sebze aldım şimdiden pişirip dolaba koyacağım bırkaç gün ayağa kalkmamam lazımoffff şimdiden stres başladı
neler yemek lazım tavsiyesi olan varmı?
Hülya kuzum takma kafana düşündükçe gelmiyor biliyorsun bide sende pko olduğu için gecikmen olablilir inşallah çok bekletmez seni hain kırmızılar :) yada gelmeyecekse de inşallah müjdeli haberler vermeyi nasip etsin Rabbimkızlar ben adet olmadım hala ve üstüne üstlük çok ağrım var kasıklarımda.. daha doğrusu yumurtalıklarımda mı nerde tamda hissedemiorum ama bi acıyo içtten kasıklarım anlatamam... az önce hapşırdım ay bi canım acıdı bi acıdı haala dersiniz ki bıçak saplanmış
ay ben buhrandayım resmen yaaaa... napcam bilmiorum yarın doktoru arıcam eğer adet olmazsam gerçi olursamda arayacam
Egunal ALLAH seni kahretmesin:))yine güldürdün beni,demek kocası öpsün gecer..kadın canının derdinde bu da neyin derdinde:))BRYNS cim coook sevindim sonuclarına inş.sorunsuz gecer tedavin.cok acın varsa ara dr bence,sen egunal a bakma:)ZFYILMAZ arkadaşım hemen moralini bozma aglamak yok.bizim gözyaşlarımız güzel sonucu aldıgımızda mutluluktan olcak inş.dr ayaralar ilaclarını bi şekilde düşürür,gec olsunda güc olmasın derler unuttunmu?BU ARADA BRYNS cim cok dogru az soru,öz soru,pozitif hasta olacaksın.kafa karıştırmaya gerek yok.didiklesende en ince ayrıntısına kadar rabbim vermeyince olmaz.oluruna bırakcaksın herşeyi,ben öle yaptım,sıkıntıya gerek yok..buarada bugün face te cook güzel bi söz gördüm ve sizinle paylaşmak istedim tam bize göre..UMUTSUZ KAPILAR VARDIR ACILMAZ,RABBİMİN KAPISI BÜYÜKTÜR,KAPANMAZ..SEN UMUDUNU KAYBETME,RABBİM KULUNU BIRAKMAZ!!!
Valla oku oku bitmedi ne çok konuşmuşsunuz :26:
Canım hatırladığın için tşk. Çok şükür sıkıntısız bi şekilde 8 yumurtam alındı şimdi evde dinleniyorum biraz :) Yarını sabırsızlıkla bekliyorum :18:
ben aşılama yaptırdığım zamanda bu civarda bir değerim vardı sanırım aşılama olduğu için devam ettiler ama tüp bebekte riskli olabilir diye kesebilirler...hemen kötü düşünmeyelim dur bakalım bi dahaki gidişinde sonuç ne çıkacak...ağlama lütfen...bi dahaki kontrolün ne zaman????
gözün aydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah
Canım üzülme hemen dur bakalım.. Evet yüksek çıkmış değerin ama ilaç dozunu ayarlarlar bolbol ama bol bol su iç en az 3-5 litre iç su çok ii geliyor.. Inşallah değerlerin normale döner canım hayırlısı olsun ..
slm canım öncelikle herkese kocaaamaannn merhaba:))))kırmızıyı bekleyenlere inş 9 ay son adetleri olsun tedavidekiler inşallah bi sürü sağlıklı bol yumişleriniz olsun transfer bekleyenler yumişleriniz kocişlerinizin spermleriyle aşk yapıp muhteşem aşk dolu sağlıklı embriyolar olsun:))benim gibi sonuç bekleyenlere bolll boollll sabırlar olsun .ÖNCE GÖBÜŞLERİMİZ SONRA KUCAKLARIMIZ BEBİŞ DOLSUN İNŞALLAH :))27 kişi olmuşuz kızlar maşallahhhh
aaa pınarcım gelmişşşşhoşgeldin canımmm.. seni takip ediorum inşallah az kaldı test gününe sağlıkla kucağına alman ümidiyle canım
ya canım benim zaten lavaboya sıkışmış gibi hissediyorum kendimi bi ağırlık var bilmiyorum iyi gelirmiki su nerden duydun canım sen şeytan bugün hiç iğne vurunma diyor deliyim galiba.....
slm canım öncelikle herkese kocaaamaannn merhaba:))))kırmızıyı bekleyenlere inş 9 ay son adetleri olsun tedavidekiler inşallah bi sürü sağlıklı bol yumişleriniz olsun transfer bekleyenler yumişleriniz kocişlerinizin spermleriyle aşk yapıp muhteşem aşk dolu sağlıklı embriyolar olsun:))benim gibi sonuç bekleyenlere bolll boollll sabırlar olsun .ÖNCE GÖBÜŞLERİMİZ SONRA KUCAKLARIMIZ BEBİŞ DOLSUN İNŞALLAH :))
(yan topicten sevgiler:))
evet var ama ben 3 aydır düzenli adet görüyorum... acaba kist mi bu yaaaaaaaayarın arayacam valla ayrıca gerçekten buhrandayım içim daralıyor.. bide galiba hasta olcam üşüyorum... bide eklem yerlerim çok ağrıyo bide kendimi yalnız hissediorum bide galiba ağlayacam
slm canım öncelikle herkese kocaaamaannn merhaba:))))kırmızıyı bekleyenlere inş 9 ay son adetleri olsun tedavidekiler inşallah bi sürü sağlıklı bol yumişleriniz olsun transfer bekleyenler yumişleriniz kocişlerinizin spermleriyle aşk yapıp muhteşem aşk dolu sağlıklı embriyolar olsun:))benim gibi sonuç bekleyenlere bolll boollll sabırlar olsun .ÖNCE GÖBÜŞLERİMİZ SONRA KUCAKLARIMIZ BEBİŞ DOLSUN İNŞALLAH :))
ayyy yapma böyle nolur...canım benim kist falan yoktur her ay düzenli olacaz diye bir kural yok daha dün bir bugün iki çok fazla bir gecikme değil ki bu...ben adet olmadan bi kaç saat önce çok üşürüm hatta ateşimi ölçerim vücut ısım düşer sende de öyledir...şu an bunalıma soktuğun için kendini her belirtiyi kötüye yoruyorsun...yarın emin ol daha iyi hissedeceksin kendini...ne dedim ben sana beraber başlayacağız sen beni bekliyorsun
Aminnn canım inşallah yarında güzel haberler alırımçok sevindim canım...devamıda sorunsuz gelsin inşallah...bakalım kaç yumurta döllenecek yarın öğrenincede bilgilendir bizi...
breshka canım napiim ya ağrım oldukça geriliyorumayrıca hamile olmuş olma ihtimalimin çok düşük olduğunu düşünüyorum bi umudum yok o konuda
senin güzel haberlerle dönmene çok sevindim canım.. dikkat et kendine.. iinşallah 1.kalitede olur yumurtaların dularım senle ve mahpeyker arkadaşımla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?