için rahat eder bi görünmen iyi olur bencede...ama dikkat et bi de sen grip oldum diye gelmee...
yani tekrarlayan endometriozis daha da büyür mü iğlerle? Malum ben birer ay arayla ikinci tedavimi yaptırıyorum..Dr. olumsuz bir etkisinin olmayacağını söyledi ama ben her ultrasonda tetikteyim endo daha da büyür mü diye?Kızlar bu iğnelerin endoya olumsuz bir etkisi var mıdır sizce?
yani tekrarlayan endometriozis daha da büyür mü iğlerle? Malum ben birer ay arayla ikinci tedavimi yaptırıyorum..Dr. olumsuz bir etkisinin olmayacağını söyledi ama ben her ultrasonda tetikteyim endo daha da büyür mü diye?
uff kızlar burayı bı kar bastıkı sormayın ... televızyonda sınyaller gıttı burda... bıde ben yurudum bıraz sımdıde belım agrıyo ... na yapcaz ya ben alıskın degılım yatmayada ne olcak bılmıyorum bu usak nasıl tutcakk...
Anaaaaaaammm birr karr yağğdııı anlatamamm Kadıköyeeee...Yıllar sonra kartopu oynadıkk..Ne stres kaldı ne birşeyyy..
Sen beni face ten ekleseneay ben bi durgunum sorma gitsin,senin....okiyim bari:))egunalimin dedigi gibi bende tık yok,zaten kocişte gelmiyo yanıma bi sene sonra gelcekmiş,adam cocuklarını düşünüyo,bizden gecti neden acaba:26:
eveeett kocişe muayene oluyorumYa kızlar muhabbetinize cok güldüm anaa aramızda erkek olsa ne diyo bunlar diycekikinizde birbirinize yenilmediniz bravo haa egunalim dr kocan tedaviye kadar seni muayeneye devam etsin sonra bilmiyom artık..ya benle kocişim anormalleştik yada normaliz diycem hly7 göre anormal oluyoz. bilemedim..ikinizide
telaş yapma ben burda kanaması olan arkadaşlara çok anlattım bi de sana anlatayım..kız kardeşim bu tarz kanamalarla hamileliğinin 6 ayını geçirdi resmen pedle dolaştı...kanama olduğu için endişe duyman normal bizde bebek düşüyor diye çok korktuk ama şimdi 2,5 yaşında paşamız...korkma bişey olmamıştır meleğine...bebeğe bişey olsaydı kese bozulurdu bunu da doktorun anlardı zaten...rabbim korusun siziii...
çok sagol canım inşallah
şekerim niye sesin çıkmıyooooo...küstün mü bizeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?