2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu iğnelerin endoya olumsuz bir etkisi var mıdır sizce?
yani tekrarlayan endometriozis daha da büyür mü iğlerle? Malum ben birer ay arayla ikinci tedavimi yaptırıyorum..Dr. olumsuz bir etkisinin olmayacağını söyledi ama ben her ultrasonda tetikteyim endo daha da büyür mü diye?

bi sorun olacağını düşünmüyorum...zaman kaybetmeden tedaviye başlaman iyi oldu...iğnelerin etkileme durumu olsa zaten doktorun böyle bir riski almazdı ya da sana olabilecekleri önceden söylerdi...düşünüp kendini huzursuz etme...

canımmm yorma kendini yatmak gerekirse yatcan uyuman gerekirse uyuyacan bu iş böle canım

Anaaaaaaammm birr karr yağğdııı anlatamamm Kadıköyeeee...Yıllar sonra kartopu oynadıkk..Ne stres kaldı ne birşeyyy..

kuzummmmmmmmmmmmmm sen kadıköyün nereesindensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende koşuyolundayımmmmm burasııııııııııı varyaaa süper yaaaaaaa dışarıı çıkmakk için zor tuttumm yokuş falan düşerim diye doğum koçum izin vermedi

hayırlı olsun canım,inş.bebişlerin sana tutunur,güzel haber verirsin bize..seninkiler maşallah baya aşk yaşamış ya:))

Canım dogumgününü bende kutluycaktım yogunluktan gündüz unutuvermişim:)kusura bakma..gecikmelide olsa dogumgünün kutlu olsun canım ailenle,sevdiklerinle,bebeginle inş.nice saglıklı,mutlu yıllar gecirmen dilegiyle..bu yıl göbüşünde önümüzdeki yıl kucagında bebekle kutluycan ne güzel:))öptüm

Evet canım cumartesi ögrendik bizde güzel haberi:))rabbim nasip ederse alırız kucagımıza inş.ayy bende yakalandım başka topikte tuhhyakalanmıycagımı sanmıştım dermişim

En iyisini yapmışsın canım ohh ne güzel stres atmışsın..ben adımımı bile atamıyorum heryer buz..düşerim diye korkuyorum kaldık evdeözledim kız senide nadir geliyosun daha sık gel yaw

Sen beni face ten ekleseneay ben bi durgunum sorma gitsin,senin....okiyim bari:))egunalimin dedigi gibi bende tık yok,zaten kocişte gelmiyo yanıma bi sene sonra gelcekmiş,adam cocuklarını düşünüyo,bizden gectineden acaba:26:

Ya kızlar muhabbetinize cok güldüm anaa aramızda erkek olsa ne diyo bunlar diycekikinizde birbirinize yenilmediniz bravo haaegunalim dr kocan tedaviye kadar seni muayeneye devam etsin sonra bilmiyom artık..ya benle kocişim anormalleştik yada normaliz diycem hly7 göre anormal oluyoz.bilemedim..ikinizide

Kan testini görmeden kendini üzme canım,arkadaşlarda da idrarda negatif kanda pozitifi görenler var..sevgiler..

ay demek benim hülya ya dediklerimi sen yaşıyosun...e tabii 2 çocuk var sende de normal yanii...

eveeett kocişe muayene oluyorum...kuzum valla aslında normal şeyler yaşıyorsun...çünkü o kadar nazlı geldiki meleklerin adamcağız da korkuyodur bişi olcak diyeee...kardeşin gittimi cicimmm

çok sagol canım inşallah

kuzum şu nickinin altındaki yazıyı değiştir artık...o ne öyle içine emrah mı kaçtı senin...acılar hasretler falan

ya varya biz ankaralılaırn kafası aynı anda çalışıyor..tamda ervayı okurkene içimden geçti dedim avatar mis gibi iki yavru ama acı hasret çok damar yaaa(artık oda değişmeli değilmi ervacım????
ayrıca ben kalsam ikizlere benim eşimde aşırı ince düşünür kesin 1seneyi geçer yaklaşmaz ee bide lohusa dönemi derken 1sne oluyorr:)))

kızlar durcaktıma ma bend egrip değilimde birhaftadır geçmeyen baş ağrım var 2gündürde mide ağrısı eklendi yakındada gidiciyim galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…