2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin canım aramıza...tedavin sorunsuz,sağlıklı ve bebekli olsun inşallah...bu bekleyiş öncesinde bize takılıp bol bol yazmanı tavsiye ediyorum sana çok iyi geliyo
...yeme içme konusunda ben bi değişiklik yapmadım...bilgilerini yazarsan hly7 ciğim seni listeye eklesin...

yarın canım 150 vuruyordum 100 düşürdüler bakalım yarın ne olacak lütfen dua edin olurmu eşimede söyleyemiyorum üzüldüğümü

dozu düşürmeleri normal...yarın inşallah iyi haberlerle gelirsin canım...dua edicem sana...

her zaman gelirim efendim ne demek:))

hoşgeldiiiiiinnnn....çookkkk teşekkürler güzel dileklerin için...inşallah hep beraber güzel haberlerle doldurcaz bu sayfaları...
amin arkadaşım hepimiz bebeklerimizle doğum hikayelerimizi konuşuyo olalım inşallah:))

:) güldürdün beni sağol Allah gönlüne göre versin seninde , sanırım sen bekleyiş kısmındasın neler yapıyorsun bi tavsiyen olacakmı bizlere ?
amin canım Allah razı olsun iyi dileklerin için.
4 denemesini hatta iptal olmuş dondurulmuş tedavisi ile birlikte tam 5 tedavi geçirmiş biri olarak lütfen önce sakin ol. senin bir iki yazını geçerken görmüştüm hızlıca özel okumadım sana cvp yazmak istedim ama ne haddine dedim sonra kendi kendime. ama sanırım seninde transferin yapıldı ve sanırım biraz streslisin (yalnışsam lütfen düzelt)
bu işte rahat olmak bu konuyu fazla düşünmemek olmaz ise bunun dünyanın sonu olmadığını bilmek kabullenmek ve elindekilerle şükreebilmek en önemli şey.(eminim sen bunların belkide fazlasın yapıyosundur ama bunu gerçekten hissetmelisin...)
şimdi birileri bana ilk denemelerimde kafana takma dediinde n sinir oluyodum inan ama öyleymiş. çünkü taktıkça hem kendine hem eşine yazık ediyosun .ve işin kötüsü hiç bişey de değiştiremiyosun.
ha bunun dışında ilk 3 gün uzanarak dinlenmek sonra ki 10 güne kadar çok fazla seyahat etmemek temizlik yapmamak yada çok yorulmamak bence çok öenmli. normal beslenme düzenini değiştirmek çok doğru değil çünkü vucut hiç alışkın olmadığı bir maddeye reaksiyon gösterebilit.her gün fındık fıstık yemek protein ağırlklı beslenmek sakatat ürünlerinden sucuk salamdan uzak durmak mantıkl.
ama en önemlisi bunların hepsinin bahaane olduğunu bilmeli.
ben transfer akşamı yemeğe gidip ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi hayatına devam eden arkadaşın evladını kucağın aldığını okudum bu topikte. yaniii her şey kadar dilerim Rabbim yazmış olsun kaderlerimize evlatlarımızı. uUMARIM EVLADIN SENİNLEDİR. UMARIM KADERLERİMİZDE YAZILMIŞTIR EVLATLARIMIZ
sevgiler:))

canım bende bu denemeyi kimseye söylemedim.ilkini herkes biliyordu... böyle daha iiiii

arkadaşım hiç haddim olmayarak yazıyorum lütfen affola. öncelikle lütfen ve lütfen bu dönemi stresli geçireceğim gibi bi ön yargıyı aklından çıkar lütfennnnnnnn
öyle dersen öyl geçirirsin. sonucu her ne olursa olsun sen o 12 gün boyunca hamile bir kadın olacaksın. hani o beklediğin özlem hasretle beklediğin bebeğin karnının içinde olacak ve sen bu dönemi onada kendinede zindan edeceksin lütfen yapma lütfen. tadını çıkar keyfine bak.al eline kumandayı sevdiğin filmleri izle özellikle komedi filmleri olsun. 3 gün sonrasında çık arkadaşlarınla sohpet et. kahkaha at.stresten uzak dur.kitap dergi gazete oku.ama en öenmlisi elini karnına koy bol bol dua oku lütfen dualarım seninle......

iyi akşamlar arkadaşlarım... rabbim hepimize sabır versin inşl. bugün ben 3. iğnemi olacağım. yarın kontrol var... umarım herşey yolunda gider. arkadaşlar bol bol dua edelim. kurban bayramına kadar olan bu süre çok önemli. her gece kadir gecesi gibi... ve arkadaşlar meryem suresini okuyalım çevremizdekilere okutalım... dua da eksik kalmayalım inşl....

slm kızlar doktordan geliyorum ilerlememiz biraz yavaşmış
doktorum bol bol yumişlerinle konuş ilgi göster büyüsünler şımarsınlar dedi
sinirden ve stresten uzak durman gerek dedi dakika bir gol bir hesabı sinirlerim tepeme geldi

sabah 10 da hastanede olmamı sölediler sanırım o sıralar girerim içeriye ya bi sinirlerim bozuk ki anlatamam dokunsalar ağlıcam sanki

lütfen sakın moralini bozma bu tedavide biliyosunki en onemli şey psikoloji seni mutlu edecek şeyleri düşün bebişini düşün...
şu an hormonlarımız üst düzeyde bende nerdeyse reklamlara bile ağlamaklı oluyorum ama sonra kendime gülüyorum :)))
hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme o kadar emek harcıyoruz mutlu uyu ve yarın mutlu uyan sana o saatlerde dua edecek arkadaşların oldugunu unutma ...
12 gun geri sayıcaz sonra seninle :))))

bu yazdıklarından bişey anlamadığım için hemen teknolojiden faydalanıp internet araştırması yaptım...genel olarak bu testlerin üçü de kan pıhtılaşmasıyla ilgili...operasyonlar öncesi doktorlar bu değerleri görmek istiyorlarmış...oluşabilecek kanamanın ne kadar sürede durduğunu yani ne kadar sürede pıhtılaşma olduğunu gösteriyor...değerler zaman üzerinden hesaplanıyor sn cinsinden...mesela ilk değer için bi sayfada sınır 20 sn dir diyo...yumurta toplama öncesi yapılıyo demekki bu öğrenmiş oldum sayende..

Son düzenleme:
tamam doğru söylüyorsun eşimlede konuştum şimdi şuan itibariyle kötü birşey düşünmemeye çalışacağım herşey çok normal olacak olmazsada hayırlısı diyeceğim önceki denemelerimde de bikaç damla gözyaşı ama ağzımda hep hayırlısı olsun vardı gene öyle olacak bu da benim imtihanım , hayatta neyi çok istediysem hep çok zor şartlarda ve uzun zaman bekledikten sonra sahip oldum ve hep iyiki şimdi oldu dedim olmayanlarda hep iyiki olmamış dedim herşeyin bir zamanı var bunu yaşayarak öğrendim Allahım ne verirse hayırlısını versin, olursa şükür olmassa sabır diliyorum ...

Ya tamam ağlıcam şimdi ama yaaa zaten yengeç burcuyum başlarsam ağlamaya sabaha kadar kımse durduramaz söliiim :)))

Sizlere bi sorum olucaktı bende 2 aydır tüp bebek tedavisine başlıyorum fakat rahım duvarım ıncelmedığı için 3.gün tüp bebek için kullandığım iğneler iptal olup bi dahaki aya kalıyo....size sorum lucrin kullandım bu ıkı ay sadece 2 şer gün fakat felaket bi şekılde alerjı reaksiyonu gösterip bana dönüşü şiddetli kasıklarımda kas sıkışması ve sancı şeklinde.... acaba bu lucrin sizlerede alerjı yaptımı??inanın o sancıları çekmemek için adet dönemım yaklaşmasın istiyorum...(bu arada alerji reaksiyonu için alerjı hapıda kullanıyorum buna rağmen bu sancıları çekıyorum( )......

kesınlıkle bende kendı hakkımda aynen senın gıbı dusunuyorum hayatımdakı her onemlı şeye uzun zamanda sahib oldum ....
bu demek oluyokı bızde zamanı geldıgınde bebişlerimize kavusucaz ama hıssedıyorum bu sefer inşallah olucak...
hakımızda en hayırlısı ne ise o olsun canım sen şimdi butun negatiflikleri at ve yarın karnına koyacakları küçük mucizeyi düşün :)

yumoşlarına terapi yapcan yani...kolaysa sen uzak dur sinir stresten deseydin...bu sürecin kendisi başlıbaşına bir stres nedeni...yok yumurta geliştimi,kaç tane,kalitelimi,döllendimi,tuttumu vs...bunların hepsi ayrı ayrı bekleme gerektiriyor düşünmeden de olmuyor...canım bi dahaki randevundan güzel haberlerle dönersin inşallah...

Kızlarrrrrrrrr siznle hemen bişey paylaşmak için açtım pc demiştim ya eve geldiğimden beri sağ kasığımda batma var dünde sol tarafımda vardı ama hem batma hem böle karın boşluğumda tokluk gibi bişeyler neyse baktım sizde yazmışsınız istersen bi sor die dr. ve çok batmaya başlıyınca açtı tel söledim böle böle hiç dert etme çok güzel gidiyo herşey ve yumurtaların büyüyo zayıf olduğun için bu kadar şiddetli hissedersin dedi yumurta ağırlık yaparmış aman ii bari dedim gerçi biliyodum ama içim rahatladı kız bendeki hale bak bi yumurtayı bile taşıycak kalıp yok sanırım oncağız şeyleri nasıl hissediyosam artık :))) en önemlisiiiiiiii demin sölemsi ayıp altıma kaçırdım sandım bi baktım yumurta akı yani östrojen salgısı gelmiş herşey yolunda ok şükür normalde bu akıntı bende 13. 14 gün yoğun gelirdi

hoşgeldin canım...bende 17 gündür lucrin kullanıyorum ilk tüp bebek denemem bende ufak tefek şeylerin dışında herhangi bir yan etki yapmadı burada kullanan arkadaşlar var böyle bir yan etki yaşamışlarsa sana bilgi verirler...

oh oh ne güzel maşallah...ben sana demiştim sağ yumoşlar soldakileri kıskanıp atağa kalkmışlar onlarda büyüyo...akıntıda e2 hormonu yükseldiğinde(tabi normal değer aralığında) oluyo iyi bişey yani..hemen kutlayalım

tmm şimdi yarım kilo cevizi aldım önüme hürremi izliyorum :)) ceviz yiyimki akıllı olsun azıcık uğraşamam öle şapşal çocukla
ay artık iice saçmalamaya başladım ay valla çok güldüm kendime :))))

MAHPEYKER CİM dualarımız seninle inş.seninde güzel haberlerini alırız.Ya kızlar buarada bişey sorcam benim adetim bu ay nerdeyse hiç olmadı niyeki?bayadan 5 gün falan süren adetimden 2 gündür tık yok.daha cumartesi günü geldi.bende migren var 2,5 agrıkesici attım omu kesti,attıgım antibiyotikmi kesti,yoksa ginera mı kesti anlıyamadım.sizce hangisi olabilir,ben bişey anlamadım bu ay yaw..HLYCİM ya aynı kırgınlık,agrı,halsşzlik bende de var.resmen dökülüyorum.biraz ateşim var hasta mı olcam bilmiyom.hap alayım diyorum bi de belki bişey olur diye vazgeciyorum.umarım olmayız.PINAR1202 tüm güzel duaların için sagol,hemde güldürdün beni:))breska sende güzel haberler ver keyfimiz yerine gelsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…