aranıza yeni katıldım bende.Bizde bu ay tedaviye başlıyoruz inş allahın izni ile . 2. denememiz olacak bizimde.rabbim bebek isteyen her kuluna tattırsın annelik duygusunu, kızlar bu bekleyiş öncesi ne önerebilirsiniz bana.
yarın canım 150 vuruyordum 100 düşürdüler bakalım yarın ne olacak lütfen dua edin olurmu eşimede söyleyemiyorum üzüldüğümü
her zaman gelirim efendim ne demek:))ayyy ne iyi ettin de uğradın pınarcımm hoşgeldinnnduaların için Allah razı olsun... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah hepimiz için
yan topiğe bizden de sevgiler saygılar hürmetler her zaman bekleriz efendimmm
amin arkadaşım hepimiz bebeklerimizle doğum hikayelerimizi konuşuyo olalım inşallah:))hoşgeldiiiiiinnnn....çookkkk teşekkürler güzel dileklerin için...inşallah hep beraber güzel haberlerle doldurcaz bu sayfaları...
amin canım Allah razı olsun iyi dileklerin için.:) güldürdün beni sağol Allah gönlüne göre versin seninde , sanırım sen bekleyiş kısmındasın neler yapıyorsun bi tavsiyen olacakmı bizlere ?
canım benim ilk tedavim negatif oldu dr yanında ben ağlıyorum bi taraftan tl susmuyor dr sen çok sitres yapmışsın dedi 2 kimseye söyleme haberi olmasın dedi bende şimdi soranlara sene düşünmüyorum diyom artık
arkadaşım hiç haddim olmayarak yazıyorum lütfen affola. öncelikle lütfen ve lütfen bu dönemi stresli geçireceğim gibi bi ön yargıyı aklından çıkar lütfennnnnnnnsanırım öyle :) ilk strese giren ben olacağım yanı bide zaten yaş olarak da en büyüğünüz ben sayılırım :)) lütfen perşembe sabahı dualarınızı benden eksik etmeyin uzun ve stresli bir dönem beni bekliyor Allahım hepimiz için hayırlısını verir inşallah...
sabah 10 da hastanede olmamı sölediler sanırım o sıralar girerim içeriye ya bi sinirlerim bozuk ki anlatamam dokunsalar ağlıcam sanki
protrombin zamanı sonuç :19.2 referans aralığı : 10.5-14.5 sn
INR sonuç : 1.55 referans aralığı : 0.8-1.2
aPTT sonuç : 35.1 referans aralığı : 21-36
lütfen sakın moralini bozma bu tedavide biliyosunki en onemli şey psikoloji seni mutlu edecek şeyleri düşün bebişini düşün...
şu an hormonlarımız üst düzeyde bende nerdeyse reklamlara bile ağlamaklı oluyorum ama sonra kendime gülüyorum :)))
hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme o kadar emek harcıyoruz mutlu uyu ve yarın mutlu uyan sana o saatlerde dua edecek arkadaşların oldugunu unutma ...
12 gun geri sayıcaz sonra seninle :))))
tamam doğru söylüyorsun eşimlede konuştum şimdi şuan itibariyle kötü birşey düşünmemeye çalışacağım herşey çok normal olacak olmazsada hayırlısı diyeceğim önceki denemelerimde de bikaç damla gözyaşı ama ağzımda hep hayırlısı olsun vardı gene öyle olacak bu da benim imtihanım , hayatta neyi çok istediysem hep çok zor şartlarda ve uzun zaman bekledikten sonra sahip oldum ve hep iyiki şimdi oldu dedim olmayanlarda hep iyiki olmamış dedim herşeyin bir zamanı var bunu yaşayarak öğrendim Allahım ne verirse hayırlısını versin, olursa şükür olmassa sabır diliyorum ...
slm kızlar doktordan geliyorum ilerlememiz biraz yavaşmış
doktorum bol bol yumişlerinle konuş ilgi göster büyüsünler şımarsınlar dedi
sinirden ve stresten uzak durman gerek dedi dakika bir gol bir hesabı sinirlerim tepeme geldi
Sizlere bi sorum olucaktı bende 2 aydır tüp bebek tedavisine başlıyorum fakat rahım duvarım ıncelmedığı için 3.gün tüp bebek için kullandığım iğneler iptal olup bi dahaki aya kalıyo....size sorum lucrin kullandım bu ıkı ay sadece 2 şer gün fakat felaket bi şekılde alerjı reaksiyonu gösterip bana dönüşü şiddetli kasıklarımda kas sıkışması ve sancı şeklinde.... acaba bu lucrin sizlerede alerjı yaptımı??inanın o sancıları çekmemek için adet dönemım yaklaşmasın istiyorum...(bu arada alerji reaksiyonu için alerjı hapıda kullanıyorum buna rağmen bu sancıları çekıyorum( )......
Kızlarrrrrrrrr siznle hemen bişey paylaşmak için açtım pc demiştim ya eve geldiğimden beri sağ kasığımda batma var dünde sol tarafımda vardı ama hem batma hem böle karın boşluğumda tokluk gibi bişeyler neyse baktım sizde yazmışsınız istersen bi sor die dr. ve çok batmaya başlıyınca açtı tel söledim böle böle hiç dert etme çok güzel gidiyo herşey ve yumurtaların büyüyo zayıf olduğun için bu kadar şiddetli hissedersin dedi yumurta ağırlık yaparmış aman ii bari dedim gerçi biliyodum ama içim rahatladı kız bendeki hale bak bi yumurtayı bile taşıycak kalıp yok sanırım oncağız şeyleri nasıl hissediyosam artık :))) en önemlisiiiiiiii demin sölemsi ayıp altıma kaçırdım sandım bi baktım yumurta akı yani östrojen salgısı gelmiş herşey yolunda ok şükür normalde bu akıntı bende 13. 14 gün yoğun gelirdi
kesınlıkle bende kendı hakkımda aynen senın gıbı dusunuyorum hayatımdakı her onemlı şeye uzun zamanda sahib oldum ....
bu demek oluyokı bızde zamanı geldıgınde bebişlerimize kavusucaz ama hıssedıyorum bu sefer inşallah olucak...
hakımızda en hayırlısı ne ise o olsun canım sen şimdi butun negatiflikleri at ve yarın karnına koyacakları küçük mucizeyi düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?