çok sevindim canım demek 5 bebişin var seni bekleyen...perşembe kavuşacaksın meleklerine...bu arada bugün minecan77 dondurulmuş transferi için hastaneye gitti hazırlık testlerinde bhcg ye bakılmış tesadüfen hamile olduğunu öğrendi...bir mucize merkezi bebeğimiz daha var...
eveeettt bu akşamda ekşın var günaşırı durumundayız ya tutarsa dimi amaaa...
kızlaaarrr ben erkenden kaçıyorum bu akşam çok uykum geldi deeeeee
evet günaşırı bebek odaklı oluyo ama napalım başka şansımız yok...her ay ya tutarsa diye kendi haline de bıraktık ama olmadı...valla ben her türlü yolu denedim...bi tek gün aşırı işini beceremedim yorgun koca muhabbeti yüzünden...bu ay deneyim diyorum ama haftaya kocişle ayrı düşebiliriz bana artvin yolları görünüyo...küçük paşamızın 1.yaş günü partisi var teyze olarak yanında olacam...kociş çok yoğun bu ara bana takılması zor yani 2.tüp öncesi ayrı gayrı düşcez...gidene kadar ekşınlı geceler bizimmm
ahh şekerim doktor doğru söylemiş bencede bak sen endişeleniyorsun için rahatlasın ve ben varım demek içinmişşş ne akıllı bebişCanlarim benim kucuk sipa aksam 19 30civari kanama baslatti odumu kopardi esim tam otoparka girdim hadi gel igneni yaptralim dedi kapiya geldim pof kan geldi ama cok hmnn dr um merkeze cagirdi kaptmadilr bekledilr bizi esime cok korkrum keseyi goremicem diye demis adamcagiz ve biz esimle ohh sukur dwdik kesemiz yerindepit pit kalbi atiyor mukemml gozukuyordu agladim agladim cok korktum cunku o sicacik kan suzulunce icimden yolda giderkn ya diyrdum hep ivimdn ya beni biraktiysa bebegim diyrdum sukurler olsun 3cm olmus cok buyumus Doktrcum dedi bu size kendini kalbini gostermk annecim ben burdayim demek istemis yaxin bu tarihi dedi bize dua edin lutfen ayy hayatimiz eksin doluu cok yaramaz oluck cokk 6gun kalkmm yasak sadece wc annemi aldik hemn o yanimdyken daha raht oluyorumm istee boyle esim tlfnu cekeliyr yine dua edin bizee
şekerim beni aradı demiştim ya o zaman söyledim ne zaman yapılabilir diye oda adetten sonra gel yapa biliriz dedi gidecem ama doğum günüm yakın ondan sonra ameliyat olmak istiyorum yeni yaşıma kötü girmek istemiyorummm o yüzdenn.. tabiki bol bol dua edecem rahat ol aslında herşey nasip meselesicanımcım ameliyat için biran önce görüş ve gün al.zaten adet tarihine göre veriyo gününü.biliyosun ben histereskopi ameliyatı oldum.ameliyattan 2 ay sonra tüp bebek yaparız ancak demişti.geç kalma canısı tedavinde gecikmemiş olur böylece...
ayrıca iyi niyetlerin için çoook teşekkürler canısı.dualarınıza ihtiyacım varrr.
hahaha uykusu gelmişşş yermiyiz biz onu hiççkızlaaarrr ben erkenden kaçıyorum bu akşam çok uykum geldi deeeeee
kızlaaarrr ben erkenden kaçıyorum bu akşam çok uykum geldi deeeeee
Canlarim benim kucuk sipa aksam 19 30civari kanama baslatti odumu kopardi esim tam otoparka girdim hadi gel igneni yaptralim dedi kapiya geldim pof kan geldi ama cok hmnn dr um merkeze cagirdi kaptmadilr bekledilr bizi esime cok korkrum keseyi goremicem diye demis adamcagiz ve biz esimle ohh sukur dwdik kesemiz yerindepit pit kalbi atiyor mukemml gozukuyordu agladim agladim cok korktum cunku o sicacik kan suzulunce icimden yolda giderkn ya diyrdum hep ivimdn ya beni biraktiysa bebegim diyrdum sukurler olsun 3cm olmus cok buyumus Doktrcum dedi bu size kendini kalbini gostermk annecim ben burdayim demek istemis yaxin bu tarihi dedi bize dua edin lutfen ayy hayatimiz eksin doluu cok yaramaz oluck cokk 6gun kalkmm yasak sadece wc annemi aldik hemn o yanimdyken daha raht oluyorumm istee boyle esim tlfnu cekeliyr yine dua edin bizee
canım adetin 2 yada 3 . günü iğnelere başlıyosun, ama öncesinde bence gidip bir muayne ol kan değerlerine bakılsın. kubilay dr. u tanuımıyorum benim bildiğim orda bi hulisi bey birde gövşan bey var ama başkente gidiceksen ben ısrarla hulisi beyi tavsiye ederim netten bakarsan çok iyi bir cv si var. ve başkentin fiyatları diğer merkezlere oranla çok uygun.
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
son adetimin ilk gününde n sayınca 26.gündeyim..
bugün wcde az pembe leke geldi tuvalet kağıdına,kaısklarım ağrıyor ben normalde 30.günde falan adet oluyorum geçen ay 6 gün gecikmeli olmuştum bazen gecikiyor ama naidr 35 günü geçiyor...
bu leke ney acaba yaa:26:geçen haftalar bikaç gün eşimle çok kötüydük üzüntüden erkenmi olucam acaba hiç böyle leke olmazdı bende:26:
stresin yapamyacağı yok kaçügndür kabızım ve midem ağrıyor eşimle düzeldik ama etkileri mevcut hala....
Canım stresten olabiliyor benimde günler tutmuyor buara...
Meleklerimiz için iyi olmak zorundayız,dikkat et kendine...
Ve müstakbel babamızda anlayışlı olsun lütfen.
şuan panik olduğundan ağzından pat diye çıkar zaten..
ben binbir hayal kurardım eve gelene kadar
valla ozaman süpe rolmuş belkide nekdar umutsuzudn eşin grip olmuş falan diye..
bizede hep akslik bazne yumurtlam ügnleimde ya ayrı oluruz yada hasta oluruz
ama rabbim ol demiş işte..böyle şeyleri okudukça rahatlıyorum valla..bazen bizimde bir iki kere oldu diye bazı aylar kendimi yiyodum han, belki kendiliğndne gelirdi diye ama öyle değilmiş işte....
senin oğullarınd avarmış maaşallah..çocuk istediğin ağırmışki 3.ye uğraşmışsın allah bağışlaısn evlatalrını canım..3.kardeşleride sağlıkla gelsin...
kaç senedir istiyodun:26:
evet bikerede daha anladık..ama 1ya boyunca günaşırıda olursa bebek odaklı oluyor diye eşimde yaklaşmazki yani bebek fikri aklımızda o zaman çok olur bide yorgun koca muhabbeti
neyse inş.bizimkilerde birgün rastlaşıp döllenirler nabalım
oooo 5.deneme de maaaşallah yaa içim ferahladı haa
canım tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....
Canlarim benim kucuk sipa aksam 19 30civari kanama baslatti odumu kopardi esim tam otoparka girdim hadi gel igneni yaptralim dedi kapiya geldim pof kan geldi ama cok hmnn dr um merkeze cagirdi kaptmadilr bekledilr bizi esime cok korkrum keseyi goremicem diye demis adamcagiz ve biz esimle ohh sukur dwdik kesemiz yerindepit pit kalbi atiyor mukemml gozukuyordu agladim agladim cok korktum cunku o sicacik kan suzulunce icimden yolda giderkn ya diyrdum hep ivimdn ya beni biraktiysa bebegim diyrdum sukurler olsun 3cm olmus cok buyumus Doktrcum dedi bu size kendini kalbini gostermk annecim ben burdayim demek istemis yaxin bu tarihi dedi bize dua edin lutfen ayy hayatimiz eksin doluu cok yaramaz oluck cokk 6gun kalkmm yasak sadece wc annemi aldik hemn o yanimdyken daha raht oluyorumm istee boyle esim tlfnu cekeliyr yine dua edin bizee
geç olurda böyle erken pek olmazdı bakalım arkası gelcekmi...
bu sabaha karşı aynı sen gibi çok güzel rüya gördüm ya keşke uyanmasaydım anlatsammı bilemedimki...
off offf rabbim hayra çıkarsınn..
anlayışlıda işte öyle ..oda değişiyor zamanla sabrımı klamıyor bana bilmiyorum ama hem çocuksuzluk hemde eşle huzursuz olmaya dayanımıyroum rabbim beterini vermesin,ikimizde birbirmize dayanmıyoruz ama çok bencilce üzüyoruz birbirimizi..
sonra nasıl yaptık diyoruz böyle işte..bu ayım çok stresli geçti baştan beri çok ağlama krizim oldu tedavimin belisrsizliğide etki bunda ne bileyim hormonlar napsın bu durumda
Tebrik ederim,hayırlı olsun,gözünüz aydııın.
Allah sağlıklı,keyifli bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?