2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımcım ameliyat için biran önce görüş ve gün al.zaten adet tarihine göre veriyo gününü.biliyosun ben histereskopi ameliyatı oldum.ameliyattan 2 ay sonra tüp bebek yaparız ancak demişti.geç kalma canısı tedavinde gecikmemiş olur böylece...
ayrıca iyi niyetlerin için çoook teşekkürler canısı.dualarınıza ihtiyacım varrr.

kızlaaarrr ben erkenden kaçıyorum bu akşam çok uykum geldi deeeeee

inanmıyoruuuum bu ne güzel haberler öyleeee.yeminle kendim kadar seviniyoruuummm.
MİNECAAAAANN Allah hayırlı eylesinn sağlıcakla kavuş inşallah.ya nasıl bi sürpriz olmuştur yaaaaa.

bakalım cann perş alcam gelcem sıpaları.şurda sıcacık yuva varken hastanelerde yavrucaklar.düşününce heyecan yapıorum be kuzuuum.

bu arada şu akşın günlerini sakın ha kaçırma.baaaak herkes tedavi olacakken sürprizle karşılaşıooo neden olmasınnn dimiii.ne müthiş olur ama.

Tebrik ederim,hayırlı olsun,gözünüz aydııın.

Allah sağlıklı,keyifli bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah...

aynen canım ...bir ay boyunca gün aşırı bizde denemedik hiç..eşime göre çok saçma bide dediğin gibi yorgun koca muhabbeti dönüyor,haftanın 4günü okula erken gidiyor buna c.teside dahil uykusuna çok düşkün bana değil
eşime bi haller oluyor nerdeyse adetime 10 günkala benden uzaklaşıyor..günaşırıda sperme kalitesi olur diyor hani tahlil verirken 3-4 gün perhiz oluyomuş ya:26ndan bizim bırak 3-4 günü 10günde bi olduğu oldu..bikaç aydırda coraspine başlayınca yani pıhıtlaşmama belki tutunmayı kolaylaştırı diye umut ediyroum..demiştim ya bizde bu konula rbiraz farklı eşim beni anlayışsız görebiliyor yani yorgunluğuna v.s.
bide çok talihsizlikelr oluyor tam ayın ortalarınd ahasta yada ayrı oluyoruz,buay hep beraberdik ama önce adetin bittiğinde oldu ilkkez bikaç gün ardarda oda ayrıydık ank.dan geldim adet oldum bitince hasretlikten galiba
aman bilmiyom canım ya inş. bizde tüp öncesi kalırız kalmasakta tüple kalırızda kurtuluruz yorgun herifleirn kaprisinden
bu gece çok farklı rüya gördüm umut doluyum bugünn ilk kez arada görürüm ama bu farklıydı çok etkilendim

ahh şekerim doktor doğru söylemiş bencede bak sen endişeleniyorsun için rahatlasın ve ben varım demek içinmişşş ne akıllı bebiş maşallah sende yat dinlen iyice annesi o seninle dualarımızda seninlee :))))

şekerim beni aradı demiştim ya o zaman söyledim ne zaman yapılabilir diye oda adetten sonra gel yapa biliriz dedi gidecem ama doğum günüm yakın ondan sonra ameliyat olmak istiyorum yeni yaşıma kötü girmek istemiyorummm o yüzdenn.. tabiki bol bol dua edecem rahat ol aslında herşey nasip meselesi

kızlaaarrr ben erkenden kaçıyorum bu akşam çok uykum geldi deeeeee
hahaha uykusu gelmişşş yermiyiz biz onu hiçç sen şuna aşk saatim geldi desene

slm arkadaşlar..öncelikle gebelik alan herkesi tebrik ediyorum..allah kucagınıza almayı nasıp etsin inşallah..
negatih sonuç alan arkadaşlarada rabbimden sabır diliyorum..
benim test günüm persembe çok az kaldı artık zaman geçmiyo ama 4-5 gündür ara ara sanki adet olacak mışım gibi karnıma agrı giriyor birde kasığımda bi ağrı var çok korkuyorum tecrübelerinize ihtiyacım var bunlar iyi mi kötümü anlamadım..????

canım ya..heran yüreğin ağzında çok üzülüyorum yaa...
inş.böyle böyle geçecek sebebi neyse artık..annen tabiki olsun allah onları başımızdan eksik etmesin,eşin nekadar bakıcak eloğlu
yani yanında nazını çekecek işlerini halledecek annen olmalı,eşinde yorulıyodur zaten..kalkma yat canım napıcaksın geçicek bugünler.
annene selam allah ona sağlık versinde sizede baksınbende heterezigotum bendemi öyle olucam nee???

Merhaba, ben bir an önce muayeneye gideyim istiyorum ama eşim bekle biraz daha diyor. Bu arada ben de arştırıyorum. Doktorun bana moral vermesi çok önemli çünkü iki dış gebelik- hele ki birinde kalp atımını bile gördüm- çok acı oldu. Baskentte ücretler nasıl? Bir de ilgililer mi? Herşeyle doktorun mu ilgilendi? Özelden msj atma hakkım yok henüz.

hemde ne aşk saati rüya gördüm dedim ne diye sormadı heee..
ekşınlı kadın nolcek
inş.artvine gitmeden içinde tohumlar yetişir canımmmm
kızlarrr ya bişi sorcam ben son adetimin ilk gününde n sayınca 26.gündeyim..
bugün wcde az pembe leke geldi tuvalet kağıdına,kaısklarım ağrıyor ben normalde 30.günde falan adet oluyorum geçen ay 6 gün gecikmeli olmuştum bazen gecikiyor ama naidr 35 günü geçiyor...
bu leke ney acaba yaa:26:geçen haftalar bikaç gün eşimle çok kötüydük üzüntüden erkenmi olucam acaba hiç böyle leke olmazdı bende:26:
stresin yapamyacağı yok kaçügndür kabızım ve midem ağrıyor eşimle düzeldik ama etkileri mevcut hala....

Canım çok üzüldüm.

Rabbim sabır versin...

Dilerim en kısa zamanda tekrar yaşarsın bu güzel duyguyu.

Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Duayla...

Canım stresten olabiliyor benimde günler tutmuyor buara...

Meleklerimiz için iyi olmak zorundayız,dikkat et kendine...

Ve müstakbel babamızda anlayışlı olsun lütfen.

Canım stresten olabiliyor benimde günler tutmuyor buara...

Meleklerimiz için iyi olmak zorundayız,dikkat et kendine...

Ve müstakbel babamızda anlayışlı olsun lütfen.

geç olurda böyle erken pek olmazdı bakalım arkası gelcekmi...
bu sabaha karşı aynı sen gibi çok güzel rüya gördüm ya keşke uyanmasaydım anlatsammı bilemedimki...
off offf rabbim hayra çıkarsınn..
anlayışlıda işte öyle ..oda değişiyor zamanla sabrımı klamıyor bana bilmiyorum ama hem çocuksuzluk hemde eşle huzursuz olmaya dayanımıyroum rabbim beterini vermesin,ikimizde birbirmize dayanmıyoruz ama çok bencilce üzüyoruz birbirimizi..
sonra nasıl yaptık diyoruz böyle işte..bu ayım çok stresli geçti baştan beri çok ağlama krizim oldu tedavimin belisrsizliğide etki bunda ne bileyim hormonlar napsın bu durumda

esime soyleyince resmen sok oldu adamcagiz..))) halen saka yapiyorum saniyor tam olarak inanmadi
canim benim 1.oglum evliligim 7.yilinda oldu
2. ise 6 sene sonra oldu
evet ya okadar cok seviyorumki cocuklari,2.oglum icin tup bebek tedavisinde cok yiprandigim halde yine devam ediyordum tedaviye, ama allahim dualarimi kabul etti sukurler olsun

ben hic bir zaman korunmamistim...1.oglum normal oldu,2. ise tup bebek..))

yani 15 yilda 2 tane cocuk yapabildim allahima binlerce sukur.. sebebsiz dendi ama 15 senede ancak 2 tane,gercekten sabir lazim
ve yumurtlama gunleri gercekten degisebiliyor, bunu anlamam 15 yili aldi malesef
allahim isteyen herkeze hayirli,saglikli evlatlar versin

canim benim buyuk gecmis olsun,ama gecmis zaten
nazli olucak senin kuzucuk annesi,,)))
hemde 3 cm olmus ha,masallah kuzusuna
ayrica guzel dileklerin icin tesk.ederim canim
allahim korusun yavrunu

Canım benim rüyalarımız hayıra çıkar inşallah.

Bu tedavide eşleride sürece dahil etmek gerekiyor,bir takım şeyleri anlayabilmeleri için.İlk zamanlar hastaneye hep tek başıma giderdim
,ben üstesinden geliyorum nasılsa,gelmesine ne gerek var diye düşünürdüm ama baktım böyle olunca anlayışta sıkıntı oluyor.Doktorum seninde gelmenin daha uygun olacagını söylüyor dedim ve gelmeye başladı ve konuya daha ilgili yaklaşmaya,araştırmalar yapmaya vb. başladı.İlaçlar,belirsizlik,stres,endişe hiç kolay şeyler değil.Bir şekilde bunu anlamalarını sağlamak gerek.
Dilerim en kısa zamanda hersey yoluna girer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…