inanmıyoruuuum bu ne güzel haberler öyleeee.yeminle kendim kadar seviniyoruuummm.
MİNECAAAAANN Allah hayırlı eylesinn sağlıcakla kavuş inşallah.ya nasıl bi sürpriz olmuştur yaaaaa.
bakalım cann perş alcam gelcem sıpaları.şurda sıcacık yuva varken hastanelerde yavrucaklar.düşününce heyecan yapıorum be kuzuuum.
bu arada şu akşın günlerini sakın ha kaçırma.baaaak herkes tedavi olacakken sürprizle karşılaşıooo neden olmasınnn dimiii.ne müthiş olur ama.
hemde ne aşk saati rüya gördüm dedim ne diye sormadı heee..
ekşınlı kadın nolcek
inş.artvine gitmeden içinde tohumlar yetişir canımmmm
kızlarrr ya bişi sorcam ben son adetimin ilk gününde n sayınca 26.gündeyim..
bugün wcde az pembe leke geldi tuvalet kağıdına,kaısklarım ağrıyor ben normalde 30.günde falan adet oluyorum geçen ay 6 gün gecikmeli olmuştum bazen gecikiyor ama naidr 35 günü geçiyor...
bu leke ney acaba yaa:26:geçen haftalar bikaç gün eşimle çok kötüydük üzüntüden erkenmi olucam acaba hiç böyle leke olmazdı bende:26:
stresin yapamyacağı yok kaçügndür kabızım ve midem ağrıyor eşimle düzeldik ama etkileri mevcut hala....
esigeç olurda böyle erken pek olmazdı bakalım arkası gelcekmi...
bu sabaha karşı aynı sen gibi çok güzel rüya gördüm ya keşke uyanmasaydım anlatsammı bilemedimki...
off offf rabbim hayra çıkarsınn..
anlayışlıda işte öyle ..oda değişiyor zamanla sabrımı klamıyor bana bilmiyorum ama hem çocuksuzluk hemde eşle huzursuz olmaya dayanımıyroum rabbim beterini vermesin,ikimizde birbirmize dayanmıyoruz ama çok bencilce üzüyoruz birbirimizi..
sonra nasıl yaptık diyoruz böyle işte..bu ayım çok stresli geçti baştan beri çok ağlama krizim oldu tedavimin belisrsizliğide etki bunda ne bileyim hormonlar napsın bu durumda
slm arkadaşlar..öncelikle gebelik alan herkesi tebrik ediyorum..allah kucagınıza almayı nasıp etsin inşallah..
negatih sonuç alan arkadaşlarada rabbimden sabır diliyorum..
benim test günüm persembe çok az kaldı artık zaman geçmiyo ama 4-5 gündür ara ara sanki adet olacak mışım gibi karnıma agrı giriyor birde kasığımda bi ağrı var çok korkuyorum tecrübelerinize ihtiyacım var bunlar iyi mi kötümü anlamadım..????
Simdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..
sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
aşılamalarda geliyordu yanımda ama tüpbebekte ailemin yanındaydım ben ank.da eşim gelemedi çok sadece ilk görüşmede vardı bide opu günü geldi,ben oarada annemle gittiim hep,adet gecikti tedaivye başlayamdım,kist patlattırdım,deerken dedim ya merkezle sorun yaşndı falan..Canım benim rüyalarımız hayıra çıkar inşallah.
Bu tedavide eşleride sürece dahil etmek gerekiyor,bir takım şeyleri anlayabilmeleri için.İlk zamanlar hastaneye hep tek başıma giderdim
,ben üstesinden geliyorum nasılsa,gelmesine ne gerek var diye düşünürdüm ama baktım böyle olunca anlayışta sıkıntı oluyor.Doktorum seninde gelmenin daha uygun olacagını söylüyor dedim ve gelmeye başladı ve konuya daha ilgili yaklaşmaya,araştırmalar yapmaya vb. başladı.İlaçlar,belirsizlik,stres,endişe hiç kolay şeyler değil.Bir şekilde bunu anlamalarını sağlamak gerek.
Dilerim en kısa zamanda hersey yoluna girer canım.
canımmmm keşke keşke...rabbimden ümit kesilmez bu ay çok ağladım çok yalvardım rabbime.bunalımım çok yani burayada takılmasam kafayı yiyecektim o derece..insallah seninde gobusunde mucizen vardir kim bilir tatlim
esi
bizde oyleydik birzamanlar canim taaaa ki oglum dogana kadar,benim esim 6 yil tedavi istemedi allahtan dogal yolla olduda oyle
ama 2.oglumda koydum agirligimi bana ayni seyleri yasatamazsin dedim vs.vs.ve tedaviyi kabul etti
ama kendim gidiyordum ilk kontrollere o sadece sperm vermek icin birde transfer gunu geliyordu cok uzuluyordum ama yinede sabrettim
bunun gibi ne zorluklarla geldim bugunlere..kolay degil
Cnm annemnde slm vqr allhtn benim esim cok iyi bkiyr sadece cok pimpirik beni cilditiyor hemn kopek anneme atildi evden cokk ozluyrum onu keske yanimda olsa simdi beni eglndiriyor sonra amn yat sqkin kalkma yapma beni deli ediyr off be cnm sukur diyorum ama keyif yapamdim bir hamisim diye hep korku dolu haln kanama dvam ediyor kirmizj olark rabbim yardimcim olsun cnm bunun heterezigotla alakasi yok rahimde kanama alani var dedi heterezigotu pek onemsemiyr cnm dr lar dua efin lutfn sip sip kaniyor ve sancim var zaten cnmm ben hep yatyrdum hic is yapmiyrm anlamadim vardr bir hayr rabbim bilircanım ya..heran yüreğin ağzında çok üzülüyorum yaa...
inş.böyle böyle geçecek sebebi neyse artık..annen tabiki olsun allah onları başımızdan eksik etmesin,eşin nekadar bakıcak eloğlu
yani yanında nazını çekecek işlerini halledecek annen olmalı,eşinde yorulıyodur zaten..kalkma yat canım napıcaksın geçicek bugünler.
annene selam allah ona sağlık versinde sizede baksınbende heterezigotum bendemi öyle olucam nee???
Cnmmm ne mutlu sana yaa g aydin ya minem galiba bn yanlis yazdim 3mm di galbacok tesekkur ederim canim
günaydın kızlar...
çayımı koydum eşim uyandırmadan bakayım dedim
inş.bol hamişli bigün olması dileğiyle...
bugün transferi oluca arkdaşlaırmızada rabbim yardım etsinnn
günaydınnn egunalcimmm nassın kuzum :) sen benim tickerdan takip et kuzumm kaç gün olduğumuu 15+1 deyim mesela1 günümü unutma lüffennnnn
Günaydınnn canlarrrr...
hamıle arkadaşları tebrık ederım.. Allah kucaklarımıza almayıda nasıp eder inşallah..
negatıf goren arkadaşlar ne desek boş .. Allah sabır versın..
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum:109:
Bugün hamilelerimizden ve bebeklerinden güzel haberler alacaz inşallah...
TURGİNUR ve SUDENAZ222 kızlar randevudan gelince yazın bizee meleklerinizle neler yaşadınız anlatın:109:
LALE247 canım arkadaşım bugün OPU var inşallah son tedavin olur ve meleğine kavuşursun...Rabbim yardımcın olsun:109:
KARASU81 kuzum dün akşam bebeğin sana ben burdayım anne bak bu da kalbim gösterisinde bulunmuşşş epeyde boy
atmış 3cm olmuş...boylu poslu olcak canım şimdiden belli zaten aynı annesi yaptıklarına bakılırsaa
HAPPYWOMEN cicim içimden bir his dayanamadım bugün test yaptırdım gibi bir mesajla geleceğini söylüyor.
İnşallah güzel haberle gelirsin canım:109:
güselim benimde salı test günüm. bende aynı durumdayım kafam karışık.kasık ağrım var.göğüslerim şiş..
burdaki arkadaşlar ilaçlardan diyor belirtilere takılmayın diyor... rabbim inşallah bizimde yüzümüzü güldürür...
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum:109:
Bugün hamilelerimizden ve bebeklerinden güzel haberler alacaz inşallah...
TURGİNUR ve SUDENAZ222 kızlar randevudan gelince yazın bizee meleklerinizle neler yaşadınız anlatın:109:
LALE247 canım arkadaşım bugün OPU var inşallah son tedavin olur ve meleğine kavuşursun...Rabbim yardımcın olsun:109:
KARASU81 kuzum dün akşam bebeğin sana ben burdayım anne bak bu da kalbim gösterisinde bulunmuşşş epeyde boy
atmış 3cm olmuş...boylu poslu olcak canım şimdiden belli zaten aynı annesi yaptıklarına bakılırsaa
HAPPYWOMEN cicim içimden bir his dayanamadım bugün test yaptırdım gibi bir mesajla geleceğini söylüyor.
İnşallah güzel haberle gelirsin canım:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?