Cnmmm günaydın sana ve bütün arkdslarima ben daha iyiyim ama sancım kesildi kanama kahveye dondü şükür fakat kanama bölgemiz var bu sipa Cook yaramaz olucak farkindyim bizim kesin evimizin altı üstüne gelicek olsun iste hepimiz raziyizz Rabbim hepimize sağlıklı gusel evlatlar versin dua bekliyorum senden de cnmm
canım döktürmüşsün yine maşallah bana kalsaydı şimdiye kadar yapmıştım bile testi test yapmak yasak!!!zaten yarın 10 gün dr en erkeninden çağırdı bian önce sonucu görmek istiyorum ..
iyiyim cicim sağlığına duacıyım ablacım...sen nassın bakiimmm...yerim senin tickerını benim yok diye havamı atıyon sen...yaaa evet bu acı gerçekle yüzleştirdin bi tickerım bile yokk:84:
valla merakla ve heycanla bekliyorum sonucunu inşallah pozitif i görürsün canım...bana hamilesin gibi geliyor ama bakcez görcez...ben 44.hamilemiz olarak seni listeye eklemek için hazırda bekliyorum tabii bi de halay ekibi kurcamçok işim var yaniii...yarın erken den sonucu bildirmen lazım
bnde sana duacıyım canımmm :) bnde iiyim çok şükür... snde bi ticker yapsana cicim senin neyin eksik aaa sende hamile kalmaya çalışma olanı yap
soonra da başardım kaldımmm gebeliğe geçtim tickerı yaparsın
ayy canım inşallah görebilecekmiyim acaba o hamile listesinde gerçekten kendimi amaşunu sölim allah olabilecek her sonuca dayanabilme gücü versin herseye kendimizi hazırlamamız gerek ..
günaydın cicim...dün gece yazdıklarını okudum...ay acaba hamilemisin:26:
bilmem sanımıyorum diyeceğim ama tabiki bellide olmazda ne bileyim yaa gecikirdi ama erken pek olmaz bi geçensene bikere oldu 1hafta önce oldum arkdaşın çocuğu benim mutfak masası cam onla beraber düştü sanırım korkudandı....
nadirdir yani bide pek belriitim olmadan pat diye kırmızı leke geldi,geçen ay 36.gün oldum 6 gün gecikmeli..şuandada adetin 27.günümdeyim...
belirti falanda artık hikaye çünkü ilk hamile kaldım ozamanalr pek başım dönmezdi gençtim daha:))))
yani bu belirti adet gecikmesi hamielyim demiştim..:)).
ama şimdi yıllardır düşük tansiyonla yaşıyorum,buara vucudum garip ya kabızlık çok oldu stresten oluyor bende arada..sonra mide ağrısı şimdide erken regl..
bide belirtilerle ben bilemem çünkü adet yaklaşırken tüm gebelik belirtileri mevcut bende ama bebek yok işte:))
amann erken olmasıda kötü bari umudum olurdu hemen olmasaydı...
dün rüyam tersi çıkıyor galiba bi işaretti adetmi olucam neee..
bugünde peçeteye silmelik geliyo açık kahve pembemsi bakalım adetim geleceği zaman belim ağrır oda yok beliritler artmdan adet olucam galiba
uff çok uzattım napıyım tek sizle konuşuyom ..adet olucam vesselammm...
keşke şimdi igidp kan versem benide arasalar gebesin hürrem sultan diyeeyada midem ağrıyor onuniçin gideyim çıksın hep hayalimdirde yada bayılıayım biyerde
geçen bayılcka gibi oldum aaa hamilemiyim yoksa vallahaaerken değilmi belirtiler hormonalr kaışımış yumoşlar karışmış belkide olabülürmüü
canım dün dört gözle haberleri bekledim ama ewden çıkınca şimdi aldım haberini çok mutlu oldum.maşşallah değerin çok güzel.allah kucağında göstersinSimdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..
sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
canımm ya ne dicem bilemiom bende kimyasal yaşamıştım baştan negatif almakta kötü ama bölesi daha kötü.ama bakalım testini tekrarla.ALLAH sana işşallah bi mucize yaşatır..slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
ayyy ne kadar güzel bi haber çokkk sewindim ALLAH büyük işte..bebeğin sağ salim kucağına alırsın işşallah.eşine nasıl söledin merak ettim?Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
bu bana çok moral oldu ya benimde 4. denemem bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama böle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum.nerde tedavini oldun?arkadaşlar 5.denemem hamileyiiiiimmmmmmmmm
Canlarim benim kucuk sipa aksam 19 30civari kanama baslatti odumu kopardi esim tam otoparka girdim hadi gel igneni yaptralim dedi kapiya geldim pof kan geldi ama cok hmnn dr um merkeze cagirdi kaptmadilr bekledilr bizi esime cok korkrum keseyi goremicem diye demis adamcagiz ve biz esimle ohh sukur dwdik kesemiz yerindepit pit kalbi atiyor mukemml gozukuyordu agladim agladim cok korktum cunku o sicacik kan suzulunce icimden yolda giderkn ya diyrdum hep ivimdn ya beni biraktiysa bebegim diyrdum sukurler olsun 3cm olmus cok buyumus Doktrcum dedi bu size kendini kalbini gostermk annecim ben burdayim demek istemis yaxin bu tarihi dedi bize dua edin lutfen ayy hayatimiz eksin doluu cok yaramaz oluck cokk 6gun kalkmm yasak sadece wc annemi aldik hemn o yanimdyken daha raht oluyorumm istee boyle esim tlfnu cekeliyr yine dua edin bizee
bilmem sanımıyorum diyeceğim ama tabiki bellide olmazda ne bileyim yaa gecikirdi ama erken pek olmaz bi geçensene bikere oldu 1hafta önce oldum arkdaşın çocuğu benim mutfak masası cam onla beraber düştü sanırım korkudandı....
nadirdir yani bide pek belriitim olmadan pat diye kırmızı leke geldi,geçen ay 36.gün oldum 6 gün gecikmeli..şuandada adetin 27.günümdeyim...
belirti falanda artık hikaye çünkü ilk hamile kaldım ozamanalr pek başım dönmezdi gençtim daha:))))
yani bu belirti adet gecikmesi hamielyim demiştim..:)).
ama şimdi yıllardır düşük tansiyonla yaşıyorum,buara vucudum garip ya kabızlık çok oldu stresten oluyor bende arada..sonra mide ağrısı şimdide erken regl..
bide belirtilerle ben bilemem çünkü adet yaklaşırken tüm gebelik belirtileri mevcut bende ama bebek yok işte:))
amann erken olmasıda kötü bari umudum olurdu hemen olmasaydı...
dün rüyam tersi çıkıyor galiba bi işaretti adetmi olucam neee..
bugünde peçeteye silmelik geliyo açık kahve pembemsi bakalım adetim geleceği zaman belim ağrır oda yok beliritler artmdan adet olucam galiba
uff çok uzattım napıyım tek sizle konuşuyom ..adet olucam vesselammm...
keşke şimdi igidp kan versem benide arasalar gebesin hürrem sultan diyeeyada midem ağrıyor onuniçin gideyim çıksın hep hayalimdirde yada bayılıayım biyerde
geçen bayılcka gibi oldum aaa hamilemiyim yoksa vallahaaerken değilmi belirtiler hormonalr kaışımış yumoşlar karışmış belkide olabülürmüü
Egunalimm evt cnm biz cok istedik onun gelmesini o da alun diyor size ben de varim artik kucuk ve hizli pitpitlaryla insllh sorun olmick cnm kanama bolgesi cok okudum bu sqyfakrda ondn rahatim insllh hepimuz saglukla anne olalum
gezenti hatun bugün sırada neresi var??
ayy canım inşallah ilaçlardandır ama benim birincide hiç böle bişey olmadı zaten negatifti olumlu düşünmek istiyorum bu sıkıntıları.. güzel haberler alalım inşallah sonuç için acaip sabırsızlanıyorum dua ya ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?