2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok şükür kuzum iyi olmana sevindim...evet arada bir yüreğini ağzına getiriyor ama korkma hiç bişey olmaz meleğine...oluşan kanama bölgesindeki kan zamanla atılarak azalacak bunun bebekle bi alakası yok içini ferah tut sen...biz yaşadık aynı durumu hem de daha ağırını 6 ay boyunca o yüzden endişelenme...

canım döktürmüşsün yine maşallah bana kalsaydı şimdiye kadar yapmıştım bile testi test yapmak yasak!!!zaten yarın 10 gün dr en erkeninden çağırdı bian önce sonucu görmek istiyorum ..

valla merakla ve heycanla bekliyorum sonucunu inşallah pozitif i görürsün canım...bana hamilesin gibi geliyor ama bakcez görcez...ben 44.hamilemiz olarak seni listeye eklemek için hazırda bekliyorum tabii bi de halay ekibi kurcam çok işim var yaniii...yarın erken den sonucu bildirmen lazım

iyiyim cicim sağlığına duacıyım ablacım ...sen nassın bakiimmm...yerim senin tickerını benim yok diye havamı atıyon sen...yaaa evet bu acı gerçekle yüzleştirdin bi tickerım bile yokk:84:

bnde sana duacıyım canımmm :) bnde iiyim çok şükür... snde bi ticker yapsana cicim senin neyin eksik aaa sende hamile kalmaya çalışma olanı yap

soonra da başardım kaldımmm gebeliğe geçtim tickerı yaparsın

ayy canım inşallah görebilecekmiyim acaba o hamile listesinde gerçekten kendimi amaşunu sölim allah olabilecek her sonuca dayanabilme gücü versin herseye kendimizi hazırlamamız gerek ..

ha ha ha gebeliğe geçtim tickerından sonra ne var...

ayy canım inşallah görebilecekmiyim acaba o hamile listesinde gerçekten kendimi amaşunu sölim allah olabilecek her sonuca dayanabilme gücü versin herseye kendimizi hazırlamamız gerek ..

evet aynen öle canımm...rabbim değiştirebileceklerimizi değiştirme,değirtiremeyeceklerimizi kabul etme gücü versin...
ay ne kadar uzun oldu be...
yarın sen hamile haberinle gelcen gör bak gülden dediydi dersin

Son düzenleme:
Simdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..

sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
canım dün dört gözle haberleri bekledim ama ewden çıkınca şimdi aldım haberini çok mutlu oldum.maşşallah değerin çok güzel.allah kucağında göstersin
canımm ya ne dicem bilemiom bende kimyasal yaşamıştım baştan negatif almakta kötü ama bölesi daha kötü.ama bakalım testini tekrarla.ALLAH sana işşallah bi mucize yaşatır..
ayyy ne kadar güzel bi haber çokkk sewindim ALLAH büyük işte..bebeğin sağ salim kucağına alırsın işşallah.eşine nasıl söledin merak ettim?
arkadaşlar 5.denemem hamileyiiiiimmmmmmmmm
bu bana çok moral oldu ya benimde 4. denemem bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama böle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum.nerde tedavini oldun?

kuzumm sen nerelerdesin ya özledim wallabebişin sürekli sana sinyal yolluo walla yaramaz olcak eetsiz çok istediniz beni geldim işte alın size yaramazlık diyordualarım seninle.annende gelmiş ne güzel keyfini çıkar yat.eet telefon çok zararlıymış o yüzden fazla alma eline ama arada bizi haberdar et durumunndan merak ediyorum seni.

sen uzun yazmışsın ben kısa geçeyim...bugün belli olur zaten eğer regl başlamışsa sen anlarsın eğer aklını karıştıran bi durum varsa mutlaka test yaptır...taammı cicim..
bende dün gece çoookk güzel bi rüya gördüm valla hayıra yoruyorum hiç kötü bişi aklıma getirmicem...bu rüya yüzünden çok enerjik kalktım bu sabahh...

Son düzenleme:
Ekimcimm cnmm iyiyim ben bende ozluyrm sizii sukur dun hersey yolundaydi fakt biz kanama ile acil gittik aral bey esime keseyi ya goremeseydim demis coik endiseluydi kesyi gorunce hepumuz bir ohh sukur dedik insllh bir daha olmax sen nadilsin cnmm nasil gidiyr hazirliklar

Egunalimm evt cnm biz cok istedik onun gelmesini o da alun diyor size ben de varim artik kucuk ve hizli pitpitlaryla insllh sorun olmick cnm kanama bolgesi cok okudum bu sqyfakrda ondn rahatim insllh hepimuz saglukla anne olalum

CANLARIM HEPİNİZİ AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM,MAŞALLAH SİZERABBİM KUCAKLARINIZA ALMAYI NASİP ETSİN,COOK SEVİNDİM..DİKKAT EDİN KENDİNİZE

Canım coook üzüldüm diycek bişey bulamıyorum,rabbim sana ve eşine sabır,güç versin..tez vakitte meleginizi göndersin inş.

Slm canım güzel sözlerin için teşekkür ederim..rabbim nasip ederse ikiz olcaklar evet,dogru hatırlıyosun eşim cook istiyodu,biraz da onun gönlüne göre verdi rabbim:))inş.kucagımıza almayıda nasip eder..sizlerede tabiki dua ediyorum herzaman,etmeyede devam edecegim tabiki:)aynen yazdıgın gibi canım buraya öyle yansıtma gibi bişey olmadı,nasılsam onu yazdım..yani cok şükür hep rahattım,iyi düşündüm,sakindim,rabbim verir diye umutluydum,yine aynı sakinim:))arkadaşlarada bunu hep tavsiye ettim,transferden sonra...dinledilermi bilemem tabi:))sevgiler arkadaşım..kib..darısı başınıza tez vakitte inş..öptüm

Egunalimm evt cnm biz cok istedik onun gelmesini o da alun diyor size ben de varim artik kucuk ve hizli pitpitlaryla insllh sorun olmick cnm kanama bolgesi cok okudum bu sqyfakrda ondn rahatim insllh hepimuz saglukla anne olalum

AMİNN canım inşallah...

gezenti hatun bugün sırada neresi var??

ayy adım çıktı bi kereaslında gitcektim alışwerişe kalın bişiler alayım dedim istanbula hazırlık ama kaldım yarın belki.şimdilik ewdeyim ama belki bi kayınwaldeme giderim dolaşır gelirim.sen napıon bugün.dün yaptın mı alışwerişini?

benim ilk tüp denemem ama bende 2 aşılama olmuştum ondan farklı bu ağrılar...aşılamada adet sancısı gibiydi bunda sol kasığımda belli bölgede ağrım.hepimizin duaya ihtiyacı var canım.ben okudukça herkese dua ediyorum. başka sığınağımız yok Güzel Allahım ellerimizi boş çevirmez inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…