2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya tamam ağlıcam şimdi ama yaaa zaten yengeç burcuyum başlarsam ağlamaya sabaha kadar kımse durduramaz söliiim :)))

canım benim sana yarın dua ediyor olacağım yazdıklarının hepsini okudum yaşadıkların çok normal hormonlar en tepede...ALLAH kucağımızı hayırlısıyla bir an önce doldursun inşallah...

oh supersin hurrem gibi bol bol doğuralım inşallah :)) ceviz balık ne bulursak yıyelım :))

bende kasım ayında 2. tüp bebek denemesini yaptıracağım,umut tüp bebek merkezine dr ulun beye gidiyorum..inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

egunel cim sanırım hly cim depresyona girdi..bize moral veren insan bi anda çöktü..sen güldürmeyi biliyosun anladıgım kadarıyla cıkar şu kadını depresyondan ya:))onun kırmızılar gelmedikce sıkıntı bastı onu:)inş.hayra alamettir diyelim.

ayy cnm ya bal bal konuşuyosun cnm benimmmmmm ya çok heycanlanıyorum ve seviniyorum ama bi tarafım inan buruk biz sevincimizi böle bağra bağra sölüyoruz ama bak diğer arkadaşlardan böle üzücü şeyler duyunca kendimi kötü hissediyorum yazdıklarımdan pişman oluyorum ama elimde değil ne yapayım allahım yüce mevlam ne olur herkesin şifasını ver herkesin gönlünü yap yalvarıyorum

kızlar selam,

benim de ilk tüp bebek denemem olacak. lucrin ve farlutal kullandım. farlutal bitti. adet oldum. şimdi 4. günüm adetimin. uzun protokol uygulanacak. bayramın 2. günü puregon 225 yapmaya başlıyorum. bayram dönüşü estrodiol bakıp doktoru arayacağım. sanırım 14 ü haftası yumoşlarım toplanacak. çok heyecanlıyım. korkuyorum. ailemden kimse bilmiyor.

Kızlarrr ne cok yazmıssınız takıp edemedım sızlerı. Butun gun temızlık yapacaktım soz de ama elımı ıle suremedım. Kocişimle ugrasmaktan evımle ugrasamadım valla. yarın kardesımı arıcam bana yardıma gelsın dıye. cumartesı sabah memleketten kayınpeder gelıyormus az once aradı, kayınvalıdem de hacda. Sımdı hıc yerıme oturamıcam gelen gıden derken. allah yardımcımız olsun.
Transferı olacak arkadasımıza da Hayırlı haberlerle gelmesını dılıyorum darısı bızlerın de bbasına. Rabım yardımcısı olsun ınsşş

Valllaaaaaaaa okuyorum bennn.:2: evet canım Zilhicce ayının ilk on günündeyiz.her gece teheccüde kalkmaya çalışıyorum,ve her gün meryem suresini okuyorum,Rabbim kabul etsin..Veee sonunda yalvararak,şöyle diyorum;Allahım benim gibi aynı şeyleri yaşıyan,kk dan ismini bile bilmediğim kader arkadaşlarıma da yardım et ya Rabbb..Hakkımızda hayırlı eyle,dualarımızı kabul et diye..Aminnnnnnnnnnnnn.

aminnn canım.....

Hayırlı olsun gülüm..Hoşş geldinn aramıza..Hayılı haberlerini duyarız umarım buradan..

canım Allah dualarını kabul etsın. Bu sureyı 41 gun okumak gerekıyormus ve adetlı gunlerde baskasına okutabılıyormuşuz. Bende yarın baslıcam ıns. Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah.

Amin canım ALLAH kabul etsin inş.bende okuyorum mecbur ara verdim.bu arada kimse benim yazdıklarımı okumuyomu niye cevap vermediniz bakimmm(

canlarım bugün dışarda işlerim var aranıza geç katılacam...mahpeyker77,zfyılmaz,breshka güzel haberlerinizi bekliyorum ve sizin için dua ediyorum...

günaydınnn kızlarrr dün birden çıktım cvp veremedim kusura bakmayın.. kaynanam ve kayınpederim geldiler pat diye nyseki evim derli toplu falandı.. nysee saolsun babam bana çok güzel kazak almış bayram için onu getirmiş.. ayyy canım babam yaaa (kayınpederim) yemek yapıodum bnde kocam gelmemişti.. nyse çay falan koydum kocam geldi biz yedik onlar yiyip gelmişler çay içtik gittiler.. sonrada giremedim sülüman gecemdi

canımm yok ben ara ara depresif takılırım sonra çıkarım merak etme yukarda anlattım sebebini.. ama kırmızıların gelmemesi de beni deli ediyor.. ayrıca yumurtalıklarımdaki batmalar sancılar beni endişelendiriyor.. doktor arıcam olurda gel derse bi gidecem bakalım noluyuuu :18:

maypeyker canımmm inşallah herşey yolunda gider.. alır bebeklerini gelirsin sağlıkla

zfylmz canımm sende inşallah güzel haberlerle gelirsin..hemen haberdar et bbizi..sakin ol su içmeyi unutma

breshka fıstığım inşallahh sanada güzel haberler verirler.. sağlıklı yumoşların olmuştur 1.kalite olmuştur inşallah

TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Yarın kontrole gidecek :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrol var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[TD]Yumoşları büyüyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün 4.iğnesini yapacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]OPU oldu...Haber bekliyor hastaneden :) [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bugün 2.iğnesini vurulacak inşallah :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrolü var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 6. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tanem77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Feminart Aykut Coşkun[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]8 Yumoşu var,kaliteli olurlar inşallah :) [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda iğnelerine başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün ilaçlarının 3.günü :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım

canlarım bugün dışarda işlerim var aranıza geç katılacam...mahpeyker77,zfyılmaz,breshka güzel haberlerinizi bekliyorum ve sizin için dua ediyorum...

saol canım benim dua öyle ihtiyacım varmı çok kötü rüyalar gördüm burdaki doktorum bülent beyle görüşüyordu çocuğu olmaz tedavi yarım kalsın diyordu ağlayarak uyandım.....

saol canım benim dua öyle ihtiyacım varmı çok kötü rüyalar gördüm burdaki doktorum bülent beyle görüşüyordu çocuğu olmaz tedavi yarım kalsın diyordu ağlayarak uyandım.....

canım yaaa üzülme sakin ol sen su içmeye devam et olur mu.. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

günaydın hanımlar..
ben hiç su içmiyorum unutmuşum havalarda soğuk olunca aklıma bile gelmiyor tam dayaklığım valahi
doktorum hatırlattı dün neyseki

Günaydın kızlar
öncelikle şu an transferde olan maypeyker ciğime dualarımı gonderiyorum bebişleri sımsıkı tutunur inşallah ona
sonrasında ise az önce gelen tlf nla yarın bende transferdeyim bebişlerime kavuşucam sabah 8.30 hastanede olmam gerekiyormuş
darısı hepinizin başına inşallah....

ohhh ohhh mşlhh mşlhhh dökülüyoruz yavaş yavaş daha düne kadar çoğumuz nasıl başlıycaz heycan ne olcak bitcek derken 2 gündür transferler başladı artık bebeişler yolda yani :))) kızlar hepinizin hayırlısıyla bitsin işlemleri valla sizler böle tek tek buraya transferleri yazınca ben burada heycanlanıyorum dua edicez sizler için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…