Ya tamam ağlıcam şimdi ama yaaazaten yengeç burcuyum başlarsam ağlamaya sabaha kadar kımse durduramaz söliiim :)))
tmm şimdi yarım kilo cevizi aldım önüme hürremi izliyorum :)) ceviz yiyimki akıllı olsun azıcık uğraşamam öle şapşal çocukla
ay artık iice saçmalamaya başladım ay valla çok güldüm kendime :))))
oh oh ne güzel maşallah...ben sana demiştim sağ yumoşlar soldakileri kıskanıp atağa kalkmışlar onlarda büyüyo...akıntıda e2 hormonu yükseldiğinde(tabi normal değer aralığında) oluyo iyi bişey yani..hemen kutlayalım
iyi akşamlar arkadaşlarım... rabbim hepimize sabır versin inşl. bugün ben 3. iğnemi olacağım. yarın kontrol var... umarım herşey yolunda gider. arkadaşlar bol bol dua edelim. kurban bayramına kadar olan bu süre çok önemli. her gece kadir gecesi gibi... ve arkadaşlar meryem suresini okuyalım çevremizdekilere okutalım... dua da eksik kalmayalım inşl....
valllaaaaaaaa okuyorum bennn.:2: Evet canım zilhicce ayının ilk on günündeyiz.her gece teheccüde kalkmaya çalışıyorum,ve her gün meryem suresini okuyorum,rabbim kabul etsin..veee sonunda yalvararak,şöyle diyorum;allahım benim gibi aynı şeyleri yaşıyan,kk dan ismini bile bilmediğim kader arkadaşlarıma da yardım et ya rabbb..hakkımızda hayırlı eyle,dualarımızı kabul et diye..aminnnnnnnnnnnnn.
kızlar selam,
benim de ilk tüp bebek denemem olacak. lucrin ve farlutal kullandım. farlutal bitti. adet oldum. şimdi 4. günüm adetimin. uzun protokol uygulanacak. bayramın 2. günü puregon 225 yapmaya başlıyorum. bayram dönüşü estrodiol bakıp doktoru arayacağım. sanırım 14 ü haftası yumoşlarım toplanacak. çok heyecanlıyım. korkuyorum. ailemden kimse bilmiyor.
Valllaaaaaaaa okuyorum bennn.:2: evet canım Zilhicce ayının ilk on günündeyiz.her gece teheccüde kalkmaya çalışıyorum,ve her gün meryem suresini okuyorum,Rabbim kabul etsin..Veee sonunda yalvararak,şöyle diyorum;Allahım benim gibi aynı şeyleri yaşıyan,kk dan ismini bile bilmediğim kader arkadaşlarıma da yardım et ya Rabbb..Hakkımızda hayırlı eyle,dualarımızı kabul et diye..Aminnnnnnnnnnnnn.
egunel cim sanırım hly cim depresyona girdi..bize moral veren insan bi anda çöktü..sen güldürmeyi biliyosun anladıgım kadarıyla cıkar şu kadını depresyondan ya:))onun kırmızılar gelmedikce sıkıntı bastı onu:)inş.hayra alamettir diyelim.
canlarım bugün dışarda işlerim var aranıza geç katılacam...mahpeyker77,zfyılmaz,breshka güzel haberlerinizi bekliyorum ve sizin için dua ediyorum...
saol canım benim dua öyle ihtiyacım varmı çok kötü rüyalar gördüm burdaki doktorum bülent beyle görüşüyordu çocuğu olmaz tedavi yarım kalsın diyordu ağlayarak uyandım.....
Günaydın kızlar
öncelikle şu an transferde olan maypeyker ciğime dualarımı gonderiyorum bebişleri sımsıkı tutunur inşallah ona
sonrasında ise az önce gelen tlf nla yarın bende transferdeyim bebişlerime kavuşucam sabah 8.30 hastanede olmam gerekiyormuş
darısı hepinizin başına inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?