2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AAAAA sanki adın boşuna çıktı gezenti diyeeeee....
ben bu hafta eve kapandım resmen alışverişe gitmedim bugüne bıraktım ama gitmicem...sonuç olarak cuma gitcem kesin
sana istanbul bana artvin yolları görünüyoooo...
pazartesi ya da salı artvine gidiyorum küçük paşamızın 1.yaş günü kutlaması varr...
hediye vs..içinde bi dolaşmam lazım ama bi tembellik üstümde anlamadımmm

arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.

arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.

çok geçmiş olsun...inan çok üzüldüm rabbim sabrını versin...doktora gideceğin günün sabahı sana mesaj yazmıştım iyi dileklerle dolu ama rabbim böyle takdir etmiş...inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun...

canımmm çok geçmiş olsun.çok üzüldüm inan.Allah bu acılarını unutturacak bebişleer versin inşallah.bir an önce toparlan yola devam et canısııı.

Canım benim çok üzüldüm inşallah Birdanki denemen son olur Allah bu acıları birdaha yaşatmasın peki neden kalbi Durmuş bir sebebi varmı ????????

kısmet böyleymiş.8 haftalıkmış.ALLAH tan işte.sabah kalp atışı var akşam yok işte.eşim de yok cuma gelecek yurtdışında.tam ameliyata girecekken aradı,sakın üzülme her işte bir hayır var.tekrar deneriz dedi.karıcığım sana bir şey olmasın yeter dedi.bu laf dünyalara bedeldi.sizlere de çok teşekkürler dualarınız için...görüşürüz yine zaten devamlı okuyorum sizi.ALLAHA emanet olun...

SELAM KIZLAR.Size çok öNEmli bir sorum olacak? Lütfen bilgisi olan cevaplasın. tüp bebek tedavisine başlamadan hangi testleri yaptırdınız?? Gittiğim merkez benden hiçbir test istemedi. Düşük yaşayan arkadaşlarım oldu ve kan pıhtılaşması sorunları varmış. Bu testi tedaviden önce yaptıran var mı? Doktorla konuştum, benim düşüğüm olmadığı için teste gerek yokmuş. Problem olup olmadığı tüp bebek sonrası anlaşılacak ya ne kadar saçma ben o kadar çile çekip başarısız sonuç alınca testin ne anlamı var. Ne kadar rahtlar. Lütfen cevap????

sağol canım sebebi belli değil.patolojiye gönderdiler.çarşamba sonucu alırım...

ELİFCE ARKADASIM Allah sabır versin. Çok zor bir durum gerçekten. Ama her işte bir hayır vardır. Bizler bu yola böyle diyerek çıkmadık mı? Nedenini çok merak ediyorum. Patolojide bakalım ne çıkacak. AÇıkçası az önce yazdığım mesajın da nedeni bu. Belli bir büyüklüğe gelen fetüsün düşmesi genelde kan pıhtılaşmasından ileri geliyor. Bu şekilde bebeğini düşüren biri 10 haftalık biri 4 aylık iki arkadaşım oldu. İkisi de şu anda doğum yaptılar bebekleri var ama ne kadar çok ilaç kullandılar. Pıhtılaşma sorunu çıkınca. Onlar hadi bilmiyordu doğal yolla hamile kalmışlardı. Ama bizim için bu testlerin tüp bebekten önce yapılması gerekir. Doktorum bu pıtılaşma testinin önceden yapıldğını sonra bırakıldığını söyledi. Bu testi yaptıranlar paylaşırsa mutlu olurum. Hepimize Allah yardımcı olsun...

hoşgeldiiinnn...tüp bebek tedavisinde öncelikle kan da lh,progesteron,e2 hormonlarına bakılıyor.ultrasonda da yumurta rezervin inceleniyor,rahim filmi isteniyor HSG bunu her doktor istemiyo,eşin sperm örneği veriyo kaba haliyle böyle...kan pıhtılaşma testini hemen yapanı duymadım...bende istedim ama gerek olmadığını söylediler...

evet canım dünyalara bedel eşinin söylediği...yalnız olmadığını hissetmek çok güzel...siz böyle düşünüp birbirinize destek olduktan sonra rabbim yine gönderir meleğinizi...

teşekkür ederim. hoşbulduk. Hormon testlerimde bir problem yok zaten 2 yıldır defalarca yapıldı, ama şu kan pıhtılaşması kafamı kurcalıyor. Neden dersen hem çevremden etkileniyorum hem de adetimin bazı aylar 3 günden az sürmesi, 2. gün hemen azalması beni kuşkulandırıyor. Aspirin içmek kanı sulandırıyor tamam ama düşük riskini de artırıyor. Özelden gidip testi yaptırayım diyorum. Yok mu arkadaşlar bu testi yaptıran??*

evet bende aynı şeyleri yaşıyorum ama banada bu teste gerek duyulmadı...yaptıranlar var mutlaka cevap verirler sana...

Tsh 1,7. Lh 8,3 Fsh 6,4 Testosteron 0,5. Progesteron. O,7 Prolaktin 17,4. Ostradiol 10,7. Lh/fsh 1,30. Androstendion 2,0. Dhea sulfat 3,8. Kızlar sizce bu sonuclar iyimi ikinci sonuclarimida bu ayın sonunda alacam karşılaştırmak için ikinciyide yaptırıyorum

canım benim geçmiş olsun. eşlerimiz anlayışlı ve destekçi en azından. onlar olmasa yada böyle olmasalar çok zor atlatırız bu dönemleri.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah yine güzel haberler verdiğin günler olacak sana bu günlerini unutturacak.

Canım bana denmedi bile yaptir diye ama tabi ben psikopat gibi araştırıyorum ve testi yaptırmak için ne yalanlar attım bı bilsen ve yaptırdım sonucumu 2 ayda alacam sonucu öğrenmeden tedaviye baslamiycam tr paralı sanırsam ben Almanya'da hiç bişey odemiycem sigorta karşılıyor kolay kolayda yapmıyorlar o testi Alman forumlarında okudum ailede varsa yapıyorlarmış tr nasıl bilmiyorum sen yaptir o testi

iki ayda mı çıkıyor kan pıhtılaşması testleri. Ben çok pahalı oldugunu duymustum ama bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Adları neler o testlerin yazabilir misin?

değerlerin normal cicim...fsh ın azcık yüksek çıkmış yaşına göree...gerçi o da bazen yüksek bazen düşük çıkan bi değer...

iki ayda mı çıkıyor kan pıhtılaşması testleri. Ben çok pahalı oldugunu duymustum ama bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Adları neler o testlerin yazabilir misin?

Valla o kadar uzun surceni bende sanmiyordum ama Almanya'da zaten bu tür testlerin sonucu uzun sürüyor nedense artık benden aldıkları kan tahlilinden gen testide yapacakmislar belkide ondan uzun sürüyor trde ne kadar fiyatı bilmiyorum ben kromozom analizide yaptırdım esiminde yaptırdım bide y kromozom analizinizde yaptırdık sonra hormon testleri yaptırdık bende tranlokation sorunu çıktı valla daha ne testler var tam bende bilmiyorum canım bunlar benim yaptırdıklarım bide hiv test yaptırdık valla daha ne gerekiyorsa bizimle paylasin

değerlerin normal cicim...fsh ın azcık yüksek çıkmış yaşına göree...gerçi o da bazen yüksek bazen düşük çıkan bi değer...

Yasım 26 emin olmak için ikinci test yaptırdım dün sonuc bu ayın sonunda gelecek degerin yüksek olması ne anlama geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…