ayy adım çıktı bi kereaslında gitcektim alışwerişe kalın bişiler alayım dedim istanbula hazırlık ama kaldım yarın belki.şimdilik ewdeyim ama belki bi kayınwaldeme giderim dolaşır gelirim.sen napıon bugün.dün yaptın mı alışwerişini?
arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
çok geçmiş olsun...inan çok üzüldüm rabbim sabrını versin...doktora gideceğin günün sabahı sana mesaj yazmıştım iyi dileklerle dolu ama rabbim böyle takdir etmiş...inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun...
Canım benim çok üzüldüm inşallah Birdanki denemen son olur Allah bu acıları birdaha yaşatmasın peki neden kalbi Durmuş bir sebebi varmı ????????
sağol canım sebebi belli değil.patolojiye gönderdiler.çarşamba sonucu alırım...
SELAM KIZLAR.Size çok öNEmli bir sorum olacak? Lütfen bilgisi olan cevaplasın. tüp bebek tedavisine başlamadan hangi testleri yaptırdınız?? Gittiğim merkez benden hiçbir test istemedi. Düşük yaşayan arkadaşlarım oldu ve kan pıhtılaşması sorunları varmış. Bu testi tedaviden önce yaptıran var mı? Doktorla konuştum, benim düşüğüm olmadığı için teste gerek yokmuş. Problem olup olmadığı tüp bebek sonrası anlaşılacak ya ne kadar saçma ben o kadar çile çekip başarısız sonuç alınca testin ne anlamı var. Ne kadar rahtlar. Lütfen cevap????
kısmet böyleymiş.8 haftalıkmış.ALLAH tan işte.sabah kalp atışı var akşam yok işte.eşim de yok cuma gelecek yurtdışında.tam ameliyata girecekken aradı,sakın üzülme her işte bir hayır var.tekrar deneriz dedi.karıcığım sana bir şey olmasın yeter dedi.bu laf dünyalara bedeldi.sizlere de çok teşekkürler dualarınız için...görüşürüz yine zaten devamlı okuyorum sizi.ALLAHA emanet olun...
hoşgeldiiinnn...tüp bebek tedavisinde öncelikle kan da lh,progesteron,e2 hormonlarına bakılıyor.ultrasonda da yumurta rezervin inceleniyor,rahim filmi isteniyor HSG bunu her doktor istemiyo,eşin sperm örneği veriyo kaba haliyle böyle...kan pıhtılaşma testini hemen yapanı duymadım...bende istedim ama gerek olmadığını söylediler...
teşekkür ederim. hoşbulduk. Hormon testlerimde bir problem yok zaten 2 yıldır defalarca yapıldı, ama şu kan pıhtılaşması kafamı kurcalıyor. Neden dersen hem çevremden etkileniyorum hem de adetimin bazı aylar 3 günden az sürmesi, 2. gün hemen azalması beni kuşkulandırıyor. Aspirin içmek kanı sulandırıyor tamam ama düşük riskini de artırıyor. Özelden gidip testi yaptırayım diyorum. Yok mu arkadaşlar bu testi yaptıran??*
kısmet böyleymiş.8 haftalıkmış.ALLAH tan işte.sabah kalp atışı var akşam yok işte.eşim de yok cuma gelecek yurtdışında.tam ameliyata girecekken aradı,sakın üzülme her işte bir hayır var.tekrar deneriz dedi.karıcığım sana bir şey olmasın yeter dedi.bu laf dünyalara bedeldi.sizlere de çok teşekkürler dualarınız için...görüşürüz yine zaten devamlı okuyorum sizi.ALLAHA emanet olun...
Canım bana denmedi bile yaptir diye ama tabi ben psikopat gibi araştırıyorum ve testi yaptırmak için ne yalanlar attım bı bilsen ve yaptırdım sonucumu 2 ayda alacam sonucu öğrenmeden tedaviye baslamiycam tr paralı sanırsam ben Almanya'da hiç bişey odemiycem sigorta karşılıyor kolay kolayda yapmıyorlar o testi Alman forumlarında okudum ailede varsa yapıyorlarmış tr nasıl bilmiyorum sen yaptir o testiteşekkür ederim. hoşbulduk. Hormon testlerimde bir problem yok zaten 2 yıldır defalarca yapıldı, ama şu kan pıhtılaşması kafamı kurcalıyor. Neden dersen hem çevremden etkileniyorum hem de adetimin bazı aylar 3 günden az sürmesi, 2. gün hemen azalması beni kuşkulandırıyor. Aspirin içmek kanı sulandırıyor tamam ama düşük riskini de artırıyor. Özelden gidip testi yaptırayım diyorum. Yok mu arkadaşlar bu testi yaptıran??*
canım bana denmedi bile yaptir diye ama tabi ben psikopat gibi araştırıyorum ve testi yaptırmak için ne yalanlar attım bı bilsen ve yaptırdım sonucumu 2 ayda alacam sonucu öğrenmeden tedaviye baslamiycam tr paralı sanırsam ben almanya'da hiç bişey odemiycem sigorta karşılıyor kolay kolayda yapmıyorlar o testi alman forumlarında okudum ailede varsa yapıyorlarmış tr nasıl bilmiyorum sen yaptir o testi
Tsh 1,7. Lh 8,3 Fsh 6,4 Testosteron 0,5. Progesteron. O,7 Prolaktin 17,4. Ostradiol 10,7. Lh/fsh 1,30. Androstendion 2,0. Dhea sulfat 3,8. Kızlar sizce bu sonuclar iyimi ikinci sonuclarimida bu ayın sonunda alacam karşılaştırmak için ikinciyide yaptırıyorum
iki ayda mı çıkıyor kan pıhtılaşması testleri. Ben çok pahalı oldugunu duymustum ama bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Adları neler o testlerin yazabilir misin?
değerlerin normal cicim...fsh ın azcık yüksek çıkmış yaşına göree...gerçi o da bazen yüksek bazen düşük çıkan bi değer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?