2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yasım 26 emin olmak için ikinci test yaptırdım dün sonuc bu ayın sonunda gelecek degerin yüksek olması ne anlama geliyor

yaşının 26 olduğunu biliyorum canım o yüzden yaşına göre azcık fazla dedim...bi de bu tahlili sen adetin 2.ya da 3.günü verdin dimi ben ona göre yazıyorum...fsh yumurta rezerviyle ilgili bir hormon yükselmesi azalmaya başladığını gösterir..ama ultrasonla beraber değerlendirilir...o yüzden de yüksek diyemiyorum tam anlamıyla...bi de ultrasonla bakılırsa netleşir..ciddiye alacağın bi durum yok.

BEn adetin 5 gunü yaptirmistim ikinci bakalım nasıl olacak yumurta reservem iyi demişti doktorum bakalım artik

bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah

BEn adetin 5 gunü yaptirmistim ikinci bakalım nasıl olacak yumurta reservem iyi demişti doktorum bakalım artik

dediğim gibi canım bu değer bazen yüksek bazen düşük çıkıyor ultrasonla beraber bi anlam ifade ediyor...ayrıca doktorun iyi dediyse iyidir...

bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah

eveeeetttt az kaldıııı...ne durumdasınnnn???

merhaba kızlar nasılsınız?????

iyiyiz cicim sen nasılsın???

ay bilmiyorum nasılım değilimm oldum leyla sanırım karmaşığım anlıycan :18:

dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkak cok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın

dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkak cok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın

çok sevindim canım...daha da iyi olacaksınız inşallah..

kıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.

arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.

allahim yardimcin olsun,ama her iste bi hayir vardir canim
esinin lafi uzerinede ne desem bos..allah ondan razi olsun

kısa sürüyor cicim aşılama yaptırdıysan aynı onun gibi...doktoruna bağlı bebeklerini görebilmen...

hadi simdiden hayir olsun canim
insallah hersey yolunda giderde,saglikla kucaginada alirsin
ben her transferde yatip kalkmam 10 dakikayi gecmiyordu..)) ve bebisi koyduklarinda gosteriyorlar ve resim veriyorlardi
sonra hemen kalkip eve gonderiyorlar..1 dakika bile yatirmiyorlar

çokkkkk teşekkürler dilerim seninde tarnsferin başarılı geçer ve 12 gün sonra bebişim benimle diye hbrlerini verirsin

ay inşallah gülüm bende güzel haberler verebilirim inşallahhh.dua et bize deeee.hamişlerin duaları kabul olurmuşşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…