Yasım 26 emin olmak için ikinci test yaptırdım dün sonuc bu ayın sonunda gelecek degerin yüksek olması ne anlama geliyor
yaşının 26 olduğunu biliyorum canım o yüzden yaşına göre azcık fazla dedim...bi de bu tahlili sen adetin 2.ya da 3.günü verdin dimi ben ona göre yazıyorum...fsh yumurta rezerviyle ilgili bir hormon yükselmesi azalmaya başladığını gösterir..ama ultrasonla beraber değerlendirilir...o yüzden de yüksek diyemiyorum tam anlamıyla...bi de ultrasonla bakılırsa netleşir..ciddiye alacağın bi durum yok.
bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah
BEn adetin 5 gunü yaptirmistim ikinci bakalım nasıl olacak yumurta reservem iyi demişti doktorum bakalım artik
bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah
merhaba kızlar nasılsınız?????
İnsaLlah inşallah tutunmustur hadi hayırlısı
dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkakcok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın
çok sevindim canım...daha da iyi olacaksınız inşallah..
canım meleğinide senide kutluyorum.İnşallah dahada güzel haberlerle geleceksinnnn.
arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
kıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.
kıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.
çokkkkk teşekkürler dilerim seninde tarnsferin başarılı geçer ve 12 gün sonra bebişim benimle diye hbrlerini verirsin
ay inşallah gülüm bende güzel haberler verebilirim inşallahhh.dua et bize deeee.hamişlerin duaları kabul olurmuşşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?