dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkakcok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın
inş. canım çok saolinş. bizde senin bıcırığının haberini alacaz sağlıkla :)
hadi simdiden hayir olsun canim
insallah hersey yolunda giderde,saglikla kucaginada alirsin
ben her transferde yatip kalkmam 10 dakikayi gecmiyordu..)) ve bebisi koyduklarinda gosteriyorlar ve resim veriyorlardi
sonra hemen kalkip eve gonderiyorlar..1 dakika bile yatirmiyorlar
cok sevindim kanamanin azaldigina canim,allaha emanet olsun yavrun
canim ben 9 ay resmen kanaya kanaya dogurdum..)) hep kanamam vardi
allaha sukur yavrumu sagliklica aldim kucagima
hic stres yapma,bol dinlen ve su ic..
canim bunun yatmakla,kalkmakla alakasi yok bence,rabbim yeterki ol desinsağol canısııııı.Allah hepimize güzel haberler aldırır inşallah.yatmak dahamı iyikiii.eğer öyleyse yatıym diyim bende.aayyyyyyyy banada resim verirlermikiii
canim dun gece sukur namazi kildim,senin icin ve tum isteyenler icin dua ettim tatlim
dualarimdasiniz
Kızlar benim opum vardı bu sabah. Çok zor toplamışlar yumurtaları. 40 dakka da çıkmışım sayı az oldugu halde. 4-5 kere serumla yılayıp zor alabilmişler. Opuyu yapan dr. yumurta kalitesizliğinin buna sebep oldugunu söyledi fakat kendi dr.um buna şu an karar veremeyeceğimizi söyledi. Nette bu konuyla ilgili bilgi görmedim. Bilgisi olan var mı? Opunun zor yapılması kalitesizliğin habercisi mi? bir de yumurta kalitesi ilk bakıişta anlaşlır mı? Matlıktan falan bahsetti toplamayı yapan dr.
egunal..
kısaca geçmişin saol canım ben gibi uzatmamışın:18:
ya az azleke devam ediyor ben adet olruken birden sancıda başlar sancımda yok bi tuhafım...
amannn adet olucam galiba nerde bizede nasip olurmu süprizler bakıcaz bigünnn
bi dedim nolru nolmaz pıhtılaşma var düşük falanda olur olur ama sancı falan yok bide bana bi doktor sbepsizse kendliğinden kalıyosundur belki tutmuydur demişti erkende olunca bunu taktım kafama napıyım pat diye leke geldi...
yani günaşırımaceram bitiyor buayda zaten tam günaşırı olamıd ama adete kadar devam edicektim,malesef 20 gün temiz kaldım ...
babaannemde inş. buay olmassın deyip dua ediyor bişeyden haberi yok((
kadıncağız dedim belki evimde ağlıyarak dua etti tuttu buay ama erkenden oldum yanii
tek lekeyle kalsa umutlancam ama geceye sabaha sökülürse yine olmadıı deyip üzlürüm ya elde değil..
bende dünki rüyam beni gün boyu gülümsetti ama leke bozdu büyüyü
Selam kızlar
uzun zamandır yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum hamile olan arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyor ve hayırlısyla kucağınıza lamnız için dua ediyorum olumsuz olan arkadaşlarımız hani hep diyoruzya imtihan ediliyoruz diye demekki daha zamanımız var beebğimi kaybettiğimi hiç dayanamma zannettim ama zaman herşeyeilaç ... Sabretmek ne kadar zor olsada sabredecez benim transfer ocakta olacaktı ama şubata kaldı muhtemelen 4 ile 6 arasında olacak benide dualarınıda unutmayın hepinizi öpüyorum......
NOLDİ gece böyle yapıp kaçmıştın heeehiiiii yakalandım kızlar gelmeye başlamıışşşş
bu kez kısa kesmeyip yazıyorum senden özendim
idrar testine karşıyım ama kan testi yapamıyorsan bi idararda baksanaaaa...merak ediyorummm...
sabaha kadar tam anlamıyla sökülmezse yap amaa...ayrıca üzülmeeee...bu ay da olmazsa diye...
ben geçen ay 7 gün geçince kan verdim ama negatifti ve 11.günde geldi kırmızılar..
evet içten içe acaba varmı bebiş diye umutlandım ama yoktu...üzülürüm diye düşünmüştüm ama
inan içim bomboştu hiç bişey hissetmedim...canım bile sıkılmamıştı...çünkü 6 yıldır tutmayan olmayan
yine olamamıştı ve bu sonuca alışmıştım...ama hala belki kendiliğinden gelir diye uğraşmadan da duramıyorum...
mucizeleri okuyoruz acaba bir mucizede gelir beni bulurmu diyorum...bilinç altımıza öyle işlemiş ki anne olma duygusu
rüyalarımızı bile görmek istediğimiz gibi görüyoruz herlade...
kuzum naptın merak ediyorumm...dondurulmuşlarını aldınmı???
NOLDİ gece böyle yapıp kaçmıştın heeebu akşamda erkencimisin ama günaşırı olmaz dimi doğru...
özen özen benim huyumdur yazmak...
bugün aklıma geldi ama geçen ayda 6 gün gecikti test almadım ben yenitüpten çıkmamıştım yaa..
yoookk çok üzülmem alıştık yaa bide tedavideyken negatif daha çok üzüyor insanı şimdi aman derim napıyım..
benimde tüp sonrası gecikti hemen dedim ahan mucize buldu beni tedavis onrası kalan varmış bak ozaman üzüldüm teste negatifi görünce
aynen belki bigün kendiliğnden yeniden gelicek diye bende duramıyorum ve adet olursam izne erken çıkıcaz zaten adet bitimi üstüste oldu ilk kez hamile çıksam tek bundan derim çünkü ank.dan geldikten sonra adet bitti biz hızlı başladık genç öldükgerisi küs geçti bi iki oldu ama bakalım dahada çalışacaktım dersimee
bukez kızım olmuş göğsümden süt geliyo önce üzülüyorum gelmiyor sonra çok gelior bebeğin ağzı doluyor boğulcak diye kaldırıyorummm
eş,m yanıma gelmemiş onu bekliyorum hemşire ismini soruyor bende farklı bir iisim diyorum sonrada diyroumki "eşim zeynabi çok seviyor tabiki zeynep koyayım"....
çok kucağımda başkaısnınkinis evdim falan ama sütübol ve bukadar etkili ilkkez görüdm hepimiz rüyası gerçek olsun...
sabah eşiem diyroumki"keşke 3 gün görseydim zeynep serisi gibi.zeynep yürdü,,zeynep konuştu..zeynep diş çıkardı....
okadar içten keşke dediki canım benim.....hakkımda ne düşündü allah bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?