2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar,dualarımız bugün arkadaşlarımız için,inş.bebişler sıkı sıkı tutunur onları hasretle bekleyen analarının göbişlerine:))ayy bende cok heyecanlandım.herkes bugün yazsın catlarız meraktan:)bugün 3 işlemi olan arkadaşlarıma booll şans diliyorum.ve buarada hanımlar ben cook hastayım ya..ne olcak bilmiyom,gece hiç uyuyamadım,her yerim agrıyo,coook halsizim,bogazım şiş,dişim agrıyo,ayagım acıyo üstüne basamıyom daha yazayımmı?:))ya ilac kullanmak ne kadar dogru bilmiyorum ama mecbur alcam yoksa yataga düşcem.hava degişimimi oldu anlamadım yaw(birisi olsa bana baksa ben hiç kalkmasam nasıl süperr olcak anlatamam(görüşürüz yine buralardayım..

Mahpeyker canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah 12 gün sonra da müjdeli haberler vermeyi nasip etsin Rabiim
Valla bende bişey anlamadı canım netten baktım ama durum iyi mi kötümü bilemedim bilen varsa bi yorumlasın dedim ama .... Hamilelikle kan pıhtılaşması da sıkıntı oluyormuş gerçi kötü bişey olsa doktor müdahele eder ilaç falan verirdi heralde bugün inşallah güzel haberler vermek için ararlar da bunu da sorarım.

İnşallah güzel haberler veririm canım sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyorum valla saat 1 e kadar aramazlarsa ben arayacağım ama vakit de geçmiyor ...

Allah dualarını dularımızı kabul etsin canım Bende her duamda tanıdığım tanımadığım bu yolda çaba gösteren kullarını zorda bırakma yardımcıları ol diye Rabbime dua ediyorum inşallah kabul olur.

breshka fıstığım inşallahh sanada güzel haberler verirler.. sağlıklı yumoşların olmuştur 1.kalite olmuştur inşallah
İnşallah canım dua edin nolur güzel haberler alayım o kadar stresliyimki şuan hiçbir iş yapmak istemiyorum her telefon çalışında yüreğim ağzıma geliyor :18:

canlarım bugün dışarda işlerim var aranıza geç katılacam...mahpeyker77,zfyılmaz,breshka güzel haberlerinizi bekliyorum ve sizin için dua ediyorum...
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler veririz

Canımmm hayırlı olsun çok şükür sende transfer zamanını öğrendin Allahım utandırmasın inşallah güzel sonuçlar alırsın inşallah ikizlerin olur

Slm kızlar, kusura bakmayın fazla yorum yazamıyorum ama bende bugün 2.iğneyi vuracağım.hakkımızda hayırlısı.hepimizin kolları dolsun arkadaşlar.

ayyy canım ne güzel yaaaaaaaaaa seninde belli oldu.. ay hemen ekliiorum senide listeyeeeeee... bu arada beğendinizmi yeni listeyi

TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Yarın kontrole gidecek :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrol var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[TD]Yumoşları büyüyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün 4.iğnesini yapacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]OPU oldu...Haber bekliyor hastaneden :) [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bugün 2.iğnesini vurulacak inşallah :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrolü var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 6. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda iğnelerine başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün ilaçlarının 3.günü :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım

selam kızlar nasılsınız hepınızı kocaman öpüyorum.... tedavıye baslayan butun anne adayları dualarım sizlerle... bakalım insalllh hepımız kavusacagız meleklerımıze.... benım adet tarıhım kasımın 2o lerıne dogru... sonlardayım yanı... hızınıza yetişemesemmde sohbette okuyorum ... hepınıze bol sans canlarım

Süpper olmuş canım elllerine sağlıkkk..

kızlarrr ben geldim dr.dan yarın son kez iğne vuracm cmt. sabah son kontrole gidecm,pzt allah kısmet ederse topluyoruz yumurtaları bayramın 2.günü yaniii...geçen sene kurban bayramından önce kötü haberleri almıştık ve çok kötü geçmişti bayramımız,yıkılmıştık tabi eşimle ikimizdede sorun çıkıncaa.bu bayram inşallah geçen yılı telafi edecek,uğurlu gelecek en azından gelmesini istiyorum...bayramdan sonraki pazarda eşimin doğumgünü ama ben yatıyor olacm( belkide bebişimle beraber babasının ilk doğumgününü kutluyor olacz yattığımz terden..valla bugun içim kıpır kıpır heyecanlıyım yanii..

mahpeyker dularım seninle bol şanslar diliyorum sana cnmm...

hly cnm pzt opu m var seni uğraştırmim güncellemene yardımcı olayım dedim..

şimdi kafama takıldı benm senin kadar ağrım yok sadce otururken hissediyorum baskıyı 1 yıl içindede 4-5 kilo aldım acaba ben şişko grubuna mı giriyorum artık.. zayıf olduğun için demiş baksana doktorunn....anamm anammm napcam ben yaaa...boyum 1.70 kilom 59du en son iğneler basladığı gün tartımın pili biitti son durumum ne bilmiyorum ama göbeğime bakacak olursak +3 daha eklenmiştir:)
günaydın hanımlar..
ben hiç su içmiyorum unutmuşum havalarda soğuk olunca aklıma bile gelmiyor tam dayaklığım valahi
doktorum hatırlattı dün neyseki

bende aynı dertteyim su günlerce içmesem aklıma gelmiyor...o yüzden küçük şişeye koyup yanımda gezdiriyorum işte ne içebilirsem sende öyle yap bence

yarın için dualarım seninle bol şanslar,minnoşunu al gel yarın allahın izniyle...

şimdi kafama takıldı benm senin kadar ağrım yok sadce otururken hissediyorum baskıyı 1 yıl içindede 4-5 kilo aldım acaba ben şişko grubuna mı giriyorum artık.. zayıf olduğun için demiş baksana doktorunn....anamm anammm napcam ben yaaa...boyum 1.70 kilom 59du en son iğneler basladığı gün tartımın pili biitti son durumum ne bilmiyorum ama göbeğime bakacak olursak +3 daha eklenmiştir:)

bende aynı dertteyim su günlerce içmesem aklıma gelmiyor...o yüzden küçük şişeye koyup yanımda gezdiriyorum işte ne içebilirsem sende öyle yap bence

kafana takma cnm yaa herkesin bünye farklı bak bide benim çok akıntım var gerçi yazmışlar bu ii işaretmiş hiç kimseden duymadım böle şeyler bende onları takmıştım kafaya ben biraz yaşıma boyuma ve konumuma göre fazla zayıfım o yüzden zaten bunu herkes sölüyo 32 yaşındayım boyumdan uzun 2 çocuk annesiyim buna göre şöle kelli felli olmam gerek demi :) keşke alsam kilolarıda veremesem herşey sağlıkla geçsin ben kiloyada kilo almamayada razıyım bak ne güzel haberlerle gelmişsin bayrama olcak bitcek inşlh herşey hayırlısıyla geçicek
YA KIZLAR BU ARADA SU DEMİŞSİNİZ NE ALAKA Bİ KAÇ KEZ DAHA OKUDUM BENDE HİÇ İÇMEM SU ((

canım benim darısı başınıza inşallah bende sizlerin haberlerinizi heycanla bekliyorum dualarınızı eksık etmedıgınız ıcın tesekkurler...

kızlar benim adetin 2.günü itibariyle fsh 3.67-E2 ise 67 çıktı.e2 yüksek mi sizce bana mı öyle geliyor pek anlamıyorum da e2 den.

Bu saat oldu hala haber vermediler .... Üstelik 2 kere aradım sonuçlar gelmedi henüz dediler çok korkuyorum ya olmadıysa

canım hiç canını sıkma bende tedavıye başladıgım andan berı soğuk algınlığıyla ugrasıyorum hatta hala okssurugum gecmedı
yumurta toplanırken narkoz aldım ama allaha sukur her sey sorunsuz ılerledı
yarın transferım var keske su oksuruk kesılse dıyorum cunku cok sıddetlı oksuruk o kadarda ıyı degıl o donemde
belkıde yarın hıç bır seyım kalmaz bebişime kavusunca :))

aminnnnn canım ne guzel dilekler bunlar allah hiç birimizi utandırmasın hepimizin gönlune göre versin inşallah :)

kızlar benim adetin 2.günü itibariyle fsh 3.67-E2 ise 67 çıktı.e2 yüksek mi sizce bana mı öyle geliyor pek anlamıyorum da e2 den.

cnm bak benim adetin 2. günü başladık tedaviye ilk gün e2 1.09 denildi ve dozları düşük ilaçlarla başladım dün kontrol vardı 622 denildi 652 die yanlış sölemişim dr e2 çok ii seviyede demişti bu östrojen hormonuymuş bende pek bilmiyodum dünden beri yazılara bakınca dikkat ettim yarın yine kontrol var ve herşey yarın belli olucak sanırım e2 testi yapılacak yine yarın bi güzel sorup öğrenicem buradada yazarım....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn 8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi

hadi gözün aydın darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…