Valla bende bişey anlamadı canım netten baktım ama durum iyi mi kötümü bilemedim bilen varsa bi yorumlasın dedim ama .... Hamilelikle kan pıhtılaşması da sıkıntı oluyormuş gerçi kötü bişey olsa doktor müdahele eder ilaç falan verirdi heralde bugün inşallah güzel haberler vermek için ararlar da bunu da sorarım.bu yazdıklarından bişey anlamadığım için hemen teknolojiden faydalanıp internet araştırması yaptım...genel olarak bu testlerin üçü de kan pıhtılaşmasıyla ilgili...operasyonlar öncesi doktorlar bu değerleri görmek istiyorlarmış...oluşabilecek kanamanın ne kadar sürede durduğunu yani ne kadar sürede pıhtılaşma olduğunu gösteriyor...değerler zaman üzerinden hesaplanıyor sn cinsinden...mesela ilk değer için bi sayfada sınır 20 sn dir diyo...yumurta toplama öncesi yapılıyo demekki bu öğrenmiş oldum sayende..
İnşallah güzel haberler veririm canım sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyorum valla saat 1 e kadar aramazlarsa ben arayacağım ama vakit de geçmiyor ...MAHPEYKER CİM dualarımız seninle inş.seninde güzel haberlerini alırız.Ya kızlar buarada bişey sorcam benim adetim bu ay nerdeyse hiç olmadı niyeki?bayadan 5 gün falan süren adetimden 2 gündür tık yok.daha cumartesi günü geldi.bende migren var 2,5 agrıkesici attım omu kesti,attıgım antibiyotikmi kesti,yoksa ginera mı kesti anlıyamadım.sizce hangisi olabilir,ben bişey anlamadım bu ay yaw..HLYCİM ya aynı kırgınlık,agrı,halsşzlik bende de var.resmen dökülüyorum.biraz ateşim var hasta mı olcam bilmiyom.hap alayım diyorum bi de belki bişey olur diye vazgeciyorum.umarım olmayız.PINAR1202 tüm güzel duaların için sagol,hemde güldürdün beni:))breska sende güzel haberler ver keyfimiz yerine gelsin inş..
Allah dualarını dularımızı kabul etsin canım Bende her duamda tanıdığım tanımadığım bu yolda çaba gösteren kullarını zorda bırakma yardımcıları ol diye Rabbime dua ediyorum inşallah kabul olur.Valllaaaaaaaa okuyorum bennn.:2: evet canım Zilhicce ayının ilk on günündeyiz.her gece teheccüde kalkmaya çalışıyorum,ve her gün meryem suresini okuyorum,Rabbim kabul etsin..Veee sonunda yalvararak,şöyle diyorum;Allahım benim gibi aynı şeyleri yaşıyan,kk dan ismini bile bilmediğim kader arkadaşlarıma da yardım et ya Rabbb..Hakkımızda hayırlı eyle,dualarımızı kabul et diye..Aminnnnnnnnnnnnn.
İnşallah canım dua edin nolur güzel haberler alayım o kadar stresliyimki şuan hiçbir iş yapmak istemiyorum her telefon çalışında yüreğim ağzıma geliyor :18:breshka fıstığım inşallahh sanada güzel haberler verirler.. sağlıklı yumoşların olmuştur 1.kalite olmuştur inşallah
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler veririzcanlarım bugün dışarda işlerim var aranıza geç katılacam...mahpeyker77,zfyılmaz,breshka güzel haberlerinizi bekliyorum ve sizin için dua ediyorum...
Canımmm hayırlı olsun çok şükür sende transfer zamanını öğrendin Allahım utandırmasın inşallah güzel sonuçlar alırsınGünaydın kızlar
öncelikle şu an transferde olan maypeyker ciğime dualarımı gonderiyorum bebişleri sımsıkı tutunur inşallah ona
sonrasında ise az önce gelen tlf nla yarın bende transferdeyim bebişlerime kavuşucam sabah 8.30 hastanede olmam gerekiyormuş
darısı hepinizin başına inşallah....
Günaydın kızlar
öncelikle şu an transferde olan maypeyker ciğime dualarımı gonderiyorum bebişleri sımsıkı tutunur inşallah ona
sonrasında ise az önce gelen tlf nla yarın bende transferdeyim bebişlerime kavuşucam sabah 8.30 hastanede olmam gerekiyormuş
TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsmi[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Nedeni[/TD]
[TD]Merkezi[/TD]
[TD]Kaçıncı Denemesi[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.Deneme[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Sebepsz infertilite[/TD]
[TD]Gazi Üni.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın kontrole gidecek :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erva64[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Antalya Gelecek TüpBebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale247[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Memorial Hastanesi[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrol var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[TD]Yumoşları büyüyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün 4.iğnesini yapacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]OPU oldu...Haber bekliyor hastaneden :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bugün 2.iğnesini vurulacak inşallah :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrolü var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 6. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda iğnelerine başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün ilaçlarının 3.günü :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım
Kızlarrrrrrrrr siznle hemen bişey paylaşmak için açtım pc demiştim ya eve geldiğimden beri sağ kasığımda batma var dünde sol tarafımda vardı ama hem batma hem böle karın boşluğumda tokluk gibi bişeyler neyse baktım sizde yazmışsınız istersen bi sor die dr. ve çok batmaya başlıyınca açtı tel söledim böle böle hiç dert etme çok güzel gidiyo herşey ve yumurtaların büyüyo zayıf olduğun için bu kadar şiddetli hissedersin dedi yumurta ağırlık yaparmış aman ii bari dedim gerçi biliyodum ama içim rahatladı kız bendeki hale bak bi yumurtayı bile taşıycak kalıp yok sanırım oncağız şeyleri nasıl hissediyosam artık :))) en önemlisiiiiiiii demin sölemsi ayıp altıma kaçırdım sandım bi baktım yumurta akı yani östrojen salgısı gelmiş herşey yolunda ok şükür normalde bu akıntı bende 13. 14 gün yoğun gelirdi
günaydın hanımlar..
ben hiç su içmiyorum unutmuşum havalarda soğuk olunca aklıma bile gelmiyor tam dayaklığım valahi
doktorum hatırlattı dün neyseki
Günaydın kızlar
ohhh ohhh mşlhh mşlhhh dökülüyoruz yavaş yavaş daha düne kadar çoğumuz nasıl başlıycaz heycan ne olcak bitcek derken 2 gündür transferler başladı artık bebeişler yolda yani :))) kızlar hepinizin hayırlısıyla bitsin işlemleri valla sizler böle tek tek buraya transferleri yazınca ben burada heycanlanıyorum dua edicez sizler için....
günaydın hanımlar,dualarımız bugün arkadaşlarımız için,inş.bebişler sıkı sıkı tutunur onları hasretle bekleyen analarının göbişlerine:))ayy bende cok heyecanlandım.herkes bugün yazsın catlarız meraktan:)bugün 3 işlemi olan arkadaşlarıma booll şans diliyorum.ve buarada hanımlar ben cook hastayım ya..ne olcak bilmiyom,gece hiç uyuyamadım,her yerim agrıyo,coook halsizim,bogazım şiş,dişim agrıyo,ayagım acıyo üstüne basamıyom daha yazayımmı?:))ya ilac kullanmak ne kadar dogru bilmiyorum ama mecbur alcam yoksa yataga düşcem.hava degişimimi oldu anlamadım yaw(birisi olsa bana baksa ben hiç kalkmasam nasıl süperr olcak anlatamam (görüşürüz yine buralardayım..
Mahpeyker canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah 12 gün sonra da müjdeli haberler vermeyi nasip etsin Rabiim
Valla bende bişey anlamadı canım netten baktım ama durum iyi mi kötümü bilemedim bilen varsa bi yorumlasın dedim ama .... Hamilelikle kan pıhtılaşması da sıkıntı oluyormuş gerçi kötü bişey olsa doktor müdahele eder ilaç falan verirdi heralde bugün inşallah güzel haberler vermek için ararlar da bunu da sorarım.
İnşallah güzel haberler veririm canım sabırsızlıkla telefonun çalmasını bekliyorum valla saat 1 e kadar aramazlarsa ben arayacağım ama vakit de geçmiyor ...
Allah dualarını dularımızı kabul etsin canım Bende her duamda tanıdığım tanımadığım bu yolda çaba gösteren kullarını zorda bırakma yardımcıları ol diye Rabbime dua ediyorum inşallah kabul olur.
İnşallah canım dua edin nolur güzel haberler alayım o kadar stresliyimki şuan hiçbir iş yapmak istemiyorum her telefon çalışında yüreğim ağzıma geliyor :18:
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler veririz
Canımmm hayırlı olsun çok şükür sende transfer zamanını öğrendin Allahım utandırmasın inşallah güzel sonuçlar alırsıninşallah ikizlerin olur
kızlar benim adetin 2.günü itibariyle fsh 3.67-E2 ise 67 çıktı.e2 yüksek mi sizce bana mı öyle geliyor pek anlamıyorum da e2 den.
ayyy canım ne güzel yaaaaaaaaaa seninde belli oldu.. ay hemen ekliiorum senide listeyeeeeee... bu arada beğendinizmi yeni listeyi
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi
hadi gözün aydın darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?