2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oh gözün aydın olsun canım:)

tanemcim , cok sevındım . yolun sonuna geldın cok sevındım .

en dogrusu en guzeli bu.
bunu demek zorundayız guzelım .
baska caremız yok. otesı bızı uzmekten baska hıc bır yere goturmuyor.

SLM hanımlar,ben hala kötüyüm ve naprosyn(kas gevşetici)ve teraflu fort(soguk algınlıgı)haplarını kahvaltıdan sonra bi güzel içtim.çatlıycaktım nerdeyse agrıdan şimdi agrım biraz kesildi.sizlere bi bakayım dedim napıyosunuz.BRESHKA coook sevindim canım inş.hamiş haberlerinide alırız hadi bakalım..tanem77 bende merak ettim bişey yazmadımı benmi görmedim?HLYCim listemiz cok güzel olmuş,rabbim herkesi mutlu etsin inş.YA hanımlar bişey sordum kimse cevap vermedi bilmiyomusunuz yoksa okumadınızmı anlamadım(GİNERA adeti kesermi benimki 2 gün geldi,tık yok bitti gitti,bişey anlamadım bi CEVAP YAZIN!!Bi de ELEVİT VARYA VİTAMİN İLACI İŞTAH ACARMI?SANKİ bu haplara başladıgımdan beri iştahım acıldı gibi siz ne dersiniz??hadi eller klavyeye cevap yazın bana:))

cnm bilmiyorum ama ben adet olduğum gün dr aradım ölücem çok ağrım var die ilaç içmezsem olmuycak dedim sakın ilaç alma tedaviye başlıycaksın ağrı kesici veya herhangi başka ilaç sakın alma dedi bu ilaçlar yumurta oluşumunda negatif etki ediyomuş ayrıca yumurta az oluyomuş bildiğim tek bu var

Geçmiş olsun canım . İnşallah güzel haberler vermeye devam ederim Ginera d.kontol hapı :44: Sen niye onu kullanıyorsun ki ? Kusura bakma hikayeni tam bilmiyorum o yüzden sordum :26: Kaç gündür kullanıyorsun ? Bazen olabiliyor soğuk algınlığında varmış etkileyebilir. Elevit hakkında yorum yapamayacağım bende dün kullanmaya başladım onu ama sonuçta vitamin iştah açabilir. Ay açmasın benim zaten aşırı kilo aldım

evet breshkacıgıma katılıyorumm.. elevit iştah acıyor + saclarını tırnaklarını vs guclendırıyor.. bızzat kullanan arkidisten dun ogrendim... breshka birkerem hıc kılo felan almadın tamam mı?? bu konuyu sakın stres yapma.. gayet hossun sen..

bu arada hepinize slmm..... yazmadan gecemedimm...

Kızlar butun gun temızlık yaptım ve hıc nete gıremedım. transferıolacak arkadaslarıma guzel haberler vermesını ıstıyorum canı gonulden ıns. Esım besıktas macına bılet almıs maca gıdıyorum ama hıc gıdesım yok ıptalde edemıyormusuz. saat 7 de ıgnelerım var orda nerde vurulucam bılmıyorum. Basının etını yıyecegım yapana kadar herhalde(( cok sınırlerım bozuldu dusuncesızlık resmen yaaa. Neysee olan oldu bı sekılde yapıcaz. benımde yarın sabah kontrolum var bakalım dr ne dıyecek. gece gec gelebılırım ve o yuzden sımdıden soyleyeyım. Suan tedavıde olan butuuun arkadaslarıma bol sanslar dılıyorum. ınsallah bebeklerı onlarla bırlıkte olacaklar 12 gun sonra.

şekerim sorun ettiğin şeye bak sende :)))) dün ben kontrolden çıktım dr. iğnemin tam saatinde yapman gerek demişti ve ben tam o saate feribottaydım bil bakalım ne yaptım :))) herkesin ortasında hazırladım iğnemi ve vurdum hahahah gördü milllet ama ne yapayım ya bi dahamı görcekler beni iğnem daha önemli dedim yani anlıycağın dağ bayır farketmiyo vur gitsin :)))

Yaaa kızlar bide bea akıl verin ne olur benim şimdi tedavide 7. günüm yarın 8. günüm ve 2. kontrol olucak perogon iğnemin 7. günü bu günde 2. cetrotidemi vuruldum yumurtalarım büyümüş 10 tane ve gidiş hat çok ii demişti dr. yarın şimdi toplama işlemi transfer falan belli olurmu sizin kaçıncı günlerinizdi opu ???

oy anammmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyy her yakam ağrıyorrrrrrrr oyyyyyyyyyyyyyy

koltuklarımı yıkadım tüllerimi yıkadım astım halımı yıkadım sildim süpürdüm toz aldım yerleştirdim ve salonummm bitti ama çok yoruldum valla... nyse az işim kaldı yarın öteleri süpür sil toz al tamamdır

şimdi mevzuya geleyim.. doktorumla konuştum anlattım.. ben kistten şüpheleniyorum dedim oda olması mümkün geçen ay vardı dedi çünkü.. bnde acılarıma dayanaraktan onu dedim.. hamile olabilir misin benim elim uğurlu gelebiliyor dedi bnde hiç zannetmiomurum dedim.. peki o zaman farlutal al dedi yarın başla günde 3 taneden 4 gün iç dedi bitince 3-4 güne adet olman lazım olursan2.günü gel bi aksilik yoksa başlayalım dedi.. olmazsan ara yine çağırcam bakarız dedi.. ayrıca gebelik varsa da bu ilaç bişi yapmaz korkma dedi.. böyle işte kızlar.. pko lu olmanın zorlukları hep yanı başımda...böyle işte

carmenn canım gözün aydın..ptesi opu var demek

breshka canım tekrar hayırlı olsun inşallah herşey yolunda devam eder

bryns koptum çok komiksin,süppersin ayrıca..Aynen öyle valla iğneler saatinde vurulması lazım..

hlyaynen valla bende bugün temizlikle boğuştum.Her yanım ağrıyoooooooooooooorrr.Umarım ilaç işe yararve adet görürsün..

mahpeykeeer umarım her şey yolunda gitmiştir..Hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzz..

Aman da aman kimler gelmiş Sen şimdiki halimi bi gör dünden beri karnım sanki 5 aylık hamile gibi gerçi o geçici bi şişlik ama 8 kilo falan vermem lazım canım yaa ama beni mutlu ettin şekerim teşekkür ederim

Sağol canımmm teşekkür ederim inşallah bundan sonrada bi aksilik olmaz
ohhh mis gibi oldu evin desene benimki bana iş falan yaptırmıyor üşütme şimdi başımızda iş var çok gerekirse bi kadın tut falan diyor ama ben başkasına is yaptıramıyorum şimdiye kadar 1 kere aldım onda da kadın önde temizlik yaptı bende kadının arkasında onun yaptıklarını tekrar temizledim hatta kadından çok ben yoruldum

kızlarrrrrr ben geldimmmm....yorucu bir günün ardından evimdeyim sonunda...ay hep aklımdaydınız...kocam olacak adamla hala küsüm kinciyim ben tam bir hafta oldu..neyse havamdan geçilmediği için bugünkü işlerimi tek başıma yapmak durumunda kaldım..arabayla heryere kısa sürede ulaşan ben bugün halkın arasına karıştım...amaaaannn devletimin otobüsleri dolmuşları varken sanamı kaldım dedim...otobüste biri tepemde hapşırır diğeri yanımda öksürür dönüşte de bi hatun başımda dilikiyo sanırım kendisini bi gece önceden marine (terbiye) olsun diye soğan suyuna yatırmışlar!!!! delimi ne soğanı yemiş tıklım tıklım otobüste geldi tepeme dikilidi...yolcuğun süresi minumum 40 dk düşünün artık halimi...bu arada dip boyamı yaptırdım alışveriş yaptım vs..sıra size geldi cevaplar az sonraaaa...

çoooookkkk beğendim sen yaparsında olmazmı şekerimmm..

ayyy canım benim demek hala çekiyorsun bu işkenceyi...mecburen kullanacaksın ilacı olmaz ki böyle...ALLAH şifa versin kuzum...

çoooookkkkk sevindimmm. süpperrrrr bi haber bu...ALLAHIM böyle sorunsuz devam etmeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…