kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi
Günaydın kızlar
öncelikle şu an transferde olan maypeyker ciğime dualarımı gonderiyorum bebişleri sımsıkı tutunur inşallah ona
sonrasında ise az önce gelen tlf nla yarın bende transferdeyim bebişlerime kavuşucam sabah 8.30 hastanede olmam gerekiyormuş
darısı hepinizin başına inşallah....
tamam doğru söylüyorsun eşimlede konuştum şimdi şuan itibariyle kötü birşey düşünmemeye çalışacağım herşey çok normal olacak olmazsada hayırlısı diyeceğim önceki denemelerimde de bikaç damla gözyaşı ama ağzımda hep hayırlısı olsun vardı gene öyle olacak bu da benim imtihanım , hayatta neyi çok istediysem hep çok zor şartlarda ve uzun zaman bekledikten sonra sahip oldum ve hep iyiki şimdi oldu dedim olmayanlarda hep iyiki olmamış dedim herşeyin bir zamanı var bunu yaşayarak öğrendim Allahım ne verirse hayırlısını versin, olursa şükür olmassa sabır diliyorum ...
oh gözün aydın olsun canım:)
SLM hanımlar,ben hala kötüyüm ve naprosyn(kas gevşetici)ve teraflu fort(soguk algınlıgı)haplarını kahvaltıdan sonra bi güzel içtim.çatlıycaktım nerdeyse agrıdan şimdi agrım biraz kesildi.sizlere bi bakayım dedim napıyosunuz.BRESHKA coook sevindim canım inş.hamiş haberlerinide alırız hadi bakalım..tanem77 bende merak ettim bişey yazmadımı benmi görmedim?HLYCim listemiz cok güzel olmuş,rabbim herkesi mutlu etsin inş.YA hanımlar bişey sordum kimse cevap vermedi bilmiyomusunuz yoksa okumadınızmı anlamadım(GİNERA adeti kesermi benimki 2 gün geldi,tık yok bitti gitti,bişey anlamadım bi CEVAP YAZIN!!Bi de ELEVİT VARYA VİTAMİN İLACI İŞTAH ACARMI?SANKİ bu haplara başladıgımdan beri iştahım acıldı gibi siz ne dersiniz??hadi eller klavyeye cevap yazın bana:))
SLM hanımlar,ben hala kötüyüm ve naprosyn(kas gevşetici)ve teraflu fort(soguk algınlıgı)haplarını kahvaltıdan sonra bi güzel içtim.çatlıycaktım nerdeyse agrıdan şimdi agrım biraz kesildi.sizlere bi bakayım dedim napıyosunuz.BRESHKA coook sevindim canım inş.hamiş haberlerinide alırız hadi bakalım..tanem77 bende merak ettim bişey yazmadımı benmi görmedim?HLYCim listemiz cok güzel olmuş,rabbim herkesi mutlu etsin inş.YA hanımlar bişey sordum kimse cevap vermedi bilmiyomusunuz yoksa okumadınızmı anlamadım(GİNERA adeti kesermi benimki 2 gün geldi,tık yok bitti gitti,bişey anlamadım bi CEVAP YAZIN!!Bi de ELEVİT VARYA VİTAMİN İLACI İŞTAH ACARMI?SANKİ bu haplara başladıgımdan beri iştahım acıldı gibi siz ne dersiniz??hadi eller klavyeye cevap yazın bana:))
Geçmiş olsun canım . İnşallah güzel haberler vermeye devam ederimGinera d.kontol hapı :44: Sen niye onu kullanıyorsun ki ? Kusura bakma hikayeni tam bilmiyorum o yüzden sordum :26: Kaç gündür kullanıyorsun ? Bazen olabiliyor soğuk algınlığında varmış etkileyebilir. Elevit hakkında yorum yapamayacağım bende dün kullanmaya başladım onu ama sonuçta vitamin iştah açabilir. Ay açmasın benim zaten aşırı kilo aldım
Kızlar butun gun temızlık yaptım ve hıc nete gıremedım. transferıolacak arkadaslarıma guzel haberler vermesını ıstıyorum canı gonulden ıns. Esım besıktas macına bılet almıs maca gıdıyorum ama hıc gıdesım yok ıptalde edemıyormusuz. saat 7 de ıgnelerım var orda nerde vurulucam bılmıyorum. Basının etını yıyecegım yapana kadar herhalde(( cok sınırlerım bozuldu dusuncesızlık resmen yaaa. Neysee olan oldu bı sekılde yapıcaz. benımde yarın sabah kontrolum var bakalım dr ne dıyecek. gece gec gelebılırım ve o yuzden sımdıden soyleyeyım. Suan tedavıde olan butuuun arkadaslarıma bol sanslar dılıyorum. ınsallah bebeklerı onlarla bırlıkte olacaklar 12 gun sonra.
Aman da aman kimler gelmişevet breshkacıgıma katılıyorumm.. elevit iştah acıyor + saclarını tırnaklarını vs guclendırıyor.. bızzat kullanan arkidisten dun ogrendim... breshka birkerem hıc kılo felan almadın tamam mı?? bu konuyu sakın stres yapma.. gayet hossun sen..
bu arada hepinize slmm..... yazmadan gecemedimm...
oy anammmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyy her yakam ağrıyorrrrrrrr oyyyyyyyyyyyyyy
koltuklarımı yıkadım tüllerimi yıkadım astım halımı yıkadım sildim süpürdüm toz aldım yerleştirdim ve salonummm bittiama çok yoruldum valla... nyse az işim kaldı yarın öteleri süpür sil toz al tamamdır
şimdi mevzuya geleyim.. doktorumla konuştum anlattım.. ben kistten şüpheleniyorum dedim oda olması mümkün geçen ay vardı dedi çünkü.. bnde acılarıma dayanaraktan onu dedim.. hamile olabilir misin benim elim uğurlu gelebiliyor dedibnde hiç zannetmiomurum dedim.. peki o zaman farlutal al dedi yarın başla günde 3 taneden 4 gün iç dedi bitince 3-4 güne adet olman lazım olursan2.günü gel bi aksilik yoksa başlayalım dedi.. olmazsan ara yine çağırcam bakarız dedi.. ayrıca gebelik varsa da bu ilaç bişi yapmaz korkma dedi.. böyle işte kızlar.. pko lu olmanın zorlukları hep yanı başımda...böyle işte
carmenn canım gözün aydın..ptesi opu var demek
breshka canım tekrar hayırlı olsun inşallah herşey yolunda devam eder
TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsmi[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Nedeni[/TD]
[TD]Merkezi[/TD]
[TD]Kaçıncı Denemesi[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.Deneme[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Sebepsz infertilite[/TD]
[TD]Gazi Üni.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın kontrole gidecek :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erva64[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Antalya Gelecek TüpBebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale247[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Memorial Hastanesi[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrol var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[TD]Yumoşları büyüyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün 4.iğnesini yapacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]OPU oldu...Haber bekliyor hastaneden :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bugün 2.iğnesini vurulacak inşallah :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrolü var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 6. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda iğnelerine başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün ilaçlarının 3.günü :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım
günaydın hanımlar,dualarımız bugün arkadaşlarımız için,inş.bebişler sıkı sıkı tutunur onları hasretle bekleyen analarının göbişlerine:))ayy bende cok heyecanlandım.herkes bugün yazsın catlarız meraktan:)bugün 3 işlemi olan arkadaşlarıma booll şans diliyorum.ve buarada hanımlar ben cook hastayım ya..ne olcak bilmiyom,gece hiç uyuyamadım,her yerim agrıyo,coook halsizim,bogazım şiş,dişim agrıyo,ayagım acıyo üstüne basamıyom daha yazayımmı?:))ya ilac kullanmak ne kadar dogru bilmiyorum ama mecbur alcam yoksa yataga düşcem.hava degişimimi oldu anlamadım yaw(birisi olsa bana baksa ben hiç kalkmasam nasıl süperr olcak anlatamam (görüşürüz yine buralardayım..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi
çoooookkkkk sevindimmm. süpperrrrr bi haber bu...ALLAHIM böyle sorunsuz devam etmeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?