ALLAH senin iyiliğini versin...hem kızdım hem güldüm...delimisin sen beeeee...otur oturduğun yerde...zaten bünyen zayıf bi de yollara düşmüş bu havada...ay valla çok kızdımmm...
ya bişey olsaydı ömür boyu kendini affedemezdin vicdan azabından kendini yerdin....lütfen yapma böyle şeyler...cinsiyet konusunda sana bi yoğunlaşıp transa geçmem lazım o zaman söylerim
sorma arkadaşım ne desen haklısın bende çok kızdım kendime ama iim die dr.mada sordum gitme demedi bende bi gayret çıktım ama bi daha yalnız töbeeee ama bi yandan çok keyifliydi şimdiden halamlar kardeşim bebeğin neredeyse herşeyini hazırlamışlar canlarım ya çok seviniyolar halam ahşaplar almış boyamış bezler kıyafetler battaniyeler hatta bebeğin park yatağı bile hazır :))) ayy dedim sanki ilk torun ilk yiğen ne hevesliymişsini< bu arada ilk hamile kıyafetlerimi bile aldılar resimlerle sonra gösterrirm uzağız ya o yüzden şimdiden başlıyalım dediler :)
o zaman transa geç ve söle bakalım :))) kızmı erkekmi şu ana kadar 1 kişi hariç herkes aynı şeyi söledi ama sizde bi yorum getirin ona göre sölüycem çoğunluğu :)
üzüldüm canımcanım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş
bendeee acaba nefret etmeyen varmuuu....ütüden nefret ediyorummmmm:84::100:
ahh canım benim niye kendine dikkat etmiyorsunkızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
benim başıma neler geldi((
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi(((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur (( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar
al bir tane daha şekerim sen topiği hiç okumuyorsun galiba yada ağlama krizin geldi sebep arıyorsun10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı
kıslar günaydın...
sabah namaza kalktım wc ye girdim peçeteye koyu kahverengi lekenmelerim oldu. bu tutunma belirtisimi diye sabahtan beri nette araştırma içerisindeyim.aslında test yaptırmaya karar verdim bugün.1 saat uzaklıkta en yakın hastane.eşim sınava gitti.beni götürmedi.şimdi olmazsa hem sen üzülürsün hemde benim sınavlarım kötü geçer dedi.salıyı bekle dedi .ama gelirken test alacak yarın sabah yapacağım onuda.şu an beklemedeyim yani.ama içimi bi sevinç kapladı böyle sanki hamileyim..
çünkü ben 2 aşılama yaptırdım onlarda gününden önce adetim geldi ve lekelenmeler hep kırmızıydı.bu bildiğiniz koyu kahve rengi...bide sağ kasığıma kramp şeklinde lokal ağrılar giriyor.
uyanınca bana bişeyler yazın.beni uyku tutmuyor...
sabah yapacaktım dayanamadım biraz önce yaptım negatif çıktı.biraz üzüldüm ama tamamıyla umudumu yitirmedim henüz...hayırlısı böyleymiş demekki.. neysa sende pazartesi alırsın güzel haberi:)))) ama sakın idrar testin negatif çıkarsa üzülme ben dahil bi çok arkadaşımın idrar testi negatif çıktı ama çok şükür kanda pozitifi gördük.
güselim benim kasıklarım ağrıyo göğüslerim sanki yerinden kopcak gibi ağrıyor ama benimde negatif çıktı idrarda.kan tahlili yaptırınca üzüleceksek üzülelim...10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı
inşallah canım.benimde içime öyle doğuyodu ama idrar negatif çıkınca %50 umudum kaldı...CAnim merhaba bende tup bekle 2. Denemede hamile kaldım 9. Gun bahsettigin kanama bende de oldu ve 10. Gun test yaptırdım 132 çıkmıştı sonuc ama 5. Gun transferiydi birde aynı olayı 15. Gun de yaşayıp Dr.umu aradım o da gayet normal olduğunu yerleşme kanaması olduğunu söylemişti. Sevgiler...
dediğin gibi hayırlısı buymuş.işşallah bebeğin sana en kısa zamanda gelir..canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş
sen almazsan ütü nefret edersin tabi.sen akşam neler yapmıssın öle oku oku öldüm gülmektenütüden nefret ediyorummmmm:84::100:
kızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi(((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur (( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar
sanırım evet şanslı olucak kuzucum :)))ne güzel şanslı bebek gelişini herkes sabırsızlıkla bekliyor...
sen hamileyim dediğinde ilk kızın olacağını düşünmüştüm ama önceden 2 erkek doğurduğun için acaba yine erkekmi dedimm..
ama hala içimden kızın olacakmış gibi geliyorr...son kararım kızzzz
üzüldüm canımdediğin gibi nasip değilmiş zamanı gelince hepimiz anne olacağız
bendeee acaba nefret etmeyen varmuuu....
bennnnnnnn valla ben ütüden nefret etmiyorum çok ilginç o kadar çok ütüm oluyoki hiçde bitmez ütü yaparken kafam dağılıyo kendimden geçiyorum :)))) ütü ütü sen benim herşeyimsin
ahh canım benim niye kendine dikkat etmiyorsunneyseki çok şükür kazasız belasız atlatmışsın kendine ve bebişine dikkat et
çok şükür atlattık bi daha yok :))) benim kuzu evini seviyo başka yere gittiğimizde annesini üzüyoeve geldik mutlu sorun çıkarmıyo :)
al bir tane daha şekerim sen topiği hiç okumuyorsun galiba yada ağlama krizin geldi sebep arıyorsuncanım topiğimizdeki hamilelerin büyük bir kısmı idrarda gebelik testi yaptılar ama sonuç negatifti kanda ise pozitifi gördüler ..
Ay kızlar bende uyuz oldum bir arkadasım geldi öğlen vakti. Aksamın 8 inde gitti. Yaww hem hamileyi, biliyor hem mide bulantım hat seviyede biliyor Walla o kadar saat oturupkendine hizmet ettirdi ne anlayışsiz insalar var. Kendileri kolay cocuk sahibi olunca hiç akıllarına gelmiyor. Acayip moralim bozuldu yawww....
inşallah canım.benimde içime öyle doğuyodu ama idrar negatif çıkınca %50 umudum kaldı...
bidekıslar biraz önce abimin eşi aradı.hamileymiş.1.5 yıl oldu spirali çıkartalı olmuyordu.rahim sarkması varmış ameliyat olman lazım demiş dr.oda saldım çayıra mevlam kayıra.1.5 yıl sonra hamile kalmış ve tamda ben bu durumdayken. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bi tuhaf oldum.hafif bir kıskançlık kapladı beni kendimde böyle çıkınca iyice moralim bozuldu...hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden
Yaww 10. Gun idrarda çıkması için cok erken İnan bana. Hele 3. Gun transferiyle cok cok daha zor o yüzden hiç izme kendini aman diim...
sen o kadar çabala uğraş hamile kal...böyle gereksiz insanlara canını sık meleğini de üzz.Nasıl arkadaşmış o sen hamilesin ve kendine hizmet ettiriyor...seni üzebilecek tek kişi artık bebeğinidr o da yaramazlık yaparsa..boşver gelmiş gitmiş bir daha ararsa müsait olmadığını söyle güzelim doktorum istirahat etmemi istedi dersin....kimse bebeğinden kıymetli değil artık kırılan kırılsın üzülen üzülsün..sen üzülme yeter ki...böyle insamlara can sıkıp incitme meleğinin kanatlarını...
kalbini bozma canım hayırlısı olsada allahtan olmasa da onun için yeter ki o ol demiş olsun...sabah yapacaktım dayanamadım biraz önce yaptım negatif çıktı.biraz üzüldüm ama tamamıyla umudumu yitirmedim henüz...
güselim benim kasıklarım ağrıyo göğüslerim sanki yerinden kopcak gibi ağrıyor ama benimde negatif çıktı idrarda.kan tahlili yaptırınca üzüleceksek üzülelim...
inşallah canım.benimde içime öyle doğuyodu ama idrar negatif çıkınca %50 umudum kaldı...
bidekıslar biraz önce abimin eşi aradı.hamileymiş.1.5 yıl oldu spirali çıkartalı olmuyordu.rahim sarkması varmış ameliyat olman lazım demiş dr.oda saldım çayıra mevlam kayıra.1.5 yıl sonra hamile kalmış ve tamda ben bu durumdayken. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bi tuhaf oldum.hafif bir kıskançlık kapladı beni kendimde böyle çıkınca iyice moralim bozuldu...hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden
arkadaşında amma lüzumsuzmuş durumunuda biliyorsa ayıp valla sende rahatsızım diye uzatsaydın ayağını kolaymı elde ettin o bebişi hem bırak böyle insanları durumunu söyleyip kabul etme....Ay kızlar bende uyuz oldum bir arkadasım geldi öğlen vakti. Aksamın 8 inde gitti. Yaww hem hamileyi, biliyor hem mide bulantım hat seviyede biliyor Walla o kadar saat oturupkendine hizmet ettirdi ne anlayışsiz insalar var. Kendileri kolay cocuk sahibi olunca hiç akıllarına gelmiyor. Acayip moralim bozuldu yawww....
Cnm gecmus olsun walla okuyunca duygulndim bizde kac kere boyle paldirkuldur dr a kostuk rabbim biedaha yasatmasin diyrm sakin kallma yat hic is yapma su ic bolca buarada ben sendn duydum ben hergun fitil progestan 3defa hergun progestan igne ve 3gunde birde prololuton depot vuruluyr cnm bende kanama alanida buyumus yatiyorm bende ben anlamiyorum ki bu drlari hepsu farkli birsey soyluyor rabbim hepimize saglikla kycagimiza almayi nasip etsinkızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi(((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey
yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur(( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi
dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar
Canisiniz yaa Walla beni buradaki insanlar çevredeki herkesten daha cok anlıyor buna esim de dahil... Sizleri seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?