2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sorma arkadaşım ne desen haklısın bende çok kızdım kendime ama iim die dr.mada sordum gitme demedi bende bi gayret çıktım ama bi daha yalnız töbeeee ama bi yandan çok keyifliydi şimdiden halamlar kardeşim bebeğin neredeyse herşeyini hazırlamışlar canlarım ya çok seviniyolar halam ahşaplar almış boyamış bezler kıyafetler battaniyeler hatta bebeğin park yatağı bile hazır :))) ayy dedim sanki ilk torun ilk yiğen ne hevesliymişsini< bu arada ilk hamile kıyafetlerimi bile aldılar resimlerle sonra gösterrirm uzağız ya o yüzden şimdiden başlıyalım dediler :)

o zaman transa geç ve söle bakalım :))) kızmı erkekmi şu ana kadar 1 kişi hariç herkes aynı şeyi söledi ama sizde bi yorum getirin ona göre sölüycem çoğunluğu :)

ne güzel şanslı bebek gelişini herkes sabırsızlıkla bekliyor...
sen hamileyim dediğinde ilk kızın olacağını düşünmüştüm ama önceden 2 erkek doğurduğun için acaba yine erkekmi dedimm..
ama hala içimden kızın olacakmış gibi geliyorr...son kararım kızzzz

10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı

canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş
üzüldüm canım dediğin gibi nasip değilmiş zamanı gelince hepimiz anne olacağız

ütüden nefret ediyorummmmm:84::100:
bendeee acaba nefret etmeyen varmuuu....

ahh canım benim niye kendine dikkat etmiyorsun neyseki çok şükür kazasız belasız atlatmışsın kendine ve bebişine dikkat et

10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı
al bir tane daha şekerim sen topiği hiç okumuyorsun galiba yada ağlama krizin geldi sebep arıyorsun canım topiğimizdeki hamilelerin büyük bir kısmı idrarda gebelik testi yaptılar ama sonuç negatifti kanda ise pozitifi gördüler ..

gebelik testini13-yada 15. günde ve kanda yaptıktan sonra kesin belli olması gerekn tarihten sonra negatifi alınca vuslat başka bahara deyip üzülelim..bu toopic ne işimize yaradı ki o zaman bu kadar acele olmadı deyip cahil cahil kendimizi yiyeceksek....Foruma girip 3-5 sayfa okuyan çocuk bile bilir yani gebeliğin kanda ve 15. günde kesin çıktığını...
buraya yazarken bir okuyup anlayıp sonra ben ne yazdım diye düşünün...tutunacak dallarını kırmayın bebişlerinizin...onlar sizin umutlarınıza tutunarak gelecek dünyaya...

CAnim merhaba bende tup bekle 2. Denemede hamile kaldım 9. Gun bahsettigin kanama bende de oldu ve 10. Gun test yaptırdım 132 çıkmıştı sonuc ama 5. Gun transferiydi birde aynı olayı 15. Gun de yaşayıp Dr.umu aradım o da gayet normal olduğunu yerleşme kanaması olduğunu söylemişti. Sevgiler...

sabah yapacaktım dayanamadım biraz önce yaptım negatif çıktı.biraz üzüldüm ama tamamıyla umudumu yitirmedim henüz...

güselim benim kasıklarım ağrıyo göğüslerim sanki yerinden kopcak gibi ağrıyor ama benimde negatif çıktı idrarda.kan tahlili yaptırınca üzüleceksek üzülelim...

inşallah canım.benimde içime öyle doğuyodu ama idrar negatif çıkınca %50 umudum kaldı...

bidekıslar biraz önce abimin eşi aradı.hamileymiş.1.5 yıl oldu spirali çıkartalı olmuyordu.rahim sarkması varmış ameliyat olman lazım demiş dr.oda saldım çayıra mevlam kayıra.1.5 yıl sonra hamile kalmış ve tamda ben bu durumdayken. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bi tuhaf oldum.hafif bir kıskançlık kapladı beni kendimde böyle çıkınca iyice moralim bozuldu...hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden

canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş
dediğin gibi hayırlısı buymuş.işşallah bebeğin sana en kısa zamanda gelir..
ütüden nefret ediyorummmmm:84::100:
sen almazsan ütü nefret edersin tabi.sen akşam neler yapmıssın öle oku oku öldüm gülmektenben iice grip oldum.çok halsisizim işşallah kötüleşmem cumaya kadar iileşeyim yoksa çok zor olur istanbul.bende böle işte başka bişi yok.sen ne güzel paşalarına gidion.ne zaman çıkcan yola?

heyyy sen ne gezentiymissinartık otur yerine kalkma bak bebişte rahtasız olmuş senin gezmemdenşaka bi yana dikkat et kendine canım...

inşallah canım.benimde içime öyle doğuyodu ama idrar negatif çıkınca %50 umudum kaldı...

bidekıslar biraz önce abimin eşi aradı.hamileymiş.1.5 yıl oldu spirali çıkartalı olmuyordu.rahim sarkması varmış ameliyat olman lazım demiş dr.oda saldım çayıra mevlam kayıra.1.5 yıl sonra hamile kalmış ve tamda ben bu durumdayken. sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bi tuhaf oldum.hafif bir kıskançlık kapladı beni kendimde böyle çıkınca iyice moralim bozuldu...hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden[/QUOTE]

Yaww 10. Gun idrarda çıkması için cok erken İnan bana. Hele 3. Gun transferiyle cok cok daha zor o yüzden hiç izme kendini aman diim...

Ay kızlar bende uyuz oldum bir arkadasım geldi öğlen vakti. Aksamın 8 inde gitti. Yaww hem hamileyi, biliyor hem mide bulantım hat seviyede biliyor Walla o kadar saat oturupkendine hizmet ettirdi ne anlayışsiz insalar var. Kendileri kolay cocuk sahibi olunca hiç akıllarına gelmiyor. Acayip moralim bozuldu yawww....

Son düzenleme:
sanırım evet şanslı olucak kuzucum :)))
benimde içimden hep kız geçiyo ve şu ana kadar duyan herkes kızın olucak gibi geliyo dediler bir tek kuzenimin eşi erkek dedi :)) valla bunca sıkıntıdan sonra hiç fark etmiyo sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun başka bişey istemem ama işte merak etmekte işin keyifli heycanlı yanı 3.erkek olsa üzülmüycem

sen o kadar çabala uğraş hamile kal...böyle gereksiz insanlara canını sık meleğini de üzz.Nasıl arkadaşmış o sen hamilesin ve kendine hizmet ettiriyor...seni üzebilecek tek kişi artık bebeğinidr o da yaramazlık yaparsa..boşver gelmiş gitmiş bir daha ararsa müsait olmadığını söyle güzelim doktorum istirahat etmemi istedi dersin....kimse bebeğinden kıymetli değil artık kırılan kırılsın üzülen üzülsün..sen üzülme yeter ki...böyle insamlara can sıkıp incitme meleğinin kanatlarını...

Yaww 10. Gun idrarda çıkması için cok erken İnan bana. Hele 3. Gun transferiyle cok cok daha zor o yüzden hiç izme kendini aman diim...[/QUOTE]

canım benim bügün 12. gün. 3. gün transferi...üzmemeye çalışıyorum ama elde değil içim buruldu yinede...

Yaww 10. Gun idrarda çıkması için cok erken İnan bana. Hele 3. Gun transferiyle cok cok daha zor o yüzden hiç izme kendini aman diim...

canım benim bügün 12. gün. 3. gün transferi...üzmemeye çalışıyorum ama elde değil içim buruldu yinede...[/QUOTE]

Him ama dediğimde yine israrciyim. İdrar testi ile çıkmaz. Ben 10. Gun yaptım pozitif cikti ama 15. Gun keyfine birdaha yaptım hcg 680 iken negatif cikti. Dr.umda 10. Gun pozitif çıkmasının sebebinin kullandığım iğne olduğunu söyledi. Emin olmak istiyorsan hcg yaptir CAnim.

CAnim benim teşekkür ederim ama yine de kızdım Walla. Neyse dediğin gibi yapmam lazım daha dikkatli olmalıyım

kalbini bozma canım hayırlısı olsada allahtan olmasa da onun için yeter ki o ol demiş olsun...

arkadaşında amma lüzumsuzmuş durumunuda biliyorsa ayıp valla sende rahatsızım diye uzatsaydın ayağını kolaymı elde ettin o bebişi hem bırak böyle insanları durumunu söyleyip kabul etme....

Cnm gecmus olsun walla okuyunca duygulndim bizde kac kere boyle paldirkuldur dr a kostuk rabbim biedaha yasatmasin diyrm sakin kallma yat hic is yapma su ic bolca buarada ben sendn duydum ben hergun fitil progestan 3defa hergun progestan igne ve 3gunde birde prololuton depot vuruluyr cnm bende kanama alanida buyumus yatiyorm bende ben anlamiyorum ki bu drlari hepsu farkli birsey soyluyor rabbim hepimize saglikla kycagimiza almayi nasip etsin

Canisiniz yaa Walla beni buradaki insanlar çevredeki herkesten daha cok anlıyor buna esim de dahil... Sizleri seviyorummmm

Canisiniz yaa Walla beni buradaki insanlar çevredeki herkesten daha cok anlıyor buna esim de dahil... Sizleri seviyorummmm

bende öyle düşünüyorum herhalde sorunumuz aynı olduğu için yaşadıklarımız birbirinden farklı değil o yüzden çok iyi anlıyoruz halimizden ortam sanal olsada hepinizi yıllardır tanıyormusum gibi geliyor bende çok seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…