gebelik testini13-yada 15. Günde ve kanda yaptıktan sonra kesin belli olması gerekn tarihten sonra negatifi alınca vuslat başka bahara deyip üzülelim..bu toopic ne işimize yaradı ki o zaman bu kadar acele olmadı deyip cahil cahil kendimizi yiyeceksek....foruma girip 3-5 sayfa okuyan çocuk bile bilir yani gebeliğin kanda ve 15. Günde kesin çıktığını...
Buraya yazarken bir okuyup anlayıp sonra ben ne yazdım diye düşünün...tutunacak dallarını kırmayın bebişlerinizin...onlar sizin umutlarınıza tutunarak gelecek dünyaya...
10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı
sabah yapacaktım dayanamadım biraz önce yaptım negatif çıktı.biraz üzüldüm ama tamamıyla umudumu yitirmedim henüz...
bendeee acaba nefret etmeyen varmuuu......
sen almazsan ütü nefret edersin tabi.sen akşam neler yapmıssın öle oku oku öldüm gülmektenben iice grip oldum.çok halsisizim işşallah kötüleşmem cumaya kadar iileşeyim yoksa çok zor olur istanbul.bende böle işte başka bişi yok.sen ne güzel paşalarına gidion.ne zaman çıkcan yola?...
Ay kızlar bende uyuz oldum bir arkadasım geldi öğlen vakti. Aksamın 8 inde gitti. Yaww hem hamileyi, biliyor hem mide bulantım hat seviyede biliyor Walla o kadar saat oturupkendine hizmet ettirdi ne anlayışsiz insalar var. Kendileri kolay cocuk sahibi olunca hiç akıllarına gelmiyor. Acayip moralim bozuldu yawww....
Tatlimhaklisin ama dayanamıyoruz iste. Benim tavsiyem bhcg yaptırmaları yoksa idrar testi hiç akıllıca değil bosunauzuyorlar kendilerini
Yaw hayatım haklisin hemde sonuna kadar benim salakligim iste ne bahane bulacak koca evde yk. Tek basimayim neyse bitti gitti...
sağol canım AMİN diyorum yürekten... darısı isteyen herkezin başına... senin durumun nedir?
başlat canım söylemekle olmuyor arkandayız....evet canım bhcg ye evet idrar testine hayııırrr kampanyası başlatacam artık
kızlaarrr ben erkenden kaçıyorummm bu akşammm...
gün aşırı uykum erkenden geliyoooo daaaa
ekşınlı geceler sizeee
10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı
kızlaarrr ben erkenden kaçıyorummm bu akşammm...
gün aşırı uykum erkenden geliyoooo daaaa
ekşınlı geceler sizeee
Cnm gecmus olsun walla okuyunca duygulndim bizde kac kere boyle paldirkuldur dr a kostuk rabbim biedaha yasatmasin diyrm sakin kallma yat hic is yapma su ic bolca buarada ben sendn duydum ben hergun fitil progestan 3defa hergun progestan igne ve 3gunde birde prololuton depot vuruluyr cnm bende kanama alanida buyumus yatiyorm bende ben anlamiyorum ki bu drlari hepsu farkli birsey soyluyor rabbim hepimize saglikla kycagimiza almayi nasip etsin
Ne ekşını ayoll yasakların biri bitip biri başlıyor bu aylar da....yaw ben dün gece sabahladım öksüreöksüre öldüm yaww..boğazımda bir gıcık ne konuşturuyor ne uyutuyor..bal şerbeti hikaye oldu.öksürük şurubu kafayı buldurdu..ne yesem gıcık yapıyor ne içsem gıcık oluyorum..Kocişe dyorum ki sana da gıcık oluyorum sinirim bozuldu iyice yawww..var mı ir çaresini bilen ne yapmalıyım geçmesi için..imdat kızlar ya gene başladım yırtılacak şimdi boğazımm...
seni gidi seniibu uyku düzeninde bi değişikmiş senin gün aşırı gün aşırı bana başka bişiler çağrıştırıo ama neyse bende ekşın falan yok hem grip hemde kırmızılar var
merhaba kızlar ben çok fazla takip edemiyorum. tüm hamileleri kutluyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş. miniğinizi. ben 19 ocakta kalp atışını duydum şimdi 6+6 çok heyecanlandım tek bebek var. ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?