- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
canım inan çok üzüldüm ama umudunu kaybetme Allahın izni ile o gün glicek ve sende burdan güzel haberleri vereceksin..canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş
canım benim sakın öyle düşünme ben hala bişey hissetmiyorum ama keseyi bile gördük çok şükür :)10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı
Anaaaa topikte kimse yoookkk:44:heyyyy kızlar nerdesiniz,herkes paar diye yayılıyomu?herkese iyi pazarlar..bende kızkardeşimi gönderdim evde tek başımayım yine:)ortalıgı toplayıp dinlenecegim:129:
ayy bu ekşınlar bu ay işe yarasa süper olur haa:))17 saat düşünemiyorum bile,heralde en fazla 4 5 saat sonra indirin beni burdan diye bagırırdım,o kadar yol hayatta cekemem,otobüs tutan biri olarak diyorum,kıymetini bilsinler ay kac saat gitcen,gelcen offf...eşyan o kadar cokmu ucakla gideydin canım yaa(
tabi sana hangisi uyarsa canım,gece oldugu içinde uyursun cbuk gecer inş.beni otobüs tutuyo ya antalyaya bile zor gittim,antalyanın girişinde olan oldu zaten:))oyüzden 17 saat düşünce bile midem bulandı,sen bana bakma boşver,kazasız belasız git gel inş.evet pazar olunca herkes kacıyo napalım,bakalım sonra toplaşcaklarmı?:))
ben geldiiim...herkese iyi pazarlarrr.
nasılız bakalımmmm.
canım seni tebrik ediyorum,o yola tek başına cıkmayı gözealabildigin için..okuyunca inanamadım,ALLAH tan korkulcak bişey yok,güldenin dedigi gibi bünyen zayıf sen hala kendini yoruyosun,otur yat evinde ıscacık,,gelen sana gelsin cicim,,crinone jeli bende kullanıyorum hala,ne kadar kullancam bilmiyorum da:44 nu saatli yapıyosun biliyosun dimi canım?kendine ve melegine iyi bak.. inş.kızın olur bi de onun tadını cıkarırsın,bakalım güldenimin tahminleri tutcakmı merakla bekliyorum:))
evet şekerim dr.ları anlamak zor biz hastalar zor gibi görünsekte onlar daha zorlar :)) bende günde 3 tane progestan alıyodum haftada bir kerede proluton depot vuruluyodum dr. en son salı vurul kanama yok sadece progestana devam demişti bende artık ağıdan alsam dedim olur dedi 2 gün sonra kanama oldu işte başka dr. gidincede bana progestan rahimi kalınlaştırıyo rahim fazla kalınlaşıncada kanama yapıyo dedi bana crinone jel verdi aman ya benimde kafam karıştı iice crinone jelde rahim kalınlaştırmıyomu yaaahem koca tüpü vajinana sokuyosun( ben bunu bi düzgün öğrenmem gerek içim rahat etmiycek
iyiyiz canımcım...
senden naber bi hareket varmı göbüştee...
cnmm nasılsın bak benm de laptopum var artıkkkkkkkk yaa buarada sen o kadar uzun yola bu hava da nasıl gidiceksin yaaa m ederiz biz şimdi seniii saglıkla git inşallah sağlıkla dön cnmm rabbım yolunu acık etsin
ervacım jeli 12.haftaya kadar kullanacaksın benım bugun bitti artık jel kullanmıcam sadece elevite devam
ben jeli hiç saatli kullanmadım diğer 3 denememde dakikasını bile şaşırmamıştım ama ne bileyim bu defa hiç düzenli kullanmadım ilaçlarımı
hatta esrofemi yumurta toplamadan birgün sonra başlamam gerekirken ben onu unuttum tranfer günü kullanmaya başladım doktor demese aklıma bile gelmicekti
şükürler olsunki 12 haftalık olduk
darısı tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?