2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10.gün bugün idrarda test yaptım negatif olmadığını hissediyordum zaten hiçbiyerim ağrımıyodu vuslat başka bahara kaldı
canım benim sakın öyle düşünme ben hala bişey hissetmiyorum ama keseyi bile gördük çok şükür :) sen umudunu kaybetme

Anaaaa topikte kimse yoookkk:44:heyyyy kızlar nerdesiniz,herkes paar diye yayılıyomu?herkese iyi pazarlar..bende kızkardeşimi gönderdim evde tek başımayım yine:)ortalıgı toplayıp dinlenecegim:129:

coook gecmiş olsun canım,dikkat et kendine...kocana niye gıcık oluyon hatun:))insan hasta oldumu yanındaki kocişte bişeyler yapmadımı gıcık oluyo biliyorum:))inş.tez vakitte gecer,sıvı tüket bari bol bol,pastil falan iyi gelirmi bilmem ki:26:

canım gerci arkadaşlar yazmış ama bende yazmadan gecemiycem,arkadaşın cook düşüncesizmiş,sana yazık degilmi,zaten biz canımızla ugraşıyoz kalksın kendi hazırlasın senin önüne koysun cok mu zor,,bizler neler cektik,cekiyoz,bize yazık degilmi,bi de o kadar saat rahatca nasıl oturdu pes diyorum,,insan 2 bilemedin 3 saat oturur kalkar,ayy ben bile cok kızdım bi daha nazikce geri cevir,kimseyede hizmet etme,,bende zamanında hamile arkadaşlara cok hizmet ettim şimdi onlar bana gelince kendileri yapsınlar umrum degil,yatma sırası bende...naciane düşüncelerimi yazdım kusura bakma,kendinede kızma artık o senin iyi niyetinden canım:)sevgiler..

ayy bu ekşınlar bu ay işe yarasa süper olur haa:))17 saat düşünemiyorum bile,heralde en fazla 4 5 saat sonra indirin beni burdan diye bagırırdım,o kadar yol hayatta cekemem,otobüs tutan biri olarak diyorum,kıymetini bilsinler ay kac saat gitcen,gelcen offf...eşyan o kadar cokmu ucakla gideydin canım yaa(

kızlar bırakın şu idrar testini,kanda baktırın sabredin biraz,bi cok örnek arkadaşımız var idrar testinden muzdarip olup kanda hamile oldugunu ögrenen..gidin bi kan verin cok zor bişey degil,,üzülceksek ondan sonra üzülelim..olmadıysa rabbimin vardır bi bildigi,vakti,saati,..sabredip inş.mutlu sona hepimiz ulaşcaz,umudumuzu kaybetmek yook

Anaaaa topikte kimse yoookkk:44:heyyyy kızlar nerdesiniz,herkes paar diye yayılıyomu?herkese iyi pazarlar..bende kızkardeşimi gönderdim evde tek başımayım yine:)ortalıgı toplayıp dinlenecegim:129:

bugün pazar cicim topik tenha olurrr...

dimi yaaaa keşke inşallah yaramıştır ekşınlarr...
uçak saatleri uymadı canım...zaten trabzona kadar uçak bi de oradan artvine 5 saat te otobüs yolculuğu var...
ankaradan öğlen 2 de binecem sabah 7 de artvinde olacam...yolcuğun büyük kısmı geceye dek geliyooo...
otobüsleri çok rahat koltuk sayısı az olduğu için çok konforlu...düşündüm en iyisi otobüs olacak evet çok saat ama napalımmm...

canım seni tebrik ediyorum,o yola tek başına cıkmayı gözealabildigin için..okuyunca inanamadım,ALLAH tan korkulcak bişey yok,güldenin dedigi gibi bünyen zayıf sen hala kendini yoruyosun,otur yat evinde ıscacık,,gelen sana gelsin cicim,,crinone jeli bende kullanıyorum hala,ne kadar kullancam bilmiyorum da:44nu saatli yapıyosun biliyosun dimi canım?kendine ve melegine iyi bak..inş.kızın olur bi de onun tadını cıkarırsın,bakalım güldenimin tahminleri tutcakmımerakla bekliyorum:))

tabi sana hangisi uyarsa canım,gece oldugu içinde uyursun cbuk gecer inş.beni otobüs tutuyo ya antalyaya bile zor gittim,antalyanın girişinde olan oldu zaten:))oyüzden 17 saat düşünce bile midem bulandı,sen bana bakma boşver,kazasız belasız git gel inş.evet pazar olunca herkes kacıyo napalım,bakalım sonra toplaşcaklarmı?:))

evet kuzum hatırlıyorum senin bebeklerin için antalya yolculuklarında neler çektiğini...
o günlerden bugünlere geldik çok şükür...
neyseki beni araba tutmaz...
sonra toplaşma olur cicim ben burdayım zaten arada bir oyun kulübüne takılyorum...
topiğin tatil günü kociş günü

ervacım jeli 12.haftaya kadar kullanacaksın benım bugun bitti artık jel kullanmıcam sadece elevite devam
ben jeli hiç saatli kullanmadım diğer 3 denememde dakikasını bile şaşırmamıştım ama ne bileyim bu defa hiç düzenli kullanmadım ilaçlarımı
hatta esrofemi yumurta toplamadan birgün sonra başlamam gerekirken ben onu unuttum tranfer günü kullanmaya başladım doktor demese aklıma bile gelmicekti
şükürler olsunki 12 haftalık olduk
darısı tüm isteyenlere

ah cnmm yaa walla ben çok şaşkın haldeym artık şimdilk dr dediğini yapıyorum oo birde ben d ehergun progestan iğnem var sükür ama artık kanama olmadı bugun 3.gün gerçi herhan olucak gibi hissediyrm yatıyrm şimdi koltuk kenearına aldım laptop yatmaya devam bana da ögrenınce bilgi verirsen sevınırım cnm rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

iyiyiz canımcım...
senden naber bi hareket varmı göbüştee...

cnmm nasılsın bak benm de laptopum var artıkkkkkkkk yaa buarada sen o kadar uzun yola bu hava da nasıl gidiceksin yaaa m ederiz biz şimdi seniii saglıkla git inşallah sağlıkla dön cnmm rabbım yolunu acık etsin

cnmm nasılsın bak benm de laptopum var artıkkkkkkkk yaa buarada sen o kadar uzun yola bu hava da nasıl gidiceksin yaaa m ederiz biz şimdi seniii saglıkla git inşallah sağlıkla dön cnmm rabbım yolunu acık etsin

MAŞALLAHHHH...rabbim daha iyi etsin sizi okudum 3 gündür kanaman yokmuş...inşallah küçülür gider sende bi rahat edersin artık...
demek seninde artık bi laptop un varrr:126:
hayırlı olsun cicim...
çok uzun bir yolculuk beni bekliyoooo ama paşalarım için heryere giderim...
gezmelere gitsemde yazarım yine...en kötü ihtimal geceleri uğrarım listeye falan el atarım haber veririm yaniii...
kendine iyi bak kuzum madem laptop un var bol bol yazzzz...

Herkese iyi pazarlar tatile gideceklere iyi yolculuklar bende ankaraya annemlere gitmek isterdim ama biraz sabretmem lazım galiba sömestr tatilinde biryere gitmemekte çok kötü birşey... Bu arada ben tekrar sorucam ben sadece sabehları crinone jel kullanıyorum saatine de bakmıyorum ne zaman uyanırsam başka bişey yok siz neler yazmışsınız yeter mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…