Kızlar butun gun temızlık yaptım ve hıc nete gıremedım. transferıolacak arkadaslarıma guzel haberler vermesını ıstıyorum canı gonulden ıns. Esım besıktas macına bılet almıs maca gıdıyorum ama hıc gıdesım yok ıptalde edemıyormusuz. saat 7 de ıgnelerım var orda nerde vurulucam bılmıyorum. Basının etını yıyecegım yapana kadar herhalde(( cok sınırlerım bozuldu dusuncesızlık resmen yaaa. Neysee olan oldu bı sekılde yapıcaz. benımde yarın sabah kontrolum var bakalım dr ne dıyecek. gece gec gelebılırım ve o yuzden sımdıden soyleyeyım. Suan tedavıde olan butuuun arkadaslarıma bol sanslar dılıyorum. ınsallah bebeklerı onlarla bırlıkte olacaklar 12 gun sonra.
çooook şanslısın ...niyemi....çünkü ben çocukluğumdan beri babamla sonrasında da eşimle maçlara giden bir bayanım...bu konuda erkekleri sollarım...tribün kültürüm süperdir...bilmediğim tezahürat yoktur...en önemliside BEŞİKTAŞLIYIM....şu an senin yerinde olmayı çok isterdim...beşiktaşın avrupa maçına gidiyor hatun bi de şikayet ediyor...bir elinde iğnen diğer elinde beşiktaş atkısı olsun dilinde de GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK,FORMANDA TER OLMAYA GELDİK ,BEŞİKTAŞ SENİNLE ÖLMEYE GELDİK ,BEŞİKTAŞ...tezahüratı olsun...bu akşam bu şarkıyı çok duyacaksın.saat 20:00 de sen inönüde ben tv başında maçı izleyecez...
Yaaa kızlar bide bea akıl verin ne olur benim şimdi tedavide 7. günüm yarın 8. günüm ve 2. kontrol olucak perogon iğnemin 7. günü bu günde 2. cetrotidemi vuruldum yumurtalarım büyümüş 10 tane ve gidiş hat çok ii demişti dr. yarın şimdi toplama işlemi transfer falan belli olurmu sizin kaçıncı günlerinizdi opu ???
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi
bende BEŞİKTAŞLIYIMMMMMMMMM aynı zamanda eşimde öle şimdi gelcek maç izlemeye gidicez ben maç izlemesini hiç sevmiyorumhatta kombinelerimiz var sağolsun şirketi fenerbahçe ve beşiktaş kombinesi alıyo her yıl gidelim dedi ama ben gidicek durumda değilim dedim şimdi kaldıramam gürültü o zaman şirketten arkadaşları var yine onlar maçı izliycekmiş bizde gidelim dedi ii dedik
Kızlar kusura bakmayın canım sııkındı yazamadım bugünde kontrolüm vardı ve herşey kötüye gidiyor olmayacak yani hayırlııs olsun demekten başka şey gelmiyor elimden e2 çok yükseldi suda içiyorum ama düşmüyor 4200 olmuştu bugün doktorum bugün iğneyi keselim dedi yarın tekrra gidecem düşerse devam yoksa yarıda kalacak
offff meleğim anneye bu kadar eziyet yetr çok özledim kokunu....
Inş sizlerin güzel haberleriyle mutlu olurum
Kızlar kusura bakmayın canım sııkındı yazamadım bugünde kontrolüm vardı ve herşey kötüye gidiyor olmayacak yani hayırlııs olsun demekten başka şey gelmiyor elimden e2 çok yükseldi suda içiyorum ama düşmüyor 4200 olmuştu bugün doktorum bugün iğneyi keselim dedi yarın tekrra gidecem düşerse devam yoksa yarıda kalacak
offff meleğim anneye bu kadar eziyet yetr çok özledim kokunu....
Inş sizlerin güzel haberleriyle mutlu olurum
SLM hanımlar,ben hala kötüyüm ve naprosyn(kas gevşetici)ve teraflu fort(soguk algınlıgı)haplarını kahvaltıdan sonra bi güzel içtim.çatlıycaktım nerdeyse agrıdan şimdi agrım biraz kesildi.sizlere bi bakayım dedim napıyosunuz.BRESHKA coook sevindim canım inş.hamiş haberlerinide alırız hadi bakalım..tanem77 bende merak ettim bişey yazmadımı benmi görmedim?HLYCim listemiz cok güzel olmuş,rabbim herkesi mutlu etsin inş.YA hanımlar bişey sordum kimse cevap vermedi bilmiyomusunuz yoksa okumadınızmı anlamadım(GİNERA adeti kesermi benimki 2 gün geldi,tık yok bitti gitti,bişey anlamadım bi CEVAP YAZIN!!Bi de ELEVİT VARYA VİTAMİN İLACI İŞTAH ACARMI?SANKİ bu haplara başladıgımdan beri iştahım acıldı gibi siz ne dersiniz??hadi eller klavyeye cevap yazın bana:))
günaydınnn kızlarrrdün birden çıktım cvp veremedim kusura bakmayın.. kaynanam ve kayınpederim geldiler pat diye nyseki evim derli toplu falandı.. nysee saolsun babam bana çok güzel kazak almış bayram için onu getirmiş.. ayyy canım babam yaaa (kayınpederim) yemek yapıodum bnde kocam gelmemişti.. nyse çay falan koydum kocam geldi biz yedik onlar yiyip gelmişler çay içtik gittiler.. sonrada giremedim sülüman gecemdi
oy anammmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyyyy çok yoruldummmmmmmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyy her yakam ağrıyorrrrrrrr oyyyyyyyyyyyyyy
koltuklarımı yıkadım tüllerimi yıkadım astım halımı yıkadım sildim süpürdüm toz aldım yerleştirdim ve salonummm bittiama çok yoruldum valla... nyse az işim kaldı yarın öteleri süpür sil toz al tamamdır
şimdi mevzuya geleyim.. doktorumla konuştum anlattım.. ben kistten şüpheleniyorum dedim oda olması mümkün geçen ay vardı dedi çünkü.. bnde acılarıma dayanaraktan onu dedim.. hamile olabilir misin benim elim uğurlu gelebiliyor dedibnde hiç zannetmiomurum dedim.. peki o zaman farlutal al dedi yarın başla günde 3 taneden 4 gün iç dedi bitince 3-4 güne adet olman lazım olursan2.günü gel bi aksilik yoksa başlayalım dedi.. olmazsan ara yine çağırcam bakarız dedi.. ayrıca gebelik varsa da bu ilaç bişi yapmaz korkma dedi.. böyle işte kızlar.. pko lu olmanın zorlukları hep yanı başımda...böyle işte [/B]
BRNYS cim bu seferde sen güldürdün beni demek feribotta yaptın ha:))dogru söylüyosun o insanlar seni bi daha mı görcekler tanımadıgın,bilmedigin insanlar boşverrr en iyisini yapmışsın.biz bura bebişlerimiz olsun diye ugraşıyoruz.yalnız insanlar seni inş.morfinci falan sanmamıştır,kadına güpegündüz yanımızda yapıyo dememişlerdir umarım..ha haaaa deseler ne olcakta:))EGUNAL sen benim yanıma gelsene hiç gülcek halim yok ama biraz morale ihtiyacım var..demek sogan yiyen kadın haa,,yazık olmuş sana,düşünemiyom bile:))soganı severim yerim ama başkasının agzından duymak rahatsız eder ama dikkat de ederim öyle dışaraya falan cıkcaksam yemem..eminim o yol bitmemiştir,sen kocayla küsmeye devam et kuzum:))
Arkadaşlar merhaba
yumoşların en son kaç mm di...ne kadar büyümüşlerdi de bakem bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?