2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çooook şanslısın ...niyemi....çünkü ben çocukluğumdan beri babamla sonrasında da eşimle maçlara giden bir bayanım...bu konuda erkekleri sollarım...tribün kültürüm süperdir...bilmediğim tezahürat yoktur...en önemliside BEŞİKTAŞLIYIM....şu an senin yerinde olmayı çok isterdim...beşiktaşın avrupa maçına gidiyor hatun bi de şikayet ediyor...bir elinde iğnen diğer elinde beşiktaş atkısı olsun dilinde de GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK,FORMANDA TER OLMAYA GELDİK ,BEŞİKTAŞ SENİNLE ÖLMEYE GELDİK ,BEŞİKTAŞ...tezahüratı olsun...bu akşam bu şarkıyı çok duyacaksın.saat 20:00 de sen inönüde ben tv başında maçı izleyecez...

Son düzenleme:
kuzum nerdesin yahu...merak ettim seni...iyisindir inşallah...

bende BEŞİKTAŞLIYIMMMMMMMMM aynı zamanda eşimde öle şimdi gelcek maç izlemeye gidicez ben maç izlemesini hiç sevmiyorum hatta kombinelerimiz var sağolsun şirketi fenerbahçe ve beşiktaş kombinesi alıyo her yıl gidelim dedi ama ben gidicek durumda değilim dedim şimdi kaldıramam gürültü o zaman şirketten arkadaşları var yine onlar maçı izliycekmiş bizde gidelim dedi ii dedik

yumoşların en son kaç mm di...ne kadar büyümüşlerdi de bakem bana...

superrrr canım çok sevindim sırayla ne guzel haberler bunlar artık geri sayıma başlıyoruz allahın izniyle....

ay bi de BEŞİKTAŞLILAR listesimi yapsak ne ...hem beşiktaşlı hem hamile diye yazarız ...ben istanbulda olacam eşim beni stadlardan toplardı heralde...ankaraya senede 2 kez geliyo BEŞİKTAŞ idare ediyoz işte...ne hikayelerim var benim anlatsam sayfalar yetmez...birgün babam işlerini ayarlayamadı maça gidemeyiz dedi dünyam yıkıldı ağla ağla içim çıktı.anneme dedim ben maça gidiyom idare et.yaşım 18 ...maç saat 20:00 de başlıyo 22:00 de bitiyo eve dönüşüm 23:00...maça gittim babamdan gizli annem babam anlamasın diye neler yapmış neler....ertesi gün gazetelerde kocaman kocaman harflerle bir manşet ''ANKARALI BAYAN FUTBOL SEVERLER MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ''' manşetin altında da bayanların fotoğrafları...o gün bütün gazetelerden bir tane aldım acaba benimde fotoğrfım gaztede çıkmışmı diye...ya çıksaydım çok gazete okuyan babam beni görecekti aman ALLAHIM çok fena...

Son düzenleme:
canım bidenem kuzum adet olmamışın hala...yarın ben doktora gidiyorum heralde başlarım artık ama sende gel hemen arkamdan...çok istiyodum seninle beraber başlamayı...

Kızlar kusura bakmayın canım sııkındı yazamadım bugünde kontrolüm vardı ve herşey kötüye gidiyor olmayacak yani hayırlııs olsun demekten başka şey gelmiyor elimden e2 çok yükseldi suda içiyorum ama düşmüyor 4200 olmuştu bugün doktorum bugün iğneyi keselim dedi yarın tekrra gidecem düşerse devam yoksa yarıda kalacak

offff meleğim anneye bu kadar eziyet yetr çok özledim kokunu....

Inş sizlerin güzel haberleriyle mutlu olurum

hadi ya düşmemişmi gerçekten üzüldüm şimdi...son bir umut inşallah yarın iyi sonuç alırsın...ALLAH bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...yarın bende doktora gidiyorum yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlayacam bi sorun çıkmazsa...aslında bu yazdıklarını okuyunca korkuyorum...daha öncede yazmıştım sana...aşılamam sırasında benim de değerim 2200 e vurmuştu aşılama olduğu için bi sorun çıkmadı...şimdi düşünüyorum da yine aynı şey başıma gelirse diye...

canım bişey soracam yumoşlarının büyüklükleri ne kadar kaç mm ????

son durumun ne kuzum??? ginera hakkında bilgim yok ama elevitin iştah açtığını biliyorum normal yani

dün aşkam depresif takılırken bi de üstüne kayınvalidenlermi geldi ...aman ne güzel ne hoş ne harika ne mikemmel bi tesadüf...ne iyi kayınpederin varmış gerçi benimki de iyidir şimdi hakkını yemiyim ...şekerim hepimizde sülüman var da biz bi hürrem olamadık kadın '' validem size bir müjdem var gebeyim'' diyor diğer bölüme doğuruyor ...heralde onlar başka bişi yapıyorlar

aaaaa bak bunu söylememiştin geçen aydan kistin varmış kuzum...neyse bi kaç gün gecikmeyle de olsa başlayacaksın...biliyorsun benim ne kistim ne başka bişeyim var tamamen müsaitken bir hafta geciktirdiler ...

BRESHKA cım bana d.kontrol hapını niye verdiler hatırlamıyorum,beynim duruk bugün ama yumurtalıklar içindir diye düşündüm..NESRİNSAVAŞ maca gidiyosun hemde nazlanıyosun ne var müthiş ortam tamam gürültülü ama olsun hem vaktin gecmiş olur,yaparsın ignenide orda:))

BRNYS cim bu seferde sen güldürdün beni demek feribotta yaptın ha:))dogru söylüyosun o insanlar seni bi daha mı görcekler tanımadıgın,bilmedigin insanlar boşverrr en iyisini yapmışsın.biz bura bebişlerimiz olsun diye ugraşıyoruz.yalnız insanlar seni inş.morfinci falan sanmamıştır,kadına güpegündüz yanımızda yapıyo dememişlerdir umarım..ha haaaa deseler ne olcakta:))EGUNAL sen benim yanıma gelsene hiç gülcek halim yok ama biraz morale ihtiyacım var..demek sogan yiyen kadın haa,,yazık olmuş sana,düşünemiyom bile:))soganı severim yerim ama başkasının agzından duymak rahatsız eder ama dikkat de ederim öyle dışaraya falan cıkcaksam yemem..eminim o yol bitmemiştir,sen kocayla küsmeye devam et kuzum:))

ya yazmayı unuttum evet kayılıyorum bi hürreme cekmemişiz,kadın makine gibi ha bire doguruyo maşşallah..buarada evet elevit kullandıgım günden beri iştahım acıldı en güzeli sabah kahvaltı yapabiliyorum artık..kilo falan umrumda degil ben hamile kalayım bebegim olsunda kilo bi şekilde halledilir..zaten bıcırıkların peşinden koşcaz diye zayıflarız ayoll:))buarada buakşam fatmagül gecesi ara ara gelirim..öptüm sizi cicişler..

tam yanımda bi teyze vardı yazık bana acınası bi yüz ifadesiyle baktı ne o kızım şeker hastasımısın dedi hee teyze dedim şekerim tuttu vurmam gerek :))) geçmiş olsun dedi sağol dedim hiç bişey olmamış gibi örttüm göbeciğimi :) yola devam feribottan inerken millet bana cüzzamlı gibi baktı geniş geniş hiç bişey yokmuş gibi yola devam bu arada yarın randevum var aynı duruma düşebilirim inşlh aynı kişilerle karşılaşmam :))) dr. söledim tel.da güldü onun bi hastası tedavi sırasında ingiltereye gitmiş alışverişteymiş yolun ortasında durmuş iğnesini yaparken polise yakalanmış ifade için karakolluk olmuş :))) Allahım duy gör bizleri ne olur diorum ben !!!!

yumoşların en son kaç mm di...ne kadar büyümüşlerdi de bakem bana...

cnm valla çarşamba ulturasonda baktığında dr. herşey çok ii dedi yumurtalara baktı ve rahimi ölçmeye bile gerek yok demişti ben o an cahilliğimden bişey sormadım ama yarın gidince bilinçlendiğim için sorcam bakalım kaç mm olmuş yumoşlarım rahiç kalınlığı nasıl kaç olmuş die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…