2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sureklı yatıyorum yaaa bı işe yarayım dedim haaa haasen dn önce davrandımm ay egunalime slm söyleeeeeeeeeee ben den çok öptum onu ee sne nasılsın şeker

Evet okuyorum canım senin bebişş dediğin gibi korkutuyor arada ama olsunn sende yat dinlenn annesii napalımmm...Ben ne yapmıyorum ki gülümm..Bitkiselll vb ne bulursam yiyip içiyorum vallaa.Nisana kadar tüp yapmak isityorumm.Ama benim durumumda ne zaman hormonlar normal haline gelirse o zaman ancak maaleseff.. Meleğinle birlikte bizede çok dua et annesiiiiii..Öpüyorumm.

Canım bugün "kuantum istek ve olumlama" konusuna taktım kafayı.Psikolojik yapılanmaya,daha pozitif bakabilmeye dair bir gayret içine girdim bakalım sonum hayırolsun.:124:
cnm süper bence iyibir gayret ıcıne gırmışşin ben biryerdn duymuştum adam dusunce gucuyle kaşık yamultuyor aslında herşyi biz yapıyoruz istersen sende başarıcaksın ben varya transferın 5.gunu evın içinde karnımda kocaman bır yastıkla dolaşıyrdum herşey istemekte ve pozitif olmakta saklı bence ilk tedavımde hiç inanmamıştım ve kimyasalda kaldı gebelk inşallah bu sefer senın ıcın son olucak ben inanıyrm buna

evet yaa sıpacık bızı gelmeden hızaya soktu yaramaz olucak bu bebe yattım kalkmıyrm yap yap cnm ben inanıyrm bitkısel olaylara aslında ara vermkte iyi senın için dinlen guselce inşallhh rabbım sana kendiliğindn gönderir meleğini göbişine herşey yaradanın elinde darısı tez vakitte size inşallh

Arkadaşım çooooook sevindim Allah analı babalı büyütsün çok heyecanlandım perşembe de benim günüm bana moral oldun iyi kutlamalar

Canım hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Mutluluğunu daim etsin Darısı bebek hasreti çeken bütün arkadaşların başına

Canım arkadaşlarım ben çıkıyorum hepinizi özleyecem ben yokken topiği boş bırakmayın...arada bi uğrar topiği derler toparlarım...
hepinizi çok seviyorum çok ta öpüyorummmm
SEVGİLERRRR.....
güle güle şekerim allaha emanet ol.....

tebrikler canım mm:118::118::118:

kıslar hade bakim takılın peşime eemo için halay çekiyoruz egunal kızar yoksa bıze neden ekip kurmadık diyee

canım sen hamilesin bu kadar hareket yasak sana sen yattığın yerden sarsılmadan katııııl

canim gözün aydin rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah darisi basimiza...

Alooo oara kisme var mı bişi soacam arkaşlar benim büyük gün perşembe yarın yaptırsam olur çok merak ediyorum da heyecan dorukta

canım tebrik ederim... rabbi kucağına almayı nasip etsin.... ben sana dedim değilmi idrar testi yanıltır boşuna üzme kendini diye....

Alooo oara kisme var mı bişi soacam arkaşlar benim büyük gün perşembe yarın yaptırsam olur çok merak ediyorum da heyecan dorukta

alüüüüüüüüüüüüüüü ben burdayımmm yarın yaptırırsanda çıkar canım çünkü topiğimizde senin gibi sabırsız anne adaylarımız vardı

3. gün embriyosuydu ama orta kalite dediler ne demektir bilmiyorum

hımmm... o zaman çıkma ihtimali yüksek benimde 3.gün embriyosuydu 11.gün kanda 167 çıkmıştı tabi transfer gününü saymayacaksın. hadi inşallah yarın hayırlı haberlerle gel. mümkünse aç karna baktır.

bu arada kızlar biz bugün gidip bebişimizi gördük dr. gayet iyi dedi hatta dalga geçti git doğur gel die ama bana kilo almışsın nie dikkat etmiyon diye kızdı her hafta fotoğrafını çek diyo yüzümün genişlememesi lazımmış beni dietisyene yolladı kadına neler yediğimi anlattım kısa süreli şok geçirdi siz karı koca tencere kapak kafayı yemişsiiniz böyle beslenilirmi dio... sonra bi diet listesi hazırladı bi sıkıcı bi sıkıcı anlatamam.. yani böle...

iNŞAALLAH ama çok korkuyorum çünkü günde 1-2 kez sızı duyuyorum başka birşey yok lekelenme bile yaşamadım normal mi acrba

3. gün embriyosuydu ama orta kalite dediler ne demektir bilmiyorum

aslında hiçbirşeyin önemi yok canım yeter ki rabbim "ol" desin inşallah rabbim senin içinde demiştir ve nasibinde bebğin vardır o zaman bebiş göbüşüne yerleşmiştir eğer yarın test yaptırırsan çıkar bizede haber ver bu ara test sonuçları hep olumlu... bu arada sakın idrar testi yapma kan testi yaptır

ohh ne güzel maşallah bebişe hadi ya kaç kilo aldın ki çok mu diyetisyene bak lüzumsuz şey bende hiç diyet yapamam diyete karşıyım insanın sağlığına zarar vermiyorsa insan yeyip içmeli

iNŞAALLAH ama çok korkuyorum çünkü günde 1-2 kez sızı duyuyorum başka birşey yok lekelenme bile yaşamadım normal mi acrba

canım benimde hiç lekelenmem olmamıştı hatta hiç belirtim de yoktu o yüzden endişelenme rabbim heyırlısını versin... umarım pozitifi alıp meleğine kavuşursun...

Ay çok hoş ya ne güzel ne güzel bende hamile kalır kalmaz inş. diyetisyene gitmeyi planlıyorum bir diyet versin yediklerim beni değil bebişi büyütsün sonra tekrar vermek zor oluyo hele benim gibi 30 geçtiysen çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk zzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooorrrrrrrrrr malesef nasıl hayal mi kuruyorum yoksa kızlar

ohh ne güzel maşallah bebişe hadi ya kaç kilo aldın ki çok mu diyetisyene bak lüzumsuz şey bende hiç diyet yapamam diyete karşıyım insanın sağlığına zarar vermiyorsa insan yeyip içmeli

görüntüde kilolu değilim ama tedaviye başlarken baya zayyıftım dr.da bunu bildiği için erken kilo aldın diye kızdı :) tedavi başından beri 7kg aldım galiba en az bi iki kiloda tedaviden önceki ay sigarayı bırakınca aldım yani dr.a ilk görüşmeye gittiğimde 38 beden bi hatunken şimdi 40dan 42 ye hızlı geçiş yapmak üzereyim:))))))))) acilen gidip alışşveriş yapmam lazım hiçbişeyim üzerime olmuyo evde eşofman dışarı çıkarkende bi elbise bide taytım oluyo başkada giyecek bişeyim yok:) yani dr. haklı.. önceden mecburiyetten yiyen ben şimdi sürekli ne yesem diye dolanıyom:))) şaşırtıcı ama böle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…