sureklı yatıyorum yaaa bı işe yarayım dedim haaa haasen dn önce davrandımm ay egunalime slm söyleeeeeeeeeee ben den çok öptum onu ee sne nasılsın şeker
cnm süper bence iyibir gayret ıcıne gırmışşin ben biryerdn duymuştum adam dusunce gucuyle kaşık yamultuyor aslında herşyi biz yapıyoruz istersen sende başarıcaksın ben varya transferın 5.gunu evın içinde karnımda kocaman bır yastıkla dolaşıyrdum herşey istemekte ve pozitif olmakta saklı bence ilk tedavımde hiç inanmamıştım ve kimyasalda kaldı gebelk inşallah bu sefer senın ıcın son olucak ben inanıyrm bunaCanım bugün "kuantum istek ve olumlama" konusuna taktım kafayı.Psikolojik yapılanmaya,daha pozitif bakabilmeye dair bir gayret içine girdim bakalım sonum hayırolsun.:124:
Evet okuyorum canım senin bebişş dediğin gibi korkutuyor arada ama olsunn sende yat dinlenn annesii napalımmm...Ben ne yapmıyorum ki gülümm..Bitkiselll vb ne bulursam yiyip içiyorum vallaa.Nisana kadar tüp yapmak isityorumm.Ama benim durumumda ne zaman hormonlar normal haline gelirse o zaman ancak maaleseff.. Meleğinle birlikte bizede çok dua et annesiiiiii..Öpüyorumm.
Kıslar geçmişi okumadım eve yeni geldik izmir den.sizleri daha fazla merakta bırakmak istemediğim için hemen bilgisayar başına koştum .
HAMİLEYİM kıslar.Allahım o kadar mutluyumki anlatamam.Hala inanamıyorum.inşallah geriside güsel ilerler ve bebeğimi yada bebeklerimi kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kıslar hade bakim takılın peşime eemo için halay çekiyoruz egunal kızar yoksa bıze neden ekip kurmadık diyee
Kıslar geçmişi okumadım eve yeni geldik izmir den.sizleri daha fazla merakta bırakmak istemediğim için hemen bilgisayar başına koştum .
HAMİLEYİM kıslar.Allahım o kadar mutluyumki anlatamam.Hala inanamıyorum.inşallah geriside güsel ilerler ve bebeğimi yada bebeklerimi kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
güle güle şekerim allaha emanet ol.....Canım arkadaşlarım ben çıkıyorumhepinizi özleyecem ben yokken topiği boş bırakmayın...arada bi uğrar topiği derler toparlarım...
hepinizi çok seviyorum çok ta öpüyorummmm
SEVGİLERRRR.....
tebrikler canım mmKıslar geçmişi okumadım eve yeni geldik izmir den.sizleri daha fazla merakta bırakmak istemediğim için hemen bilgisayar başına koştum .
kıslar hade bakim takılın peşime eemo için halay çekiyoruz egunal kızar yoksa bıze neden ekip kurmadık diyee
Alooo oara kisme var mı bişi soacam arkaşlar benim büyük gün perşembe yarın yaptırsam olur çok merak ediyorum da heyecan dorukta
Alooo oara kisme var mı bişi soacam arkaşlar benim büyük gün perşembe yarın yaptırsam olur çok merak ediyorum da heyecan dorukta
3. gün embriyosuydu ama orta kalite dediler ne demektir bilmiyorum
hımmm... o zaman çıkma ihtimali yüksek benimde 3.gün embriyosuydu 11.gün kanda 167 çıkmıştı tabi transfer gününü saymayacaksın. hadi inşallah yarın hayırlı haberlerle gel. mümkünse aç karna baktır.
3. gün embriyosuydu ama orta kalite dediler ne demektir bilmiyorum
bu arada kızlar biz bugün gidip bebişimizi gördükdr. gayet iyi dedi hatta dalga geçti git doğur gel die ama bana kilo almışsın nie dikkat etmiyon diye kızdı her hafta fotoğrafını çek diyo yüzümün genişlememesi lazımmış beni dietisyene yolladı kadına neler yediğimi anlattım kısa süreli şok geçirdi siz karı koca tencere kapak kafayı yemişsiiniz böyle beslenilirmi dio... sonra bi diet listesi hazırladı bi sıkıcı bi sıkıcı anlatamam.. yani böle...
iNŞAALLAH ama çok korkuyorum çünkü günde 1-2 kez sızı duyuyorum başka birşey yok lekelenme bile yaşamadım normal mi acrba
bu arada kızlar biz bugün gidip bebişimizi gördükdr. gayet iyi dedi hatta dalga geçti git doğur gel die ama bana kilo almışsın nie dikkat etmiyon diye kızdı her hafta fotoğrafını çek diyo yüzümün genişlememesi lazımmış beni dietisyene yolladı kadına neler yediğimi anlattım kısa süreli şok geçirdi siz karı koca tencere kapak kafayı yemişsiiniz böyle beslenilirmi dio... sonra bi diet listesi hazırladı bi sıkıcı bi sıkıcı anlatamam.. yani böle...
ohh ne güzel maşallah bebişehadi ya kaç kilo aldın ki çok mu diyetisyene bak lüzumsuz şey bende hiç diyet yapamam diyete karşıyım insanın sağlığına zarar vermiyorsa insan yeyip içmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?