Kızlar butun gun temızlık yaptım ve hıc nete gıremedım. transferıolacak arkadaslarıma guzel haberler vermesını ıstıyorum canı gonulden ıns. Esım besıktas macına bılet almıs maca gıdıyorum ama hıc gıdesım yok ıptalde edemıyormusuz. saat 7 de ıgnelerım var orda nerde vurulucam bılmıyorum. Basının etını yıyecegım yapana kadar herhalde(( cok sınırlerım bozuldu dusuncesızlık resmen yaaa. Neysee olan oldu bı sekılde yapıcaz. benımde yarın sabah kontrolum var bakalım dr ne dıyecek. gece gec gelebılırım ve o yuzden sımdıden soyleyeyım. Suan tedavıde olan butuuun arkadaslarıma bol sanslar dılıyorum. ınsallah bebeklerı onlarla bırlıkte olacaklar 12 gun sonra.
tam yanımda bi teyze vardı yazık bana acınası bi yüz ifadesiyle baktı ne o kızım şeker hastasımısın dedi hee teyze dedim şekerim tuttu vurmam gerek :))) geçmiş olsun dedi sağol dedim hiç bişey olmamış gibi örttüm göbeciğimi :) yola devam feribottan inerken millet bana cüzzamlı gibi baktı geniş geniş hiç bişey yokmuş gibi yola devam bu arada yarın randevum var aynı duruma düşebilirim inşlh aynı kişilerle karşılaşmam :))) dr. söledim tel.da güldü onun bi hastası tedavi sırasında ingiltereye gitmiş alışverişteymiş yolun ortasında durmuş iğnesini yaparken polise yakalanmış ifade için karakolluk olmuş :))) Allahım duy gör bizleri ne olur diorum ben !!!!
şekerim sorun ettiğin şeye bak sende :)))) dün ben kontrolden çıktım dr. iğnemin tam saatinde yapman gerek demişti ve ben tam o saate feribottaydım bil bakalım ne yaptım :))) herkesin ortasında hazırladım iğnemi ve vurdum hahahah gördü milllet ama ne yapayım ya bi dahamı görcekler beni iğnem daha önemli dedim yani anlıycağın dağ bayır farketmiyo vur gitsin :)))
çooook şanslısın ...niyemi....çünkü ben çocukluğumdan beri babamla sonrasında da eşimle maçlara giden bir bayanım...bu konuda erkekleri sollarım...tribün kültürüm süperdir...bilmediğim tezahürat yoktur...en önemliside BEŞİKTAŞLIYIM....şu an senin yerinde olmayı çok isterdim...beşiktaşın avrupa maçına gidiyor hatun bi de şikayet ediyor...bir elinde iğnen diğer elinde beşiktaş atkısı olsun dilinde de GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK,FORMANDA TER OLMAYA GELDİK ,BEŞİKTAŞ SENİNLE ÖLMEYE GELDİK ,BEŞİKTAŞ...tezahüratı olsun...bu akşam bu şarkıyı çok duyacaksın.saat 20:00 de sen inönüde ben tv başında maçı izleyecez...
ay bi de BEŞİKTAŞLILAR listesimi yapsak ne...hem beşiktaşlı hem hamile diye yazarız ...ben istanbulda olacam eşim beni stadlardan toplardı heralde...ankaraya senede 2 kez geliyo BEŞİKTAŞ idare ediyoz işte...ne hikayelerim var benim anlatsam sayfalar yetmez...birgün babam işlerini ayarlayamadı maça gidemeyiz dedi dünyam yıkıldı ağla ağla içim çıktı.anneme dedim ben maça gidiyom idare et.yaşım 18 ...maç saat 20:00 de başlıyo 22:00 de bitiyo eve dönüşüm 23:00...maça gittim babamdan gizli annem babam anlamasın diye neler yapmış neler....ertesi gün gazetelerde kocaman kocaman harflerle bir manşet ''ANKARALI BAYAN FUTBOL SEVERLER MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ''' manşetin altında da bayanların fotoğrafları...o gün bütün gazetelerden bir tane aldım acaba benimde fotoğrfım gaztede çıkmışmı diye...ya çıksaydım çok gazete okuyan babam beni görecekti aman ALLAHIM çok fena...
Kızlar kusura bakmayın canım sııkındı yazamadım bugünde kontrolüm vardı ve herşey kötüye gidiyor olmayacak yani hayırlııs olsun demekten başka şey gelmiyor elimden e2 çok yükseldi suda içiyorum ama düşmüyor 4200 olmuştu bugün doktorum bugün iğneyi keselim dedi yarın tekrra gidecem düşerse devam yoksa yarıda kalacak
offff meleğim anneye bu kadar eziyet yetr çok özledim kokunu....
Inş sizlerin güzel haberleriyle mutlu olurum
dün aşkam depresif takılırken bi de üstüne kayınvalidenlermi geldi...aman ne güzel ne hoş ne harika ne mikemmel bi tesadüf...ne iyi kayınpederin varmış gerçi benimki de iyidir şimdi hakkını yemiyim ...şekerim hepimizde sülüman var da biz bi hürrem olamadık kadın '' validem size bir müjdem var gebeyim'' diyor diğer bölüme doğuruyor ...heralde onlar başka bişi yapıyorlar
BRESHKA cım bana d.kontrol hapını niye verdiler hatırlamıyorum,beynim duruk bugün ama yumurtalıklar içindir diye düşündüm..NESRİNSAVAŞ maca gidiyosun hemde nazlanıyosun ne var müthiş ortam tamam gürültülü ama olsun hem vaktin gecmiş olur,yaparsın ignenide orda:))
tam yanımda bi teyze vardı yazık bana acınası bi yüz ifadesiyle baktı ne o kızım şeker hastasımısın dedi hee teyze dedim şekerim tuttu vurmam gerek :))) geçmiş olsun dedi sağol dedim hiç bişey olmamış gibi örttüm göbeciğimi :) yola devam feribottan inerken millet bana cüzzamlı gibi baktı geniş geniş hiç bişey yokmuş gibi yola devam bu arada yarın randevum var aynı duruma düşebilirim inşlh aynı kişilerle karşılaşmam :))) dr. söledim tel.da güldü onun bi hastası tedavi sırasında ingiltereye gitmiş alışverişteymiş yolun ortasında durmuş iğnesini yaparken polise yakalanmış ifade için karakolluk olmuş :))) Allahım duy gör bizleri ne olur diorum ben !!!!
Canim sana ve tum ignesini orda burda ,sokakta yapan arkadaslarima bir sorum var...:)))
Bu ignelerin soguk kalmasi gerekiyor ve ben gecmis tedavilerimde eger bir yerde yapmam gerekiyorsa butun gun onlari buz torbalari ile yanimda tasiyordum . Sizi merak ettim? Siz de buz torbalariyla tasiyor musunuz yoksa daha kolay bir sistem var mi?
canım lucrın oda sıcaklıgında kalabılır demıştı dr onu cantama koyup heryere goturuyordum. ama puregon için buz torbasımı adı bılmıyorum onunla bırlıkte vermışlerdı. ona sarıp kullanıyorum.
Canim feribot derken seni kastetmistim . Senin de yorumlarini rica ediyorum .
valla şimdi girdim eve. eşim tv basına bennn hemen buraya. bız kartalda oturuyoruz ve kopru trafıgı kotuydu. demek ferıbot haaa:))) bu arada bende lucrını bimde köşede biryerde vurayım dedım milletın bı bakması vardı gorumcemle koptuk.
oooooo taraftarr burdaaaaymısssta bız bılmıyormusuzzz:))valla ben senın kadar koyu maç hastası degılım ama bugunkı ortamdan sonra olabılırımm. hele maç bıttıkten sonra şşşş dedı futbolcunun ırı herkes sustu cıt yok. 1-2-3 dedi ve herkes bir ağızdan BEŞİKTAŞŞŞŞŞ dedi. bayıldım resmen. artık gıderız bızde ınsş. hatta eşimle bu geceden sonra EGEMEN ismini düşündük oğluşumuz olursa ınş. zaten düşünüyorduk ama bu geceye damgasını vurduuu EGEMENNNNNN
valla senden korksun eşin. sen kaçar istanbula da gelırsın gunu irlikAnkarada oturmakta iyi fikirmiş
canım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır. İnş. yarınkı kontrolunde herşey yoluna gırecek. ıyı düşünelim iyi olsun. Rabbim kimsenin kucagını bos koymasın ıns. güzel haberler bekliyoruz senden
az kaldı kızlar bizde hürrem gibi kocalarımıza müjdem var derizzzz inşşşşşşşş
ben hayatımda ilk kez maça gittim ve sanırım biraz şımarıklık yaptımmmama ya unutursam diye düşünmekten kafayı yedim. vurduktan sonra rahatladımmm valla. sonra tam gazzz destekkkkk. güzel vakit geçirdim ve kafa dagıttım. yanımızda görümcemim kızınıda götürdük 10 yaşında ve benim çocugum gıbı elimde büyüyor resmennn sıpaa. herkes bizim çocugumuz zannetti. izde hiç çaktırmadık kızımlaaa
Hay Allahım yaa şu veletlerın bizi düşürdüğü duruma bakın. hele bi gelsinler ısıralım popolarınıııı
Kızlar bişi sorcam? Size eleviti dr mu verdi. ben herhangı bısı kullanmıyorum. folık asıtten baska. Dr çok fazla ilaç kullanmam taraftarı degıl. 2 kutu puregon bıtırdım. sabah kontrolum var. yarın duruma gore tekrar verecekler herhalde. lucrınde az kaldı. acaba yetecekmı dıye dusunmeye basladım. bakalım benım yumoşlar ne alemdeeee
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
doktor aradı şimdi Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnnn8 yumurtadan 6 sı döllenmiş ama 2 tanesinin durumu kötü kalan 4 yumurta kaliteli dedi yarında gözlemleyeceğiz böyle giderse c.tesi günü transferin olacak dedi
Yaaa kızlar bide bea akıl verin ne olur benim şimdi tedavide 7. günüm yarın 8. günüm ve 2. kontrol olucak perogon iğnemin 7. günü bu günde 2. cetrotidemi vuruldum yumurtalarım büyümüş 10 tane ve gidiş hat çok ii demişti dr. yarın şimdi toplama işlemi transfer falan belli olurmu sizin kaçıncı günlerinizdi opu ???
kızlarrrrrr ben geldimmmm....yorucu bir günün ardından evimdeyim sonunda...ay hep aklımdaydınız...kocam olacak adamla hala küsüm kinciyim ben tam bir hafta oldu..neyse havamdan geçilmediği için bugünkü işlerimi tek başıma yapmak durumunda kaldım..arabayla heryere kısa sürede ulaşan ben bugün halkın arasına karıştım...amaaaannn devletimin otobüsleri dolmuşları varken sanamı kaldım dedim...otobüste biri tepemde hapşırır diğeri yanımda öksürür dönüşte de bi hatun başımda dilikiyo sanırım kendisini bi gece önceden marine (terbiye) olsun diye soğan suyuna yatırmışlar!!!! delimi ne soğanı yemiş tıklım tıklım otobüste geldi tepeme dikilidi...yolcuğun süresi minumum 40 dk düşünün artık halimi...bu arada dip boyamı yaptırdım alışveriş yaptım vs..sıra size geldi cevaplar az sonraaaa...
Kızlar kusura bakmayın canım sııkındı yazamadım bugünde kontrolüm vardı ve herşey kötüye gidiyor olmayacak yani hayırlııs olsun demekten başka şey gelmiyor elimden e2 çok yükseldi suda içiyorum ama düşmüyor 4200 olmuştu bugün doktorum bugün iğneyi keselim dedi yarın tekrra gidecem düşerse devam yoksa yarıda kalacak
Günaydın herekeseee ben şimdi çıkıyorum kontrolüm var inşlh bu gün belli olur artık herşey öpüyorum herkesiiii
hlyaynen valla bende bugün temizlikle boğuştum.Her yanım ağrıyoooooooooooooorrr.Umarım ilaç işe yararve adet görürsün..
Sağol canımmm teşekkür ederim inşallah bundan sonrada bi aksilik olmaz
ohhh mis gibi oldu evin desene benimki bana iş falan yaptırmıyor üşütme şimdi başımızda iş var çok gerekirse bi kadın tut falan diyor ama ben başkasına is yaptıramıyorum şimdiye kadar 1 kere aldım onda da kadın önde temizlik yaptı bende kadının arkasında onun yaptıklarını tekrar temizledim hatta kadından çok ben yoruldum
çoooookkkk beğendim sen yaparsında olmazmı şekerimmm..
canım bidenem kuzum adet olmamışın hala...yarın ben doktora gidiyorum heralde başlarım artık ama sende gel hemen arkamdan...çok istiyodum seninle beraber başlamayı...
Kızlar kusura bakmayın canım sııkındı yazamadım bugünde kontrolüm vardı ve herşey kötüye gidiyor olmayacak yani hayırlııs olsun demekten başka şey gelmiyor elimden e2 çok yükseldi suda içiyorum ama düşmüyor 4200 olmuştu bugün doktorum bugün iğneyi keselim dedi yarın tekrra gidecem düşerse devam yoksa yarıda kalacak offff meleğim anneye bu kadar eziyet yetr çok özledim kokunu....Inş sizlerin güzel haberleriyle mutlu olurum
dün aşkam depresif takılırken bi de üstüne kayınvalidenlermi geldi...aman ne güzel ne hoş ne harika ne mikemmel bi tesadüf...ne iyi kayınpederin varmış gerçi benimki de iyidir şimdi hakkını yemiyim ...şekerim hepimizde sülüman var da biz bi hürrem olamadık kadın '' validem size bir müjdem var gebeyim'' diyor diğer bölüme doğuruyor ...heralde onlar başka bişi yapıyorlar
aaaaa bak bunu söylememiştin geçen aydan kistin varmış kuzum...neyse bi kaç gün gecikmeyle de olsa başlayacaksın...biliyorsun benim ne kistim ne başka bişeyim var tamamen müsaitken bir hafta geciktirdiler...
herkese selammmmmmmm....bende adetim bayrama denk geldiği için aralıkta donmuşlarla 5. denemeyi yapıcaz kısmetse.....süreç zor bildiğiniz gibi ....bu süreçte rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
bu arada ben 3. merkezim olan anadolu sağlık merkezinde devam ediyorum...yaş 27...tüpler kapalı...
iyi geceler kader arkadaşlarım sabahı bekliyemedim kaç gündürde giremiyorum transferi olan arkadaşlar bebişler sımsıkı tutunsunlar inşallah opu olanalar kaliteli döllensinler inşallah .ben bugün dr gittim iğneler için bu benim 2.denememdi dr baktı rahim hazır ama sen 1.negatif sonucu 16eylülde öğrenmiştim bence 1 ay daha bekliyelim dedi yani benimki kısmet olursa aralığa kaldı zaten kafamda soru işaretleri vardı yok eşimle yok eltim doğum yapacak demekki hayırlısı buymuş hly7 durumumu güncellersen sevinirim inşallah hepinizden pozitif haberler alırım bana tavsiyede bulunursunuz ..................
Günaydın herekeseee ben şimdi çıkıyorum kontrolüm var inşlh bu gün belli olur artık herşey öpüyorum herkesiiii
bu sabahın ilk geleni bnm sanırım bütün gece sinirimden uyuyamadığım gibi sabahta bi posta yine girdik birbirimize..eşimden bahsediyorum dünden beri biribirimizi yiyoruzz.... ..güya dr.gergin olramlardan uzak durun diyorr.nasıl olacaksa o.nedenini anlatmim şimdi çünkü onun ailesinden bikaç kişi bnm rumuzumu biliyor ve okuyorlarr:))slm onlarada bu arada:))ama kesinlikle haklıyım ve kesinlikle iğnelerden dolayı olusan bir gerginlik hali yok tamamen eşimin yüzünden...ağla ağla içim çıktı sabahtan berii...neyse işimdi ona mail attım bütün içimi döktüm ve transfere kadarda muhatap olmaycmm onunlaa...
hadi göüzn aydın şekerim darısı basımıza inşallah..
Sağol canım benim dünden beri yerimde duramıyorum inşallah bugünde güzel sonuçlar alırımcanımmm ne guzel haber super inşallah devamı gelir..
Çok sağol canım seninde transferin inşallah güzel geçer Allahım sorunsuz ilerlemeyi nasip etsin dualarım seninlesuperrrr canım çok sevindim sırayla ne guzel haberler bunlar artık geri sayıma başlıyoruz allahın izniyle....
Vaaaay taraftara bak benim kocacımda Beşiktaşlı bende Galatasaraylıyım evde bazen muhalefet durumları oluyor bu yüzden kayınvalidemde ne var sanki kocanı kırma sende Beşiktaşlı ol diyoray bi de BEŞİKTAŞLILAR listesimi yapsak ne...hem beşiktaşlı hem hamile diye yazarız ...ben istanbulda olacam eşim beni stadlardan toplardı heralde...ankaraya senede 2 kez geliyo BEŞİKTAŞ idare ediyoz işte...ne hikayelerim var benim anlatsam sayfalar yetmez...birgün babam işlerini ayarlayamadı maça gidemeyiz dedi dünyam yıkıldı ağla ağla içim çıktı.anneme dedim ben maça gidiyom idare et.yaşım 18 ...maç saat 20:00 de başlıyo 22:00 de bitiyo eve dönüşüm 23:00...maça gittim babamdan gizli annem babam anlamasın diye neler yapmış neler....ertesi gün gazetelerde kocaman kocaman harflerle bir manşet ''ANKARALI BAYAN FUTBOL SEVERLER MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ''' manşetin altında da bayanların fotoğrafları...o gün bütün gazetelerden bir tane aldım acaba benimde fotoğrfım gaztede çıkmışmı diye...ya çıksaydım çok gazete okuyan babam beni görecekti aman ALLAHIM çok fena...
Canım ya sıkma canını inşallah düşer bunun için ilaç falan vermediler mi ? Hakkında hayırlısı neyse o olsun güzelim inşallah herşey yoluna girerKızlar kusura bakmayın canım sııkındı yazamadım bugünde kontrolüm vardı ve herşey kötüye gidiyor olmayacak yani hayırlııs olsun demekten başka şey gelmiyor elimden e2 çok yükseldi suda içiyorum ama düşmüyor 4200 olmuştu bugün doktorum bugün iğneyi keselim dedi yarın tekrra gidecem düşerse devam yoksa yarıda kalacak
Canım bak şimdi benimde progesteronum yüksek çıkmıştı normalde kısa protokol uygulanacaktı ama değer yüksek olduğu için östrojen hormonu almam gerekiyordu ki progesteronu dengelesin buna istinaden 1 ay yasmin kullandım bende uzun protokole döndük ve kullanırken normalde 6 günde biten reglim 5 günde bitti seninde uzun mu diye sormuştum kısaysa kullanmana gerek yok çünkü . Tekrar geçmiş olsun canım soğuk algınlığında inşallah biran önce geçerBRESHKA cım bana d.kontrol hapını niye verdiler hatırlamıyorum,beynim duruk bugün ama yumurtalıklar içindir diye düşündüm..NESRİNSAVAŞ maca gidiyosun hemde nazlanıyosun ne var müthiş ortam tamam gürültülü ama olsun hem vaktin gecmiş olur,yaparsın ignenide orda:))
Hadi güzel haberlerle gel inşallahGünaydın herekeseee ben şimdi çıkıyorum kontrolüm var inşlh bu gün belli olur artık herşey öpüyorum herkesiiii
Canım yaa boşver biraz umursamaz ol üzülmek sinirlenmek senin için hiç iyi değil şu sıralarda . Bende eşimle bu ara çok zıtlaşıyorum belki ilaçlardan belki yaşadığımız olayın etkisinden psikolojimizde bozuldu ama inan erkekler için de zor bir süreç onun için hiiiiç duyma sorununuz psikolojik nedenlerden değilse bile sen haklı olsanda he de geç geçen gün bende eşime çok kızdım ben haklıydım resmen ama tamam afedersin konyu kapatalım tartışmak istemiyorum dedim sustum sonra da hele bi hamile kalayım o zaman hepsinin acısını çıkarıcam şimdilik biriktiriyorum dedimbu sabahın ilk geleni bnm sanırım bütün gece sinirimden uyuyamadığım gibi sabahta bi posta yine girdik birbirimize..eşimden bahsediyorum dünden beri biribirimizi yiyoruzz.... ..güya dr.gergin olramlardan uzak durun diyorr.nasıl olacaksa o.nedenini anlatmim şimdi çünkü onun ailesinden bikaç kişi bnm rumuzumu biliyor ve okuyorlarr:))slm onlarada bu arada:))ama kesinlikle haklıyım ve kesinlikle iğnelerden dolayı olusan bir gerginlik hali yok tamamen eşimin yüzünden...ağla ağla içim çıktı sabahtan berii...neyse işimdi ona mail attım bütün içimi döktüm ve transfere kadarda muhatap olmaycmm onunlaa...
hadi göüzn aydın şekerim darısı basımıza inşallah..
inşallah canım benim herşey yolunda olacak.. valla ben elim ayağım tuuttuğu sürece eve kadın almaya karşıyım.. kendi evimi kendim temizlerim.. sende madem kadının arkasından yapıosun ne diye çağrıosun ayol...
kızlar ya E2 değeri adetin 2.günü itibariyle 67 çok mu yüksek nasıl? pek anlamıyorum ben kafam takıldı.
Kızlarrr ben geldim :) herkese slm yine yeni yeniden ben çokkkk mutluyummmm yumurtalarım 7 veya 8 tahmini 7 si kesin sol tarafta 5 sağ tarafta 3 tane olgunlaşmış boyutları 17 ila 14 arasında büyümüşler e2 değerim bu gün 1200 olmuş rahim kalınlığı bu gün 8 mm olmuş dr. herşey süper gidiyo dedi bayramın 1. günü tekrar kontrol var ve bayramın 2. veya 3. günü opu var tahmini son günüde transfer yapılcakmış Allahın izniyle...
Gelelim bilgilendirmeye e2 yüzünden tedavisi iptal edilen arkadaşlar bu gün öğrendiğime göre dr. şunu sordum değerim kaç 1200 dedi çok ii ama dedim bizim arkadaşların değerleri 2200 çıkmış ve en son 4200 olunca iptal edilmiş benim değerimde fazla değilmi oda senin değerinin dahada çıkmasını bekliyoruz çünki herkesin yumurta adetine göre ortalama 200 düşüyomuş eğer yumurta adedin az veya fazlaysa buna göre değerlendirilip test değerini iptal edilebiliyomuş erkekte sigara kullanımı tedavi boyunca kadından daha büyük önem taşıyomuş labaratuvarda sigara kullanan erkek spermi çok etkiliyomuş olumsuz yönde normalde 3 ay önce 120 gün yani önce erkeğin sigarayı bırakması gerekiyomuş bilgilerinize...
valla ben ilaçlarımı eczacı arkadaşım aynı zamanda akrabam olur kendisi ondan almıştım ilaçları şehirdışından alıp getirdiğimiz içinde çatlatma iğnesi ve puregon soğuk ilaç oldukları için o bana kendi buz saklama kablarından koyup vermişti bende dışarı çıkarken bi tanesini yanına koyuyorum ialcın öle zaten havalar soğuk aslında gerek bile yok ama önlem almakta gerek az bi para değiller :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?