2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim sana ve tum ignesini orda burda ,sokakta yapan arkadaslarima bir sorum var...:)))

Bu ignelerin soguk kalmasi gerekiyor ve ben gecmis tedavilerimde eger bir yerde yapmam gerekiyorsa butun gun onlari buz torbalari ile yanimda tasiyordum . Sizi merak ettim? Siz de buz torbalariyla tasiyor musunuz yoksa daha kolay bir sistem var mi?

Son düzenleme:

Canim feribot derken seni kastetmistim . Senin de yorumlarini rica ediyorum .

valla şimdi girdim eve. eşim tv basına bennn hemen buraya. bız kartalda oturuyoruz ve kopru trafıgı kotuydu. demek ferıbot haaa:))) bu arada bende lucrını bimde köşede biryerde vurayım dedım milletın bı bakması vardı gorumcemle koptuk.

oooooo taraftarr burdaaaaymısssta bız bılmıyormusuzzz:)) valla ben senın kadar koyu maç hastası degılım ama bugunkı ortamdan sonra olabılırımm. hele maç bıttıkten sonra şşşş dedı futbolcunun ırı herkes sustu cıt yok. 1-2-3 dedi ve herkes bir ağızdan BEŞİKTAŞŞŞŞŞ dedi. bayıldım resmen. artık gıderız bızde ınsş. hatta eşimle bu geceden sonra EGEMEN ismini düşündük oğluşumuz olursa ınş. zaten düşünüyorduk ama bu geceye damgasını vurduuu EGEMENNNNNN

valla senden korksun eşin. sen kaçar istanbula da gelırsın gunu irlik Ankarada oturmakta iyi fikirmiş

canım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır. İnş. yarınkı kontrolunde herşey yoluna gırecek. ıyı düşünelim iyi olsun. Rabbim kimsenin kucagını bos koymasın ıns. güzel haberler bekliyoruz senden

az kaldı kızlar bizde hürrem gibi kocalarımıza müjdem var derizzzz inşşşşşşşş

ben hayatımda ilk kez maça gittim ve sanırım biraz şımarıklık yaptımmm ama ya unutursam diye düşünmekten kafayı yedim. vurduktan sonra rahatladımmm valla. sonra tam gazzz destekkkkk. güzel vakit geçirdim ve kafa dagıttım. yanımızda görümcemim kızınıda götürdük 10 yaşında ve benim çocugum gıbı elimde büyüyor resmennn sıpaa. herkes bizim çocugumuz zannetti. izde hiç çaktırmadık kızımlaaa

Hay Allahım yaa şu veletlerın bizi düşürdüğü duruma bakın. hele bi gelsinler ısıralım popolarınıııı

Kızlar bişi sorcam? Size eleviti dr mu verdi. ben herhangı bısı kullanmıyorum. folık asıtten baska. Dr çok fazla ilaç kullanmam taraftarı degıl. 2 kutu puregon bıtırdım. sabah kontrolum var. yarın duruma gore tekrar verecekler herhalde. lucrınde az kaldı. acaba yetecekmı dıye dusunmeye basladım. bakalım benım yumoşlar ne alemdeeee

canım lucrın oda sıcaklıgında kalabılır demıştı dr onu cantama koyup heryere goturuyordum. ama puregon için buz torbasımı adı bılmıyorum onunla bırlıkte vermışlerdı. ona sarıp kullanıyorum.

Lucrin kulturum hic olmadi gecmiste , o yuzden bilemedim canim .sagol aciklaman icin .
Oburleri eziyet oluyor cunku gittigin yere gotur , yaninda buz kalibiyla beraber. Insani bagliyor eve. Aksam bir yere gidecekken dusunuyorsun. Ben calistigim icin hep aksam yapiyorum igneleri . O yuzden is cikisi ani bir program cikarsa gitme sansi olmuyor. Lucrin iyiymis o acidan .

Canim feribot derken seni kastetmistim . Senin de yorumlarini rica ediyorum .

valla ben ilaçlarımı eczacı arkadaşım aynı zamanda akrabam olur kendisi ondan almıştım ilaçları şehirdışından alıp getirdiğimiz içinde çatlatma iğnesi ve puregon soğuk ilaç oldukları için o bana kendi buz saklama kablarından koyup vermişti bende dışarı çıkarken bi tanesini yanına koyuyorum ialcın öle zaten havalar soğuk aslında gerek bile yok ama önlem almakta gerek az bi para değiller :)))

ya banada elevet verdi dr. onu kullanmaya başladım mecbur ne derse o yani bende normal folik kullanıyodum ama dr. elevit yazmış bende elevit kullanıyorum ama şu var ben en son hamilelikte kardeşimde elevit içiyodu ama yanlış dedi dr. bu 3. aydan sonra başlanması gerek bulantı falan yapmıştı hatta o dönemlerde kardeşimde bende hemen bırakıp normal folik kullanmıştık aslında biri böle dio biri başka anca kafa karıştırmaca işte iğnelerine gelince ya kontrolünde sor yada tel. et ona göre sor bitmeden tedarik et sanırım senin uzun prtk

herkese selammmmmmmm....bende adetim bayrama denk geldiği için aralıkta donmuşlarla 5. denemeyi yapıcaz kısmetse.....süreç zor bildiğiniz gibi ....bu süreçte rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

bu arada ben 3. merkezim olan anadolu sağlık merkezinde devam ediyorum...yaş 27...tüpler kapalı...

iyi geceler kader arkadaşlarım sabahı bekliyemedim kaç gündürde giremiyorum transferi olan arkadaşlar bebişler sımsıkı tutunsunlar inşallah opu olanalar kaliteli döllensinler inşallah .ben bugün dr gittim iğneler için bu benim 2.denememdi dr baktı rahim hazır ama sen 1.negatif sonucu 16eylülde öğrenmiştim bence 1 ay daha bekliyelim dedi yani benimki kısmet olursa aralığa kaldı zaten kafamda soru işaretleri vardı yok eşimle yok eltim doğum yapacak demekki hayırlısı buymuş hly7 durumumu güncellersen sevinirim inşallah hepinizden pozitif haberler alırım bana tavsiyede bulunursunuz ..................

Günaydın herekeseee ben şimdi çıkıyorum kontrolüm var inşlh bu gün belli olur artık herşey öpüyorum herkesiiii

bu sabahın ilk geleni bnm sanırım bütün gece sinirimden uyuyamadığım gibi sabahta bi posta yine girdik birbirimize..eşimden bahsediyorum dünden beri biribirimizi yiyoruzz.... ..güya dr.gergin olramlardan uzak durun diyorr.nasıl olacaksa o.nedenini anlatmim şimdi çünkü onun ailesinden bikaç kişi bnm rumuzumu biliyor ve okuyorlarr:))slm onlarada bu arada:))ama kesinlikle haklıyım ve kesinlikle iğnelerden dolayı olusan bir gerginlik hali yok tamamen eşimin yüzünden...ağla ağla içim çıktı sabahtan berii...neyse işimdi ona mail attım bütün içimi döktüm ve transfere kadarda muhatap olmaycmm onunlaa...

hadi göüzn aydın şekerim darısı basımıza inşallah..

ben bir önceki tedavimde hep not almıştım 13.gün opu yapılmış,uzun long tu o zaman.. şimdi kısa yapıldı...bugun 10.günüm 9.iğnemi vuracm yarın 3.kontole gidecem ve yarın kesinleşmekle beraber pzt.opu var dedi dr. bana dünkü kontrolde..bence bu gittiğinde sana opu yapmayı düşündüğü günü söyler mutlaka.... snaırım 1-2 gün olur aramızda:)) hadi bakalımm:)

hahaa ben sana demiştim banada geliyorlar yandan yandan diye sustum sustum ve sonunda booooooooooommmmmmmm...bende karar verdim bu sabah toplama yapılsın gidecm anneme ve transferden sonra 5gün kadar da orda kalacam 1 hafta falan yanii oda evinde ne hali varsa görsün otursun anasıyla..iyi yapmışsın bnmki cmt.leri çalışmıyor sabahta kontrolüm var 8de erkenden kalkıp gidecem bende tek başıma..onlara muhtac değilizz di mi:))

hayırlısı olsunn en iyisin allah bilir ona sığınmaktan inanmkatan başka yapacak bişeyimiz yok tevekkül etmekten başka çaremizde yok ,olmamalı ki bugunümüzü aratmasın bize...elbet var bir zamanı...ilk tedavide çok ağladım,zırladım,kendimi paralım ama bu sefer öyle değilim boş veridm sadece dr.un dediklerini uyguluyor gerisini hiç düşünmüyorum kan veriyoruz ya hemş.iyi diyor ok diyorum yola devam ediyorum kaç çıktığını bile sormadım bu sefer...o kadar umursamıyorum yanii...

hlyaynen valla bende bugün temizlikle boğuştum.Her yanım ağrıyoooooooooooooorrr.Umarım ilaç işe yararve adet görürsün..

bayram üstü hepimizde bi telaş valla.. ama ben bittim.. sana da geçmiş olsun kuzum..

inşallah canım benim herşey yolunda olacak.. valla ben elim ayağım tuuttuğu sürece eve kadın almaya karşıyım.. kendi evimi kendim temizlerim.. sende madem kadının arkasından yapıosun ne diye çağrıosun ayol...

çoooookkkk beğendim sen yaparsında olmazmı şekerimmm..

mersi şekerimm beğenmenize sevindim :)

canım bidenem kuzum adet olmamışın hala...yarın ben doktora gidiyorum heralde başlarım artık ama sende gel hemen arkamdan...çok istiyodum seninle beraber başlamayı...

artık sana yetişemedim malesef canım.. sen başla Allah ın izniyle ben geç de olsa gelirim inşallah..

canım hakkında hayırlısı olsn napalımm.. inşallah bugün bi umut herşey düzelir.. ama olmazsa da yapacak bişi yok Allah ın takdiri.. bi dahaki ayı beklersin canım napalım.. biz yanındayız..

evet ya geldiler.. nyse Allah tan evim derli topluydu da sinirlenmedim.. bide hediyeyle gelmiişler affettim ayy hürrem gibi olmamaız mümkün değil anam o bir idol

aaaaa bak bunu söylememiştin geçen aydan kistin varmış kuzum...neyse bi kaç gün gecikmeyle de olsa başlayacaksın...biliyorsun benim ne kistim ne başka bişeyim var tamamen müsaitken bir hafta geciktirdiler ...

unutmuşum canım.. nyse hayırlısı olsun bakalım başladım farlutala...

hoşgeldin aramıza.. tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun ve son olsuın inşallahhhhhh listemize ekliorum seni de ...

canım hayırlısı olsun napalım geç olsun güç olmasın.. güncelliorum canım seni..

Günaydın herekeseee ben şimdi çıkıyorum kontrolüm var inşlh bu gün belli olur artık herşey öpüyorum herkesiiii

hadi git de güzel haberlerle dön canımmcımm

ay carmennn sabah sabah güldüm... akrabalarına selam etmişsin ya ay şu kocalarınıla bi çekişmeyi bırakın ayol.. aaa olmaz ki böle... bu konularda konuşmayın hiç o zaman tartışmazsınız da..

TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]Farlutal içiyor..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Bugün kontrolü var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Pazartesi OPU olacak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün 5.iğnesini yapacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bugün 3.iğnesini vurulacak inşallah :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 7. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda iğnelerine başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün ilaçlarının 4.günü :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Breshka[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]05.11.2011[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım

kızlar ya E2 değeri adetin 2.günü itibariyle 67 çok mu yüksek nasıl? pek anlamıyorum ben kafam takıldı.

canımmm ne guzel haber super inşallah devamı gelir..
Sağol canım benim dünden beri yerimde duramıyorum inşallah bugünde güzel sonuçlar alırım

superrrr canım çok sevindim sırayla ne guzel haberler bunlar artık geri sayıma başlıyoruz allahın izniyle....
Çok sağol canım seninde transferin inşallah güzel geçer Allahım sorunsuz ilerlemeyi nasip etsin dualarım seninle Mahpeyker hiç gelmedi sanırım onu da çok merak ediyorum haber olan varmı ?

Vaaaay taraftara bak benim kocacımda Beşiktaşlı bende Galatasaraylıyım evde bazen muhalefet durumları oluyor bu yüzden kayınvalidemde ne var sanki kocanı kırma sende Beşiktaşlı ol diyor Banane yaa o Galatasaraylı olsun diyorum bende

Canım ya sıkma canını inşallah düşer bunun için ilaç falan vermediler mi ? Hakkında hayırlısı neyse o olsun güzelim inşallah herşey yoluna girer

Canım bak şimdi benimde progesteronum yüksek çıkmıştı normalde kısa protokol uygulanacaktı ama değer yüksek olduğu için östrojen hormonu almam gerekiyordu ki progesteronu dengelesin buna istinaden 1 ay yasmin kullandım bende uzun protokole döndük ve kullanırken normalde 6 günde biten reglim 5 günde bitti seninde uzun mu diye sormuştum kısaysa kullanmana gerek yok çünkü . Tekrar geçmiş olsun canım soğuk algınlığında inşallah biran önce geçer
Hadi güzel haberlerle gel inşallah

Canım yaa boşver biraz umursamaz ol üzülmek sinirlenmek senin için hiç iyi değil şu sıralarda . Bende eşimle bu ara çok zıtlaşıyorum belki ilaçlardan belki yaşadığımız olayın etkisinden psikolojimizde bozuldu ama inan erkekler için de zor bir süreç onun için hiiiiç duyma sorununuz psikolojik nedenlerden değilse bile sen haklı olsanda he de geç geçen gün bende eşime çok kızdım ben haklıydım resmen ama tamam afedersin konyu kapatalım tartışmak istemiyorum dedim sustum sonra da hele bi hamile kalayım o zaman hepsinin acısını çıkarıcam şimdilik biriktiriyorum dedim Bende kendi kendime ahd ettim bi hamile kalayım gece yarıları canım bişey istemese bile onu sokağa yollayacağım Şimdi doktordan haber bekliyoruz yine inşallah bugünde güsel şeyler söylerde yarın transferimiz olur darısı hepinizin başına tatlım

İnşallah canım . Bende istemiyorum ama bende bel fıtığı var o sırada yine ağrılarım falan fazlaydı yine kocamın ısrarı ve kayınvalidemin tavsiyesiyle aldım ama pişman oldum bi daha da almam töbeeee sonra kadının yaptıklarını da temizliyorum içime sinmiyor ne gerek var yavaş yavaş kendim yaparım

Son düzenleme:
breshka sana katılıyorum bende bi hamile kalayım bak gör sana neler yapacağım diyorum.. gece gece sıcak yatağından çıkartıp yollara düşürecem ahtım var:)))
güzel güzel haberler alacaksın içini ferah tut..

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldim :) herkese slm yine yeni yeniden ben çokkkk mutluyummmm yumurtalarım 7 veya 8 tahmini 7 si kesin sol tarafta 5 sağ tarafta 3 tane olgunlaşmış boyutları 17 ila 14 arasında büyümüşler e2 değerim bu gün 1200 olmuş rahim kalınlığı bu gün 8 mm olmuş dr. herşey süper gidiyo dedi bayramın 1. günü tekrar kontrol var ve bayramın 2. veya 3. günü opu var tahmini son günüde transfer yapılcakmış Allahın izniyle...

Gelelim bilgilendirmeye e2 yüzünden tedavisi iptal edilen arkadaşlar bu gün öğrendiğime göre dr. şunu sordum değerim kaç 1200 dedi çok ii ama dedim bizim arkadaşların değerleri 2200 çıkmış ve en son 4200 olunca iptal edilmiş benim değerimde fazla değilmi oda senin değerinin dahada çıkmasını bekliyoruz çünki herkesin yumurta adetine göre ortalama 200 düşüyomuş eğer yumurta adedin az veya fazlaysa buna göre değerlendirilip test değerini iptal edilebiliyomuş erkekte sigara kullanımı tedavi boyunca kadından daha büyük önem taşıyomuş labaratuvarda sigara kullanan erkek spermi çok etkiliyomuş olumsuz yönde normalde 3 ay önce 120 gün yani önce erkeğin sigarayı bırakması gerekiyomuş bilgilerinize...

kızlar ya E2 değeri adetin 2.günü itibariyle 67 çok mu yüksek nasıl? pek anlamıyorum ben kafam takıldı.

bnce normal canım.. ama sen yinede doktoruna sor bunu :)

oh maşallahhhhhhhh artık seninde tarihler belirlenmeye başlamış ne güzel canım.. hayırlısıyla geçsin günlerin inşallah

anladım şeker. sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…