yap valla kuzum hakediyorlarbreshka sana katılıyorum bende bi hamile kalayım bak gör sana neler yapacağım diyorum.. gece gece sıcak yatağından çıkartıp yollara düşürecem ahtım var:)))
güzel güzel haberler alacaksın içini ferah tut..
Hoşgeldin canım çok şükür herşey güzel gidiyor inşallah bundan sonrada hep güzel haberler verirsinkızlar bende geldım kontrolden. herşey çook güzel ilerlıyor maşallah. dr tam sevdıgım yumurta tıplerı dedı. boyle yumurtalarla işimiz çok kolay dedı. salı gunu tekrar kontrolum var veee ıns perşembee günü opu var. ıgnelere devam ama 150 olarak devam edecekmişim. e2 akıldı ve degerım 682.72 sizce nasıl. senın degerlerın guzel e2 4000 ıle olsa tedavınız kesmeyız buyuk ıhtımalle rahım tabakan ıyı dedı çunku. hayırlısı bakalımmm. ççoook heyecanlandım yawwww:))))))
kızlaaaaaaaar doktorum aradı şimdi ay heyecandan elim ayağıma dolaştı valla ne yapacağımı bilemiyorummmmmm yarın sabah saat 11 de transferim olacak Allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin nolur bebeğim tutunsun anneciğine
yap valla kuzum hakediyorlar
hatta arkasındanda bi güzel kahkahayı patlat senmisin benim moralimi bozan oh olsun sana ne
Hoşgeldin canım çok şükür herşey güzel gidiyor inşallah bundan sonrada hep güzel haberler verirsin
Kızlarrr ben geldim :) herkese slm yine yeni yeniden ben çokkkk mutluyummmm yumurtalarım 7 veya 8 tahmini 7 si kesin sol tarafta 5 sağ tarafta 3 tane olgunlaşmış boyutları 17 ila 14 arasında büyümüşler e2 değerim bu gün 1200 olmuş rahim kalınlığı bu gün 8 mm olmuş dr. herşey süper gidiyo dedi bayramın 1. günü tekrar kontrol var ve bayramın 2. veya 3. günü opu var tahmini son günüde transfer yapılcakmış Allahın izniyle...
Ohhh ohh valla mşl topikimizeeee :))) güzel haber alan alana darısı bekliyenlere inşlhhh
Çokkk sevindim kuzummm hayırlısıyla yarınıda atlatta sonra relax sevinçli bekleyiş başlasın :)))
Canım nasılsın? Nasıl geçti ay anlat hadi heyecandan deliriyorum zaten seni de çok merak ettim
Canım nasılsın? Nasıl geçti ay anlat hadi heyecandan deliriyorum zaten seni de çok merak ettim
hersey cok guzel gectı canım bebişlerimi aldım eve geldim şimdi darısı sızlerın başına inşallah
artık geri sayım başladı bundan sonrası allaha kalmış biz tıbben elimizden geleni yaptık hakkımda hayırlısı olur ve kucağım dolar inşallah ve o mutlu haberı sızlerle paylaşırım :)
hersey cok guzel gectı canım bebişlerimi aldım eve geldim şimdi darısı sızlerın başına inşallah
artık geri sayım başladı bundan sonrası allaha kalmış biz tıbben elimizden geleni yaptık hakkımda hayırlısı olur ve kucağım dolar inşallah ve o mutlu haberı sızlerle paylaşırım :)
Çok şükür canımmm Allahım ayırmasın seni bebişlerinden inşallah ikiside tutunur anneciğine test gününü sabırsızlıkla bekliyorummm benden 1 gün önce senin güzel haberlerini alırız sonraki günde ben veririm inşallah o mutlu haberihersey cok guzel gectı canım bebişlerimi aldım eve geldim şimdi darısı sızlerın başına inşallah
oy kuzummmm ben sana da yazmıştımayy değilmişimmmm
buda ben oluyorum sanırsamyarında sen kavusuyomussun bebişlerine canım hadi alllahtan hayırlısı dualarım senınle olacak ...
Kızlarrr ben geldim :) herkese slm yine yeni yeniden ben çokkkk mutluyummmm yumurtalarım 7 veya 8 tahmini 7 si kesin sol tarafta 5 sağ tarafta 3 tane olgunlaşmış boyutları 17 ila 14 arasında büyümüşler e2 değerim bu gün 1200 olmuş rahim kalınlığı bu gün 8 mm olmuş dr. herşey süper gidiyo dedi bayramın 1. günü tekrar kontrol var ve bayramın 2. veya 3. günü opu var tahmini son günüde transfer yapılcakmış Allahın izniyle...
Gelelim bilgilendirmeye e2 yüzünden tedavisi iptal edilen arkadaşlar bu gün öğrendiğime göre dr. şunu sordum değerim kaç 1200 dedi çok ii ama dedim bizim arkadaşların değerleri 2200 çıkmış ve en son 4200 olunca iptal edilmiş benim değerimde fazla değilmi oda senin değerinin dahada çıkmasını bekliyoruz çünki herkesin yumurta adetine göre ortalama 200 düşüyomuş eğer yumurta adedin az veya fazlaysa buna göre değerlendirilip test değerini iptal edilebiliyomuş erkekte sigara kullanımı tedavi boyunca kadından daha büyük önem taşıyomuş labaratuvarda sigara kullanan erkek spermi çok etkiliyomuş olumsuz yönde normalde 3 ay önce 120 gün yani önce erkeğin sigarayı bırakması gerekiyomuş bilgilerinize...
kızlar bende geldım kontrolden. herşey çook güzel ilerlıyor maşallah. dr tam sevdıgım yumurta tıplerı dedı. boyle yumurtalarla işimiz çok kolay dedı. salı gunu tekrar kontrolum var veee ıns perşembee günü opu var. ıgnelere devam ama 150 olarak devam edecekmişim. e2 akıldı ve degerım 682.72 sizce nasıl. senın degerlerın guzel e2 4000 ıle olsa tedavınız kesmeyız buyuk ıhtımalle rahım tabakan ıyı dedı çunku. hayırlısı bakalımmm. ççoook heyecanlandım yawwww:))))))
kızlaaaaaaaar doktorum aradı şimdi ay heyecandan elim ayağıma dolaştı valla ne yapacağımı bilemiyorummmmmm yarın sabah saat 11 de transferim olacak Allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin nolur bebeğim tutunsun anneciğine
en güzel kısma geldin darısı bizim başımıza ben opudan çok korktuğum için gerginim bu aralar biraz....
aynen öğle cnm bundan sonra sadece güzel güzel dinlen,bol bol gül,tv.izle...keyfine bak....
sanırım 1den fazla kondu sana ne kadar güzel maalesef bnm 1 hakkım var
1.
en güzel kısma geldin darısı bizim başımıza ben opudan çok korktuğum için gerginim bu aralar biraz....
kızlarrrr bugün doktor kontrolüm vardı bir hafta gecikmelide olsa yarın iğnelerime başlıyorum...herşey çok güzelmiş... o zaman bir an önce başlayalım dedim doktorcuğuma ''güzelim'' falan diye konuşuyo ee tabi doğru söze ne denir...çok sayıda uykuda folikülüm varmış şimdi onları harekete geçirecekmişiz...gonal -f kullanacakmışım ama ilaç tarifinde hemşire bacı 225 dozla başlıyoz dedi...bana sanki biraz çok gibi geldi...o an bunun çok olduğunu anlamadım yoksa sorardım.acaba çabukmu geliştirecek yumoşları :44:...bayram dönüşü perşembe kontrolüm var...tabi bu arada da lucrine devam edecem...deyin bakıyım şimdi bana bu doz fazlamı sizce ???
bana da 200 le başladılar. Son 2 gün 150 idi
merhaba arkadaşlar. Hiçbirinizi tanımıyorum ancak başlık kasımda tüp yaptıracaklar olduğu için yazmak istedim Dün eşim tese bende opu olduk. Bayramda transfer olacak inşallah. Tabiki döllenme olursa. Biraz önce aradılar henüz belli değil dediler. bölünme oluyorsa bugün belli olması gerekmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?