2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende geldım kontrolden. herşey çook güzel ilerlıyor maşallah. dr tam sevdıgım yumurta tıplerı dedı. boyle yumurtalarla işimiz çok kolay dedı. salı gunu tekrar kontrolum var veee ıns perşembee günü opu var. ıgnelere devam ama 150 olarak devam edecekmişim. e2 akıldı ve degerım 682.72 sizce nasıl. senın degerlerın guzel e2 4000 ıle olsa tedavınız kesmeyız buyuk ıhtımalle rahım tabakan ıyı dedı çunku. hayırlısı bakalımmm. ççoook heyecanlandım yawwww:))))))

kızlaaaaaaaar doktorum aradı şimdi ay heyecandan elim ayağıma dolaştı valla ne yapacağımı bilemiyorummmmmm yarın sabah saat 11 de transferim olacak Allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin nolur bebeğim tutunsun anneciğine

yap valla kuzum hakediyorlar
hatta arkasındanda bi güzel kahkahayı patlat senmisin benim moralimi bozan oh olsun sana ne
Hoşgeldin canım çok şükür herşey güzel gidiyor inşallah bundan sonrada hep güzel haberler verirsin

Ohhh ohh valla mşl topikimizeeee :))) güzel haber alan alana darısı bekliyenlere inşlhhh
Çokkk sevindim kuzummm hayırlısıyla yarınıda atlatta sonra relax sevinçli bekleyiş başlasın :)))

Canım nasılsın? Nasıl geçti ay anlat hadi heyecandan deliriyorum zaten seni de çok merak ettim

Ohhh ohh valla mşl topikimizeeee :))) güzel haber alan alana darısı bekliyenlere inşlhhh
Çokkk sevindim kuzummm hayırlısıyla yarınıda atlatta sonra relax sevinçli bekleyiş başlasın :)))

Canım çok sağol inşallah yarında herşey güzel geçer sonra o 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum ya neysssse Çok şükür seninde kontrolün çok güzel geçmiş Rabbim yardımcın olsun canım Allahın izniyle sende sağlıklı bi şekilde transferini olur sonrada kucağına alırsın meleğini inşallah

Canım nasılsın? Nasıl geçti ay anlat hadi heyecandan deliriyorum zaten seni de çok merak ettim

hersey cok guzel gectı canım bebişlerimi aldım eve geldim şimdi darısı sızlerın başına inşallah
artık geri sayım başladı bundan sonrası allaha kalmış biz tıbben elimizden geleni yaptık hakkımda hayırlısı olur ve kucağım dolar inşallah ve o mutlu haberı sızlerle paylaşırım :)

Sanırım bu ben oluyorummm :))) gerçi gelir gelmez yazdım ama sen görmemişsin onuda oku mutlaka belki bilgi olur die yazdım işine yarasa :)))

Herşey yolunda yumoşlarım 17 mm olmuşlar 7 taneler ablası :)) rahim duvarımın kalınlığı çok ii 8 mm olmuş bayramın 1. günü son kntrl 2. veya 3. günüde topalama son günde transferrrrrrrrrrrrrrrrr ayy yazarken bile heycanlanıyorummm neyse dr. çok güzel şeyler sölüyo zaten dio bi tüp bebek uzmanı için biçilmiş kaftansın fazla üzerinde oynamaya gerek yok dio :))) oynamasın zaten demi bu gün merional iğnemede başladık günde 3 iğne yapmaya başladım bakalım artık sona yaklaşmaya başlamış dr. deyimiyle hayırlısı....

ayy değilmişimmmm

yarında sen kavusuyomussun bebişlerine canım hadi alllahtan hayırlısı dualarım senınle olacak ...

Çok şükür canımmm Allahım ayırmasın seni bebişlerinden inşallah ikiside tutunur anneciğine test gününü sabırsızlıkla bekliyorummm benden 1 gün önce senin güzel haberlerini alırız sonraki günde ben veririm inşallah o mutlu haberi

ayy değilmişimmmm
oy kuzummmm ben sana da yazmıştım

yarında sen kavusuyomussun bebişlerine canım hadi alllahtan hayırlısı dualarım senınle olacak ...
buda ben oluyorum sanırsam Çok şükür canım yaaa Allahım yüzüme baksın yarın sabah benimde transferim olacak inşallah tutunur yavrummmm

1.günü kontrole çağırdıysa o akşam çatlatma iğneni vurdurtur 2.günü toplamayamaz çarş.toplar Virüscnm..son gün transfere yetişmez bayramdan sonraki 3gün içinde olur cnm..bnm ...bnm rhim kalınlığı 11 dedi ben onla ilgili birşey bilmiyorum yüksek mi kalınlık yani kötü mü dersin?? ay ne güzel beraber bekliycz sonuçlarımızı aynı zamanlara denk geldi...

ay hadi peşpeşe olacak opular sonra gelsin bebişler:))bnmde opu pzt.

Ayyy hanımlar siz yazdıkca beni heyecan basıyo yaw:))ne güzel herkes opu tarihini,transfer tarihini belirledi,gelsin bebişler..kendi adıma aysonuna kadar yapcak bişey yok ben antalyaya gidene kadar siz mutlu haberleri verceksinzi ve bana cook büyük moral olcak inş.BRESHKA cım bana ne kan tahlili yapıldı ne bişey,sadece dr muayene etti yumurtalara baktı,rahim kalınlıgını ölçtü falan filan cok şükür herşey iyi dedi.bana ne yumurta sayısını ne rahim duvarı şu kadar santim demedi.benim gecen seneden yapılmış yine ultrason,simır testi falan vardı onlara baktı sadece..benimde aklıma takıldı burda hanımlara sordum sen uzun protokoldesin dediler,bende fazla kurcalamak istemedim acıkcası.sorun eşimde oldugu için kafamı karıştırmak istemedim.ilaclarıda yazdılar içiyorum işte,vardır bi bildikleri..ilk denememiz bizimde canım..NESRİNSAVAŞ bak ne güzel kafan dagıldı süpermiş ortam pişman olmadın işte..BRNYS cim hadi maşşallah diyim,inş.bebişlere kavuşcaz dualarımız bunun için..YA KIZLAR BIRAKIN ŞU KOCALARLA KAVGA ETMEYİ YAA ÜZÜLÜYORUZ BURDA..HEPİNİZ MORALİNİZİ BOZUYOSUNUZ NE GEREK VAR..BİZ Bİ MELEKLERİMİZE KAVUŞALIM ACISINI KAT KAT CIKARTIRIZ..YANLIZ HERGÜN BİRİSİ DİYO KOCAYLA KAVGA ETTİM DİYE SIRA HLY CİM BİZEMİ GELİYO ALLAH KORUSUN,AYY HİÇ UGRAŞAMAM:))

BRESHKA cım inş.yarın bebiş tutunur sana dualarım seninle olcak,sende cok dua et,bizim gibi tüp bebekle içine bebiş konan kadınlar için bu 12 ve inş.sonraki hamilelik coook özell ve muhteşem bi duygu..ben henüz o aşamaya gelmedim ama transfer yapıldıgı gün kendimi ve duygularımı düşünemiyorum heralde beni bırakmasınlar diye aglıycam gibi hissediyorum.RABBİM ellerimizi bu yoldan boş cevirmesin,bizimde yüzümüzü güldürsün,evlerimizi doldursun,bizimde ugraşcak bebişlerimiz olsun..sana yarın canı gönülden boll şans diliyorum,test günlerinizi iple cekiyor olacagım,,hadi bakalım heyecan dorukta diyelim..dın dın dın dın..(doruk ismide fena degilmiş ha:))

kızlarrrr bugün doktor kontrolüm vardı bir hafta gecikmelide olsa yarın iğnelerime başlıyorum...herşey çok güzelmiş... o zaman bir an önce başlayalım dedim doktorcuğuma ''güzelim'' falan diye konuşuyo ee tabi doğru söze ne denir ...çok sayıda uykuda folikülüm varmış şimdi onları harekete geçirecekmişiz...gonal -f kullanacakmışım ama ilaç tarifinde hemşire bacı 225 dozla başlıyoz dedi...bana sanki biraz çok gibi geldi...o an bunun çok olduğunu anlamadım yoksa sorardım.acaba çabukmu geliştirecek yumoşları :44:...bayram dönüşü perşembe kontrolüm var...tabi bu arada da lucrine devam edecem...deyin bakıyım şimdi bana bu doz fazlamı sizce ???

merhaba arkadaşlar. Hiçbirinizi tanımıyorum ancak başlık kasımda tüp yaptıracaklar olduğu için yazmak istedim Dün eşim tese bende opu olduk. Bayramda transfer olacak inşallah. Tabiki döllenme olursa. Biraz önce aradılar henüz belli değil dediler. bölünme oluyorsa bugün belli olması gerekmezmi

bana da 200 le başladılar. Son 2 gün 150 idi

çook sevindim canım...ne güzel bak epey yol aldın artık...bundan sonrasıda test gününü beklemek....tü tü tü maşallah deyimde nazar değmesin arkadaşıma...

bana da 200 le başladılar. Son 2 gün 150 idi

hoşgeldin canım aramıza bilgilerini yazarsan hly7 ciğim senide listeye ekler...öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler...sanki 225 bana fazla gibi geldi 5 gün bu dozu kullanıp doktora gidecem sonrası ne olur bilmiyorum...ayrıca opu olan arkadaşların yaşadıklarına göre opu günün ertesi arayıp şu kadar yumurtanız döllendi diyorlar hatta hangi kalitede olduklarına kadar söylüyorlar...biraz daha bekle aramazlarsa sen ararsın...inşallah iyi haberler alırsın canım...

Geçen seferki denemede 300 le başlamışlardı canım. Çok değil 225 bence.Bizi aradılar zaten ama belli değil demişler. Çok moralim bozuldu.Geçen sefer daha az spermle üstelik dondurulmuşla denemiştik. . gün döllenme olmuştu. Bilgilerimizi mi söylüyoruz. Ben okuyamadım. söyliyim.
afyon telek tüp bebek merkezi. Sorun azosperm. Başka ne yazıyoruz bilmiyorum ama. 2. deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…