Sagolun canlarım,iyilerdir herlade,bugün yaramazlık yapmadılar,inş.bi daha da yapmazlar,cok korkuttular bizi(
Günaydın güsel anne adayları:)
yumaky
hayırlısı böyleymiş diyelim güselim elden bişey gelmiyor bu durumda hepimiz çok çaresiziz.rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni inşallah.
kıslar benimde raporum p.tesi bitiyor.işe başlıyacağım bide müdür beni 4 günlük eğitime yolluyor.artık salı izin alıp gideceğim dr a.benim şöyle bir endişem var kıslar ben daha önce aşılama öncesinde hsg çektirmiştim.bana oradaki dr rahim ağzında açıklık var gebe kalırsan 12-13 haftalık olduğunda rahim ağzına dikiş atılacak demişti.burada bişey demediler.düşük rsikim var diye endişeleniyorum.benim durumumda olan arkadaşım varmı merak ettim acaba billgi verirse sevinirim...:18:
Kusura bakmayin hepinize ayri ayri cevap yazmak isterdim ama kafam biraz daginik,lutfen hos gorun
onun icin bu mesajimla hepineze ayri ayri desteginiz icin tesekur ederim,iyi varsiniz..
neden dusuk yaptigim konusunda ise pek net bisey demediler,vucut saglikli gormedigi embriyoyu atiyo gibi biseyler dediler
asiri kanamam var,buda beni cok halsiz birakti,resmen rengim limon gibi sap sariyim
hakkimda hayirlisi buymus ,.. kabullenmekten baska bisey yapamiyorum
yilmak yola devam
cannlar ben geldim.malesef sonuç negatif.bir saat kadar oldu öğreneli.ağlamaktan helak oldum.sanki göğsüme biri oturdu nefes alamıyorum..
Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın...:2:
Ve aklıma gelmeyen bana destek olan bütün arkadaşlarıma coook teşekkür ediyorum..sagolun iyiki varsınız:))bana cok destek ve moral oldunuz,şükür bugün iyiyiz..dünden beri yatıp dinleniyoz işte..inş.bi daha olmaz..yanlız şu igne yapılan yer hala acıyo ya
Arkadaşlar eşimler bugün testi tekrarlattık sonuç yine aynı maalesef destek olan tüm arkadaşlar çok teşekkürler hayırlısı böyleymiş ...
cannlar ben geldim.malesef sonuç negatif.bir saat kadar oldu öğreneli.ağlamaktan helak oldum.sanki göğsüme biri oturdu nefes alamıyorum..
Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın...:2:
amin cnm amin inşallh rabbım kımseye yaşatmasın benım bugun biraz sancım var alt tarafta ıkındım da az önce wc de bir de prolutn da yapıldı butun hepsi karıştı bırbırıne sancıların sen nasılsın bugun dinleniyorsun dimiiCok sevindim canım,maşallah size,bıcırıgın hareket ediyo ha,ayy ne güzel ve heycanlı..rabbim kanamayı bi daha sana,bana,karasu ya hiç bir hamileye yaşatmasın inş..bundan sonra güzel haberler vermeye devam hadi bakalım..siz yinede dikkat edin kendinize..
biz geldikkkkkkkkk artık kanama alanı yok karasu darısı sana canımmmbıcırığım çok iyi 6 cm civarı hareket ediyordu çokkkk tatlıııııı
amin cnm amin inşallh rabbım kımseye yaşatmasın benım bugun biraz sancım var alt tarafta ıkındım da az önce wc de bir de prolutn da yapıldı butun hepsi karıştı bırbırıne sancıların sen nasılsın bugun dinleniyorsun dimii
cnmmmm çoook sevındımmmsüper bır hbr darısı başıma inşallh bana da yazmak nasip olur nasıl mutlu oldum enazındn gusel bır hbr aldım ohh ohhh çokta buyumuş bıcırık ana harakttemı ediyor yaramaz ay ben de istiyorum görmk 6 subatta benım de randvum walla bız daha 8 hafta oluck daha henuz ustten göremedik cunkü göstermiyor benım yaramaz kendini
canım..... tam karasuya topik ikimize kalmış diyodum sen geldin hoşgeldin.....
saol canım benim hoşbulduk
güzel haberlerle gelmişsin çok sevindimrabbim yeğenimide senide korusun inşallah...
kuzum meleğin gayet iyiymiş maşallah...
su hatunla çekişmelerinizden de haberim var...çok mu uğraştı seninleeeee...neyse kendiside gezmelerde bi gelsin hamilelerin topiğimizde hoş tutulması gerektiğini sölerim ben...
kuzum meleğin gayet iyiymiş maşallah...
su hatunla çekişmelerinizden de haberim var...çok mu uğraştı seninleeeee...neyse kendiside gezmelerde bi gelsin hamilelerin topiğimizde hoş tutulması gerektiğini sölerim ben...
topik ikimize kalmış:13::13::13::13::13:
cnmmm evet yaa o kadar yaramaz ki halen göremedk kalp atışı dınleyemedik biz göstermiyor kendini üstten bize ve her seferın de dr um bembeyz oluyr suratı hemen alttan diyor bakıcaz ve görunce oh be şükür hep korkuyrm göremeyınce diyor walla katlanıyrm mine cm rabbım sonunu hayrlı etsın inşallh iş hamile kalmakta değilki cnm rabbım hayrlı olanı versın hepimz için ne mutluki sana sen annelik duygusunu bilen bır kadınsın darısı başımıza inşllh rabbım sana tekrar sağlıkla bebeğini göndersin cnmmsaol karasum guzel dileklerin icin,tavsiye uyacagim
canim senin ufaklikta yaramaz cikti ha..)) seni az yoruyo gibi ama olsun o saglikla gelsinde sen katlanirsin eminim
allahim saglicakla kucagina almanida gostersin...opuyorum tatlim
Yaww bu aralar kimsecikler yok forumda haber arkidesler....
canım nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?