canım hiç korkma benim yakın çevremde iki kişi var bu durumda 12-13 haftalıkken dikiyorlar doğuma yakın geri açıyorlar. birisi 3. çocuğuna hamile diğeride 3 çocuk doğurdu.hepsinde de bu işlemi yaptılar.
geçmiş olsun canım metanetli olman güzel allaha emanet ol
aa canım kurban olurum ben sana çok üzüldüm:43 bende çok umutluydum bir an önce toparlan allah bu acılarını unutturacak bebişler versinn
biz bugünler için varız canım inşallah daha da iyi olacaksın ... inşallah bebişler doğunca bu çektiğin acıları unutturacak annesiallaha emanet ol
canim cok üzüldüm rabbim yar ve yardimci olsun bir daha ki denemende pozifi göstersin insallah dualarimdasiniz....
canim aciyor diye yazmissinyaaa taaaa icimde biryerin sizladigini hissettim okudugumda, birbirimizi tanimasakda acilarimiz ve sevinclerimiz nasilki ayni iste rabbiminde bize gösterdigi sinav bu dua etmekden ve kabullenmekden baska bir caremiz yok .rabbim bize uygun ve hayirli zamanda insallah meleklerimizi gönderecek canim dualarimdasin....
mrb arkadaşlar Allah kısmet ederse yarın transferim olacak Donmuş embriyo transferi olacak Dualarınızdan beni de eksik etmezseniz sevinirim Allahım en kısa zamanda bütün arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Herkese güzel haberler alacakları güzel bir hafta sonu diliyorum
Günaydın güsel anne adayları:)
yumaky
hayırlısı böyleymiş diyelim güselim elden bişey gelmiyor bu durumda hepimiz çok çaresiziz.rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni inşallah.
kıslar benimde raporum p.tesi bitiyor.işe başlıyacağım bide müdür beni 4 günlük eğitime yolluyor.artık salı izin alıp gideceğim dr a.benim şöyle bir endişem var kıslar ben daha önce aşılama öncesinde hsg çektirmiştim.bana oradaki dr rahim ağzında açıklık var gebe kalırsan 12-13 haftalık olduğunda rahim ağzına dikiş atılacak demişti.burada bişey demediler.düşük rsikim var diye endişeleniyorum.benim durumumda olan arkadaşım varmı merak ettim acaba billgi verirse sevinirim...:18:
yumurta rez.azligi demek icin kac tane yumurtanin alti sorundur?
Canım şöyle kii;öncelikle bunun bir testi varr..Adı da amh testii.Zatenn bu test 1 in altında çıktığında durum vahim demek oluyorrr.Benim 0,2 düşünn:))) Ama foliküll ve yumurta sayısı değişiyorr.0,42 olan arkadaşın 2 çıkarkenn 0,2 olan arkadaşın 5 foliküll olabiliyorr..Yanii durumm herkezin vücuduna ve tabii ki Yaradanın isteğine göre farklılık oluşturmaktaBenim durumumun farkı benim fsh ta çok yükksekk.Folikül sayım 4-6 arası bu durumdakilere göre fena değil aslında ama uyarılma olmuyorr.Bende kürlerle falan önce onu düşürmeye çalışıyorumm..Dua edinn ne olurrr banadaaa
sağol canım biliyorum diyecek bişi olmuyo.zor bir imtihan Allah yardım etsin hepimize.
Cook üzüldüm canım,inş.en kısa zamanda kendiliginden gönderir rabbim melegini..umudunu kaybetme...
iyi akşamlar arkadaşlar Bugün transferim yapıldı 9 şubat test tarihim geri sayım başladı İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Allahım buradan müjdeli haberleri de vermeyi nasip eder
Negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum İnşallah bir daha tedaviye gerek olmadan kendiliğinden gelir bebişleri
Minecan arkadaşa da bu acıyı yaşayan birisi olarak sabır diliyorum Zaman herşeyin ilacı Tekrardan mucizesi gelir inşallah
Hamile arkadaşlara sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diiyorum
Cnm insllh pozitf hbrle gelicksin bize bebislern seni hic birakmasin insllh guselce dinlen bolbol konus bebelerinle rabbim tamamina erdirsin seni hic birakmasinlar insllhiyi akşamlar arkadaşlar Bugün transferim yapıldı 9 şubat test tarihim geri sayım başladı İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Allahım buradan müjdeli haberleri de vermeyi nasip eder
Negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum İnşallah bir daha tedaviye gerek olmadan kendiliğinden gelir bebişleri
Minecan arkadaşa da bu acıyı yaşayan birisi olarak sabır diliyorum Zaman herşeyin ilacı Tekrardan mucizesi gelir inşallah
Hamile arkadaşlara sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diiyorum
Sağol canım bugün daha az ağladım sanki artık ilk şoku atlattım gibi Hepinize çok teşekkür ederim...
Canım benim yaş 31 doktor bana yaşına göre her iki yumurtalığında 6 şar tene yumurta olması lazım demişti senin yaşın kaç?
merhabalar herkeze
arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum
dun doktorum bana adetin 12.gunun gel rahime bakalim,hersey yolundaysa dondurulmus transferini yapalim dedi,hormonlar iyi oluyormus bu sekilde:44:
biraz erken degilmi?
sizce yaptirmalimiyim?.... akil akildan herzaman ustundur..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?