hayir canim ben bu ay icin dondurulmus icin gun sayarken dogal yolla hamile kaldim ama 3 gun once dusuk yaptim,cok yeniydiCanım merhaba.Sözünü ettiğin,tedaviden sonraki ikinci regl mi?
iyi akşamlar arkadaşlar Bugün transferim yapıldı 9 şubat test tarihim geri sayım başladı İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Allahım buradan müjdeli haberleri de vermeyi nasip eder
Negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum İnşallah bir daha tedaviye gerek olmadan kendiliğinden gelir bebişleri
Minecan arkadaşa da bu acıyı yaşayan birisi olarak sabır diliyorum Zaman herşeyin ilacı Tekrardan mucizesi gelir inşallah
Hamile arkadaşlara sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diiyorum
merhabalar herkeze
arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum
dun doktorum bana adetin 12.gunun gel rahime bakalim,hersey yolundaysa dondurulmus transferini yapalim dedi,hormonlar iyi oluyormus bu sekilde:44:
biraz erken degilmi?
sizce yaptirmalimiyim?.... akil akildan herzaman ustundur..)
hayir canim ben bu ay icin dondurulmus icin gun sayarken dogal yolla hamile kaldim ama 3 gun once dusuk yaptim,cok yeniydi
aslinda ilac tedavisi geceli 2 ay olmus oluyor
onun icin doktorum suan hormonlarin iyi sansin olabilir gibi biseyler dedi.
karasuuuuuuu hoşgeldin.... iyi pazarlar......
hayir canim ben bu ay icin dondurulmus icin gun sayarken dogal yolla hamile kaldim ama 3 gun once dusuk yaptim,cok yeniydi
tatlım anlayamadım kii.Rahimm toparlaması falann gerekir derler ama bilemedimm vallaa..
Canım geçmiş olsun.
Bende millstone'un dediği gibi biliyorum ama doktorun öyle diyorsa vardır bir bildiği elbet,onlara güvenmekten başka bir şansımız yok.
İçine sinmiyorsa bir başka doktora muayene olmak ve fikrini almak faydalı olabilir,aklıma başka alternatif gelmedi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.
Cnmm hosbuldk nbr nasil geciyr eslerle tatil ben annemdyim kizlr esim yok cunku burda yaticm him birde yarin tahlil yaptricm dr istemisti birsuru test sabh hastanye gidicn ben halen yatmaya devm ay bir disari cikablsem neler yapucam ee sen nasilsn
Cnm mimecn nasilsn bugun buarada dr yapalim diyorsa yaptir ters bir durum olsa bekle derdi sen ne istiyorsan oyle yap cnm kalbin ne diyrsa onu yap
Canım birkaç gündür görünmüyordun sankiii.Nerelerdesinn?? Neler yapıyorsunnn bakıyimm
minecim konu hakında kesin bir bilgiye sahip değilim ama senin için hangisi hayırlısıysa onun olmasını dilerim....
Kizlqr benim sarjim bitiyr tlfnu sarja takicm sonra yine gelicem optum hepinizi
Canım benim soğuk algınlığının,dalgınlığındayım sorma
Bir türlü toparlayamadım kendimi.
O nedenle pek giremiyorum bu günlerde.
Sen iyisindir inşallah
Cnmm hosbuldk nbr nasil geciyr eslerle tatil ben annemdyim kizlr esim yok cunku burda yaticm him birde yarin tahlil yaptricm dr istemisti birsuru test sabh hastanye gidicn ben halen yatmaya devm ay bir disari cikablsem neler yapucam ee sen nasilsn
sarj bitti diye kacip uyuma,cabuk gel..))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?