2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım merhaba.Sözünü ettiğin,tedaviden sonraki ikinci regl mi?
hayir canim ben bu ay icin dondurulmus icin gun sayarken dogal yolla hamile kaldim ama 3 gun once dusuk yaptim,cok yeniydi
aslinda ilac tedavisi geceli 2 ay olmus oluyor
onun icin doktorum suan hormonlarin iyi sansin olabilir gibi biseyler dedi.

cok tesk.ederim canim,cok haklisin zaman herseyin ilacidir..

senin icinde hayirli olsun insallah positif alirsinda burda halayini cekeriz..)

Ben tedavi sonrası ikinci reglimde tekrar tüpe başlamıştım. dondurulmuşklarla hayli hayli denersin..

hayir canim ben bu ay icin dondurulmus icin gun sayarken dogal yolla hamile kaldim ama 3 gun once dusuk yaptim,cok yeniydi

tatlım anlayamadım kii.Rahimm toparlaması falann gerekir derler ama bilemedimm vallaa..

karasuuuuuuu hoşgeldin.... iyi pazarlar......

Cnmm hosbuldk nbr nasil geciyr eslerle tatil ben annemdyim kizlr esim yok cunku burda yaticm him birde yarin tahlil yaptricm dr istemisti birsuru test sabh hastanye gidicn ben halen yatmaya devm ay bir disari cikablsem neler yapucam ee sen nasilsn

Canım geçmiş olsun.

Bende millstone'un dediği gibi biliyorum ama doktorun öyle diyorsa vardır bir bildiği elbet,onlara güvenmekten başka bir şansımız yok.

İçine sinmiyorsa bir başka doktora muayene olmak ve fikrini almak faydalı olabilir,aklıma başka alternatif gelmedi.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.

Cnm mimecn nasilsn bugun buarada dr yapalim diyorsa yaptir ters bir durum olsa bekle derdi sen ne istiyorsan oyle yap cnm kalbin ne diyrsa onu yap

canim burda zaten her randevunde baska bi doktor giriyor,tek doktorla tedavi olunmuyor
dedigin gibi onlara guvenmekten baska bi care gelmiyor insanin elinde,birde burda daha farkli tedavi sureci daha zor ve zaman alici...
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun,saol canim

minecim konu hakında kesin bir bilgiye sahip değilim ama senin için hangisi hayırlısıysa onun olmasını dilerim....

Canım birkaç gündür görünmüyordun sankiii.Nerelerdesinn?? Neler yapıyorsunnn bakıyimm

Cnmm hosbuldk nbr nasil geciyr eslerle tatil ben annemdyim kizlr esim yok cunku burda yaticm him birde yarin tahlil yaptricm dr istemisti birsuru test sabh hastanye gidicn ben halen yatmaya devm ay bir disari cikablsem neler yapucam ee sen nasilsn

Canım benim inan dışarda donduran bir soğuk var,ne geziliyor ne de bir yerlerde oturuluyor.İnsanlar kapalı mekanlara hucüm etmiş durumda,kalabalıkta öksüren,tıksıranAman yat sıcacık anneciğinin evinde,onun yaptığı mis gibi mamaları yiyin,sohbet edin kuzucuğunla birlikte.

Cnm mimecn nasilsn bugun buarada dr yapalim diyorsa yaptir ters bir durum olsa bekle derdi sen ne istiyorsan oyle yap cnm kalbin ne diyrsa onu yap

daha iyiyim annecik..)
kanamam bugun daha azaldi sanki , onun disinda iyiyim allahima sukurler olsun..esim cok destek oluyor saolsun
her isi ona biraktim..)))
randevu gunune kadar kendimi nasil hissetigime gore bi karar veririm artik..
hersey nasip kismet canim,vakti saati dolunca biseyler vesile olacaktir mutalaka

sen nasilsin,bicirik yaramaz kuzucugun nasil tatlim

Canım birkaç gündür görünmüyordun sankiii.Nerelerdesinn?? Neler yapıyorsunnn bakıyimm

Canım benim soğuk algınlığının,dalgınlığındayım sorma

Bir türlü toparlayamadım kendimi.

O nedenle pek giremiyorum bu günlerde.

Sen iyisindir inşallah

Canım benim soğuk algınlığının,dalgınlığındayım sorma

Bir türlü toparlayamadım kendimi.

O nedenle pek giremiyorum bu günlerde.

Sen iyisindir inşallah

Aaa çookk geçmişş olsunn güzelimm yaaa..Herkezzcikler gripp vallaaa..Bol bol dinlen sende o zaman eğer çalışmıyorsan tabiiki..Bende nasıl olayım işte yuvarlanıp gidiyoruz diyelimm.Rabbim beterinden korusun diyoruzz.Egunal kardeşinin yanında diye topiğe vekaleten bakmaya çalışıyorummm..

ben iyiyim canım yan gelip yatıyom ve bilindiği üzere habire yiyom bende gecen hafata kan ve idrar testi yaptırdım çok şükür iyi çıktı herşey, vitamine folik asite pregestana ve kan iğnelerime devam ediyom.. sanırım bu iğnelerden kurtuluş yok bana bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bişeyler anlattı dr. iğneler onun içinde önemliymiş bende artık kaderime razı oldum ama vücudum pek memnunu değil iğneden sürekli beze oluşuyo yada morarıyo ayın 6sına ikili testimiz var heycanla onu bekliyoruz
sen ne testleri yaptırıcan?

sarj bitti diye kacip uyuma,cabuk gel..))))

Hahahahhayyyy karasuuuuu bakk mine ne demişşşş.. Bizi kandırdığını düşünüyoruz artık mütemadiyen Gerçekten şarjın bitmiş olsa bile ya yemek yemeğe yada uyumaya gitti diye arkandan atıp tutacakk halee gelldikk bakkkkk.. hehehehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…