Aaa çookk geçmişş olsunn güzelimm yaaa..Herkezzcikler gripp vallaaa..Bol bol dinlen sende o zaman eğer çalışmıyorsan tabiiki..Bende nasıl olayım işte yuvarlanıp gidiyoruz diyelimm.Rabbim beterinden korusun diyoruzz.Egunal kardeşinin yanında diye topiğe vekaleten bakmaya çalışıyorummm..
Çok teşekkür ederim canım.Bol bol istirahat halindeyim,gelsin portakal suyu,gitsin limon suyu
Aman dikkat edin sizde,ciddi bir salgın var.
Egunal canım ya özledik onu.
Hiççç sormaa yaaaa..Yookkluğuu fenaaa bellii hatununnn..Azz kaldı amaaaaa.2 gün sonra nasibseeee sallarr gene buralarıı...
Çok pozitif ve enerjik değilmi maşallah
Sağlıkla gelsin inşallah atom karıncamız.
Eevveeeetttt ayynennnn katılıyorummmm..Hattaa ona bayılıyorummmm..Seviyorumm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hahahahhayyyy karasuuuuu bakk mine ne demişşşş..Bizi kandırdığını düşünüyoruz artık mütemadiyen Gerçekten şarjın bitmiş olsa bile ya yemek yemeğe yada uyumaya gitti diye arkandan atıp tutacakk halee gelldikk bakkkkk.. hehehehe..
millstone canim bak demistim dimie ama yine yokkkk yine yokkkkkk kacti bu kiz,ya dolapa dayandi yada yataga uzandi..)))
Çok pozitif ve enerjik değilmi maşallah
Sağlıkla gelsin inşallah atom karıncamız.
hmm anladim canim,benim yasim 35 malesef
gerci onemli olan 1 tane saglam olsun yeterde,gerisi hikaye tabi
Arkadaşlar ben bu genetik testini ve kan pıhtılaşması testini nerede nasıl yaptırabilirim.Başkentte 2. deneme tutmazsa yapıyorlar ben daha erken yaptırmak istiyorum aslında ben Gaziantep te oturuyorum ama adana ve ankara ya gitme şansım da aileler oradalar birde ücretleri hakkında bir fikri olan var mı? Son bişey daha bu iki test dışında düşük riskini azaltan başka hangi testler yaptırmalıyım acaba...Herkese huzurlu dinlendirici mutlu haftasonları...
Canim kendi derdimden seni gormemissim,senin icinde gecmis olsun canim
insallah bu son olur
daha iyiyim annecik..)
kanamam bugun daha azaldi sanki , onun disinda iyiyim allahima sukurler olsun..esim cok destek oluyor saolsun
her isi ona biraktim..)))
randevu gunune kadar kendimi nasil hissetigime gore bi karar veririm artik..
hersey nasip kismet canim,vakti saati dolunca biseyler vesile olacaktir mutalaka
sen nasilsin,bicirik yaramaz kuzucugun nasil tatlim
Canım benim soğuk algınlığının,dalgınlığındayım sorma
Bir türlü toparlayamadım kendimi.
O nedenle pek giremiyorum bu günlerde.
Sen iyisindir inşallah
ben iyiyim canım yan gelip yatıyom ve bilindiği üzere habire yiyombende gecen hafata kan ve idrar testi yaptırdım çok şükür iyi çıktı herşey, vitamine folik asite pregestana ve kan iğnelerime devam ediyom.. sanırım bu iğnelerden kurtuluş yok bana bebeğin eşinin gelişimiyle ilgili bişeyler anlattı dr. iğneler onun içinde önemliymiş bende artık kaderime razı oldum ama vücudum pek memnunu değil iğneden sürekli beze oluşuyo yada morarıyo ayın 6sına ikili testimiz var heycanla onu bekliyoruz
sen ne testleri yaptırıcan?
Arkadaşlar ben bu genetik testini ve kan pıhtılaşması testini nerede nasıl yaptırabilirim.Başkentte 2. deneme tutmazsa yapıyorlar ben daha erken yaptırmak istiyorum aslında ben Gaziantep te oturuyorum ama adana ve ankara ya gitme şansım da aileler oradalar birde ücretleri hakkında bir fikri olan var mı? Son bişey daha bu iki test dışında düşük riskini azaltan başka hangi testler yaptırmalıyım acaba...Herkese huzurlu dinlendirici mutlu haftasonları...
Çok teşekkür ederim canım.Bol bol istirahat halindeyim,gelsin portakal suyu,gitsin limon suyu
Aman dikkat edin sizde,ciddi bir salgın var.
Egunal canım ya özledik onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?