2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Heyecann var mı güzelimmmmm..Yarın falan kan vermeye gitmeyeceksin değilmii.Salı gününü sabırla bekliyoruz beraberr..Batmalar ne alemdeee..bebişlerinn inşşş.. sımsıkı annişlerine tutunmuşlar..İnan çok dua ediyorummm...Hep aklımdasınn..

Çok teşekkür ederim canım.Bol bol istirahat halindeyim,gelsin portakal suyu,gitsin limon suyu

Aman dikkat edin sizde,ciddi bir salgın var.

Egunal canım ya özledik onu.

Canımmm slmm.Seninde sesini duyamasakda sende birşeyler yazdaa,gözümüz gönlümüz açılsın güzelimm..Hep röntgen hep röntgenn nereye kadar dimi amaa Hoşgeldinn sefalar getirdin topiğimize..

Çok teşekkür ederim canım.Bol bol istirahat halindeyim,gelsin portakal suyu,gitsin limon suyu

Aman dikkat edin sizde,ciddi bir salgın var.

Egunal canım ya özledik onu.

Hiççç sormaa yaaaa..Yookkluğuu fenaaa bellii hatununnn..Azz kaldı amaaaaa.2 gün sonra nasibseeee sallarr gene buralarıı...

Hiççç sormaa yaaaa..Yookkluğuu fenaaa bellii hatununnn..Azz kaldı amaaaaa.2 gün sonra nasibseeee sallarr gene buralarıı...

Çok pozitif ve enerjik değilmi maşallah

Sağlıkla gelsin inşallah atom karıncamız.

millstone canim bak demistim dimie ama yine yokkkk yine yokkkkkk kacti bu kiz,ya dolapa dayandi yada yataga uzandi..)))

tulin26 kullanıcısından alıntı:)''23 ocakta kontrolumüz vardı çok şükür bebeğim büyümüş 11.7mm olmuş tam 8+0 günlük ama mide bulantılarım başladı bu birazcık kötü geçiyor olsun bunlarıda atlatırız neler atlattık herşey yolunda çok şükür ''

Slmm cnmm.Nasılsınn?? Bebişin büyümüş maşallah..Halen Ulun Beye mi kontrole gidiyorsun canımmm..

Arkadaşlar ben bu genetik testini ve kan pıhtılaşması testini nerede nasıl yaptırabilirim.Başkentte 2. deneme tutmazsa yapıyorlar ben daha erken yaptırmak istiyorum aslında ben Gaziantep te oturuyorum ama adana ve ankara ya gitme şansım da aileler oradalar birde ücretleri hakkında bir fikri olan var mı? Son bişey daha bu iki test dışında düşük riskini azaltan başka hangi testler yaptırmalıyım acaba...Herkese huzurlu dinlendirici mutlu haftasonları...

Tatlım valla ben İstanbuldayımm.Elimi kolumu sallayarakk devlet hastanesinin genetik bölümüne gittim,randevu bile alınmıyordu..Durumu anlattımm.Kadın yazdı kan verdim bitti..Parada vermedimmm.Bana karyotip genetik tahlil ve fertijil-x diye bir durum bakılacakk.Ama tümm ısrarlarıma rağmen kan pıhtılaşma bakmadıı.Çünkü tekrarlayan düşüklerde bakılıyr dedii.Çok kızıyorum bu drlaraaa..Zatenn varsa düştükten sonra bilmek neyi değiştirecekk,olmadan önlem almak stiyoruz ama kadın ısrarla anlamadı benii.Belki bende sadece pıhtılaşmayı özelde yaptırmayı düşünüyorumm.Bir kaç gün sonra 1 ayım dolucakk sonuçlar bir gelsinn.İnş bir şey çıkmazda kan pıhtılaşma testini vericek gücüm olur..

Canim kendi derdimden seni gormemissim,senin icinde gecmis olsun canim
insallah bu son olur

Önemli değil canım biz birbirimize destek için varız gereksiz sitemlerle birbirimizi üzmeyiz Rabbim gönül genişliği versin insanın içi daralıyor çünkü bunalırsan ''Ya BASID'' oku Allahu tealanın genişlik veren ismi.

Canım bence tekraar başlamadan önce bedensel hazırlığından çok ruhsal olarak hazır olup olmadığına bak çünkü insanın kalbi bedeninden daha zor iyişeşiyor iyice toparlan bence içini bi güzel dinlendir...

Güzel sonuçlarla gelirsin inş.

canımcım bu kan pıhtılaşma testi topikde benimle birlikte yayıldı galiba.. bende bildiğimden değil ama ben dr.a ilk gittiğimde kontrol için kan değerlerine baktılar ordaki pıhtı değerrleri dr.un hoşuna gitmeyince beni genetiğe yolladı ve ben daha sonuç çıkmadan kan sulandırıcı iğnelere başladım ve halada devam ediyom bu testin çeşitleri varmı bilmiyorum benim yaptırdığım test çok pahalı değil yada bir kısmını ssk karşıladığı içindir. ama yanlış hatırlamıyosam 270tl gibi bi rakam ödedik. ankara başkent üniv. hastanesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…