2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok sağol canım bende o zaman antep te bir şansımı deneyeyim.

Çok sağol hayatım ne bileyim illa ikinci düşüğü beklemek gerekmemeli diye düşünüyorum...

Çok sağol hayatım ne bileyim illa ikinci düşüğü beklemek gerekmemeli diye düşünüyorum...

ne saçma şey, düşük olduktan sonra neye yarayacakki... dedimya ben bildiğimden değil dr.un iyisine denk geldiğimden yaptırdım ve iyikide yaptırmışım yoksa ilk denemem belkide düşükle sonuçlanacaktı...

Nasılsınız?herkese iyi pazarlar diliyorum..ben şükür iyiyim,yatıp dinleniyorum cok dolaşmıyorum ve malum bil in başında fazla oturamıyorum,,ayy keşke laptop alsaymısız,masaüstü zor oluyo bee..:))görüşmek üzere..kendinize iyi bakın..karasu ya fala yüklenmeyin haa ona göre

ikizlerin annesi hoşgeldin.........

Cnmmm iyi olmana sevindim insllh birdaha yasamazsin benim de sukur durdu birdaha olmadi kanama insllh yasamayiz birdahaa benimle cok ugrasiyr bu su

Aslinda haklisin hava soguk ama insn istyr iste cikmk olsun gecicek insllh 1ay icinde dua edin bana

Ay iyi olmana cok sevindim cnmm allh razi olsun esindn saolsun ee hayat bu tek basimiza yapmiyoruzki tabiki bakicklar bize ama benim esim biraz bu konuda arizali sevmiyor is yapmayi allhtn annem var benden isteme ben sana tutayim kadin hergun diyr o da beni sikiyor raht edemiyorum yabanci biriyle ben. senin esini enisteyi tebrik ediyorum ese yardim rabbimin hosuna gidermis benim ki cidden yaramaz durmuyr yerinde sukur kanama yok ama yatktan kaldirmiyor minem sancim var ara ara o kadar ahh ahh rabbim hepimuze nasip etsin anne olmayi

Yarın kan versme çıkar mı aceba? Zor duruyorum valla çatlayacapım meraktan. bugün bir belirit yok hiç

kızlar anca size yazabiliyorum.cuma günü istanbula gittik bahçeci kliniğine.ama hava çok kötüydü izmire alışık olarak istanbul sarstı beni uçak 2 saat inemedi havadan dolayı neyse sonnra inmeyi basarabildi.bahçeci kliniğine gittik aman nası bi yermiş orası çok büyük dewasal bi yer görüşmemiz ii geçti.mustafa bahçeci sewimli bi doktormuş çok korkuodum nası biri die.muaynemi yaptı içersi temiz her şey yolunda dedi.sadece kan werdik kromozom testi için 2 negatif 1 kimyasal gebelik war die.gerçi ben 3 deneme deyince doktora sen onu 1 tane say dedi dondurulmuşları saymadı neden bilmiom anlamadım.ama baya pahlı bi yer kromozom testi için 440 tl verdik.bide tedaviye başladıktan sonra verilen kanlarda ücrete tabi.izmirde böle deildi.neyse artık yapcak bişi yok sonu güzel olsunda.şubat adetiyle tedavi başlıcak.2. günü adetinin gel dedi.şimdilik antibiotik werdi hem bana hem eşime hazırlık için bide elevit verdi bana.bide gitceğim gün gelmeden içmem için bi ilaç werdi.şubatın 18 i gibi tekrr istanbula gitcem çünkü bu ay 19 unda adet oldum bide erken gelir falan bilet bulamam bi kaç gün erken gitcem istanbula.allahtan kuzenim kliğniğe çok yakın oturuomuş çok sewindim.orda kalcam yani bi süre.dönüşte uçağımız 8 deydi ama tam 4 buçuk saat rotar yaptı.gece yarısına kadar bekledik mahvolduk ewe gelmemiz gece 2 buçuğu buldu.dün bütün gün yattım anca kendime geldim.bende durumlar böle nası gitcem napcam die gözümde büyüyodu çok şükür ilk turu atlattım

Ekincim maşallahh gelip dönmüşsünn bilee.İnşş her şey sorunsuz ilerler tedavinde..Demek devasa biryerr bende hepp merak ediyorum orayıı.Ben bahçecinin anadolu yakasında Bahçeci Umuta gidiyorum ama bana orası çoook küçükk gelmiştii..Demek karşı taraf daha büyük..Mustafa Bahçeci için hep çok yoğun falan diyorlarr..Konuştunmu hiçç opunu falan kendisi mi yapıcakmışş..

Selam canim bu ney ismis yahu türkiyede böyle gerci bizim almanyadada farli degil ama size bir tijoooooo vereyim ben öyle yaptim yoksa almanyadada yapmayacaklardi bu testi bana ben tabiki ailede kan pihtilasmasi varmi yok mu bilmiyorum ama yalan söyledim dedim ki benim halalarim tüp hamileliklerinde ilac kullandilar kanlari sulanmasi icin bizim ailede var ve bende bu testi yaptirmak istiyorum cünkü tüp bebege baslayacam eger yapilmazsa düsük yapabilirim dedim bide zaten kromozomumda translokation tasiyorum dedim o da düsük riskini artiriyor dedim ben bu testi yaptirmam lazim dedim özel bir doktora sevk edildim ve gittim kan verdim anam ne kadar kan aldilar 16 miydi yoksa 18 mi hatirlamiyorum dedim neden bu kadar kan aliyorsunuz dedilerki sadece kan pihtilasmasina degil diger molukularada bakacaz vitamin eksikligi varmi yok mu diye sonra bagisiklik sistemine bakacaz, kan pihtilasmasina bakacaz saydida saydi eve bi rapor geldi ben yarisini anlamadim bile yarin randavüm var görüsmeye gidecem hepsi ne anlama geliyor diye ama Malesef yalani attik ver GERCEK CIKTI gercektende KAN PIHTILASMAM VAR VE ÖZEL INELER KULLANACAKMISIM VE K-VITAMINI FAZLA ALMAYACAKMISIM CÜNKÜ K-VITAMINI KANI PIHTILASTIRIYORMUS VE HAFTANIN 3 günü yarim saat kosmam gerekiyormus ve 2 seferde saunaya girmem gerekirmis vay anasini dedim bu ne is yahuuuuuuuuu böyle is mi olur raporumda bunlar yaziyor esime dedim böyle böyle git spora yazil hemen bende gittim yazildim az sornada spora gidecem kesinlikle kan pihtilasma testini yaptirinnnnnnnnnnnnnnn

nurcan senden benim gibi gurbet ellerdemisin..)
bende rotterdam

merhaba minecan bende seningibi gurbetteyim,cok gecmis olsun canim saglik olsun insallah gelecek sefere olur bende tedaviye basliycam bakalim subatta randevum var bakalim ne zaman gun verecekler.bilirsin burda oyle hemen yapmiyorlar tup bebege karar verildi ama ne zaman baslayacaklar subatta belli olcak insallah,laporoskopi oldum her iki tuplerde kapanmis dogal yolla asla olmaz dedi doktor,benim birtane birtane kizim var korunurken ona hamaile kaldim ama bak simdi olmuyor,kizim 4 yasinda, birbucuk senedir korunmuyorum ,ve 5 ay oncede birdaha dogal yolla hamile kalamiyacagimi ogrendim,kismet artik rabbim nasip ettiyse insallah yine olur deniycem yas 33 geciyor artik neyse canim,sen kendini uzme canin sag olsun ,rabbim baska dert keder vermesin.

Evet canımm valla dediğin gibi olmazsa bir daha devletteki dr da denerimm atıp tutarımm..Daha önce aklıma gelmedi işte ne bileyim birde böyle kolay olacağını..Bu arada netten merak ettim K vitamini nelerde var diye;''Sebzelerin yeşil bölümleri, ıspanak, kabak, lahana, Brüksel lahanasın, karnabahar, marul, yeşil domates, fasulye, bezelye, yoğurt, yumurta sarısı, patates, yeşilbiber ve yeşil çay bol miktarda K Vitamini içeren besinler arasındadır.'' diyorr...

K vitamini kanın pıhtılaşmasında görev alan vitaminmişş..Demekki kan pıhtılaşma sorunu olanlar bunlara dikkat etmesi gereklii...

Hadi git sporuna güzellce terleeee..Bizim içinde koşşşş

Canikom düsügü hic bekleme sen git yaptir sacmalaga bak yahu düsük yapacan hem maddi ve manevi hasar görecen öyle ismi olur yapmazlarsa özelde kesin yaptir ki kafan rahat gir tedaviye bak bana cikti iste nörek gayriiiiiii iste böyle gerekirse salla yalani gitsin o zaman zaten yaparlar ama kesin yaptir ihmal etme öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aynen öyle canim saydilarinin hepsinde var ve hepsinden az miktarda yemek gerekiyor ben hepsini cok severim bol bolda yerim simdi ne yapacam bilemedim hele canim benim hep basim agriyordu megerse kan pihtilasma yüzündenmis bunuda bu vesileyle ögrenmis oldum ben kaciyorum gelince devam ederiz söyle sizin icinde terleyeyim ben en iyisi

Canımbende hala kendimi toparlayamadım ama Allah'a sığınıp tekrar denemekten başka çare yok Rabim sabrımızı arttırsın...

Ahh canımın içi biliyorum toparlamak çoook zor.Ama Allah büyük inşallah hemen atlatalım bu durumu ve yeni umutlarla başlayalım tedavimize.

çok şükür iyiyiz canım herşey yolunda ewt kontrole ulun beye gidiyorum ama bundan sonra erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum araştırma içersindeyim şimdilik en iyisi erdem diye duydum rabbim nasip ederse doğumuda orda yapmayı düşünüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…