2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl belli olmaz ya...canım ben daha önce böyle bi durumu hiç duymadım...biraz daha bekle bu kez sen ara bende çok merak ettim...şimdiden moralini bozma kötü bişey dememişler...bizim bir listemiz var...yaş,sorun ne,hangi merkez,kaçıncı deneme ve tedavide ne aşamada olduğun yazılıyor.bu duruma göre eksik bilgin yaş...

merhaba güzel hanımlar.. yaşadıklarımı paylaşmak istedim.... pazartesi başladık iğnelere... hergün 150 lik gonal alıyorum göbekten. dün doktora gittim 8 ile 6mm arasınd büyümüş benimkiler:) yarın tekrar gideceğim... bayram sonu yumurta toplama dedi doktorum.... çok heyecanlı bir durum geçen seferde daha uzun sürmüştü bu sefer hemencecik olması beni çopk heyecanladırdı... birde karnımda ağrılar başladı... doktorum yumurtalar büyüdüğü için dedi... bir şey soracağı sizee uyku hali var mı sizde? benim hep yatasım var..... neyseee iştee böyleeee... Rabbim hepimize yardım etsin inşl......

ya kızlar estradiol tahlili sizlerde nasıl çıkıyor bende çok çıktıda

ya aynen benimde öle bu gün dr.dan geldim saat 2. de kafayı bi vurdum yeni uyanmışım iğneler başladığından beri bendede bi uyku halidir gidiyo normalde az uyuyan biriyim gece hiç uykum gelmez ama bu tedavinin ilk gününden beri ne zaman yatsam o zaman uyuyorum işin ilginç yanı uykum geliyo :85::85::85::85:

bende senin gibiyim canım bende kafamı koyduğum anda uyuyorum.....

PAPATYAAMM niye afyonu sectiniz?memnunmusunuz hastaneden ve dr dan?dr mehmet bey mi?yüzde kac sans verdi?bizdede aynı sorun var biz antalya gelecek tüp bebegi sectik..inş.sonucun güzel olur,ben afyondanım merak ettim,cok soru sordum:))

merhaba kızlar benim bugün randevum vardı.memorial e gittim.ayın 20 sini bekliyorum tedavi için,çok heyecanlıyım,ilk tüp bebek denemem olacak.size bişey soracağım,bana 225 mg lık ilaç verildi.bu doz neye göre belirleniyor sadece kiloya göremi yoksa başka nedenlerde varmı.çok acemiyim bana yardımcı olursanız sevinirim:18::18::18::18::18::18::18::18:

kiloyla bir alakası yok...yumurtalık rezervine göre verilir..rezerv azsa yüksek doz,rezerv iyi ise düşük doz verilir..hormon testlerin baz alınarak verilir..tedavi esnasında yumurtalıkların verdiği cevaba göre doz değiştirilebilir...

bu arada ilk tedavinde umarım pozitif sonuca ulaşırsın...

göremedim canım ekledinmi? :44::44:

bnm ilk tedavimde kucrin kullanmıştık şimdi listeme baktım not almıştımda:) adetin 21.günü lucrin 10 ünite başlamışız diğer adetini 3.günü 5üniteye düşürüp gonal-f 187.5 başlamışız 12.gün son kez vurulmuşum bitmiş...10 ünite neye denk geliyor onu bilemedim yanii...bnm çok güzel yumurtalarım olmuştu luvrinle senin de öle olur inşallah

günaydınn HLy cnm bnm pzt opu iptal şimdi dr.dan geldim 2 gün daha vuralım dedi iğneeleri ,moralim bozuldu

canımmm maşallahh herkesler güzel haberlerle geliyor maşallah Allah daim etsin bu güzel haberleri inşallah

kuzummmmmmm bugün bebeğini alacaksın Allah ın izniyle inşallahhh sımsıkı tutunur sana 9 ay hiç bırakmaz sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına

inşallahhhhhhhhhhhhh tanemcimm dualarımdasınız

ayyy canımm çok duygulandımmm sende bugün başlıosuın demek.. hadi Bismillah ayrıca dozun yüksek değil canım merak etme sonra düşürürler

hoşgerldin canım aramıza.. inşallah son denemen olur. tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallah

kızlar kusura bakmayın dün evdeki bütün işlerimi bitirdim vaktim kalmadı size dönmeye çok yorulmuştum.. deli gibi iş yaptım.. yoksa durmadan wc ye kontrole gidiodum.. kafamı dağıtmak adına kendimi paraladım.. gece de rüyamda adet olduğumu gördüm hissettim hemen bacaklarımı kapıorum akmasın diye.. o anda uyandım bacaklarımı aynı rüyamdaki gibi sıkmışım.. acaba malum mu oldu dedim wc ye koştum sabahın 6.30 unda ama yok.. artık iiyice kafayı yedim... nyseee bugün de yokum kocamla dışarda olacaz..akşama gelirim ama hepinizi öptümmmmmmm...

cnm çok sıkıldı ya yaklaşık 15e yakın yumurta sayıyorlar gelişmeleri çok güzel gidiyordu perş günü 12-13-14-14 diye gidiyordu ölçüleri hatta 1 tane 17 vardı sanırım...bugun hiç büyümemişler..bugun çatlatma iğnesi yapacaktık oysakii.dr.bazen olabilir böyle normal desewde cnm sıkıldı çünkü bnm yumurtlama ve rezerv sıkıntım yok geçen sefer 21 tane toplanmıştı...elimdede iğne kalmamıştı ben menopur vuruluyordum ..hemş.bana 2 günlük pregon verdi aynı cins farketmez dedi....aldım iğneyi geldim eve...acaba dolaba mı koymam gerek sormayı unutmuşumda...

Son düzenleme:
TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]Farlutal içiyor..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F başlıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İlaca devam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[TD]Herşey yolunda,iğneye devam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün 6.iğnesini yapacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bugün 4.iğnesini vurulacak inşallah :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Haber bekliyoruz :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 8. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Yarın iğnelerine başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bugün kontrolu var :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz2222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyamm[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Afyon Telek Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]10 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]11 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Breshka[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]05.11.2011[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[TD]12 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım

günaydınn HLy cnm bnm pzt opu iptal şimdi dr.dan geldim 2 gün daha vuralım dedi iğneeleri ,moralim bozuldu

günaydın canım benim yazana kadar gitmişsin.. kusura bakma...

neden sıkıntı yapıosun kuzumm.. sakin ol geç olsun güç olmasın.. bak ben daha adet bile olmadım.. senin gayet iyi gidiyor bi problem yok.. yani bu normal bazen yavaşlar bazen çabuk büyür bunu doktorlar doza göre ayarlarlar yani.. ben 225mg menogon vurulmuştum bnde hiç fayda etmedi en büyüğü 14mm de kalmıştı düşün..bak senin güzel gidiyor.. bu iğneyi de doktor tedbir amaçlı vermiş korkma canım.. bnce buz dolabına koy .. ve sakin ol

hadı gozun aydın canım sende aslıyorsun tedavıne. Insallah hayırlı haerlerı verecegız hepımızzz bende puregonu 225 ıle asladım. 4 gun vuruldum dun dr 150 ye dusurdu. ayrıca ılacları neye gore verıorlar anlamış degılım valla. enımle aynı aslayan arkadasıma drumuz menagon vermıs melesa. hayırlısı olsun da kaç doz olursa olsun onemlı degılll

gozun aydın canım senınde. sende guzel haerlerı vereceksın bıze ıns. sıkma canını ararlar. olumlu dusun herşey guzel olur o zaman

canım tedavın hayırlı olsun. yumurta toplamada benım de bayram sonu persembe sanırım aynı gun olacak ıns... benımde ağrım var ve normalmıs dun sordugumda. ama bende uyku halı vs bı durum yok. belkıde kocamın hıperaktıflıgı benı uyutmuyordur valla esıme bakarken ıle ben yoruluyorummmm

bozma moralını hemen. gec olsun temız olsun dıyelım. hakkımızda hayırlısını versın rabbım ayrıca. 2 gun daha vurul ak herşey guzel olacak ıns gorelımmm

canım puregonu buzdolaında saklaman gerekıyor. dısarıyada cıkaracaksan buz torbasıyla cıkarman gerekıyor. ılacı sana verdıklerınde buz torbasıyla vermedıler mı?:26:

ayyyyyyyyyyyyyyy demek bebeklerını aldın geldın heee masallah canım ıns sıkıca tutunurlar. kaç tane koydular mrk ettım. ana 1 tane koyulacakmısta. esım her gıttıgınde sansını denıyo 2 yapın dıye ama dr hayır dıyor. bol bol dınlen ve guzel seyler dusun. bu anın tadını çıkar..

inşallah canım...5 gün aynı dozu vurup kontrole öyle gidecem ondan sonrasını bende çok merak ediyorum...

moralini bozma canım...kötü bişey yokki bunda bir iki gün geç olacak sadece...insan verilen güne şartlandırıyor kendini olmayıncada moral yerlerde...o tatlı canını sıkma lütfen dediğim gibi biraz geç olacak ama sonuçta opu olacak....

evet sonunda bugün başlıyorum kuzum...herşey güzelmiş bakalım sonuda güzel olacakmı...doz konusunda aklım karışmıştı sadece o da normalmiş...ne inatçı kırmızıların var seninde ...az kaldı yakındır gelmesi ama kafana çok takıp daha da geciktirme...malum stres her bişeyi etkiliyoooo....ben de yoğunum bugün ilerleyen saatlerde görüşürüz şekerim...

dolaba koy canım iğneni nolur nolmaz...ayrıca bu kadar çok takılma gelişme konusuna çünkü ne rezerv sorunun ne gelişme sorunun var daha önceden o yüzden 2 gün gecikmeyle opuya gideceksin sadece...

dün cevap yazamadım size EGEMEN ismini çok tuttum...maça gitmek iyidir hemde sırf beşiktaş tribünleri için bile gidilir...yarın bayramın ilk günü beşiktaşın ankarada burada maçı var...bil bakalım ben yarın akşam nerde olacam tabiki stad da ...sıra gelelim tıbbi konularımıza...önce doz konusuna takıldım sonra bir iki yazı okuduktan sonra normal olduğunu anladım...5 gün vurulup kontrole gidecem aslında çabucak gelişsinler istiyorum dün doktorda öyle dedim zaten bir hafta geç kaldım artık bir an önce başlayalım çabuk olalım dedim...o da al sana yüksek doz dedi heralde ...hayırlısı olsun hepimiz için...sen muhtemelen opudayken ben kontrolde olacam...inşallah iyi haberlerle döneriz canım

Son düzenleme:

amin canım aldım geldım bakalım nasıl gececek bu gunler :)) bana 2 tane transfer ettıler canım 4. denemem ee bıde yaş 34 olunca :))) hayırlısı gerçi tutacaksa 1 tanede tutuyo inşallah allah bizi utandırmaz bebişimizi kucagımıza alırız...

Allahım ya bayramın ılk gunu stadta ne işin var. bu yıl bayram terıklerını stadta almaya basladın galıba:)))))) hayırlısı olsun tedavılerımız. guzel seyler dusunuyorummmm valla Rabbım ıns. ol demıstır de olmustur.

Bu arada memleketten kayınpeder geldı saah 4 te. esımle uyuyorlar hala. yemek ıle yaptım ama uyanan yok malesef. bu arada kayınpeder bıraz huysuzdur. oyle herseyı hemen begenmez. Allah yardımcım olsun valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…