2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben bir gün bundann istiyorumm vallaa.Tammm da bana göree..Sallanmaya bayılırımm...

hadi hayırlısı olsun canım senden güzel haberler bekliyoruz

sağol canımın içiiiiiii.senin o güzel yüreini yerim beennnn.Allah hepimize bebişler vercek inşallah.sen ne yaptın tatlısı ne dedi dr?

inşallah canım. benim içinde genel cerrahhi hiç iç açıcı şeyler söylemedi perşembe ameliyat olacam ama karnıma girememe ihtimalleri varmış bende tüm riskleri göze alıp ameliyat olacam sizde herşeyi yapıp karnımı açın dedim bakalım hayırlısı rabbime sığınıyorum

canım tüp bebek denemelerinde en ideal bekleme süresi 3 regli dönemi beklemektir. düşüklerde ise genellikle doktorlar bir kaç ay rahim toparlansın diyorlar bence sen doktorunla açıkca konuş neden hemen yapmak istiyor beklemek gerekmiyor ikna olursan yaparsınız...

tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel güzel meyvelerinide veri

arkadaşlar belki hatırlayan vardır.geçen ay tüp bebek yaptırdım.aralığın 28'inde negatif sonuç aldım.tedaviye 3 ay ara verme kararı almıştık.ve tam bugün hamile olduğumu öğrendim tamamen doğal yollarla
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.dualarım sizinle...

Canım bu çok güzel bir haberrr.Maşallaaahh Allah 9 ayın sonunda sağlıkla eline de almayı nasib etsinnn..Darısıı bizlerinde başına hayırlısıyla...

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım tebrik ederim.Gözün aydın

Meleğin sana dünyanın en güzel sürprizini yapmış,anneciğine,kendi kendine gelivermiş

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

tebrikkkkleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Canım tebrik ederim.Gözün aydın

Meleğin sana dünyanın en güzel sürprizini yapmış,anneciğine,kendi kendine gelivermiş

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

çoooook teşekkür ederim canım.tam bir sürpriz oldu.amin güzel dileklerin için.bende hepiniz için dua edeceğim

canım arkadaşlarım iyisinizdir inşallah
ben çok iyiyim dönüşüme az kaldı biletimi ileri bi tarihe atayım dedim ama yakın zamana yer yok bana salı günü ankara yolları görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…