merhaba nasılsınız arkadşlarrr??
hoşgeldin canım.. biz yuvarlanıp gidiyoz sen neler yapıyon?
hadi hayırlısı olsun canım senden güzel haberler bekliyoruziyi akşamlar arkadaşlar Bugün transferim yapıldı 9 şubat test tarihim geri sayım başladı İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Allahım buradan müjdeli haberleri de vermeyi nasip eder
Negatif sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum İnşallah bir daha tedaviye gerek olmadan kendiliğinden gelir bebişleri
Minecan arkadaşa da bu acıyı yaşayan birisi olarak sabır diliyorum Zaman herşeyin ilacı Tekrardan mucizesi gelir inşallah
Hamile arkadaşlara sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diiyorum
sağol canımın içiiiiiii.senin o güzel yüreini yerim beennnn.Allah hepimize bebişler vercek inşallah.sen ne yaptın tatlısı ne dedi dr?
merhabalar herkeze
arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum
dun doktorum bana adetin 12.gunun gel rahime bakalim,hersey yolundaysa dondurulmus transferini yapalim dedi,hormonlar iyi oluyormus bu sekilde:44:
biraz erken degilmi?
sizce yaptirmalimiyim?.... akil akildan herzaman ustundur..)
kızlar anca size yazabiliyorum.cuma günü istanbula gittik bahçeci kliniğine.ama hava çok kötüydü izmire alışık olarak istanbul sarstı beni uçak 2 saat inemedi havadan dolayı neyse sonnra inmeyi basarabildi.bahçeci kliniğine gittik aman nası bi yermiş orası çok büyük dewasal bi yer görüşmemiz ii geçti.mustafa bahçeci sewimli bi doktormuş çok korkuodum nası biri die.muaynemi yaptı içersi temiz her şey yolunda dedi.sadece kan werdik kromozom testi için 2 negatif 1 kimyasal gebelik war die.gerçi ben 3 deneme deyince doktora sen onu 1 tane say dedi dondurulmuşları saymadı neden bilmiom anlamadım.ama baya pahlı bi yer kromozom testi için 440 tl verdik.bide tedaviye başladıktan sonra verilen kanlarda ücrete tabi.izmirde böle deildi.neyse artık yapcak bişi yok sonu güzel olsunda.şubat adetiyle tedavi başlıcak.2. günü adetinin gel dedi.şimdilik antibiotik werdi hem bana hem eşime hazırlık için bide elevit verdi bana.bide gitceğim gün gelmeden içmem için bi ilaç werdi.şubatın 18 i gibi tekrr istanbula gitcem çünkü bu ay 19 unda adet oldum bide erken gelir falan bilet bulamam bi kaç gün erken gitcem istanbula.allahtan kuzenim kliğniğe çok yakın oturuomuş çok sewindim.orda kalcam yani bi süre.dönüşte uçağımız 8 deydi ama tam 4 buçuk saat rotar yaptı.gece yarısına kadar bekledik mahvolduk ewe gelmemiz gece 2 buçuğu buldu.dün bütün gün yattım anca kendime geldim.bende durumlar böle nası gitcem napcam die gözümde büyüyodu çok şükür ilk turu atlattım
arkadaşlar belki hatırlayan vardır.geçen ay tüp bebek yaptırdım.aralığın 28'inde negatif sonuç aldım.tedaviye 3 ay ara verme kararı almıştık.ve tam bugün hamile olduğumu öğrendim tamamen doğal yollarla
Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.dualarım sizinle...
arkadaşlar belki hatırlayan vardır.geçen ay tüp bebek yaptırdım.aralığın 28'inde negatif sonuç aldım.tedaviye 3 ay ara verme kararı almıştık.ve tam bugün hamile olduğumu öğrendim tamamen doğal yollarla
Canım biz burdayız
Canım bu çok güzel bir haberrr.MaşallaaahhAllah 9 ayın sonunda sağlıkla eline de almayı nasib etsinnn..Darısıı bizlerinde başına hayırlısıyla...
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım tebrik ederim.Gözün aydın
Meleğin sana dünyanın en güzel sürprizini yapmış,anneciğine,kendi kendine gelivermiş
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
tebrikkkkleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
canım arkadaşlarım iyisinizdir inşallah
ben çok iyiyim dönüşüme az kaldı biletimi ileri bi tarihe atayım dedim ama yakın zamana yer yok bana salı günü ankara yolları görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?